Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba çok geçmiş olsun..şimdilik çok memnunsunuz sanırım inşallah hep boyle devam eder bi sıkıntı olmaz..fotograflarınızı merakla bekliyoruz :)

glorias sen söyleyince aklıma geldi de dik yatma konusunda içim rahat benim,.. ben her zaman dik yatarım, yastığımı yatağın başlığına dayayarark yatıyorum yabancı filmlerdeki gibi düz yatınca burnum tıkanıyor çünkü:):) en azından ameliyat sonrası uyku konusunda sıkıntı çekmicem demekki ama kızlar bişeyi merak ediyorum,, ben sağa sola çok dönerim ve uyuduğumda ne yaptığımı hiç bilmem,, siz onlara nasıl dikkat ettiniz alçıdayken??

merhaba arkadaşlar ben geldim,hepinizi çok özledim valla

henüz ameliyat olmayan ve ameliyat konusunu merak eden arkadaşlarıma ameliyat sürecini ve nasıl geçtiğini anlatıyorum :))

ben 17 mayısta ameliyat olmuştum..saat 4 te oldu ameliyat..Öncelikle ameliyattan hiç korkmayın sadece ameliyathaneye girince biraz heyecan ve korku oluyor sonra zaten hemen narkoz veriyorlar sonra gözünüzü odada açıyorsunuz yani ne olup bittiğini anlamadan ameliyat bitiveriyor :) benim ameliyatım çok rahat geçti çok şükür..yalnız ameliyattan çıkınca odaya gelince çok sancılı bir mide bulantısı başladı.normalde benim midemde biraz sorun var belki ondan olmuştur.yani belki çoğu arkadaşımızda bu mide bulantısı olmamıştır bile..işte bir yarım saat kadar baya kötü bir mide bulantısı oldu iki tane iğne yapıldı o da geçti..beni ameliyattan sonra zorlayan tek şey bu oldu..yalnız birde damar yolu iğnesi denilen olay varya hani önce serumu taktıkları sonra iğneleri yaptıkları yer işte saatlerce o kolunuzda kaldığı ve hareket etmediğiniz için o da biraz zor daha doğrusu tatsız birşey oluyor..birde ayıptır söylemesi benim biraz iğne korkum yani takıntım gibi birşey var birde ayrıca benim damar yolu iğnesi normalde 11 de çkarılacaktı bir yarım saat gecikti artık kolum acımaya başlamıştı..işte ameliyat sonrası çektiğim zorluk sadece bunlar oldu yani ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarıma söylüyorum ameliyat hiçççç zor değil,hatta çok rahat geçiyor,çok kolay oyüzden hiççç korkmayın :))

onun dışında en zor şey tapmon çıkması oldu..yanlış bilmiyorsam tampon genelde ameliyattan 3,4 gün sonra çıkıyor..ama beni ameliyattan hemen sonraki gün çağırdılar..zaten burnum ameliyat yüzünden ağrıyordu sızlıyordu belkide oyüzden zor geldi bana :) aslında ameliyat olmadan öncede bu sitede yazan arkadaşlarımdan tapmon çıkarma olayının zor olduğunu duymuştumbir arkadaşım tansiyonun düşebildiğini yazmıştı..yani az çok tahmin ediyordum..ama yinede,(şimdi ameliyat olacak arkadaşlarımı huzursuz etmemk için dikkatli yazıyorum) ama tampon olayı hakkaten sağlam birşey

ama tampon çıktıktan sonra çok rahatlıyorsunuz ve iyileşme çok hızlanıyor..benim tampon ameliyattan hemen sonraki gün çıktığı için ben 2,3 gün sonra baya toparlamıştım..

onun dışında yavuz bey beni bu perşembe çağırmıştı ama dün gece uyurken atelim çıktı,aksilik oldu..bugün telefonla aradım veli bey hemen gel dedi..atel çok öenmli bir olaymış..bir an önce hastaneye gel dedi.işte bugün gittim bant takıldı..veli bey masajları gösterdi..ameliyat sürecim böyle işte arkadaşlar :)))

ameliyat olacak arkadaşlar, merak ettiğiniz aklınıza takılan birşey varsa sorun seve seve anlatırım :)

Son düzenleme:
buarada önceki yazı biraz uzun olmuş ama işte süreci anlatmak ancak okadar sürdü arkadaşlar birde deminki mesajda yazmayı unutum ailem ve çevremdekiler burnumun atelli halini ve atel çıktıktan sonraki halini gördüklerinde burnunda bir eğrilik var aşağıya doğru eğri iniyor sanki dediler.bugün gittiğimde veli beye sordum öyle birşey yok dedi.yalnız masajlar çok önemliymiş..eğer masajlara dikkat etmezsen,gerektiği gibi yapmazsan ozaman burnunda eğrilik olabilir dedi..masaa başladım işte..

buarada atel çıktıktan sonraki halime baktım,burnum ameliyattan yeni çıktığı için ve şiş olduğu için mi bilmiyorum ama böyle bir tuhaf geldi bana,kötü gözüktü gözüme...hatta bir an ameliyat olmasamıydım ya eski halimden kötü bir hale dönerse yada yüzümün ifadesi bozulursa diye aklıma geldi..

ama böyle şeyler düşünmek için çok erken dimi?..yani şuan ameliyat yeni olduğu için bukadar şiş ve tuhaf görünüyor dimi??...ameliyat olan arkadaşlarım siz bilrisiniz lütfen yardımcı olun :)))

buarada resimleri en kısa zamanda yüklicem )

şükürler olsun cnm kurtuldun hadi gözun aydın...valla ben bi görüşmeye bile gidemedım yaaa ben acık istedıgım içi necdet beyle görüşcem hep arıyorum ama ulaşamıyorum hatta bugun cebınden aradım ama çalıştıgım saatlerde hastanede oluo bende bi an önce gidip amel. gnünü knşmak istiyorum...bende cok korkuyorum aslındaa nasıldı ilkgun agrın cok oldumu??morluklar şişlikler oldumu nası bi duygu ya acaba ben cesaret edebılcekmıyım?bazen dıorumkı gununu alsam bile hastaneye gıtsem bile benı amelıyathaneye aldıkları zaman herhalde kaçarım cesaretsızım yaaa ama olmak cok istiyorum inş. banada nasip olurrrrrrrrrrrrrrrr

cnm alçılıyken put gibi yatıcaksın mecbur.sağa sola yatma gibi bi şansın yok.ben alçı çıktıktan sonra ara ara yan yattım ama burnumu hiçbiyere değirmeden.dokunamıorum bile.bide eğer evliysen canım eşinden ayrı yat.ne olur ne olmaz.

sakıncası yoksa ameliyat ücretini öğrenebilir miyim? bide sizi ekledim kabul ederseniz fotolarınız görmek istiyorum. son bişey nekadar sürede şişlik inermiş bilginiz var mı:)

merhaba canım çok sağol :) canım ilk gün ağrım oldu ama dayanılmayacak kadar kötü değildi..sadece biraz ağrın oluyor ve tatsız oluyorsun okadar hem şişilik hem morluk baya oldu gözlerim küçücük kaldı ve yüzüm sanki dayak yemiş gibi mosmordu ama mesela bugün 6.gün morluklar çok azaldı duygu olarak da garip bir duygu ameliyata girerken bile aklında soru işaetlerin yada acabalrın olabiliyor.ama bi yandan ameliyat olma ve yeni burna sahip olma isteğin çok fazla oluyor :)

ameliyathaneye aldıklarında kaçmak değilde ben secdeye yatırılıp ,ameliyathaneye götürülürken yanımda olan abime gülerek abi,ben ne yaptım ya ameliyat kararı vermekle iyi halt ettim dedim ama oda kısa sürdü narkozla geçti gitti :))))

sen de korkma canım eğer ameliyatı gerçekten olmak istiyorsan ol gitsin :)))))

sakıncası yoksa ameliyat ücretini öğrenebilir miyim? bide sizi ekledim kabul ederseniz fotolarınız görmek istiyorum. son bişey nekadar sürede şişlik inermiş bilginiz var mı:)

ameliyat ücreti 2.250 tl...canım seni ekledim ama daha fotoğraflarımı yükleyemedim, en kısa zamanda yüklicem inşallah :)
şişlik ne kadar sürede iner konusunda çok bir bilgim yok açıkcası..masajlar sayesinde indiğini biliyorum ama süre olarak nekadar olduğunu bilmşyorum..bunu daha eski ameliyat olan arkadaşlarım daha iyi bilir )

xnm burda yaşanmışlıkları okudukca cesaaret gelıo herkes gayet mutlu mesut yeni burnuylaa darısı inş. başımaa...sanada ayrıca tekrardan gecmiş olsun gün be gün burnun güzelleşsin herkes hayran kalsın inş.:26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
Dün saat 13:00'de ameliyata girdim, 16:15'de odama getirildim. Ameliyatim cok ba$arili gecmis, Yawuz bey de Weli bey de ayni $eyi soylediler. Yuzum hic $i$medi, hic morarmadi, gozlerim kan toplamadi, midem bulanmadi. 1 saat once ewe geldim. Yarin da 16:30'da tamponlarimi aldirmaya gidicem. Daha burnumun $eklinden habersizim ama $imdiden tawsiye ediyorum. Umarim herkes rahat bi ameliyat sureci ya$ar. En kisa zamanda fotograflarimi eklicem. Sewgiler!

hoşgeldiiiiiinnnnn!!! geçmiş olsun canım!!!

kızlar yaaa benim 18.günüm bugün, gözümle burnumun arasında pirinç tanesi gibi bi sertlik var(( ne olduğunu bilmiyorum ama kemik gibi sert...sizde de oldu mu??
burnumun yan tarafında ve eskiden kemerimin olduğu yerde de sertlikler var bunlar ödem belli ama yine de korkuyorum burnumun üzerinde bi tarafta bayaa sert bişet var kemerim geri mi geldi acaba :)))) korku filmi gibi : 'kemerin dönüşü' akşamları 20 dk masaj yapıyorum gün içinde ofiste yapamıyorum...masaj az mı geldi acaba....:84:

canım merak etme ondan bende de vardı ilk hafta mercimek tanesi gibi gözümün hemen kenarında..ama geçti bir haftaya masajla düzeliyor onlar gerçekten..sertliklerde ödem ve şişten kaynaklanıyordur şu an..sen masajlarını düzenli ve doğru bir şekilde aksatmadan yap..faydasını göreceksin..şimdilik endişe edecek bir durum olduğunu sanmıyorum..

geçmiş olsun cnm..fotolarını merakla bekliyoruz..

çok sağol canım,amin

çoook geçmiş olsun kızlar,, hadi kurtuldunuz darısı başımıza fotolarınızı merakla bekliyoruz...

turkuazcım gözümüz yollarda kaldı çook merak ettik bir haftadır sesin çıkmayınca

hoşgeldin canım :) valla dün seni düşünüp dualar ediyordum ameliyatın rahat geçsin diye :) geçen hafta redgat oldu sonraki hafta ben bu hafta da sen oldun üçümüz de kurtulduk oldu bitti şükür

buarada mide bulantın olmaması ne güzel benim ameliyattan sonra midem bulanmıştı..ama benim normalde de midem biraz sorunlu ondan olmuştur )

hoşgeldiiiiiinnnnn!!! geçmiş olsun canım!!!

hoşbulduk canım çok sağol :))) buarada resimlerine baktım burnun çok çok güzel olmuş :))

canım ya buarada senin burnun ameliyat sonrası çok şişlik yaptımı?..şişlikler ne zaman geçmeye başlıyor..2.haftada biraz azalıyor galiba dimi...sen benden bir hafta önce oldun ya merak ettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…