- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.521
merhaba redgat amelıyattan sonra atelı cıkarttıkları zaman canın cok acıdımı en korkutgum sey tampon cıkınca acıyıp acımadıgı cok korkuyorum sen kurtuldun cok gecmıs olsun morarma falan oldumu cok
arkadaşlar ben ,burun ameliyatı hakkında bilgi olsun,hastaneyi ve doktoru bulmaya kadar herşeyi bu site ve arkadaşlarımız sayesinde öğrendim.o yüzden bu konuda yardımcı olan bütün arkadaşlarımın hepsi çok sağolsun,hepinize teşekkür ederim
yarın ameliyatım var kısmetse ve şu an itibariyle heyecan başladı..dularaınızı eksik etmeyin olurmu,öperim hepinizi
merhaba:) atelle tampon farklı şeyler. atel burnun üzerine takılı plastik alçı gibi birşey ve bantla yapıştırlıdığı için kendiliğinden çıkan arkaşlarımız bile var. yani çıkarken hiç acımıyor, hatta rahatlıyorsun burnun nefes aldığı için günler sonra. tampon burnun içindeki gazlı bez gibi tıkaçlar ve onun çıkışı bizraz kıvrandırıcı olabiliyor evet, içimi çekiyorlarmış gibi hissettim ben, hatta fenalık geçirdim, arkadaşım kitlendi izlerken falan:) ama ameliyat olmuş bitmişken ondan korkmuyorsun pek:) olup bitiyor bir kaç saniyelik iş :)
ben bu gün gitcektim kontole gidemedim iyiki çok yoğunmuş demek veli bey
Canım bana silikon tampon koyuyoruz demıslerdı artık eskısı gıbı cok acımıyor dedı bende rahatlamıstım yaa hala bezmı koyuyorlar yaa
evet canım cok yoğundu. gerçi hep cok yoğun sanırım. benim atelim cıkalı günler oluyor daha bugun alabildim masajlarımı:/ randevu almadan gidildiğinde sorun cıkabiliyor bir de canım aklında bulunsun randevu alıp git ki garanti olsun görüşmen. atelimin cıktıgı gun randevu almadıgım için başka bi doktor cıkardı mesela.
Canım bana silikon tampon koyuyoruz demıslerdı artık eskısı gıbı cok acımıyor dedı bende rahatlamıstım yaa hala bezmı koyuyorlar yaa
ya belki silikondur bilmiyorum inceleyemiyorsun pek burnundayken:) ama silikon da olsa burnundan devasa bişey çıkarıyorlar neticede bi garip oluyor için:) ama korkmana hiç gerek yok canım dediğim gibi bikaç saniye sürüyor en fazla da bayılan oluyormuş:)) bazı yerlerde eriyen tamponlar varmış çok büyük rahatlık olsa gerek:)
evet eriyen tamponu bende duydum ne güzel bıseydır kendı kendıne erısın orda bende duydum bayılanlar oluyormus benım canım cok tatlı hıc acı cekmeye gelemıyorum lanet olsun oyuzden korkuyorum su korku olmasa hemen gıdıp gun alıcam napıcam bılmıyorum:43
yok cnm öyle aradığım zaman beşten sonra gel diyorlar ben karşıdayım dönüşüm zor oluyor çok geç saatte..ben öğlen gibi orda oluyorum öğle yemeğinde denk gelirim olmasa beklerim artkççbir kere baya bekledim ameliyattaydı..inşallah değişik bir masaj verirde burnumun üst tarafı düzelir..
evet eriyen tamponu bende duydum ne güzel bıseydır kendı kendıne erısın orda bende duydum bayılanlar oluyormus benım canım cok tatlı hıc acı cekmeye gelemıyorum lanet olsun oyuzden korkuyorum su korku olmasa hemen gıdıp gun alıcam napıcam bılmıyorum:43
cnm bende 1 ay önce ameliyat oldum ne ağrım oldu ne sızım.tamponlar çıkarkende en ufak bi sızı ağrı duymadım ama ben veli aslana ameliyat olmadım.
dediğim gibi; ben de korku yok ama aşı olurken, iğne olurken, kan aldırırken, elimi kesitiğimde kısaca gördüğüm her açık yarada hatta kan hakkında konuşurken bile bayılan bi insanım. ben bu ameliyatı olduysam dünya üzerinde olamayacak kimse yoktur:)) korkma hiç. herşey olup bitiveriyor göz açıp kapayıncaya kadar.
sen içini rahat tut canım ben daha bugun aldım masajlarımı ve farkettim ki masaj cok önemli. cünkü veli bey kalkık olmasını istiyorsan şöyle yap, böyle kalmasını istiyorsan böyle yap diye gösterdi masjları. demekki ameliyattan sonra kendimiz bile şekil verebiliyoruz burnumuza. sen de istediğin şekle sokabilirsin burnunu :) ne zaman gideceksin? ben de gidicem bi kaç gün içinde son kez, belki karşılaşırız orda:)
merhaba cnm sen nerde oldun goruntusunden memnunmusun fiyat benım ıcın cok onemlı nekadardı?
cnm çarşamba düşünüyorum çünkü yarında başka bir hastanede randevum var başka sorunumdan..bugün gitcektim hasta oldum karnım fena ağrıdı kaldım öyle..inşallah masajla düzelir burnum çok üzülüyorum ..çok sevmiştim burnumu çünkü..çarşamba öğle sırası bir gibi orda olurum sanırım bir aksilik çıkmasa o güne..sen ne zaman gideceksin..
neferalem nıye uzuluyosun memnun degılmısın amelıyattan bır sure sonra seklımı degıstı: yoksa ıstedıgın gıbı değilmi
sen içini rahat tut canım ben daha bugun aldım masajlarımı ve farkettim ki masaj cok önemli. cünkü veli bey kalkık olmasını istiyorsan şöyle yap, böyle kalmasını istiyorsan böyle yap diye gösterdi masjları. demekki ameliyattan sonra kendimiz bile şekil verebiliyoruz burnumuza. sen de istediğin şekle sokabilirsin burnunu :) ne zaman gideceksin? ben de gidicem bi kaç gün içinde son kez, belki karşılaşırız orda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?