- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.261
boşuna dememişler insanın korktuğu başına gelir diye. :)
beni ameliyat öncesi tek rahatsız eden şey veli beyin pek ilgili olmamasıydı. açıkcası beni pek dinlemedi ve kafasına göre bir burun yaptı. ama sonuctan memnunum, en azından şimdilik.
hastalarına daha fazla zaman ayırabilse, daha iyi olurdu.
ben ameliyata sizlerin sayesinde, biraz gözü kör karar verdim.
fotolarıma bakmak isteyen varsa bakabilir, henüz kaldırmadım.
ekledim bakarmısınızz
evet aldım canım 17 mayısta kısmetse ameliyat olcam
çok doğru demişsin canım, bazı doktorlar herkese aynı burnu yapıolar,, o da çok korkutucu.. ama bazı doktorlar var forumda incelediğim, çook güzel burunlar yapmışlar, hiç bir asimetri bozukluk filan yok.. benim de endişem o, ya aklım başka doktorda kalırsa, ya benim burnum seninki kadar şanslı değilsebence amaç çok güzel ve dık bı burun değil kişiyi değiştırecek burun olmalı,doktorum bana ufak ve cok dık burun sana yakışmaz dedı..bana yuzun çok güzel burnun bozmuş burnunuda yapayım çok güzel olacaksın demıştı ,bende karışmadım şeklıne,gercekten şiş halıyle bıle çok guzelleşmıştım
bence onemlı olan degısıklık ve guzelleşme sağlaması,yoksa burun çok harıka olsa ama yuzume gıtmese ne yapacaktım..o nedenle doktora bıraktım ne resım ne tasarım yaptık
kızlar kaçıncı gün rahat rahat duş almanıza izin verildi? çıldırıcam cildim cok fena oldu:l
sevdalinka ve neferalem,resimlerinize baktım ama ne desem bilemiyorum,çünkü benim de burnum sizinkine benzer bu aralar..
kemikteki şişler çabuk iniyor-sabit olduğu için ama burnumuzun ucu hem dikişlerden hem de oynak bir yapıya sahip olduğundan daha geç iniyor.. benim de kemik iyice oturdu ama ucu,özellikle kemikle kıkırdağın birleştiği yer-deliklerin üstü bi şişiyor bi iniyor.. özellikle sabahları burnum iki kat büyük!!
ben dert etmiyorum bu yüzden,şimdiye kadar takip ettiğim herkesin bir "acaba" dönemi var.. sizin de derdiniz kıkırdaklı bölgelerden mi yoksa kemik üstünde de çıkıntı vs var mı?
sevdalinka ve neferalem,resimlerinize baktım ama ne desem bilemiyorum,çünkü benim de burnum sizinkine benzer bu aralar..
kemikteki şişler çabuk iniyor-sabit olduğu için ama burnumuzun ucu hem dikişlerden hem de oynak bir yapıya sahip olduğundan daha geç iniyor.. benim de kemik iyice oturdu ama ucu,özellikle kemikle kıkırdağın birleştiği yer-deliklerin üstü bi şişiyor bi iniyor.. özellikle sabahları burnum iki kat büyük!!
ben dert etmiyorum bu yüzden,şimdiye kadar takip ettiğim herkesin bir "acaba" dönemi var.. sizin de derdiniz kıkırdaklı bölgelerden mi yoksa kemik üstünde de çıkıntı vs var mı?
hah duşa da giremiyor muyuz ameliyat sonrası? yüzüne değmiycek şekilde su dökünsen olmaz mı canım? ben kafayı yerim valla duşa giremesem:)
ama cnm ben burda okumuştum bi hastaya senınkını ben yapamam demiş sanırım hasta sttk rumuzlu biriydi...neden sölemesin yaa??
cnm onu yazan bendim zaten..sttk e yapamam dememişte senin burnun çok kanatları geniş falan ikinci amliyat gerekebilir bile demiş..boksör burnu gibi demiş..kanatların daralmıyacağını söylemiş..onunda morali bozularak ercan beyle görüşmüş ona olmuş..burçak hanım var orda..o ercan beye yönlendirmiş..açık yapmış ercan bey..memnunum diyordu ama hiç göremedim resimlerini koymadı o arkadaş..bende merak ediyorum çok.
sen veli beye mi ameliyat olmuştun canım?
cnm benim çıkıntı falan yok şimdilik ama olmayacak anlamına gelmez ondanda korkuyorum açıkcası ben bir kız görmüştüm veli beyin hastası ilk gittiğimde burnu çok güzeldi ama tümsek çıkmış 9 ay sonra lokal anesteziyle düzeltecekmiş veli bey..hatta veli bey dediki bak verdiğim masajları düzenli yapmadı ne oldu burnu falan..ama bilmiyoruz belki yapmıştır yine olmuştur..siz gene de masajlara dikkat edin..ben bıraktım baya çünkü şişlik kalmadı bende pek..biraz burun ucumda var..benim rahatsız olduğum bölge alt taraf kocaman burnumun vede fazla kalkıklığı indi gibi..daha da inecek diye korkuyorum..baya düşük burun ucum vardı..sanki eskiye dönecek gibi..senin şu an için erken gerçketen..bence burun 4 5 ayda belli ediyor kendini..burda arkadaşlar diyor doğal burun olsun tamam doğal benimde tercihim..ama doğallık illada kalkık olmayan dümdüz kocaman bir burun olmamalı..adı üstünde estetik ameliyat azıcık estetik durmalı..haa şu an burnumuzun eskisi gibi göze batacak kusuru yok en azından ona şükür..ben de çok ufak ve sivri burunlara karşıyım..ama hem estetik hem doğal duran burunlar var..formda frapan kafayı yemişdüşler özgeçy in burunlarına bakın ne kadar doğal ve estetik..ben çok beğeniyorum o burunları..hem benim burnum çokta sorunlu değil anladım bunu..frapanın burnuna bakın nasılken nasıl olmuş mesela..
yaa inşallah tüm şişler inince istediğin gibi olur burnun,ki bence olacak:)
canım arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen ben de bakayım..
seni de ekledim zence..
canım hadi hayırlısı olsun 6 gün kalmış çabucak geçer,, inş istediğin gibi olur
kızlar kaçıncı gün rahat rahat duş almanıza izin verildi? çıldırıcam cildim cok fena oldu:l
yaa inşallah tüm şişler inince istediğin gibi olur burnun,ki bence olacak:)
ya kızlar acaba burunlarımız ile ilgili gereksiz yere evham mı yapıyoruz?
az evvel ebrulinin fotolarına tekrar baktım.
albümünde 4. ay, 6. ay ve 1.5 seneye ait fotolar vardı.
6. aydaki burnu ile 1.5 senelik burnu arasında bile acayip bir fark var, gittikce güzelleşmiş ve tam oturmuş.
biz sanırım sabırsız davranıyoruz.
7-8 ayı dolmuş arkadaşlara sesleniyorum buradan, sizler memnunmusunuz burnuzun son halinden????
veli beyden memnun olmayana, veya kötü bir sonuç alana rastladınız mı kızlar? bir de dediğiniz gibi kişinin isteklerini ve şikayetlerini dinlemiyor mu? valla en korktuğum şey kendi kafasına göre bir tasarım yapıp da doğal olmayan bir burun yapması...
valla kızlar tabiki istediğimiz gibi olamsı önemli ama ben biraz da maddi yönünden de bakıyorum açıkçası,, çünkü diğer doktorlar turkuazın dediği gibi 5-6 milyarın bile üstüne çıkan rakamlar söylüyor.. ben de sevdalinkanın burnunu beğendim ama önemli olan kişinin kendisini beğenmesi.. ama bana soracak olursanız, ben de hem eğrilik hem kemer var, o yüzden bana yapıalcak her burun doğal olduğu ve ortalama bir burun olduğu sürece kabulümdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?