Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

doğru diyosun valla,, ay düşündükçe heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum.. şimdi bile gidebilirim ameliyata yani o derece
ya ben tam 2 yıldır takıp edıyorum amel. iice kafayı bozdum hem cok istiyorum hem cok korkuyorum napıcam nasıl olcAK ACABA hangı doktor teknik ne dıe dıe kafayı yicem az kaldı

canım gayet guzel ya sen neyi sorun yaptın?? bnmkıde senınki gibi olsun başkada bişi istemem valla bence mukemmel valla cnm darısı basıma güle güle kullan tatlımm :)

sağol canım teşekkür ederim ilk zamnlar çok memnundum ben hayal kırıklığı oldu biraz..aynaya bakıyorum çok tatli geliyor gözüme ama resim çekiyorum berbat ..hangisi gerçek anlayamdım

sağol canım teşekkür ederim ilk zamnlar çok memnundum ben hayal kırıklığı oldu biraz..aynaya bakıyorum çok tatli geliyor gözüme ama resim çekiyorum berbat ..hangisi gerçek anlayamdım
hiç sorun yapma gercekten mukemmelll keşke bnmde amel. bitmiş aynen senın gibi bir burnum olsaa ahhh ahhh:) senın yerınde olmayı isterdım kıymetını bil tatlımm

canım sana bir tavsiyem,, birinden rica et seni kameraya kaydetsin, sen o sırada doğal davran, bir şeylerl uğraş ve o şekildeyken senin videonu çeksin.. en iyi şekilde anlarsın her açıdan burun şeklini.. ameliyat olan bir arkadaşım bunu yaptığını söylemişti

benım doktorum oldugu ıcın tabıkıde necdet ucar dıyorum

kızlar size bir soru.. bu ameliyat sonrası masaj olayı her burun ameliyatında oluyor mu ve ne kadar süre devam ediyor? çok önemli bir şey mi bu masaj,, ben böyle şeyleri pek beceremem unuturum filan:)

neferalem az evvel tekrar fotolarına baktım.
ya canım inan güzel burnun neden beğenmiyorsun anlamadımkı?

bende aynaya bakınca burnumu beğeniyorum ama sanki bemimkiside fotolarda farklı çıkıyor.
etrafındakiler ne diyorlar?

bencede arkadaşların dediği gibi kameraya çektirip bak.

hem daha yeni 5 ay olmuş. bana sorarsan en az 2-3 aya daha ihdiyacın var.
doktor 6 ay dedi diye burnunun hemen oturmasını bekleme. hem bence masajlarada devam et, ara verme.

kızlar size bir soru.. bu ameliyat sonrası masaj olayı her burun ameliyatında oluyor mu ve ne kadar süre devam ediyor? çok önemli bir şey mi bu masaj,, ben böyle şeyleri pek beceremem unuturum filan:)

her doktor masaj vermiyor canım. özellikle kapalı ameliyatlarda masaj öneriliyor. veli bey burnun şekline göre, herkese farklı bir masaj gösteriyor ve her gittiğinde yenisi gösteriyor. ama öyle zor bişey değil.
ben günde 3-4 kez 3-4 dakika felan yapıyorum.
bu sayede ödemler daha çabuk iyileşiyor ve burun erken oturuyormuş.

sen ameliyat olda, masaj kısmı kolay inan. :))

arkadaşlar resım ekledım yorumlarınızı beklıyorum olumlu yada olumsuz,gördugumuz herşeyı soyleyelım kı ona göre onlem alırız bı yamukluk vs varsa,doktorumuza sorarız

dün yenı burnumla ılk kez facebook a resımlerımı koydum,amelıyatımı bılmeyenler sen çok degısmıssın bu senmısın fılan dedıler..kuculmşsun ufalmşssın gıbı yorum yaptılar..çok guzelleşmışsın dedıler,ama bı Allahın kulu burnunu yaptırdın demedı oleyyy işte budur,iyi bı amelıyat dogal durandır amelıyat oldugu bellı olmayan burundur,artık tum dunyada bu böyle
kesınlıkle fazla bellı olan buurunlara karşıyım,o kadar yapma oldukları bellıkı yuzede yapmacık hava verıyor

çok güzel canım ya. allah nazarlardan korusun. valla bakınca keşke bendemi necdet beye yaptırsaydım demekten kendimi alamadım.
güle güle kullan.

canım yeni resimlerine baktım çok güzel gorunuyor ama dedıgın gıbı hala bıraz sıs ama önceki resimlerine baktıgımdada begenmıstım bu arada kımsenın farketmemesı garıp geldı bana biraz çünkü eski halının de resmıne baktıgımda cok fark var arada farkedılmıcek gıbı deıl aslında :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…