- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.161
sevdalinka burnun gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan :)
yalnız birşey soracam hani ''burnumun çirkin çıktığı fotoğraflar'' diye bir başlık var ya orda burnunun ortasında kemik var gibi..''burnumun iyi çıktığı fotoğraflar'' da ise o kemik kalmamış..o niye olmuş,o ameliyat sonrası şişlik,ödem falan mıydı?.
canım o fotograflar kronolojık sıraya gore degıl fotolarda tarıh var zaten yanı bıgun ıyı çıkmıs bır gun kotu cıkmıs..burnumn ortasındakı şişlık gıbı sey yanı merdıven mı desem çıkıntı mı dsem o şey genellıkle herzman var..burnumn guzel çıktıgı fotolar dedıgım elımle masaj yaparak o cıkıntıya bastırarak onu yok ettıgım msajla sagını solunu burnun seklını duzelttıgım zmanlarda cekılmıs fotolar..yanı elımle bastırınce falan duzelıo o çıkıntılık yok oluo ama kısa bır sure sonra tekrar eskı halıne gelıo..yanı burnun genel goruntusu kotu gorunen dedıgım albumdekı goruntuler.. zatn herzman oyle olsa daha ne ısterım o zmanlarda gayet guzel oluo ama tekrar cıkıntı ortaya cıkıo işte..ve o çıkıntı tel bır taafta var sag tarafta..sagdakı sıslık de buenun sola dogru yamuk durmasına neden oluo kısacası burun hem kemerlı hemde sola dogru hafıf yamuk duruo..ama dedıgım gıbı elımle bastırıp duzeltınce gecıo guzel gozukuo sonra tekrar eskı halıne gerı gelıo malesef
veli beyden memnun olmayana, veya kötü bir sonuç alana rastladınız mı kızlar? bir de dediğiniz gibi kişinin isteklerini ve şikayetlerini dinlemiyor mu? valla en korktuğum şey kendi kafasına göre bir tasarım yapıp da doğal olmayan bir burun yapması...
biri bana yaerdım etsinnolurrkusur buluyorsun dıyenlerden bırı benım dıgerıde neferalem zaten..cumartesı gunu kontrole gıtmıstım velı bey uzerınde durmadı fazla ben yanukluk flan gormuyrm dedı o çıkıntın da aslında cok bellı olmadıgını dıkkatlı bakınca arayan gozlerle ancak farkedılebıldıgını soyledı..kı ben katılmıorum ona bılmıorum belkı ben çok taktıgım ıcın benım gozume çok batıyor ama cevremde kı ınsanlarda fark edıo zaten fotolarda da goruldugu gıbı barız sekılde bellı oluo... nedır bu dedım gecer mı odem bırıkmıstır sen basmaya devam et zamanla ecer dedı ama bılemıyorum bana gecmıycek gıbı gelıo cunku ılk etapta farkedılmıo falan ddı yanı ben çok bastırınce odemdır dedı insallah odemdır tabı ama elıme cıkıntı gelıo orda odem gıbı degıl..velı beyın yapabılcegı bırsey var mı dersn yok!! napabılır kı olan olmus bıten bıtmıs.. ıkıncı bır olası operasyon ıcın yardımcı olmazlar cunku boğazıcınde burunda ıkıncı bır duzeltme yapmak ıcın burnun gercekten bakılmayacak halde olması gerekıor heyet kararı ile gercekten çok kotu olduguna karar verılmesı gereıo..kı benım burnum gıbı bıraz kusurlu burunlar ıcın kusur arıyormusuz muamelesı yapılıor..yasadım gordum malesef bole..
zaten en buyuk pişmanlıgım da o arkadaslar...ben aslında baslarda baska ıkı farklı fdoktor dusnuyordum fıyat cok daha ucuktu sonuc nekadar basarılı olursa olsun sen menun degılsen menun olana kadar ılgılenıyorlar, yanı musterı herzaman haklıdr mantıgıyla senı tatmın etmeye calsıorlar..ama tabı fıyat daha dusuk sürümden kazanan bogaz ıcı gıbı yerlerde naz nıyaz cekılmıo burda bahsettıgım haklı naz!...
yanlıs anlaşılmasın ben velı bey yeteneksız kotu doktor demıyrm velı bey basarılı bır doktordur ama benı tatmin edemedı malesef...benım anlatmaya calısıtıgım sey her burun amelıyatında rısk vardır belkı çok daha fazla para vererek daha basarısız bır amelıyat gecırılebılır bılınmez ama onemlı olan yapılan işin arkasında durmak hastanın memnunıyetı dıkkatını almaktır..ama boğazıcı gıbı mutevazı kurumlarda hastanın luks begenısı degıl orta dırek sonuclar gecerlı goruluyor...yapcak bırsey yok...
herkesın hakkında hayırlısı olsun...
kusur buluyorsun dıyenlerden bırı benım dıgerıde neferalem zaten..cumartesı gunu kontrole gıtmıstım velı bey uzerınde durmadı fazla ben yanukluk flan gormuyrm dedı o çıkıntın da aslında cok bellı olmadıgını dıkkatlı bakınca arayan gozlerle ancak farkedılebıldıgını soyledı..kı ben katılmıorum ona bılmıorum belkı ben çok taktıgım ıcın benım gozume çok batıyor ama cevremde kı ınsanlarda fark edıo zaten fotolarda da goruldugu gıbı barız sekılde bellı oluo... nedır bu dedım gecer mı odem bırıkmıstır sen basmaya devam et zamanla ecer dedı ama bılemıyorum bana gecmıycek gıbı gelıo cunku ılk etapta farkedılmıo falan ddı yanı ben çok bastırınce odemdır dedı insallah odemdır tabı ama elıme cıkıntı gelıo orda odem gıbı degıl..velı beyın yapabılcegı bırsey var mı dersn yok!! napabılır kı olan olmus bıten bıtmıs.. ıkıncı bır olası operasyon ıcın yardımcı olmazlar cunku boğazıcınde burunda ıkıncı bır duzeltme yapmak ıcın burnun gercekten bakılmayacak halde olması gerekıor heyet kararı ile gercekten çok kotu olduguna karar verılmesı gereıo..kı benım burnum gıbı bıraz kusurlu burunlar ıcın kusur arıyormusuz muamelesı yapılıor..yasadım gordum malesef bole..
zaten en buyuk pişmanlıgım da o arkadaslar...ben aslında baslarda baska ıkı farklı fdoktor dusnuyordum fıyat cok daha ucuktu sonuc nekadar basarılı olursa olsun sen menun degılsen menun olana kadar ılgılenıyorlar, yanı musterı herzaman haklıdr mantıgıyla senı tatmın etmeye calsıorlar..ama tabı fıyat daha dusuk sürümden kazanan bogaz ıcı gıbı yerlerde naz nıyaz cekılmıo burda bahsettıgım haklı naz!...
yanlıs anlaşılmasın ben velı bey yeteneksız kotu doktor demıyrm velı bey basarılı bır doktordur ama benı tatmin edemedı malesef...benım anlatmaya calısıtıgım sey her burun amelıyatında rısk vardır belkı çok daha fazla para vererek daha basarısız bır amelıyat gecırılebılır bılınmez ama onemlı olan yapılan işin arkasında durmak hastanın memnunıyetı dıkkatını almaktır..ama boğazıcı gıbı mutevazı kurumlarda hastanın luks begenısı degıl orta dırek sonuclar gecerlı goruluyor...yapcak bırsey yok...
herkesın hakkında hayırlısı olsun...
biri bana yaerdım etsinnolurr
valla kızlar tabiki istediğimiz gibi olamsı önemli ama ben biraz da maddi yönünden de bakıyorum açıkçası,, çünkü diğer doktorlar turkuazın dediği gibi 5-6 milyarın bile üstüne çıkan rakamlar söylüyor.. ben de sevdalinkanın burnunu beğendim ama önemli olan kişinin kendisini beğenmesi.. ama bana soracak olursanız, ben de hem eğrilik hem kemer var, o yüzden bana yapıalcak her burun doğal olduğu ve ortalama bir burun olduğu sürece kabulümdür
gerçekten bazı yerler çok yüksek fiyatlar söylüyor..buarada inşallah senin burnun da istediğin gibi olur merve
sevdalinka çok haklısın canım..ben de aynı senin gibi düşünüyorum..yani en önemli şey senin de dediğin gibi yapılan işin arkasında durmak hastanın memnunıyetı dıkkatını almaktır..ama işte bunu yapan kurumlarda genelde fiyatlar çok uçuk oluyor en az 5,6 milyarlık ameliyat oluyor..senin kast ettiğin uçuk fiyatlı yerde heralde bu tarz bir fiyattaydı dimi??..boğaziçi gibi yerlerde de senin deidğin gibi naz niyaz çekilmiyor :) ahh şu paranın gözü kör olsun
buarada snein burnun gerçekten güzel olmuş canım moralini hiç bozma :) hem büyük ihtimalle şişlik ödemden kaynaklıyordur iner inşallah sen canını sıkkma canımbuaraada sen daha önce yazmıştın ama unutkanlığıma ver kusuruma bakma ama sen ameliyat olalı ne kadar olmuştu?
yani bir açıdan bu işler biraz şansa kalıyor,yani şans işi oluyor..
valla kızlar tabiki istediğimiz gibi olamsı önemli ama ben biraz da maddi yönünden de bakıyorum açıkçası,, çünkü diğer doktorlar turkuazın dediği gibi 5-6 milyarın bile üstüne çıkan rakamlar söylüyor.. ben de sevdalinkanın burnunu beğendim ama önemli olan kişinin kendisini beğenmesi.. ama bana soracak olursanız, ben de hem eğrilik hem kemer var, o yüzden bana yapıalcak her burun doğal olduğu ve ortalama bir burun olduğu sürece kabulümdür
evet gercekten bıraz şans..bahsettıgım doktorlar dedıgın gıbı 5 6 cıvarıydı..ben zaten velı beyı hıc dusunmuodum kesınlıkle nıyetımde yoktu sıteye eskı uye olanlar bılır zeten ama ıste benım de hayatımda anı degsıklıkler oldu nısan dugun olcaktı anıden amelıyat olmam gerektı parayı anca bu kadar bırıktırmıstım yanı dıger dusundugum doktorların yarısı kadar vardı elımde burda bırkaç arkadasın burnunu da gorunce bıranda oluverdım..ama zaten yıne takıp edenler bılır ben amelıyat masasına yatana kadar emın degıldım mutuszdum aglıodum emın olmaıdıgım bır doktora ve kuruma oluyrm dıe ama amelıyat sonrası ılk goruntuler fena degıldı ılk alçı çıktıgında falan çok dzgundu çok guzledı hayran kalmıstım amasonra korktugum basıma geldı..malesef geldı...para ıllakı doktorun kalıtesını gostermıo ama para kesınlıkle verılen hızmetın kalıtesını belırlıyor kesınlıkle..benım konustugum dıger doktorlar bızım ıcın basarı sızın işte bu dedıgınz andır demıstı..bunu dıyene kadar basımzın ustunde yerınz var..
neyse olan oldu ben menun degılm ama menun olan arkadaslar cda var bıraz da sans işi..ama en azından bıreaz daha ılgılı ve anlayslı bır tavır beklerdım malesef olmadı..
bu satten sonra yapcak bısey zaten burnum d aole revızyon gerektırecek zaten bır durum yok..bu sekılde kalsa burnum lotodan da buyuk para cıksa tekarrdan gıdıp en kalıtelı doktora bıle amelıyat olmam..onca ezıyet once cıle...benım amelıyat surecımde cok sancılı gecmıstı bırdaha bunlara goze alamam açıkçası..gunluk haytta dısatn normal bır gozle bakıldıgında dıkkat ceken bır kusur abartı bır kusur yok burnumda...fotograflarda oldugundan da cırkın cıkıo..ama guzel gozuken fotgraflarda var hep oyle olmasını ısterdım...elımle bastırınce skınıca suzeltınce o hale gelıo sonra yıne aynı tabı buda ınsanı çok uzuyor...
anlıycagınız orta dırek normal bır burun oldu benımkısı, am benı mutlu etmeye yetmedı en azından şimdılık...hee zmanla degısır o çıkıntı gecer duzelır falan bılemıyrm..kesek ole olsa ve keske ben bu yazdıklarımdan dolayı mahçup olsam ...keşkeeeeeee....
canım dogal ve ortalama bır burun ıstıosan velı bey senı tatmın eder 5 6 mılayr vermeye gerek yok...ama eger çok buyuk hayallerle o msaya yatıyorsan, hayatının son bır ıkı yılını burun meselsını arastrmakla ve dusnmekle gecırdysen ve mukemmelıyetcı ıdealıst bır ınsansan çok dusun...çok çok dusun..hakkında hayırlısı olsun...
çok haklısın yaa.bende aynı duygular içindeyim..ilk zamnlarda hayrandım burnuma..şimdi vasat bir durumdayım..ben çok şans işi olduğunada inanmıyorum..fiyat meselsi haklsın ordada..ama nice paralr verip burnu mahvolanlarda var..neden sonradan değişiyor anlamadım hala..zaten doktor ilgilense ne olacakki burun düzelecekmi hayır...olan olmuş..ama şunuda düşünmeliyiz..bir sene de oturan burunlar var..inşallh bizimkide sonradan yine güzelleşir..burnumuzun zor bir burun desek aslında oda değil..formda açelyam rumuzlu arkadş var..eski burnunu görmüşsünüzdür ama nasıl burnu şu anda..büyük değişim..
canım haklısın aslında herkesin beklentisi farklı.. ben burnumun şuanki halini bile öyle çok fazla takmıyorum belki o yüzden rahatım bu konuda.. inşallah senin burnunda istediğin şekli alır zamanla.
canım senin foton var mıydı? ben seni ekledim kabul eder misin beni de fotolarını görmek isterim.. veli beyin hastalarını bol bol incelemem gerekio siz de aynı yollardan geçtiniz anlarsınız beni:)
bende istiyorum ama korkularım cok ayrıca benm için kapalımı acıkmı uygun bilmiyorum ama acık uygun die düşünüyorum cunkı gercekten burnum cok sorunluzence ne oldu canım,hangi konuda yardım edebiliriz sana? :)
bende istiyorum ama korkularım cok ayrıca benm için kapalımı acıkmı uygun bilmiyorum ama acık uygun die düşünüyorum cunkı gercekten burnum cok sorunlu
cesaretımı daha toplayıp görüşmeye bile gidemedım ve veli bey kapalı yapıyor ya bnm burnum acık amel. uygunsa?? o zaman nolucak offff offfff kafam karmakarışıkk tatlım
çok haklısın yaa.bende aynı duygular içindeyim..ilk zamnlarda hayrandım burnuma..şimdi vasat bir durumdayım..ben çok şans işi olduğunada inanmıyorum..fiyat meselsi haklsın ordada..ama nice paralr verip burnu mahvolanlarda var..neden sonradan değişiyor anlamadım hala..zaten doktor ilgilense ne olacakki burun düzelecekmi hayır...olan olmuş..ama şunuda düşünmeliyiz..bir sene de oturan burunlar var..inşallh bizimkide sonradan yine güzelleşir..burnumuzun zor bir burun desek aslında oda değil..formda açelyam rumuzlu arkadş var..eski burnunu görmüşsünüzdür ama nasıl burnu şu anda..büyük değişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?