- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.141
meraba arkadaşlar dun veli beye kontrole gııtım amelıyatımın uzerınden tam 3 ay 6 gun gectı bılıosunz bazı sıkayetlerım vardı burda yazmıstım daha once burnun uzerınde kemerımsı bır cııkıntı vardı dıe..o çıkıntı son zmanlarda azlamıstı bıraz ama burnun sag tarafındakı bır çıkıntı şişlık mı desem ne desem bılmıorum var ve o çıkıntıdan dolatı orda kemer gıbı bırsey olusturuo..doktora soyledıgımde bana hıc de bellı nolmuor kusur arıosun sen tarzında seyler soledı yanı işin aslı onemsemedı hatta bıraz kızar gıbı oldu çok buyuk hayal kırıklıgı yasadım acıkcası..pekı nedır bu dedım yanı fazla kıkırdak mı yoksa kemık mı şiş mı gecer mı falan dedım ödemdır zmanla gecer bas uzerıne falan dedı bakalım hayılırısı..belkı gecer dedıgı gıbı belkıde gezmez bılemıyrm..tabı eskıye nazaran karsılastırınca çok guzel o bır gercek ama ben mennunmuyum degımıyım dersenız kımı zman begenıyrm gozume guzel gelıo kımı zman da hıc begenmıoru..fotograflarda da bır guzel çıkıo bır kotu çıkıo ole orta dırek bısey yanı..
buarda resım yukluycem sızınde yorumlarınızı beklıorum arkadaslar..
çok saol canım bende alıştım ilk moralim çok bozulmuştu ama şimdi şişlik oldugunu düşünüyorum bende.. çevremdeki herkez çok begendi:):) velibey sağolsun:):)Tugur bu arada burnun şahane olmuş hem küçülmüş bence hem de daralmışşşş....:=)Unutma ben deneyimli değilim bu konuda ama ameliyat olan arkadaşlar daha iyi bilgi verirler. Şu anda ayrıca şiş olduğu için daha da inecek şişliği....:=)
evet hakkaten sende çok bir değişiklik olmamış gibi tugur..sadelina da baya bir değişiklilk olmuş
benim de korkum ameliyattan sonra çok bir değişiklik olmaması çünkü okadar ameliyat çilesi,masraf derken insan değişiklik görmek istiyor dimi :))
tugur buarada sen sadece burun kemiğini mi aldırdın yoksa kaldırma falan yapıldı mı?...
merhaba kızlarrr.. ben de şuan araştırma aşamasındayım burun ameliyatı ile ilgili her konuşmanın içine atlıyorumya ben de fiyatlar konusunda en uygun yer olarak boğaziçi tıp merkezi ni düşünüyordum. sanırım veli bey orada.. peki boğaziçindeki diğer doktorlar da iyi mi? ya da hastaneye gittiğinizde neden özellikle veli beyi tercih ettiniz? acil cevap bekliyorum kızlar, çok heyecanlyım
her doktor iyi değil tabiki.. mesela ben atel çıkması için gittigimde bakşa bir doktorun hastası vardı.. veli bey bile dedi kızın burnunu pinokyo gibi yapmışlar diye.. annemlerde yanımdaydı şok olmuşlar kızın burnuna.. veli beyi tercih ettim cunku memnun olmayan hastası yok.. vee doğal burunlar yapıyor.
cnm baya tecrubeli gözkuyorsun ve uzun zamandır takıp edıyorum yorumları bu onumuzdekı hafta içi herhangi birgün muayane gıtmek istiyorum ama veli bey kapalı yapıyormuş ama bnm burnumun yapısının açık amelıyat oldugunu düşünüyorum.resım eklesem bi baksanız ?? ya benım korkum burun deliklerimin küçülmemesi sanırım acık amelıyattada kemik alınıo burun ucuyla oynanmıyor şaşırdım kaldım napsam dieaynı şey bana da oluyor bir gün güzel bir gün çirkin oluyor burnum..ama ilk ahlinde çok beğenmiştim..şimdi diyorlar değişmemişsin sanki falan çok doğal..tamam bu iyi bir şey..ama kalkıklığının gitmesi beni üzdü baya..eski halimden iyi bin kat..şükür sağlık açısından da rahatladım..ama ilk anda güzel olup sonra çirkin gelmesi üzüyor beni..ben de söylediğimde veli bey bana da kıza gibi oldu...kusurmu arıyorsun diye..bir şey diyemedim..utandım baya..hem desek ne olackaki..tekrar ameliyatmı olacağız..napalım buna da şükür diyeceğiz artık..ilerde çökme vs durum olmasında.sevdalinka baya merak ettim senin resimlerini..fotolarda güzel çıkması en büyük isteğimdi ama pek öyle olmadı
arkadaslar ıkı gundur ugrasıyrm ama resım yuklayamıyrm oysakı daha once rahatlıkla yuklemıstım neden oluo acaba..resımlerın formatıyla mı ılgılı normal fotograf makınesıyle çekılen resımler boyutu mu çok gelıo sız nasıl yuluyorsuzn işlem basmaklarını sırasıyla bırısı anlatabılırse cok sevınrım acaba yanlıs bırsey mı yapıorum..
arkadaslar ıkı gundur ugrasıyrm ama resım yuklayamıyrm oysakı daha once rahatlıkla yuklemıstım neden oluo acaba..resımlerın formatıyla mı ılgılı normal fotograf makınesıyle çekılen resımler boyutu mu çok gelıo sız nasıl yuluyorsuzn işlem basmaklarını sırasıyla bırısı anlatabılırse cok sevınrım acaba yanlıs bırsey mı yapıorum..
kemer alındı hafif kaldırdı sanırım ama çook azcık.. yada kemer gitti diye azcık kalkık geliyorda olabilir bana:):) bende nefes problemide vardı.. içerden kemik et kıkırdak falanda alındı.. şimdi nefes alabiliyorum:):) veli beye bırak o doğalını yapıyor zaten..
evet hakkaten sende çok bir değişiklik olmamış gibi tugur..sadelina da baya bir değişiklilk olmuş
benim de korkum ameliyattan sonra çok bir değişiklik olmaması çünkü okadar ameliyat çilesi,masraf derken insan değişiklik görmek istiyor dimi :))
tugur buarada sen sadece burun kemiğini mi aldırdın yoksa kaldırma falan yapıldı mı?...
canım benim içinde çok değişmişsin diyorlar. ben pek farketmiyorum ama eşim bile öyle diyor.
:)) ben veli bey için muayeneye gittiğimde ameliyattaydı,dediler madem bekliyorsunuz x hocamıza da görünün,hem o tasarım da yapıyomuş..
girdim içeri,hemen fotoğraf çekti,ben "doğal olsun,sadece kemer gitsin,ucuyla oynanmasın" vs. derken o tasarımını yaptı.. bi baktım bilgisayara, beni pinokyo yapmış!!! dedim "olmaz,bu ne böyle,kim ister ki böyle burunn,şaka di mi bu?" demesin mi,"benim de tatmin olmam lazım,ben idealist bir doktorum,bu burunu isteyen yüzlerce insan var,sen anlamadığından konuşuyorsun......" uzadı da uzadı.. allahtan veli bey ameliyattan çıktı da kız geldi aldı beni odadan:))
anlaşılan doktorların çalışmaları sabit,doğal yapan hep doğal,pinokyo yapan hep pinokyo yapıyor..
çoook dikkat etmek lazım doktor seçimine,ve hep dediğim gibi arama motoruna "dr.adı şikayet" yazıp çıkan sonuçlara bakmak şart!!
yorumun için sağol ebrumgerçekten çok güzel olmuş burnun,güle güle kullan :)
canım albüm için mi yoksa buraya yüklemeyi mi kastettin?
Albüm içinse zaten profilde albüm ekle/başlığını& açıklamasıı girmek istersen giriyorsun/Albüm tipini belirleyip herkese açık veya sadece ark.listendekilere özel yapıyorsun/değişiklikleri kaydetip istediğin resim dosyasından görüntüyü yükleip bitire basıyorsun zaten yapılan işlem sırasında sana ne yapman gerektiği uyarı olarak çıkıyor.Belki KB ile ilgi bir durumdur,büyükse olmayabilir.Daha önce buı özelliği kullanmadım,bilemeyeceğim.=)
arkadaslar sonunda ekledım fotoları boyutu buyuk gelıomus onsan eklemıyormuss bı bakın bakalım ıkı ayrı album yaptım bırı burnumn ıyı gozuktugu nadır zmanlarda cekılmıs fotolardan olusuo dıgerı de burnun genel halı bakalım nasıl bulcaksınz yorumlarınızı beklıorum..buarda bır tande eskı burnum var fıkrıniz olsun dıe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?