Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sadeline şuan online göukuyor msj hakkım olsa ona sorucam ama soramıyorum oda acık amel. oldu. amel. süreci nasıl gectı ve nası karar verdın necdet beye anlatırsan cok sevınırım cunkı bende acık amel. istiyorum burun yapımın buna musaıt oldugunu düşünüyorum resımlerımde bakabılırsın yorum yaparsan sevınırım

amin canım çok sağol buarada sen ne yaptın karar verebildin mi hangi doktora yaptıracağını?..(yanılmıyorsam sen de doktor arıyordun dimi)

evet cnm bende arıyorum cunkı ben acık teknık istiyorum acık teknıgın burun yapıma uygun oldugunu düşünyorum daha araştırıyorum cnm yaa. burda sadelına die bir arkadas var o bogaziçinden necdet beye olmuş ve gayet guzel olmuş cok büyük değişiklik yaratmış bende doktor konusunda fikrimi netleştirim gidip gün alıcam inş.

yenı resım ekledım bakabılırsın..benım burnum hem buyuk hem kavıslı hem kemıklı ıdı,açıkçası gayet buyuktu hemde nefes sorunum vardı..
arkadaşımla yaptırıcaktık cesaret edemıyordum oda çok araştırmış sonra bogazıcıne gıtmış orda necdet bey varmış ona muayene olup amelıyat oldu,bende arkadaşla gıdınce goruneyım dedım burnum çok tıkalı olunca hemen amelıyata gun aldım
necdet bey cene alın olcusu var ona gore yapıyorum dedı bana aynada elı ıle burnumu nasıl şekıl verıcegını soyledı bana bırak dedı bende tamam dedım,nasıl uygunsa onu yapın dedım..
ben açık amelıyat oldum benım yanlarımda da dıkıs var resımlerde dıkkat ettıysenız burnumun onunde hemde yanları dıkıslı ama 1 haftada dıkıs ızı kalmadı..morluklarımda cabuk gectı açıkçası
amelıyat surecı aynı dıger burun amelıyatları gıbı,benım uzun surdu bıraz daha dedgım gıbı burnum cok sorunlu ıdı
şimdı gören bayılıyor sankı tum yuzunu yaptırmış kadar guzelleştın dıyorlar,ustelıkde dogal duruyor
şimdılık memnunum,doktorumda necdet ucar,çokda şirin biri
başka sorun varsa cevaplarım

bence amaç çok güzel ve dık bı burun değil kişiyi değiştırecek burun olmalı,doktorum bana ufak ve cok dık burun sana yakışmaz dedı..bana yuzun çok güzel burnun bozmuş burnunuda yapayım çok güzel olacaksın demıştı ,bende karışmadım şeklıne,gercekten şiş halıyle bıle çok guzelleşmıştım
bence onemlı olan degısıklık ve guzelleşme sağlaması,yoksa burun çok harıka olsa ama yuzume gıtmese ne yapacaktım..o nedenle doktora bıraktım ne resım ne tasarım yaptık

canım fotolarımı kaldırmıştım ben..ama ekleyeceğim birazdan eski ve son hallerini ekleyebilirsem tabi..zor oluyor..

neferalem bence burnun çok güzel olmuş :) sen şuan burnunun hangi özelliğini beğen miyorsun?..yani hangi kısmın değiştiğini düşünüyorsun?..bence burnun çok güzel olmuş içini ferah tut

cok tşk ederım cvpladıgın için... benım resımlerıme baktınmı bakıp yorum yaparsan sevınırım

çok doğru diyorsun ben ilk gittiğimde veli bey doğru dürüst ilgilenmedi bile benle..biz yana yakıla doktorların peşinde koşturuyoruz sorularımıza cevaplar bulmaya çalışıyoruz keşke böyle olmasa ama durum böyle napalım inşallah ameliyat olmak için sırada bekleyen bizlerin de hakkına hayırlısı olur valla kafamda soru işaretleri oluşuyor bazen

buarada inşallah senin burnun da zamanla düzelir,tam istediğin gibi olur sen canını hiiiiiççççççç sıkma :)

korkularının olması çok doğal canım hepimizde var..ama bence bir görüşmeye git hem kafandaki soru işaretleri daha çok netlik kazanır,hem de aklına takılan yerleri veli beye sorabilirsin

beklıyoruz merakla,bende 1 aylık halını koyucam 1 ay oldu,en son 18 gunluk halı vardı

sadelina ben snein burnuna bayıldım çok güzel olmuş :)) buarada sen burnnu veli beye mi yaptırdın?..yanlış hatırlamıyorsam önceki yazılarda başka birine yaptırdığın yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam doktorun adı necdet beydi?

inş. bende cesarteımı toplarım darısı basıma cok begendım burnunu harika cnmm yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…