- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.761
evet bende veli beyin tecrübesine güveniyorum..şuana kadarda büyük bi sorun yaşayan olmamış olsaydı internette görürdük heralde..İnşallah biran önce biter bu süreç tabi hayırlısıyla..burnumu çok sorunlu bulmuyor ailem ve istemiyorlar ameliyat olmamı ama ben çok rahatsız oluyorum burnumdan ve rahat nefeste alamıyorum..ama cevremdekiler baskı yapınca kendimi kötü hissediyorum, olmasam mı diyorum
esteworld şu capitolun oralardaki beyaz binamıydı? doktorun adı cem payaslıydı galiba..ben görüşmeye gitmiştim..
aslına bakarsan o kadar çok iyi doktor var ki,, sonuçta bir şekilde aralarında seçim yapmak şans işi olucak.. ben araştırmaya başladığımdan beri bu konuyu, en çok bu sayfa dikkatimi çekti,, o yüzden veli bey hala aklımda bir çok açıdan..
ama yine de sen kendi kararını ver, ailen tabiki laf söyleyecek,, benim ailem de ne gerek var diyor,, ama benim için gerekli yani onlar bilemez bunu..
özellikle dün erkek arkadaşımla galata kulesine çıktı ve bir sürü foto çekildik.. o fotoğraflara bakınca iyice moralim bozuldu.. adam her açıdan çekmiş fotomu ve bir kez daha ameliyat olmaya karar verdim
ahhh ahhh o ben varya bu burnum yuzunden fotograf cektırmekten nefret edıyorum yemın ederım ne sacımı topluyorum ne bıse en cok buyuzden yaptırmak ıstıyorum dugunumde topuz yaptırmak ıstemedım sırf burnum ortaya cıkıcak dıyecok takıyorum valla
aynenn yaa,, ben saç toplamayı çok severim ama dışarıda toplayamıyorum, direkt burun ortaya çıkıyo:84: benim de isteme vs olaylarından öönce ameliyatımı olayım da tüm süreçteki fotolarım güzel olsun istiyorum
bu arada acaba turkuazsu ne alemde,, 5 gün oldu ameliyat olalı
iyi sen sanslısın cnm bak dugunden once halledıceksın tum fotolarda super cıkıcaksın inşallah.bende turkuazsuyu sorcaktım acaba durumu nasıl kendımi iyi hıssedınce gırerım nete demıstı
henüz dinlenme aşamasında demkki.. inş istediği gibi olmuştur.. çok merak ediyorum onu.
fiyat nedir cnm bide doktor ismi nedır??valla cnm yaa burda reklam yapıyorlar dıyolar oyuzden yazmak ıstemedım.esteworld merkezin adı görümcem orda yaptırdı cok memnun tam ıstedıgı gıbı oldu cok memnun.bende orayı dusunuyorum etilerdekı yerı yenı acıldı yanı doktorlarını tam olarak bılmıyorum arastırdım ısım olarak hepsı özel kanallarda röpörtaj yapmıslar bıtane sıkayet edende göremedım umarım iyidirler.
vallahı bende cok merak edıyorum biran once gelsede anlatsana
fiyat nedir cnm bide doktor ismi nedır??
canım doktorun ismini bılmıyorum ama fıyat 5000tl miş.ben gıdıcem görüşmeye ama suan esımden ayrılıyorum mahkemem bıtsın ondan sonra gıdıcem
allah yardımcın olsun cnmmmcanım doktorun ismini bılmıyorum ama fıyat 5000tl miş.ben gıdıcem görüşmeye ama suan esımden ayrılıyorum mahkemem bıtsın ondan sonra gıdıcem
fiyat aklımızdan geçen diğer doktorlarla aynı demk.. bu arada geçmiş olsun canım..
allah yardımcın olsun cnmmm
saol cnm.o diğer doktorun fiyatı 6.000 tl olmus
hiii kalpten gidicem şimdiben veli beye gidicem yaa bu fiyatlar ne böylee
24723 heyecan var mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?