- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.321
ya ben tam 2 yıldır takıp edıyorum amel. iice kafayı bozdum hem cok istiyorum hem cok korkuyorum napıcam nasıl olcAK ACABA hangı doktor teknik ne dıe dıe kafayı yicem az kaldıdoğru diyosun valla,, ay düşündükçe heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum.. şimdi bile gidebilirim ameliyata yani o derece
hemen bakıyorum:)başka fotolarda ekledim şimdi bakabilirsiniz
canım gayet guzel ya sen neyi sorun yaptın?? bnmkıde senınki gibi olsun başkada bişi istemem valla bence mukemmel valla cnm darısı basıma güle güle kullan tatlımm :)başka fotolarda ekledim şimdi bakabilirsiniz
başka fotolarda ekledim şimdi bakabilirsiniz
canım gayet guzel ya sen neyi sorun yaptın?? bnmkıde senınki gibi olsun başkada bişi istemem valla bence mukemmel valla cnm darısı basıma güle güle kullan tatlımm :)
canım ben de çok beğendim burnunu,, sen kalkık istemişsin bence yüzüne çok yakışan kalkık sevimli bir burnun var şimdi,, ve yaşın da çok küçlmüş
hiç sorun yapma gercekten mukemmelll keşke bnmde amel. bitmiş aynen senın gibi bir burnum olsaa ahhh ahhh:) senın yerınde olmayı isterdımsağol canım teşekkür ederim ilk zamnlar çok memnundum ben hayal kırıklığı oldu biraz..aynaya bakıyorum çok tatli geliyor gözüme ama resim çekiyorum berbat ..hangisi gerçek anlayamdım
sağol canım teşekkür ederim ilk zamnlar çok memnundum ben hayal kırıklığı oldu biraz..aynaya bakıyorum çok tatli geliyor gözüme ama resim çekiyorum berbat ..hangisi gerçek anlayamdım
''tugur'' ve ''ebrum84'' yorumlarınız ve yardımınız için çok sağolun :) ikiniz de veli beye ol demişsiniz..ben de kısmetse cuma günü tahlilleri olmaya gitcem o zaman necdet uçar beyle de görüşsem mi diye düşünüyordum?..ama ameliyata 5,6 gün kaldı bu kadar az kalmışken de başka doktorla görüşmek tuhaf olmaz mı? :)
ay insan bazen çok kararsız kalıyor hangi doktora yaptırıcağına :)
arkadaşlar buarada ''veli aslan mı'' yoksa ''necdet uçar mı'' konusunda başka yorumları olan varsa paylaşırsa çok sevinirim,her bir yorum sayesinde daha çok bilgi ediniyorum
valla cnm bende haftaya gidicem randevu alıcam...baska kimse oldumu senden baska bi bilgin varmı?? ücreti nedır necdet beyin??sen ne kadar ücret ödedın ammaaa soru dordummbenım doktorum oldugu ıcın tabıkıde necdet ucar dıyorum
kızlar size bir soru.. bu ameliyat sonrası masaj olayı her burun ameliyatında oluyor mu ve ne kadar süre devam ediyor? çok önemli bir şey mi bu masaj,, ben böyle şeyleri pek beceremem unuturum filan:)
dün yenı burnumla ılk kez facebook a resımlerımı koydum,amelıyatımı bılmeyenler sen çok degısmıssın bu senmısın fılan dedıler..kuculmşsun ufalmşssın gıbı yorum yaptılar..çok guzelleşmışsın dedıler,ama bı Allahın kulu burnunu yaptırdın demedı oleyyy işte budur,iyi bı amelıyat dogal durandır amelıyat oldugu bellı olmayan burundur,artık tum dunyada bu böyle
kesınlıkle fazla bellı olan buurunlara karşıyım,o kadar yapma oldukları bellıkı yuzede yapmacık hava verıyor
tesekkur ederım senınkı de cok guzel
dün yenı burnumla ılk kez facebook a resımlerımı koydum,amelıyatımı bılmeyenler sen çok degısmıssın bu senmısın fılan dedıler..kuculmşsun ufalmşssın gıbı yorum yaptılar..çok guzelleşmışsın dedıler,ama bı Allahın kulu burnunu yaptırdın demedı oleyyy işte budur,iyi bı amelıyat dogal durandır amelıyat oldugu bellı olmayan burundur,artık tum dunyada bu böyle
kesınlıkle fazla bellı olan buurunlara karşıyım,o kadar yapma oldukları bellıkı yuzede yapmacık hava verıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?