Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bir ay daha masaj vermiş. düzelmezse küçük bir operasyonla halledecekmiş. umarım gerek kalmaz operasyona. ki operasyon olsa bile çözümlendirilmiş olması sevindirici :)

hayırlısı olsun cnmm bende daha hiç narkozla tanışmayanlardayım darısı başımaaa

valla cnm bana görüşmek bi nasıp olmuooo artık sinir olmaya başladım yarında kimse olmaz kaldım pazartesıye ama vardır mutlka bi hayır

aldım tel nosunu pazartesıye kaldım cnm yaa bide anadolu yakasında olunca karsıya gıdıp gelmek epey zaman kaybı oluo bide çalışıyorum saat 1de başlıo okulum...inş. 1den önce doktorlar orda oluyolardır..şansıma

hayırlısı olsun cnmm bende daha hiç narkozla tanışmayanlardayım darısı başımaaa

korkacak hiç birşey yok kızlar. daha önce de belirttiğim üzere aşı olurken bile bayılan ben farklı bi şehirden kalkıp ameliyat olmaya geldim ve kan aldırırken bayıldım (3 kere:) dayanamıyorum çünkü) bunun dışında ne ağrım oldu ne sızım. herşey o kadar kolay geçiyor ki. elbette can sıkıcı olaylar da oluyor ağızdan nefes almak gibi falan ama o kadar da olsun artık ameliyat oluyoruz değil mi?:) tekrar söylüyorum, ben olduysam ve atlattıysam bu ameliyatı dünya üzerinde ki herkes olabilir:)) içiniz rahat olsun.

ne guzel anlatmışsın cnmmmmm diline sağlıkkk ellerınede tabiii

ya bidaha amelıyat falan ıstemıorum neden duzgunce olmadı hersey onu da anlamıorum bıda pekı ucret odeyecekmıyız ondan bahsettımı pekı

Yarın, önce Yawuz beyle, sonra da Veli beyle burun operasyonum war! Çok heycanlıyım! Bana $ans dileyin! Kendimi toparladıktan sonra "önce-sonra" fotoğraflarımı payla$ırım... Sewgilerrr...

:44:mervegün nasılsın cnm napıyosun.yorumları okuyormusun ben bu yorumlardan sonra velı beyden kesınlıkle vazgectım ben 1.amelıyatı zor kaldırırım dıye dusunurken 2. yanı cok zor 1kere olsun guzel olsun pahalı olsun bılmıyorum yaa sen ne yapmayı dusunuyorsun??:44:

canım açıkçası olumsuz yorumlar beni de endişelendiriyo,, kafam karıştı bayaa:44: bir kere olsun tam olsun diyorum tabii, ama yine de veli beyden şimdilik vazgeçmedim.. bakalım benim ameliyatıma daha çok var,, biraz daha düşünücem.. senin aklında isim var mı? veli beyi neden düşünmekten vazgeçtin? aslında yaptığı burunlar hoşuma gidiyor benim.. her doktorda bir kaç istisna durum olabilir gibi geliyo bana..

ya cnm kızlara bakıyorum hep sıkayetcıler sonrada cıkıntı gıbı bıse oluyo resımlerdede bellı oluyor korkuyorum zaten annemı zor ıkna ettım.bıde kötü olursa benı mahveder benım aklımda 2 yer var onlarda karar verıcem gecen hafta görümcem yaptırdı cok memnun kaldı buyuk bır ıhtımal orası olucak bıde kötü olursa 2.yaptıracak gücüm yok bu 2 dusundugum yer garantı veren yerler bakalım cnm

nereymiş canım onlar,, istanbulda mı? özelden mesaj at istersen öyle daha iyi olur, şimdi bu sayfada paylaşmak doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…