Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım inşallah istediğin gibi olur.mutlu olursun.şimdiden geçmiş olsun.yanlız yanına horlamayan birini refakatçı olarak seç.zaten dik yatmak zorundasın adam gibi uykuya dalamıosun.daldığındada en ufak bi sese uyanıosun.o yüzden sana tavsiyem horlamayan birini yanına al. :)))

Son düzenleme:
Ewet bugün! Uuuuffff kuscam galiba!

canım inşallah istediğin gibi olur.mutlu olursun.şimdiden geçmiş olsun.yanlız yanına horlamayan birini refakatçı olarak seç.zaten dik yatmak zorundasın adam gibi uykuya dalamıosun.daldığındada en ufak bi sese uyanıosun.o yüzden sana tavsiyem horlamayan birini yanına al. :)))

tüm ameliyat olcak olanlara ii şanslar olmus olanlara da geçmiş olsun diyorum:)
burnum tam olarak 3 ay 10 günlük. kontrole gidicem bu hafta 3. ay kontrolune insallah.
ceşitli sikayetlerim var mesela sağ gözüm 1.5 aydır tam kapanmıyor:)
ayrıca burun kemiğimin bir kenarı sanki böyle ince bir serit gibi elimle cok rahat hissedebiliorum
ve en memnun olmadıım kısmı önden burnum üçgen görünüyor :) önden kalkık bir burun deil
burun ucundan kaynaklı :). bakalım zamanla düzelir insallah
düzelmezse ztn suan için yapabilceğim bişi yok malesef..

cnm bence yaptırınca pişman olmayacksın eskisinden daha iyi burnun olacağı kesin..tabi burnunu görmedim ben ona göre söylüyorum şu an..sen dinleme kimseyi..ama doktorunu iyi seç derim..iyi karar ver..maddiyatta önemli tabi..eğer fazla bir beklentin yoksa veli beyi düşün..doğal gerçekten doğal yaptığı burunlar..bir de ameliyat olmuş olanların bir senelik kişilerle görüş..burundaki hatalar ilk zamanlar ortaya çıkmıyor ilk olanlara göre karar verme..ben de bunu yeni tecrübe ettim..benim burnumda öle şu an için mahvolmuş pişman olacak bir durum yok mesela..sağlık açısında da baya rahatladım.keşke yıllardır ertelemesymişim diyorum..bende hafifi bir çökme oldu üst tarafta tam beş olacak şimdi çıktı piyasaya ..ama çok fazla değil..sende doktoruna tembih edersin istediklerini ameliyattan önce..kavis falan istemezsen çöküklükte olmaz..gerçi bende kavis falan dememiştim..

geçmiş olsun..gözün neden kapanmıyor ona şaşrdım ameliytla alakalı bir durumsa inşallah geçer..öenmli çünkü göz..şu an zaten burnun 3 aylık..zamn içersinde çok değişecek..halden hale giriyor her ay..biraz daha sabret ama kalkıklık aynı değişen bir şey olmuyor iyi yönde yani..benimde burnum inanılmaz değişlti ilk 3 aya göre.son bir aya yakın düzlük var iki kaş arası..ama burun ucum hala ödemliymiş..tek dileğim şu an revizyonluk iş çıkmasın..kalkıklıktan geçtim..sende kontoluna git bakalım veli bey ne diyecek..

Regnat ben çok çabuk iyileştim. Morlukta hiç olmadı. Şişlikte çok az var. 6 Mayıs 2011 tarihinde ameliyat olmuştuk biliyosun. Ben 3 gün sonra normal hayatıma döndüm. 7. gün alçım, 11. günde bantım çıktı. Burnumda çok güzel oldu. Sanırım sigara hayatımda hiç içmediğim için bu kadar hızlı iyileştim. Doktorlarım Veli Aslan'a ve Yavuz Bey'e teşekkürler. Resimlerimi eklediğimde görürsün. Ablamın ve kızımında çok selamı var. Hepimiz öpüyoruz seni.

sağol canım, söyledikleriniz gerçekten çok işe yarıyor..ben hala veli beyi düşünüyorum ama şöyle bişey var 5-6 aydan sonra insanlar sorun yaşamaya başlıyorrlar gördüğüm kadarıyla. ilk ayda gördüğüm bütün burunlar güzel şikayet yok ama zaman geçince sorunlar başlıyor. acaba bütün doktorların yaptığı burunlarda da mı boyle oluyor..ömür boyu süren yok mu

bence aynı kalanlarda var..ama şans işimi dyim artık yoksa burnun durumuna göremi bilemiyorum..yoksa doktorun o günkü ruh haline göremi artık..ilk zamnlar burun alçıdan çıktığı için kalıp gibi düzgün çıkyor şişlkiler olsada..daha sonra şişlik ve ödem geçince kusurlar meydana çıkıyor..tabi herkeste olacak diye bir şey yok..veli beye gidersen burnun mahvolmaz eskisini aramazsın..tecrübeli bir doktor bence..ama çok yoğun artık..sürekli ameliyatta..ilk zamnlar belkide bu kadar yoğun değildi..kk bir çok hastası var..bence bir senelik arkadaşlarla görüş şikayetleri varmı..için rahatlar o zaman belki..

resimlerine baktım çok güzel görünüyor geçmiş olsun...ya şu göz kapanmama olayı fln korkuttu beni açıkcası...ameliyatından pişman mıısn acaba? ya bi de neden zaman geçtikçe sorunlar çıkıyor bi kere ameliyat olup kurtulamıyacak mıyız?

ya bidaha amelıyat falan ıstemıorum neden duzgunce olmadı hersey onu da anlamıorum bıda pekı ucret odeyecekmıyız ondan bahsettımı pekı

endişelenme hemen sende fazla bir çıkıklık yok o kızınki çok tepeydi baya..hem şu an hemen belli olmaz masajla düzelebilir 6 aya bir yıla kadar..düşük bir ihtimal olsada..benim daha beter..çökme şimdi başkalrıda farkediyor dikkatli bakınca önden..ama burun ucum şişmiş hala yukarısı inmiş ondanda öle görünüyordur belki..fiyat konusunda bir şey demedi..yok canım bir daha neden ödeyelimki bence istemez istememesi lazım..bizden kaynaklı bir durum değilki..eşim çok kızar zaten tekrar para..duyunca zaten laf etti bir sürü.ooo bu iş uzar gider bitmez diyor ünlüler gibi..

eksi senin fotolarn yokmu merak ettim ben

final haftama girdiğim için pek yoğunum şu sıralar ama bi kaç gün içinde çekip ekliycem canım:) çok şiş beklediğimiz gibi:) bantlar da çıktı ve herkesin dikkatini kemer çekti. ödem yüzünden mi çıkıntı gibi duruyor acaba yoksa kalmış mı o kemik bilemiyorum hiç. fotoğraflarda belli olur mu onu da bilmiyorum. sende ya da başkalarında oldu mu bu sorun geçici mi acaba?

kemik kalmış olamaz canım ödemdir o..en azından kemik çıkıntısı hemen belli etmezdi kendini daha sonraki aylarda belli eder..muhtemelen şişlik ve ödem..doktorun verdiği masajı düzenli ve doğru bir şekilde yaparsan o dediğin şey geçecektir..o zaman bekliyoruz resimlerini kısa zamanda..

doktor veli beye sadece burun ucu ameliyatida olan varmi aranizda
varsa lutfen bana ozelden fiyat yazabilirmi kac tlye oldunuz
komple burun ameliyati 2500 tlmis
burun ucunu bilmiyorum bilen varsa lutfen yazarmi bana

bir ara kampanyalari varmis 1500 tl burun estetik ama malesef sona ermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…