Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet hakkaten sende çok bir değişiklik olmamış gibi tugur..sadelina da baya bir değişiklilk olmuş

benim de korkum ameliyattan sonra çok bir değişiklik olmaması çünkü okadar ameliyat çilesi,masraf derken insan değişiklik görmek istiyor dimi :))

tugur buarada sen sadece burun kemiğini mi aldırdın yoksa kaldırma falan yapıldı mı?...

merhaba kızlarrr.. ben de şuan araştırma aşamasındayım burun ameliyatı ile ilgili her konuşmanın içine atlıyorum ya ben de fiyatlar konusunda en uygun yer olarak boğaziçi tıp merkezi ni düşünüyordum. sanırım veli bey orada.. peki boğaziçindeki diğer doktorlar da iyi mi? ya da hastaneye gittiğinizde neden özellikle veli beyi tercih ettiniz? acil cevap bekliyorum kızlar, çok heyecanlyım

merhaba canım,ben de bu sitedeki bilgiler sayesinde veli beyi buldum..sitede normalde veli bey dışında iki doktor ismi daha vardı..ama yorumlardan atıyorum 100 yorum varsa 97 si veli beye olmuş ve çok beğenmiş arkadaşlar..ben de oyüzden direk veli beyle görüştüm :))

çok iyi yorumlar yapılmış veli bey ile ilgili, dediğim gibi benim en önem verdiğim şey doğal bir görüntü umarım veli bey öyle yapıyordur.. fiyatı da gerçekten çok uygunmuş, bazı doktorlar 6-7 bine yapıyorlar ya insan bu fiyatlarla karşılaştırınca da korkuyor acaba neden bu kadar fark var diye ama ben inanıyorum ki parayla ilgisi yok bunun, doktor iyiyse, gerisi şans işi sanırım.. bu arada sen ameliyat için gün aldın mı canım?

veli bey için çok iyi diyorlar hakkaten,boğaziçi tıp merkezi başlıklı konuda da yorumların nerdeyse tamamına yakını veli bey içindi ve yine tamamına yakın arkadaşımız veli beye yaptırmış oyüzden bende direk veli beye gittim :) canım ben kısmetse 17 mayısa ameliyat olcam hayırlısı ama zaman yaklaştı ya acayip bir korku ve heycan oldu bende :))

hayırlısı olur inş. darısı başımaa:)

selam canım, ameliyat günü almışsın hayırlı olsun. yanlış hatırlamıyorsam sen de öğretmendin. okula nasıl gideceksin rapor mu alacaksın?

Kızlar bişey daha söyleyeceğim. Benim ablam da 5 yıl önce başka bir doktora estetik olmuştu başta burnu güzel olmasına rağmen son bir yıldır burnunda hem kemik eğriliği hemde çökme oldu bazı taraflarında. ablam en yakın zamanda o doktora gidip neden böyle olduğunu soracak.acaba bu burun ameliyatlarında bi son kullanma tarihi fln var mı yani yapılan bi burun ölene kadar aynı kalıyor mu yoksa 5-6 yılda bir düzeltmek mi gerekiyor? Veli beyin uuzun yıllar önce yaptığı hastalardan forumda var mı acaba bilgi alabileceğimiz..inşallah hepimizin burnu güzel ve sorunsuz olur...

hadi bakalım hayırlısı olsun, inş istediğini gibi olur.. ameliyat sonrası fotolarını paylaşırsan bizim için de faydalı olur :) ayrıca sanırım sen de öğretmenmişsin ben de bu sene mezun oluyorum,, inş atanabilirsem öğretmen olucam iş hayatına burnumu yaptırıp atılmayı istiyorum, malum yeni ortam

merhaba canım,, sitedeki yorumlardan anladığım kadarıyla ve doktorların açıklamalarına göre, burun ameliyat sonrasında sürekli değişebiliyormuş.. yani tam şeklini alması 1-2 sene sürer diyorlar, ama bazı doktorlar 3-4 sene içinde bile burnun değişebileceğini söylüyor.. ciddi değişmelerde ve bozulmalarda 2. ameliyata gidilebiliyormuş bildiğim kadarıyla..

selam canım, ameliyat günü almışsın hayırlı olsun. yanlış hatırlamıyorsam sen de öğretmendin. okula nasıl gideceksin rapor mu alacaksın?

merhaba canım,yok ben öğretmen değilim nerdeee keşke öğretmen olsam :) ben sekreterim ama bi süredir çalışmıyorum..bu fırsat ameliyatı aradan çıkarmak istedim

tabi ameliyat sonrası fotolarımı mutlaka paylşırım

arkadaşlar hakkaten ameliyattan sonra yüzde çok bir değişiklik oluyormu,ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…