- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.721
neferalem yazmıssın ama ben tam olarak anlayamdımnasıldı gorusme..yanısen sorununu belırttın velı bey ne dedı çözum olarak bısey sundumu onune sole yapabılırız ya da bole yapabılırız gıbılerınden bıraz detaylanıdırsan gozrusmenı sevınırım..bılıosun bende sıkayetcıyım burnumdan çok merak ettım?
hayırlısı olsun cnmm bende daha hiç narkozla tanışmayanlardayım darısı başımaaakıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün veli beyle görüştüm,çok ilgiliydi,sayesinde burnumda geniz etimidir nedir ondan varmış anladım bu yüzden 2 kişi yapcaklar ameliyatı önce et alıncak sonra estetik.6 hazirana gün aldım ama acayip korkuyorum
hayatoımda ilk kez narkozla tanışıcam.herhan o sedyedeyken bile vazgecebilirim okadar yoğun yani.
çok ağrılı oluomu bilen varsa paylasabilirmi acaba ?
valla cnm bana görüşmek bi nasıp olmuooo artık sinir olmaya başladım yarında kimse olmaz kaldım pazartesıye ama vardır mutlka bi hayırhadi hayrlısıyla bi görüş de artık sen de mutlu sona ulaş.. sonra da darısı başıma inşyaa bir de aklıma şey geldi,, ben şimdi bi 4-5ay sonra düşünüyorum ya ameliyatı acaba o zamana kadar çok zamn gelir mi, ya da ne bileyim o zaman ameliyat olmak için bir kaç ay önceden randevu almak gerekir mi acaba?
aldım tel nosunu pazartesıye kaldım cnm yaa bide anadolu yakasında olunca karsıya gıdıp gelmek epey zaman kaybı oluo bide çalışıyorum saat 1de başlıo okulum...inş. 1den önce doktorlar orda oluyolardır..şansımabence de git...ama telefonunu aldıysan doktoru ara öyle git..ben bugün hastaneyi aradım 12 ye kadar kontrol hastalarını alıyor veli bey dediler..bende ben uzakta oturuyorum yetişemem o saate dedim gelicem bugün beklerim ameliyattada olsa dedim ve gittim tamda ameliyata girecekti veli bey şansımdan yakaladım tam..ama 12 de ameliyatı var dediler bende ona göre çıktım evden iki gibi ordaydım..veli bey baya ilgiliydi bu sefer..telefonunu da aldım.zayıfladınmı sen dedi evet dedim böyle iyi olmuş dedi..burnumun resimlerini çekti..bir hastanın burnuda benim burnuma benziyormuş düzelmez demişelr ona göstereckmiş...veli bey bu gün çok sempatikti doğrusu..
sen nasıl oldun cnmmm iimisinnnbir ay daha masaj vermiş. düzelmezse küçük bir operasyonla halledecekmiş. umarım gerek kalmaz operasyona. ki operasyon olsa bile çözümlendirilmiş olması sevindirici :)
hayırlısı olsun cnmm bende daha hiç narkozla tanışmayanlardayım darısı başımaaa
sen nasıl oldun cnmmm iimisinnn
ne guzel anlatmışsın cnmmmmm diline sağlıkkk ellerınede tabiiikorkacak hiç birşey yok kızlar. daha önce de belirttiğim üzere aşı olurken bile bayılan ben farklı bi şehirden kalkıp ameliyat olmaya geldim ve kan aldırırken bayıldım (3 kere:) dayanamıyorum çünkü) bunun dışında ne ağrım oldu ne sızım. herşey o kadar kolay geçiyor ki. elbette can sıkıcı olaylar da oluyor ağızdan nefes almak gibi falan ama o kadar da olsun artık ameliyat oluyoruz değil mi?:) tekrar söylüyorum, ben olduysam ve atlattıysam bu ameliyatı dünya üzerinde ki herkes olabilir:)) içiniz rahat olsun.
inşallah gerek kalmaz ama kalacak gibi sanki..birde burun ucumda hala ödem varmış ordaki geçmemiş benim bu durum ondan da olabilir..bence sendeki çıkıntıda olsa dert etme oda ufak bir operasyonla düzelir..ben bir kız görmüştüm ilk veli beyin hastasıydı masajlarını tam yapmamış burnu tepecik olmuştu..9 ay sonra hemde veli bey lokal aneztezile düzelteceğini söyledi ona..sende o kadar çıkıntı yok bile..bence 6 ay dolunca git ama için rahat değilse git..çünkü bana da bir ay daha masaj verdi..6 ay dolsun hele bakalım..ufak operasyon bile beni geriyor ya..narkoz falan olmasında olamam yani artık..benimki daha beter aslında çökme olur diye korkuyorum iyice..sen de rahat ol..halledilir sorun olsada
kıslarr 3.ayıma aıt resımler ekledımm bakın nası olma yolunda ılerlıyor:))
ya bidaha amelıyat falan ıstemıorum neden duzgunce olmadı hersey onu da anlamıorum bıda pekı ucret odeyecekmıyız ondan bahsettımı pekı
valla cnm bana görüşmek bi nasıp olmuooo artık sinir olmaya başladım yarında kimse olmaz kaldım pazartesıye ama vardır mutlka bi hayır
valla ben dün gittim 15 gün öncesinden tarih almamız gerekiyormuş.ben gittiğimde Veli bey ameliyattan yeni çıkmıştı pekte güler yüzlü değildi açıkçası.ama yorgunluğuna bağladım umarım bidahaki görüşmedede aynı asık suratla karşılanmam
valla cnm bana görüşmek bi nasıp olmuooo artık sinir olmaya başladım yarında kimse olmaz kaldım pazartesıye ama vardır mutlka bi hayır
valla ben dün gittim 15 gün öncesinden tarih almamız gerekiyormuş.ben gittiğimde Veli bey ameliyattan yeni çıkmıştı pekte güler yüzlü değildi açıkçası.ama yorgunluğuna bağladım umarım bidahaki görüşmedede aynı asık suratla karşılanmam
cnm ben veli beye gitmicem necdet uçarla görüşücem cunkı ben acık amel. olsun istiyorum velı beyde acık yapmıo ondan dolayı
Yarın, önce Yawuz beyle, sonra da Veli beyle burun operasyonum war! Çok heycanlıyım! Bana $ans dileyin! Kendimi toparladıktan sonra "önce-sonra" fotoğraflarımı payla$ırım... Sewgilerrr...
Yarın, önce Yawuz beyle, sonra da Veli beyle burun operasyonum war! Çok heycanlıyım! Bana $ans dileyin! Kendimi toparladıktan sonra "önce-sonra" fotoğraflarımı payla$ırım... Sewgilerrr...
:44:mervegün nasılsın cnm napıyosun.yorumları okuyormusun ben bu yorumlardan sonra velı beyden kesınlıkle vazgectım ben 1.amelıyatı zor kaldırırım dıye dusunurken 2. yanı cok zor 1kere olsun guzel olsun pahalı olsun bılmıyorum yaa sen ne yapmayı dusunuyorsun??:44:
canım açıkçası olumsuz yorumlar beni de endişelendiriyo,, kafam karıştı bayaa:44: bir kere olsun tam olsun diyorum tabii, ama yine de veli beyden şimdilik vazgeçmedim.. bakalım benim ameliyatıma daha çok var,, biraz daha düşünücem.. senin aklında isim var mı? veli beyi neden düşünmekten vazgeçtin? aslında yaptığı burunlar hoşuma gidiyor benim.. her doktorda bir kaç istisna durum olabilir gibi geliyo bana..
ya cnm kızlara bakıyorum hep sıkayetcıler sonrada cıkıntı gıbı bıse oluyo resımlerdede bellı oluyor korkuyorum zaten annemı zor ıkna ettım.bıde kötü olursa benı mahveder benım aklımda 2 yer var onlarda karar verıcem gecen hafta görümcem yaptırdı cok memnun kaldı buyuk bır ıhtımal orası olucak bıde kötü olursa 2.yaptıracak gücüm yok bu 2 dusundugum yer garantı veren yerler bakalım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?