- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.781
ayy cnmmm bende senın yerınde olsam aynı duyguları yaşardım ii düşünelimmm ii olsunnnnn:26::26:Heyecandan midem bulaniyo, uyuyamiyorum!
Heyecandan midem bulaniyo, uyuyamiyorum!
bugunnnnnnnnnnnn:)ne zaman ameliyat cnm**
ayy cnm sakin ol güzel olcak hersey...hiç narkoz aldınmı daha önceee???Ewet bugün! Uuuuffff kuscam galiba!
Ewet bugün! Uuuuffff kuscam galiba!
kızlar ya annem ve erkek arkakadaşım ameliyat olmamam için ellerinden geleni yapıyorlar.. erkek arkadaşım doktor, doğallığını bozma, yüzünün ifadesi değişir pişman olursun diyip duruyor. ama bende çok istiyorum olmayı. ablamın burnunda da çökme olduğunu daha önce paylaşmıştım sizlerle..ameliyat olmayı kafama koydum ama içim çok tedirgin..daha ameliyat günü de almadım.15-20 haziran arası bi gün olmayı istiyorum..
ameliyat olup ta keske olmasaydık diip pişman olan var mı? özellikle sorun yaşayanlar pişman mı?
tüm ameliyat olcak olanlara ii şanslar olmus olanlara da geçmiş olsun diyorum:)
burnum tam olarak 3 ay 10 günlük. kontrole gidicem bu hafta 3. ay kontrolune insallah.
ceşitli sikayetlerim var mesela sağ gözüm 1.5 aydır tam kapanmıyor:)
ayrıca burun kemiğimin bir kenarı sanki böyle ince bir serit gibi elimle cok rahat hissedebiliorum
ve en memnun olmadıım kısmı önden burnum üçgen görünüyor :) önden kalkık bir burun deil
burun ucundan kaynaklı :). bakalım zamanla düzelir insallah
düzelmezse ztn suan için yapabilceğim bişi yok malesef..
Ewet bugün! Uuuuffff kuscam galiba!
cnm bence yaptırınca pişman olmayacksın eskisinden daha iyi burnun olacağı kesin..tabi burnunu görmedim ben ona göre söylüyorum şu an..sen dinleme kimseyi..ama doktorunu iyi seç derim..iyi karar ver..maddiyatta önemli tabi..eğer fazla bir beklentin yoksa veli beyi düşün..doğal gerçekten doğal yaptığı burunlar..bir de ameliyat olmuş olanların bir senelik kişilerle görüş..burundaki hatalar ilk zamanlar ortaya çıkmıyor ilk olanlara göre karar verme..ben de bunu yeni tecrübe ettim..benim burnumda öle şu an için mahvolmuş pişman olacak bir durum yok mesela..sağlık açısında da baya rahatladım.keşke yıllardır ertelemesymişim diyorum..bende hafifi bir çökme oldu üst tarafta tam beş olacak şimdi çıktı piyasaya ..ama çok fazla değil..sende doktoruna tembih edersin istediklerini ameliyattan önce..kavis falan istemezsen çöküklükte olmaz..gerçi bende kavis falan dememiştim..
sağol canım, söyledikleriniz gerçekten çok işe yarıyor..ben hala veli beyi düşünüyorum ama şöyle bişey var 5-6 aydan sonra insanlar sorun yaşamaya başlıyorrlar gördüğüm kadarıyla. ilk ayda gördüğüm bütün burunlar güzel şikayet yok ama zaman geçince sorunlar başlıyor. acaba bütün doktorların yaptığı burunlarda da mı boyle oluyor..ömür boyu süren yok mu
tüm ameliyat olcak olanlara ii şanslar olmus olanlara da geçmiş olsun diyorum:)
burnum tam olarak 3 ay 10 günlük. kontrole gidicem bu hafta 3. ay kontrolune insallah.
ceşitli sikayetlerim var mesela sağ gözüm 1.5 aydır tam kapanmıyor:)
ayrıca burun kemiğimin bir kenarı sanki böyle ince bir serit gibi elimle cok rahat hissedebiliorum
ve en memnun olmadıım kısmı önden burnum üçgen görünüyor :) önden kalkık bir burun deil
burun ucundan kaynaklı :). bakalım zamanla düzelir insallah
düzelmezse ztn suan için yapabilceğim bişi yok malesef..
ya bidaha amelıyat falan ıstemıorum neden duzgunce olmadı hersey onu da anlamıorum bıda pekı ucret odeyecekmıyız ondan bahsettımı pekı
eksi senin fotolarn yokmu merak ettim ben
final haftama girdiğim için pek yoğunum şu sıralar ama bi kaç gün içinde çekip ekliycem canım:) çok şiş beklediğimiz gibi:) bantlar da çıktı ve herkesin dikkatini kemer çekti. ödem yüzünden mi çıkıntı gibi duruyor acaba yoksa kalmış mı o kemik bilemiyorum hiç. fotoğraflarda belli olur mu onu da bilmiyorum. sende ya da başkalarında oldu mu bu sorun geçici mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?