Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım ameliyata birkaç gün kala bence başka doktorla görüşme derim artık. kafanı fazla karıştırma. veli beye karar vermişsin bence kararını değiştirme artık.hakkında hayırlısı olsun.

güzel mi gerçekten fikriniz önemli benim için canım çok saol.. acaba tasarıma uygun birşeyler yaparlar mı?? sen karar verdin mi doktora?

canım benim tasarımı abdulkadir bey yaptı. veli bey tasarım yapmıyormuş zaten. ama ben veli beyin yaptığı burunlarıda beğeniyorum. haftaya muayeneye gideceğim heralde.artık gittiğimde belli olur hersey...sen neye karar verdin

canım ameliyata birkaç gün kala bence başka doktorla görüşme derim artık. kafanı fazla karıştırma. veli beye karar vermişsin bence kararını değiştirme artık.hakkında hayırlısı olsun.

canım cevabın için çok sağol buarada necdet uçar bey bütün ameliyatlarını açık teknikle mi yapıyor biliyor musun?..

inan hepimizde aynı. ben şubat ayından beri burun ile ilgi yüzden fazla mesaj yazdım ve inan 500 civarıda yazı okudum.

inanır mısınız bu zamana kadar hep resim çekilmekten burnum yüzünden kaçıyordum.. şimdi mutlu olmak istiyorum ben de:/ özellikle burun insanın yaşını çook büyük görünmesine neden oluyor.. hep yaşımdan büyük durduğumu söylerler.. inşallah ameliyat kararını kesin verip, ben de mutlu olurum sizin gibi..

kızlar ben albüme burun fotomu koydum görünür mu acaba? fikriniz nedir?

canım bence tasarımın çok güzel olmuş buarada burnunun aslında da çok sorun yok sadece üstte küçük bir kemik var,birde galiba burnunun yüksekliği biraz az yani burnunun kaldırılması lazım galiba resimden anladığım kadarıyla

ama gerçekten öyle canım. kötü burun kesinlikle kişiyi daha büyük gösteriyor. ameliyatdan sonra birçok kişi banada gençleşmişsiniz dediler. :))))

canım resimlerine baktım,tasarımın çok güzel olmuş bence burun deliklerinde hiç sorun yok bence burun deliklerine dokundurtma

canım ben de beğendim bu tasarımı:)

Son düzenleme:

evet özellikle güldüğümde baya düşük görünüyor ucu. bakalım veli bey ne diyecek:) seninde az kaldı ameliyata, inşallah iyi geçer :)

yaa veli bey gibi geliyor ama emin olamıyorum,, ne zor işmiş bu karar vermek:/ zaten terazi burcuyum karar vermeyi hiç beceremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…