- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.181
canım fotolarımı kaldırmıştım ben..ama ekleyeceğim birazdan eski ve son hallerini ekleyebilirsem tabi..zor oluyor..
ben de anlamadım bunu,, burun için açık mı kapalı mı uygun olup olmadığına bakmadan herkesi kapalı ameliyat mı yapıyor Veli Bey??
cnm veli bey hep kapalı yapıyormuş hatta sadelına nın burnu acık amel. uygun oldugu için necdet ucara olmuş ve gayet hoş olmuş bide acık amel. burun iice açıldıgı için kusur ne varsa daha ii görülüyormuş ve giderilebılıyormuşben de anlamadım bunu,, burun için açık mı kapalı mı uygun olup olmadığına bakmadan herkesi kapalı ameliyat mı yapıyor Veli Bey??
evet canım veli bey kapalı çalışyormuş hep..bana öyle söylemişti..resimlerini koyarsan bir fikir verebilirim
cnm veli bey hep kapalı yapıyormuş hatta sadelına nın burnu acık amel. uygun oldugu için necdet ucara olmuş ve gayet hoş olmuş bide acık amel. burun iice açıldıgı için kusur ne varsa daha ii görülüyormuş ve giderilebılıyormuş
cnm gayet guzel yaaaa ben cok begendımkızlar ekledim sonunda şuenki hallerim zamn zamn iyi zamn zaman kötü çıkyor bakın:83:
cnm gayet guzel yaaaa ben cok begendım
işte diyorum ya cnm zamn zaman iyi bazen çok kötü..ama ilk zamnlardaki hali yok..bende o görüntüyle mutlu olmuştum..bekleyeceğim artık..teşekkürler:
işte diyorum ya cnm zamn zaman iyi bazen çok kötü..ama ilk zamnlardaki hali yok..bende o görüntüyle mutlu olmuştum..bekleyeceğim artık..teşekkürler:
canım bence burun ucu daha şiş. yani gördüğüm kadarı ile burun tam oturmamış daha. burun ucu inince bence daha güzel olacak. ama bana sorarsan şimdiki hali ilk halinden daha güzel.
şişlikten olduğunu sanmıyorum artık yaa..çok zamn oldu çünkü
bende eklicem sımdıııııııı
evet acelyayı bılıorum emre beye olmustu o...vallahı kader mı desek ne desk bılmıorum ama dedıgın gıbı zmanla degısmesı ıhtımalı de var benım 3 ay sekız gunluk daha a6 aya kadar sure verıyrm ben kendıme bakalım degısım olcak mı umudum yok ama ınsallah..senınde aynı sekılde ınsallah burunlarımz bızı sasırtır..
arkadaşlaar, burnunu veli beye 3-4 yıl öncesinde yaptıran var mı acaaba forumda? benim ablamın burnu 4-5 yıl sonra çöktü, bende haziranda ameliyat olacağım ama çökme yada yamulma olayından korkuyorum.
şişlikten olduğunu sanmıyorum artık yaa..çok zamn oldu çünkü
arkadaşlaar, burnunu veli beye 3-4 yıl öncesinde yaptıran var mı acaaba forumda? benim ablamın burnu 4-5 yıl sonra çöktü, bende haziranda ameliyat olacağım ama çökme yada yamulma olayından korkuyorum.
çökme nedır neresı çökuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?