Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben de anlamadım bunu,, burun için açık mı kapalı mı uygun olup olmadığına bakmadan herkesi kapalı ameliyat mı yapıyor Veli Bey??
cnm veli bey hep kapalı yapıyormuş hatta sadelına nın burnu acık amel. uygun oldugu için necdet ucara olmuş ve gayet hoş olmuş bide acık amel. burun iice açıldıgı için kusur ne varsa daha ii görülüyormuş ve giderilebılıyormuş

evet canım veli bey kapalı çalışyormuş hep..bana öyle söylemişti..resimlerini koyarsan bir fikir verebilirim

hah saolun kızlar, o halde önce ben veli beyle görüşürüm duruma göre o yönlendirir beni madem.. foto da çekinip koyayım bir ara siz de fikrinizi söylersiniz

işte diyorum ya cnm zamn zaman iyi bazen çok kötü..ama ilk zamnlardaki hali yok..bende o görüntüyle mutlu olmuştum..bekleyeceğim artık..teşekkürler:

canım bence burun ucu daha şiş. yani gördüğüm kadarı ile burun tam oturmamış daha. burun ucu inince bence daha güzel olacak. ama bana sorarsan şimdiki hali ilk halinden daha güzel.

işte diyorum ya cnm zamn zaman iyi bazen çok kötü..ama ilk zamnlardaki hali yok..bende o görüntüyle mutlu olmuştum..bekleyeceğim artık..teşekkürler:

neferalem, arkadaşlık teklifimi kabul eder miisn? haziranda ameliyat olacağım için, ameliyat olmuş arakadaşların burunlarına bakmak karar için çok yardımcı oluyor.Hem çok merak ediyorum burnunu :)

canım az evvel fotolarına baktım.burnun gercekten hoş. ben tabiki doktor değilim ama anladığım kadarı ile senin burnn daha şiş. eğer masajla düzeliyorsa kesinlikle ödemdir. eğer kemik olsaydı masajla düzelmezdi. bu tabiki benim tahminim. hem daha üzülmek için çok erken. bir 3-4 ay daha beklemen gerek.

arkadaşlaar, burnunu veli beye 3-4 yıl öncesinde yaptıran var mı acaaba forumda? benim ablamın burnu 4-5 yıl sonra çöktü, bende haziranda ameliyat olacağım ama çökme yada yamulma olayından korkuyorum.

arkadaşlaar, burnunu veli beye 3-4 yıl öncesinde yaptıran var mı acaaba forumda? benim ablamın burnu 4-5 yıl sonra çöktü, bende haziranda ameliyat olacağım ama çökme yada yamulma olayından korkuyorum.

sanırım yok öle biri..ama mirabel sanırım yıllar önce olmuştu veli beye öle hatırlıyorum..yazışmıştık yanlış hatırlamıyorsam..çökme burun sırtında oluyor kemikte fazla oyulan kavisli burunlarda olma ihtimali yüksekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…