Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

nereymiş canım onlar,, istanbulda mı? özelden mesaj at istersen öyle daha iyi olur, şimdi bu sayfada paylaşmak doğru olmaz.

canım özelden msj atamıyorum daha yazma hakkım yokmuş bıtanesını soylemıstım sana zaten ısım olan diğeride estetık merkezi etilerde görümcem bu estetık merkezinde yaptırdı cok memnun buyuk ıhtımal orası olucak

bak merak ettim şimdi bu merkezi:) mesaj sayın dolunca senden mesaj bekliyorum, doktorun adını fiyatlarını filan da söylersin şeker:)

Yarın, önce Yawuz beyle, sonra da Veli beyle burun operasyonum war! Çok heycanlıyım! Bana $ans dileyin! Kendimi toparladıktan sonra "önce-sonra" fotoğraflarımı payla$ırım... Sewgilerrr...

şimdiden pek çok geçmiş olsun. yarın bu saatlerde amma da kolaymış diyeceksin:)

cnm ben gittim şöyşe anlatayım..benim burnumda üst kısımda birde çökme oldu iki kaş arsı resimlerime bakarsan dümdüz iniyor...üç numaralı resimime iyice bak görürüsün zaten iki kaş arası. son zamanda onuda farkettim..veli beyde farketti evet öenmli bu iyiki geldin dedi..masaj verdi biraz eğer bir aya kadar düzelmezse orası küçük bir operasyonla doku enjekte edicekmiş..baya moralim bozuldu o anda..dokum varmış zaten orda öyle söyledi..ama ben korkuyorum gene daha beter sonuç çıkmasından..eğer sorunum kalkık değil falan deseydim bir çözüm olmazdı yani..ama şimdi ciddi ufak bir çöküklük oldu orda..daha beter olacak diye korkuyorum bende..artık çirkin olmasından geçtim anlıcan.sende de böyle bir sorun varsa git hemen..sanırım orası fazla oyulmuş benim..bir de burun ucumda hala ödem varmış..onun içinde masaj verdi..o gün baya ilgiliydi veli bey..

Son düzenleme:
kızlar ya annem ve erkek arkakadaşım ameliyat olmamam için ellerinden geleni yapıyorlar.. erkek arkadaşım doktor, doğallığını bozma, yüzünün ifadesi değişir pişman olursun diyip duruyor. ama bende çok istiyorum olmayı. ablamın burnunda da çökme olduğunu daha önce paylaşmıştım sizlerle..ameliyat olmayı kafama koydum ama içim çok tedirgin..daha ameliyat günü de almadım.15-20 haziran arası bi gün olmayı istiyorum..

ameliyat olup ta keske olmasaydık diip pişman olan var mı? özellikle sorun yaşayanlar pişman mı?

valla canım ameliyat olupta mutsuz olan cok az insan var oda çoğu doktor hatasından kaynaklanıyor.doktorun iyiyse hıcbı sorun olmaz bende amelıyat olucam suan doktor arastırıyorum cunku burun amelıyatı cok riskli bir ameliyat burunun görüntüsü iyi ama nefes sorunun olur bunun gıbı bir sürü sorun oyuzden ıyıcene arastır incele ondan sonra karar ver ben sahsen iyiki bu sıteye uye olmusum ben velı beye amelıyat olucaktım bırkac kısının sıkayetınden sonra vazgectım suan arastırıyorum aceleye getırme bu onemlı bır amelıyat

açıkcası ben hala veli beye ameliyat olmayı düşünoyrum çunku çok sorunlu bi ameliyatını görmedim daha..bana daha tecrübeli geliyor veli bey cunku herkes veli beye yaptırıyor...istisnalar da olabilir inşallah bize denk gelmez diyelim..şans iştee

en son regrat ın burnuna baktım onunkide çok güzel olmuş..tabi ilerisi çok önemli, ameliyattan sonra 2-3 yıl geçip te hala forumda bulunan yok heralde kşke olsaydı..bilgilendirirlerdi bizi, tabi biizmde içimiz rahatlardı.

Irmakkakkara şu merkezi ben de merak ettim paylaş ne olacakki reklam yapmıyorsun sonuçta birbirimize fikir veririz birinin canı yandığımda kendimi onun yerine koyup üzülüyorum güzel olursa gideriz sende yanılma bak belki seni caydıranlar bile çıkabilir ...şimdiden teşekkürler

bu senın kendı kararın cnm yaptırcak olan sensın senın begenıp begenmemen önemlı ben kendı şahsi fikrimi söyledım sadece

ben artık bu saatten sonra başka doktoru araştırmam heralde..veli bee odaklandım..msj sayısına da bakarsak en cok veli bey hakkında fikir sahibi olabilirz diye düşünüyorum ve artık biran önce yaptırmak istiyorum burnumu..26 yaşındayım, artık zamanı geldi :) inşallah hepimizinde istediği gibi olur burnu..

lavantacımmm bence kimsenin dediğini dinleme,, ben herkese kulaklarımı tıkadım ve bu ameliyatı olucam.. Allahtan erkek arkadaşım da destekliyor benim mutlu olmam için bi problem çıkarmıyor

ama seninki de sonuçta sen sonra üzülmeyesin diye endişelendiğinden öyle söylüyodur.. ama dışarıdan bakanlar anlayamaz kii ne hissettiğimizi.. biz mutlu olmak için istiyoruz bunu..

ayrıca ben de veli beyi düşünüyorum hala,, tecrübesine güveniyorum ve şansa bırakıcam biraz da.. eğer şansım yoksa diğer doktorlarda da kötü sonuçlarla karşılaşabilirim sonuçta.. (Allah korusun tabi)

valla cnm yaa burda reklam yapıyorlar dıyolar oyuzden yazmak ıstemedım.esteworld merkezin adı görümcem orda yaptırdı cok memnun tam ıstedıgı gıbı oldu cok memnun.bende orayı dusunuyorum etilerdekı yerı yenı acıldı yanı doktorlarını tam olarak bılmıyorum arastırdım ısım olarak hepsı özel kanallarda röpörtaj yapmıslar bıtane sıkayet edende göremedım umarım iyidirler.

Hakkaten veli beyin 3 yıl önce ameliyatlı hastaları yokmu bizi unutuyorlar lütfen herşey yolunda mı sıkıntıdayız aydınlatırsanız seviniriz birde fethi orağın hastaları yo o bölüm çook sessiz ameliyatlarının güzel olduğu söyleniyor ama kimse çıkıp ta resmini koymamış çok merak ediyorum tanıdığı olan var mı arkadaşlar...

evet bende veli beyin tecrübesine güveniyorum..şuana kadarda büyük bi sorun yaşayan olmamış olsaydı internette görürdük heralde..İnşallah biran önce biter bu süreç tabi hayırlısıyla..burnumu çok sorunlu bulmuyor ailem ve istemiyorlar ameliyat olmamı ama ben çok rahatsız oluyorum burnumdan ve rahat nefeste alamıyorum..ama cevremdekiler baskı yapınca kendimi kötü hissediyorum, olmasam mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…