- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.241
cnm zaten bendee kemık egrılıgıde var gıdıcekde yamuluoo doktor o zamanda demişti ameliyat olman gerekıyor dıeresımlerıne baktım benım burnun senden de kötuyduamelıyatı kafana koyduysan ol tabıkı ıyı olur,ama benım estetık kaygılı degıldı nefes alamıyordum onu olmşken estetıkte oldum..ıyıkıde olmuşum cok mutluyum
sadelina ben snein burnuna bayıldım çok güzel olmuş :)) buarada sen burnnu veli beye mi yaptırdın?..yanlış hatırlamıyorsam önceki yazılarda başka birine yaptırdığın yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam doktorun adı necdet beydi?
evet necdet bey yaptı,dedıgım gıbı bana bırak dedı ona bıraktım,zaten yuz hatlarıma da baktı en uygunu ben yapıcam dedı..çevrem çok begendı açıkçası
evet benlede ilgilenmedi hatta hiççç desem yeri var..sanki ben koştum peşinden böyle öyle bi hava vardı..başkası belkide vazgeçebilirdi ameliyttan..ben geçmedim güven meselesinden dolayı sırf..banada kafasına göre bir burun yaptı daha kötüsü de olabilirdi.[/QUOTE
kızlar muayenee 2 dk fln mı sürüyor. odadan mı çıkarıyor hemene. yani şimdi rahat rahat anlatamıyacak mıyız? ben haftaya randevu alıp gidicem ama böyle davranırsa olmak istemem ki..ayrıca bi tasarım yapsa en azından görsek nasıl bişey olacak..yüzde yüz tutmasını beklemiorum zaten ama en azından bi fikir olur
merhaba canım..muayene çok kısa sürüyor,bende 2 dk anca sürdü..ya mesela veli beye soru soruyorum yüzüme bile bakmadan öylesine ilgisizce cevap verdi.diğer arkadaşlara da öyle yapmış bak..bu durum hiç hoş değil dimi?..ama işte bu hastanede durum böyleymiş mecbur..
buarada ben de arkadaşlarımızın yorumlarını ve veli beyin ilgisizliğini okudukça kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı..zaten ameliyat korkum da var vaz mı geçsem diyorumşaka bir yana vazgeçme düşüncem ameliyattan değil onu şakasına dedim sadece emin olamıyorum..ya çok ilgilenen yerler de var ama onlar da 5,6 milyar çok pahalı
merhaba canım..muayene çok kısa sürüyor,bende 2 dk anca sürdü..ya mesela veli beye soru soruyorum yüzüme bile bakmadan öylesine ilgisizce cevap verdi.diğer arkadaşlara da öyle yapmış bak..bu durum hiç hoş değil dimi?..ama işte bu hastanede durum böyleymiş mecbur..
buarada ben de arkadaşlarımızın yorumlarını ve veli beyin ilgisizliğini okudukça kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı..zaten ameliyat korkum da var vaz mı geçsem diyorumşaka bir yana vazgeçme düşüncem ameliyattan değil onu şakasına dedim sadece emin olamıyorum..ya çok ilgilenen yerler de var ama onlar da 5,6 milyar çok pahalı
evet yorumları okudukça insan soğuyor ameliyatan.ben henuz muayeneye gitmedim, haftaya ideceğim inşaallah 2dk konuşup göndermez, sinir olursam yaptırmam çünkü...ya zaten 2 dk da en fazla ne konusulabilir ki.. merhaba güle gül diip gönderiyor mu yani...heralde ameliyat günü ayarlanıyordur o 2 dakikadada :)
evet yorumları okudukça insan soğuyor ameliyatan.ben henuz muayeneye gitmedim, haftaya ideceğim inşaallah 2dk konuşup göndermez, sinir olursam yaptırmam çünkü...ya zaten 2 dk da en fazla ne konusulabilir ki.. merhaba güle gül diip gönderiyor mu yani...heralde ameliyat günü ayarlanıyordur o 2 dakikadada :)
cnm bende haftaya istıoyrumm birlikte aynı zamana alalımmı:)
valla canım ya zaten soruların hepsini sorabilmek için hızlı hızlı konuşuyorsun ben sorarken otomatiğe bağlamıştım :))
cnm gel bırlıkte necdet ucara randevu alıp bi gidip görüşelim ne dersınn??arkadaşlar sizce veli aslan mı yoksa necdet uçar mı hangisine yaptırayım?:.kafam çok karıştı..
cnm gel bırlıkte necdet ucara randevu alıp bi gidip görüşelim ne dersınn??
turkuaz??ne düşünüyorsun dımı hangı doktor ??
ya lavanta sen??
veli bey hergün hastanede oluyor mu? belli bi saati falan var mı? ay inşallah ben gittiğimde fazla işi olmazda rahat rahat konuşuruz...
turkuaz??ne düşünüyorsun dımı hangı doktor ??
ya lavanta sen??
canım ama ben veli beye muayene oldum ona ameiyat olcam ya şimdi son dakka necdet uçar beye gitsem ayıp olmaz mı yada garip olmaz mı :)
sadelina ya benim kafam çok karıştı..ben veli beye muayene olmuştum o amliyat yapacak..ama senin burnunu çok beğendim,acaba necdet uçar beye mi yaptırsam diye kafama takıldı?:.ama artık geç kaldım heralde..ne yapsam ya kafam çok krarıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?