- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.201
sanırım yok öle biri..ama mirabel sanırım yıllar önce olmuştu veli beye öle hatırlıyorum..yazışmıştık yanlış hatırlamıyorsam..çökme burun sırtında oluyor kemikte fazla oyulan kavisli burunlarda olma ihtimali yüksekmiş
ya resım koyamıyorumm cok buyuk denılıo offffffff
ben şimdilik burnumdan memnunum ama daha sonra bozulmasından korkuyorum.
kızlar ya sizin yazıları okuyunca dahada tedirgin oldum. korkuttunuz beni valla.
ben şimdilik burnumdan memnunum ama daha sonra bozulmasından korkuyorum.
kızlar ya sizin yazıları okuyunca dahada tedirgin oldum. korkuttunuz beni valla.
korkma... herkese aynı olack değil..veli beye olan bir sürü kişi var..istisanalar kaideyi bozmazzzzzzzzzz:
allah yardımcımız olsun
boşuna dememişler insanın korktuğu başına gelir diye. :)
beni ameliyat öncesi tek rahatsız eden şey veli beyin pek ilgili olmamasıydı. açıkcası beni pek dinlemedi ve kafasına göre bir burun yaptı. ama sonuctan memnunum, en azından şimdilik.
hastalarına daha fazla zaman ayırabilse, daha iyi olurdu.
ben ameliyata sizlerin sayesinde, biraz gözü kör karar verdim.
fotolarıma bakmak isteyen varsa bakabilir, henüz kaldırmadım.
boşuna dememişler insanın korktuğu başına gelir diye. :)
beni ameliyat öncesi tek rahatsız eden şey veli beyin pek ilgili olmamasıydı. açıkcası beni pek dinlemedi ve kafasına göre bir burun yaptı. ama sonuctan memnunum, en azından şimdilik.
cnm senınde guzel olmuş güle güle kullan tatlımmboşuna dememişler insanın korktuğu başına gelir diye. :)
evet benlede ilgilenmedi hatta hiççç desem yeri var..sanki ben koştum peşinden böyle öyle bi hava vardı..başkası belkide vazgeçebilirdi ameliyttan..ben geçmedim güven meselesinden dolayı sırf..banada kafasına göre bir burun yaptı daha kötüsü de olabilirdi.[/QUOTE
kızlar muayenee 2 dk fln mı sürüyor. odadan mı çıkarıyor hemene. yani şimdi rahat rahat anlatamıyacak mıyız? ben haftaya randevu alıp gidicem ama böyle davranırsa olmak istemem ki..ayrıca bi tasarım yapsa en azından görsek nasıl bişey olacak..yüzde yüz tutmasını beklemiorum zaten ama en azından bi fikir olur
evet benlede ilgilenmedi hatta hiççç desem yeri var..sanki ben koştum peşinden böyle öyle bi hava vardı..başkası belkide vazgeçebilirdi ameliyttan..ben geçmedim güven meselesinden dolayı sırf..banada kafasına göre bir burun yaptı daha kötüsü de olabilirdi.[/QUOTE
kızlar muayenee 2 dk fln mı sürüyor. odadan mı çıkarıyor hemene. yani şimdi rahat rahat anlatamıyacak mıyız? ben haftaya randevu alıp gidicem ama böyle davranırsa olmak istemem ki..ayrıca bi tasarım yapsa en azından görsek nasıl bişey olacak..yüzde yüz tutmasını beklemiorum zaten ama en azından bi fikir olur
bende haftaya gitmek istiyorum ekledım resımlerımı bakın bi... acıkmı kapalımı daha uygun sizcee?? bide veli bey ilgilenmıyorsa ben zaten terreddut edıoyrum ayy iice kafam karıstı
veli bey tasarım yapmıyor..diğer doktorlar yapıyor..benim 5 dakika falan sürdü ilk gittiğimde sonraları ayaküstü konuştuk..ben ne istediğimi tam anlatamadım bile..eski burundan kötü olmaz heralde dedim..bazı arkadaşlarla ilgilenmiş baya öle diyorlar..herkese aynı olacak değil..hem ilgilenmek demek burnunun iyi olacağı anlamına gelmez..bir çok ilgili doktor var ama işini ehli değil..bize işi iyi yapan doktor lazım..tabi anlatmanda gerek istediklerini..ama veli bey genelde kendi istediği burunlar yapıyor
bende haftaya gitmek istiyorum ekledım resımlerımı bakın bi... acıkmı kapalımı daha uygun sizcee?? bide veli bey ilgilenmıyorsa ben zaten terreddut edıoyrum ayy iice kafam karıstı
ilgilenmeye kafa takma derim ben..ama teknik konusun düşün
valla cnm zaten veli bey görunce kapalı teknıkle olur olmaz die söyler herhalde... onuda gecıyorum zaten acık veya kapalı sonc olarak ıkısede amel. bnm için acık teknık die düşünüyorum teknık konusunu gecıyorum pekı hangı doktor olcak???ilgilenmeye kafa takma derim ben..ama teknik konusun düşün
canım az evvel fotolarına baktım.tam bilemiyorum tam ama bence açık ameliyat olmasın. çünkü burun deliklerinde küçülmeli. bildiğim kadarı ile kapalı ameliyat ile delikler tam küçülmüyor.
canım az evvel fotolarına baktım.tam bilemiyorum tam ama bence açık ameliyat olmasın. çünkü burun deliklerinde küçülmeli. bildiğim kadarı ile kapalı ameliyat ile delikler tam küçülmüyor.
pardon ben zenceyi kast ediyordum
evet cnm bende acık düşünüyorum ama peki hngi doktor ??? zaten en buyuk sorunum burun deliklerim utanıyorum yaaa...cok kötü görüntüsü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?