Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar dün görüşmeye gittim.. veli bey çok şaşırdı 3 haftalık olduğuna içerdeki kızları falan çagırdı bakın bakın 3 haftalık burun diye.. şişlerin negüzel inmiş dedi.. çok güzel olmuş burnun dedi çok begendi.. yeni masajımı verdi.. hatta nazarboncugu takalım burnuna dedi:):) biliyorsunuz bantımı çıkardığımda beğenmemiştim okadar 2. ameliyatı düşünüyordum.. şişmiş burnum indi cidden.. tabi daha çook şiş ve incek. 6 ay geçsin istiyorum hemen. çok memnunum iyiki velibeye ameliyat olmusum.. cevremdeki insanlarda çok begendi..foto koymustum ama inanın suan daha farklı :):) gitgide daha güzelleşiyor bencede.. bu şişler bizi korkutuyor ilk.. dün veli beyde yavuz beyde gayet ilgiliydi ayrıca.. herkese tavsiye ediyorum kızlar:):):) ve iyiki kapalı teknikle olmusum.. kesik izi yok burun ucum hareket ediyor estetik oldugumu kimse anlayamaz:):):)

neferalem bununa baktım aslında o kadar kotu degıl haketen benımkıne benzıo am benımkı daha vasat bence..tabı resımlerde bellı olmuo gercek halını gormek lazım...

off yaa kiminin iyi kiminin kötü yorumları okudukça kararsız kalıyorum yardımınıza ihtiyacım war

fazla düşünme, düşündükce işin içinden çıkamazsın. ani karar verip gerçekleştir.
eğer 5.000 tl ödeme güçün varsa emre beyi düşün, eğer yoksa veli beyi düşün.
aslında bukadar basit :)))

kesinlikle veli bey harika burunlar yapıyor.. ben çok memnunum çok doğal oldu burnum..

''tugur'' ve ''ebrum84'' yorumlarınız ve yardımınız için çok sağolun :) ikiniz de veli beye ol demişsiniz..ben de kısmetse cuma günü tahlilleri olmaya gitcem o zaman necdet uçar beyle de görüşsem mi diye düşünüyordum?..ama ameliyata 5,6 gün kaldı bu kadar az kalmışken de başka doktorla görüşmek tuhaf olmaz mı? :)

ay insan bazen çok kararsız kalıyor hangi doktora yaptırıcağına :)

arkadaşlar buarada ''veli aslan mı'' yoksa ''necdet uçar mı'' konusunda başka yorumları olan varsa paylaşırsa çok sevinirim,her bir yorum sayesinde daha çok bilgi ediniyorum

Son düzenleme:

merve cnm ekledım senı ve burnun gayet resımde hoş cıkmışş pardon lavantanın tasarımı o kadar cok kişiye yorum yazınca kafam karıstı:)))))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…