- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.741
nereymiş canım onlar,, istanbulda mı? özelden mesaj at istersen öyle daha iyi olur, şimdi bu sayfada paylaşmak doğru olmaz.
canım özelden msj atamıyorum daha yazma hakkım yokmuş bıtanesını soylemıstım sana zaten ısım olan diğeride estetık merkezi etilerde görümcem bu estetık merkezinde yaptırdı cok memnun buyuk ıhtımal orası olucak
Yarın, önce Yawuz beyle, sonra da Veli beyle burun operasyonum war! Çok heycanlıyım! Bana $ans dileyin! Kendimi toparladıktan sonra "önce-sonra" fotoğraflarımı payla$ırım... Sewgilerrr...
neferalem yazmıssın ama ben tam olarak anlayamdımnasıldı gorusme..yanısen sorununu belırttın velı bey ne dedı çözum olarak bısey sundumu onune sole yapabılırız ya da bole yapabılırız gıbılerınden bıraz detaylanıdırsan gozrusmenı sevınırım..bılıosun bende sıkayetcıyım burnumdan çok merak ettım?
kızlar ya annem ve erkek arkakadaşım ameliyat olmamam için ellerinden geleni yapıyorlar.. erkek arkadaşım doktor, doğallığını bozma, yüzünün ifadesi değişir pişman olursun diyip duruyor. ama bende çok istiyorum olmayı. ablamın burnunda da çökme olduğunu daha önce paylaşmıştım sizlerle..ameliyat olmayı kafama koydum ama içim çok tedirgin..daha ameliyat günü de almadım.15-20 haziran arası bi gün olmayı istiyorum..
ameliyat olup ta keske olmasaydık diip pişman olan var mı? özellikle sorun yaşayanlar pişman mı?
açıkcası ben hala veli beye ameliyat olmayı düşünoyrum çunku çok sorunlu bi ameliyatını görmedim daha..bana daha tecrübeli geliyor veli bey cunku herkes veli beye yaptırıyor...istisnalar da olabilir inşallah bize denk gelmez diyelim..şans iştee
Irmakkakkara şu merkezi ben de merak ettim paylaş ne olacakki reklam yapmıyorsun sonuçta birbirimize fikir veririz birinin canı yandığımda kendimi onun yerine koyup üzülüyorum güzel olursa gideriz sende yanılma bak belki seni caydıranlar bile çıkabilir ...şimdiden teşekkürler
lavantacımmm bence kimsenin dediğini dinleme,, ben herkese kulaklarımı tıkadım ve bu ameliyatı olucam.. Allahtan erkek arkadaşım da destekliyor benim mutlu olmam için bi problem çıkarmıyor
ama seninki de sonuçta sen sonra üzülmeyesin diye endişelendiğinden öyle söylüyodur.. ama dışarıdan bakanlar anlayamaz kii ne hissettiğimizi.. biz mutlu olmak için istiyoruz bunu..
ayrıca ben de veli beyi düşünüyorum hala,, tecrübesine güveniyorum ve şansa bırakıcam biraz da.. eğer şansım yoksa diğer doktorlarda da kötü sonuçlarla karşılaşabilirim sonuçta.. (Allah korusun tabi)
Teşekkür ederim ırmakkara burnundan mı amaliyat oldu ...
evet cnm burnundan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?