Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aslına bakarsan o kadar çok iyi doktor var ki,, sonuçta bir şekilde aralarında seçim yapmak şans işi olucak.. ben araştırmaya başladığımdan beri bu konuyu, en çok bu sayfa dikkatimi çekti,, o yüzden veli bey hala aklımda bir çok açıdan..

ama yine de sen kendi kararını ver, ailen tabiki laf söyleyecek,, benim ailem de ne gerek var diyor,, ama benim için gerekli yani onlar bilemez bunu..

özellikle dün erkek arkadaşımla galata kulesine çıktı ve bir sürü foto çekildik.. o fotoğraflara bakınca iyice moralim bozuldu.. adam her açıdan çekmiş fotomu ve bir kez daha ameliyat olmaya karar verdim

esteworld şu capitolun oralardaki beyaz binamıydı? doktorun adı cem payaslıydı galiba..ben görüşmeye gitmiştim..

valla cnm bıkac yerde yerleri var ben b.evlerdekıne gıttım ama burun amelıyatları etılerde yapılıyormus orasıda yenı acılmıs ınternetten baktım bende doktorlarına görusmeye gıttıgınde ne yaptın sen altunizade subesıne gıtmıssın cnm

Son düzenleme:

ahhh ahhh o ben varya bu burnum yuzunden fotograf cektırmekten nefret edıyorum yemın ederım ne sacımı topluyorum ne bıse en cok buyuzden yaptırmak ıstıyorum dugunumde topuz yaptırmak ıstemedım sırf burnum ortaya cıkıcak dıye cok takıyorum valla

aynenn yaa,, ben saç toplamayı çok severim ama dışarıda toplayamıyorum, direkt burun ortaya çıkıyo:84: benim de isteme vs olaylarından öönce ameliyatımı olayım da tüm süreçteki fotolarım güzel olsun istiyorum

bu arada acaba turkuazsu ne alemde,, 5 gün oldu ameliyat olalı

iyi sen sanslısın cnm bak dugunden once halledıceksın tum fotolarda super cıkıcaksın inşallah.bende turkuazsuyu sorcaktım acaba durumu nasıl kendımi iyi hıssedınce gırerım nete demıstı

fiyat nedir cnm bide doktor ismi nedır??

ben de biriktireyim bari:/ ben en çok veli beyin yaptığı burunlarda ebruli ve periatisin burunlarını beğeniyorum. benim istediğim burun tarzı tam. ama diğer arkadaşların da güzel veli beye yaptıranlardan.. bir de necdet beye yaptıran harikaevre ve sadelina var sanırım onlar da boğaziçinde.. onların da burunları çok güzel olmuş.. allahım darısı başımızaaaa:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…