Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cnm zaten bendee kemık egrılıgıde var gıdıcekde yamuluoo doktor o zamanda demişti ameliyat olman gerekıyor dıe

evet necdet bey yaptı,dedıgım gıbı bana bırak dedı ona bıraktım,zaten yuz hatlarıma da baktı en uygunu ben yapıcam dedı..çevrem çok begendı açıkçası

evet necdet bey yaptı,dedıgım gıbı bana bırak dedı ona bıraktım,zaten yuz hatlarıma da baktı en uygunu ben yapıcam dedı..çevrem çok begendı açıkçası

cnm ya cok begendım valla harıka acaba bnm nası olucak??baska kim var bogaziçnde acık amel. yapan??necdet bey ilgilimi hastasylaa??

sadelina ya benim kafam çok karıştı..ben veli beye muayene olmuştum o amliyat yapacak..ama senin burnunu çok beğendim,acaba necdet uçar beye mi yaptırsam diye kafama takıldı?:.ama artık geç kaldım heralde..ne yapsam ya kafam çok krarıştı?

veli bey hergün hastanede oluyor mu? belli bi saati falan var mı? ay inşallah ben gittiğimde fazla işi olmazda rahat rahat konuşuruz...

canım ben gittiğim zaman baya müsait anındaydı hatta ordaki görevli bayan çok iyi zamanda geldiniz tam dışardan geldi müsait demişti..ama yinede o kadar ilgilendi benle :)

anladım cnmm valla ben ikisinede olurum muayene hangısı daha cok ilgilenırse bana guvenırlır gelırse ondan gun alırım bide ben acık amel. olmak istedıgım için necdet beye gıdıcem cunkı velı bey kapalı yapıyormuş gidip görüşmekte yarar var gidip görürşürüm bi hangısı kafama yatarsa artık:... hepımız için hayırlısı olur inş. sadelına nın burnu harıka gözukuyor

bılemıyorumkı ben cok memnun kaldım henuz 1 aylık burnum şimdılık memnunum dıyebılırım yınede sen bılırsın,ama çok guven veren çok şiirn ve guleryuzlu bı doktor ben sevıyorum doktorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…