- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.121
beklıyorumm:)))))
bana çevremdeki herkez siman değişmemiş hiç yüzün aynı sanki dediler.. şahsen bende aynısını düşünüyorum.. aynada çnden bakınca kemer belli olmaz ya şimdide önden bakınca değişiklik yok aynı benim diyorum.. tabi profilden fark anlaşılıyor bariz bir şekilde.. merak etme mimiklerin falan aynı kalıyor..
Kızlar Veli bey şimdi ne kadara ameliyat yapıyor? Bayağı gerilere gittim ama bir türlü bunula ilgili bir mesaj bulamadım son zamanlarda ameliyat olan arkadaşlar yanıtlayabilir mi acaba?
kızlar az önce cektigim fotografları ekledim isteyenler bakabilir
merhaba kızlarrr.. ben de şuan araştırma aşamasındayım burun ameliyatı ile ilgili her konuşmanın içine atlıyorumya ben de fiyatlar konusunda en uygun yer olarak boğaziçi tıp merkezi ni düşünüyordum. sanırım veli bey orada.. peki boğaziçindeki diğer doktorlar da iyi mi? ya da hastaneye gittiğinizde neden özellikle veli beyi tercih ettiniz? acil cevap bekliyorum kızlar, çok heyecanlyım
merhaba canım,ben de bu sitedeki bilgiler sayesinde veli beyi buldum..sitede normalde veli bey dışında iki doktor ismi daha vardı..ama yorumlardan atıyorum 100 yorum varsa 97 si veli beye olmuş ve çok beğenmiş arkadaşlar..ben de oyüzden direk veli beyle görüştüm :))
çok iyi yorumlar yapılmış veli bey ile ilgili, dediğim gibi benim en önem verdiğim şey doğal bir görüntü umarım veli bey öyle yapıyordur.. fiyatı da gerçekten çok uygunmuş, bazı doktorlar 6-7 bine yapıyorlar ya insan bu fiyatlarla karşılaştırınca da korkuyor acaba neden bu kadar fark var diyeama ben inanıyorum ki parayla ilgisi yok bunun, doktor iyiyse, gerisi şans işi sanırım.. bu arada sen ameliyat için gün aldın mı canım?
veli bey için çok iyi diyorlar hakkaten,boğaziçi tıp merkezi başlıklı konuda da yorumların nerdeyse tamamına yakını veli bey içindi ve yine tamamına yakın arkadaşımız veli beye yaptırmış oyüzden bende direk veli beye gittim :) canım ben kısmetse 17 mayısa ameliyat olcam hayırlısı ama zaman yaklaştı ya acayip bir korku ve heycan oldu bende :))
veli bey için çok iyi diyorlar hakkaten,boğaziçi tıp merkezi başlıklı konuda da yorumların nerdeyse tamamına yakını veli bey içindi ve yine tamamına yakın arkadaşımız veli beye yaptırmış oyüzden bende direk veli beye gittim :) canım ben kısmetse 17 mayısa ameliyat olcam hayırlısı ama zaman yaklaştı ya acayip bir korku ve heycan oldu bende :))
kızlar az önce cektigim fotografları ekledim isteyenler bakabilir
KDV dahil 2.400 TL'ye 23 Mayıs'da Veli bey'e ameliyat olucam.
Kızlar bişey daha söyleyeceğim. Benim ablam da 5 yıl önce başka bir doktora estetik olmuştu başta burnu güzel olmasına rağmen son bir yıldır burnunda hem kemik eğriliği hemde çökme oldu bazı taraflarında. ablam en yakın zamanda o doktora gidip neden böyle olduğunu soracak.acaba bu burun ameliyatlarında bi son kullanma tarihi fln var mı yani yapılan bi burun ölene kadar aynı kalıyor mu yoksa 5-6 yılda bir düzeltmek mi gerekiyor? Veli beyin uuzun yıllar önce yaptığı hastalardan forumda var mı acaba bilgi alabileceğimiz..inşallah hepimizin burnu güzel ve sorunsuz olur...
hayırlısı olur inş. darısı başımaa:)
selam canım, ameliyat günü almışsın hayırlı olsun. yanlış hatırlamıyorsam sen de öğretmendin. okula nasıl gideceksin rapor mu alacaksın?
hadi bakalım hayırlısı olsun, inş istediğini gibi olur.. ameliyat sonrası fotolarını paylaşırsan bizim için de faydalı olur :) ayrıca sanırım sen de öğretmenmişsin ben de bu sene mezun oluyorum,, inş atanabilirsem öğretmen olucamiş hayatına burnumu yaptırıp atılmayı istiyorum, malum yeni ortam
arkadaşlar şeyi merak ediyorum özellikle burun ameliyatı olan arkadaşlarım bunu daha iyi bilirler; burun ameliyatından sonra yüz çok değişiyor mu?..yani kişinin yüzü olsun,yüz ifadesi olsun genel olarak belirgin bir değişiklik oluyor mu?..
ya ameliyata az bir süre kala bazı konular aklıma takılıyor,oyüzden sormak istedim :) yardımcı olursanız çok sevinirim
alla alla neden acabayuklmeıo kızlar anlamdım buyuk gelıo heralde fotolar kestım kırptım mınık bır hale getırdım ama yok yanı olmuo ya delırcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?