- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.221
valla cnm zaten veli bey görunce kapalı teknıkle olur olmaz die söyler herhalde... onuda gecıyorum zaten acık veya kapalı sonc olarak ıkısede amel. bnm için acık teknık die düşünüyorum teknık konusunu gecıyorum pekı hangı doktor olcak???
işte canım onu iyi arşatırman gerek..olmuş hastalayla görüşmen gerek...yaptğı ameliyat resimlerine bak..oda yetersiz ama..veli bey söylemez cnm açık kapalı ol diye
ama cnm ben burda okumuştum bi hastaya senınkını ben yapamam demiş sanırım hasta sttk rumuzlu biriydi...neden sölemesin yaa??işte canım onu iyi arşatırman gerek..olmuş hastalayla görüşmen gerek...yaptğı ameliyat resimlerine bak..oda yetersiz ama..veli bey söylemez cnm açık kapalı ol diye
ama cnm ben burda okumuştum bi hastaya senınkını ben yapamam demiş sanırım hasta sttk rumuzlu biriydi...neden sölemesin yaa??işte canım onu iyi arşatırman gerek..olmuş hastalayla görüşmen gerek...yaptğı ameliyat resimlerine bak..oda yetersiz ama..veli bey söylemez cnm açık kapalı ol diye
çooook teşekkür ederim canım bi kesin karar versem doktora yaptırıcam da karar veremiyorum kidaha önce sormuş muydum unuttum sen gün almış mıydın ameliyat için??
hayırlısı olur inş.evet aldım canım 17 mayısta kısmetse ameliyat olcam
hayırlısı olur inş.
amin canım çok sağolbuarada sen ne yaptın karar verebildin mi hangi doktora yaptıracağını?..(yanılmıyorsam sen de doktor arıyordun dimi)
sadeline şuan online göukuyor msj hakkım olsa ona sorucam ama soramıyorum oda acık amel. oldu. amel. süreci nasıl gectı ve nası karar verdın necdet beye anlatırsan cok sevınırım cunkı bende acık amel. istiyorum burun yapımın buna musaıt oldugunu düşünüyorum resımlerımde bakabılırsın yorum yaparsan sevınırım
sadeline şuan online göukuyor msj hakkım olsa ona sorucam ama soramıyorum oda acık amel. oldu. amel. süreci nasıl gectı ve nası karar verdın necdet beye anlatırsan cok sevınırım cunkı bende acık amel. istiyorum burun yapımın buna musaıt oldugunu düşünüyorum resımlerımde bakabılırsın yorum yaparsan sevınırım
canım fotolarımı kaldırmıştım ben..ama ekleyeceğim birazdan eski ve son hallerini ekleyebilirsem tabi..zor oluyor..
yenı resım ekledım bakabılırsın..benım burnum hem buyuk hem kavıslı hem kemıklı ıdı,açıkçası gayet buyuktu hemde nefes sorunum vardı..
arkadaşımla yaptırıcaktık cesaret edemıyordum oda çok araştırmış sonra bogazıcıne gıtmış orda necdet bey varmış ona muayene olup amelıyat oldu,bende arkadaşla gıdınce goruneyım dedım burnum çok tıkalı olunca hemen amelıyata gun aldım
necdet bey cene alın olcusu var ona gore yapıyorum dedı bana aynada elı ıle burnumu nasıl şekıl verıcegını soyledı bana bırak dedı bende tamam dedım,nasıl uygunsa onu yapın dedım..
ben açık amelıyat oldum benım yanlarımda da dıkıs var resımlerde dıkkat ettıysenız burnumun onunde hemde yanları dıkıslı ama 1 haftada dıkıs ızı kalmadı..morluklarımda cabuk gectı açıkçası
amelıyat surecı aynı dıger burun amelıyatları gıbı,benım uzun surdu bıraz daha dedgım gıbı burnum cok sorunlu ıdı
şimdı gören bayılıyor sankı tum yuzunu yaptırmış kadar guzelleştın dıyorlar,ustelıkde dogal duruyor
şimdılık memnunum,doktorumda necdet ucar,çokda şirin biri
başka sorun varsa cevaplarım
evet gercekten bıraz şans..bahsettıgım doktorlar dedıgın gıbı 5 6 cıvarıydı..ben zaten velı beyı hıc dusunmuodum kesınlıkle nıyetımde yoktu sıteye eskı uye olanlar bılır zeten ama ıste benım de hayatımda anı degsıklıkler oldu nısan dugun olcaktı anıden amelıyat olmam gerektı parayı anca bu kadar bırıktırmıstım yanı dıger dusundugum doktorların yarısı kadar vardı elımde burda bırkaç arkadasın burnunu da gorunce bıranda oluverdım..ama zaten yıne takıp edenler bılır ben amelıyat masasına yatana kadar emın degıldım mutuszdum aglıodum emın olmaıdıgım bır doktora ve kuruma oluyrm dıe ama amelıyat sonrası ılk goruntuler fena degıldı ılk alçı çıktıgında falan çok dzgundu çok guzledı hayran kalmıstım amasonra korktugum basıma geldı..malesef geldı...para ıllakı doktorun kalıtesını gostermıo ama para kesınlıkle verılen hızmetın kalıtesını belırlıyor kesınlıkle..benım konustugum dıger doktorlar bızım ıcın basarı sızın işte bu dedıgınz andır demıstı..bunu dıyene kadar basımzın ustunde yerınz var..
neyse olan oldu ben menun degılm ama menun olan arkadaslar cda var bıraz da sans işi..ama en azından bıreaz daha ılgılı ve anlayslı bır tavır beklerdım malesef olmadı..
bu satten sonra yapcak bısey zaten burnum d aole revızyon gerektırecek zaten bır durum yok..bu sekılde kalsa burnum lotodan da buyuk para cıksa tekarrdan gıdıp en kalıtelı doktora bıle amelıyat olmam..onca ezıyet once cıle...benım amelıyat surecımde cok sancılı gecmıstı bırdaha bunlara goze alamam açıkçası..gunluk haytta dısatn normal bır gozle bakıldıgında dıkkat ceken bır kusur abartı bır kusur yok burnumda...fotograflarda oldugundan da cırkın cıkıo..ama guzel gozuken fotgraflarda var hep oyle olmasını ısterdım...elımle bastırınce skınıca suzeltınce o hale gelıo sonra yıne aynı tabı buda ınsanı çok uzuyor...
anlıycagınız orta dırek normal bır burun oldu benımkısı, am benı mutlu etmeye yetmedı en azından şimdılık...hee zmanla degısır o çıkıntı gecer duzelır falan bılemıyrm..kesek ole olsa ve keske ben bu yazdıklarımdan dolayı mahçup olsam ...keşkeeeeeee....
bende istiyorum ama korkularım cok ayrıca benm için kapalımı acıkmı uygun bilmiyorum ama acık uygun die düşünüyorum cunkı gercekten burnum cok sorunlu
cesaretımı daha toplayıp görüşmeye bile gidemedım ve veli bey kapalı yapıyor ya bnm burnum acık amel. uygunsa?? o zaman nolucak offff offfff kafam karmakarışıkk tatlım
sadelina burnun harika gözukuooo:) peki arkadasın memnunmu??
sadelina burnun harika gözukuooo:) peki arkadasın memnunmu??
beklıyoruz merakla,bende 1 aylık halını koyucam 1 ay oldu,en son 18 gunluk halı vardı
resımlerıne baktım benım burnun senden de kötuyduamelıyatı kafana koyduysan ol tabıkı ıyı olur,ama benım estetık kaygılı degıldı nefes alamıyordum onu olmşken estetıkte oldum..ıyıkıde olmuşum cok mutluyum
resımlerıne baktım benım burnun senden de kötuyduamelıyatı kafana koyduysan ol tabıkı ıyı olur,ama benım estetık kaygılı degıldı nefes alamıyordum onu olmşken estetıkte oldum..ıyıkıde olmuşum cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?