- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.281
bende haftaya gitmek istiyorum ekledım resımlerımı bakın bi... acıkmı kapalımı daha uygun sizcee?? bide veli bey ilgilenmıyorsa ben zaten terreddut edıoyrum ayy iice kafam karıstı
bence ilgileniyor veli bey.. kesinlikle bi git görüş sana sevmediğin yerleri soruyor zaten.. aynada göstererek yapacaklarını anlatıyor ve tam aynısını yapıyor..
valla cnm zaten veli bey görunce kapalı teknıkle olur olmaz die söyler herhalde... onuda gecıyorum zaten acık veya kapalı sonc olarak ıkısede amel. bnm için acık teknık die düşünüyorum teknık konusunu gecıyorum pekı hangı doktor olcak???
velibey seni güvendiği bir doktora yönlendirir ordaki eger illa açık gerekiyorsa..
ama cnm ben burda okumuştum bi hastaya senınkını ben yapamam demiş sanırım hasta sttk rumuzlu biriydi...neden sölemesin yaa??
kesinlikle söyle..
kesinlikle veli bey harika burunlar yapıyor.. ben çok memnunum çok doğal oldu burnum..arkadaşlar sizce veli aslan mı yoksa necdet uçar mı hangisine yaptırayım?:.kafam çok karıştı..
kesinlikle veli bey harika burunlar yapıyor.. ben çok memnunum çok doğal oldu burnum..
off yaa kiminin iyi kiminin kötü yorumları okudukça kararsız kalıyorum yardımınıza ihtiyacım war
kesinlikle veli bey harika burunlar yapıyor.. ben çok memnunum çok doğal oldu burnum..
Anladım cnmm keşke oda resmlerını koysa o amel. sürecınden bahsetse yaacnm onu yazan bendim zaten..sttk e yapamam dememişte senin burnun çok kanatları geniş falan ikinci amliyat gerekebilir bile demiş..boksör burnu gibi demiş..kanatların daralmıyacağını söylemiş..onunda morali bozularak ercan beyle görüşmüş ona olmuş..burçak hanım var orda..o ercan beye yönlendirmiş..açık yapmış ercan bey..memnunum diyordu ama hiç göremedim resimlerini koymadı o arkadaş..bende merak ediyorum çok.
kızlar ben albüme burun fotomu koydum görünür mu acaba? fikriniz nedir?
canım bence tasarımın güzel, ama doğal hali de güzelmiş bana göre
neysee ekledim kızlar tasarımı,, hemen yorum istiyorum,, sizce nasıl olmuş yüzüme gitmiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?