- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.821
çoook geçmiş olsun kızlar,, hadi kurtuldunuz darısı başımızafotolarınızı merakla bekliyoruz...
turkuazcım gözümüz yollarda kaldı çook merak ettik bir haftadır sesin çıkmayınca
çoook geçmiş olsun kızlar,, hadi kurtuldunuz darısı başımızafotolarınızı merakla bekliyoruz...
turkuazcım gözümüz yollarda kaldı çook merak ettik bir haftadır sesin çıkmayınca
ameliyat ücreti 2.250 tl...canım seni ekledim ama daha fotoğraflarımı yükleyemedim, en kısa zamanda yüklicem inşallah :)
şişlik ne kadar sürede iner konusunda çok bir bilgim yok açıkcası..masajlar sayesinde indiğini biliyorum ama süre olarak nekadar olduğunu bilmşyorum..bunu daha eski ameliyat olan arkadaşlarım daha iyi bilir)
eylülde düğünm varda braz tereddütteyim o yüzden:) çok teşekkürederim cvp yazdığın için resimlerinide merak ediorum önceki ve sonraki halini bekliorum dört gözle çoooooook saol tekrar
saol canımya benim ilk 2 gün ağrı oldu sonrasında da 3 yeğenimde bize geldi,kaldılar.birkaç gün onlara baktım,hem de ameliyatlı halimle :) bu sebeplerden hemen giremedim malesef..
Dün saat 13:00'de ameliyata girdim, 16:15'de odama getirildim. Ameliyatim cok ba$arili gecmis, Yawuz bey de Weli bey de ayni $eyi soylediler. Yuzum hic $i$medi, hic morarmadi, gozlerim kan toplamadi, midem bulanmadi. 1 saat once ewe geldim. Yarin da 16:30'da tamponlarimi aldirmaya gidicem. Daha burnumun $eklinden habersizim ama $imdiden tawsiye ediyorum. Umarim herkes rahat bi ameliyat sureci ya$ar. En kisa zamanda fotograflarimi eklicem. Sewgiler!
saol canımya benim ilk 2 gün ağrı oldu sonrasında da 3 yeğenimde bize geldi,kaldılar.birkaç gün onlara baktım,hem de ameliyatlı halimle :) bu sebeplerden hemen giremedim malesef..
cnm ben gittim şöyşe anlatayım..benim burnumda üst kısımda birde çökme oldu iki kaş arsı resimlerime bakarsan dümdüz iniyor...üç numaralı resimime iyice bak görürüsün zaten iki kaş arası. son zamanda onuda farkettim..veli beyde farketti evet öenmli bu iyiki geldin dedi..masaj verdi biraz eğer bir aya kadar düzelmezse orası küçük bir operasyonla doku enjekte edicekmiş..baya moralim bozuldu o anda..dokum varmış zaten orda öyle söyledi..ama ben korkuyorum gene daha beter sonuç çıkmasından..eğer sorunum kalkık değil falan deseydim bir çözüm olmazdı yani..ama şimdi ciddi ufak bir çöküklük oldu orda..daha beter olacak diye korkuyorum bende..artık çirkin olmasından geçtim anlıcan.sende de böyle bir sorun varsa git hemen..sanırım orası fazla oyulmuş benim..bir de burun ucumda hala ödem varmış..onun içinde masaj verdi..o gün baya ilgiliydi veli bey..
Dün saat 13:00'de ameliyata girdim, 16:15'de odama getirildim. Ameliyatim cok ba$arili gecmis, Yawuz bey de Weli bey de ayni $eyi soylediler. Yuzum hic $i$medi, hic morarmadi, gozlerim kan toplamadi, midem bulanmadi. 1 saat once ewe geldim. Yarin da 16:30'da tamponlarimi aldirmaya gidicem. Daha burnumun $eklinden habersizim ama $imdiden tawsiye ediyorum. Umarim herkes rahat bi ameliyat sureci ya$ar. En kisa zamanda fotograflarimi eklicem. Sewgiler!
tüm ameliyat olcak olanlara ii şanslar olmus olanlara da geçmiş olsun diyorum:)
burnum tam olarak 3 ay 10 günlük. kontrole gidicem bu hafta 3. ay kontrolune insallah.
ceşitli sikayetlerim var mesela sağ gözüm 1.5 aydır tam kapanmıyor:)
ayrıca burun kemiğimin bir kenarı sanki böyle ince bir serit gibi elimle cok rahat hissedebiliorum
ve en memnun olmadıım kısmı önden burnum üçgen görünüyor :) önden kalkık bir burun deil
burun ucundan kaynaklı :). bakalım zamanla düzelir insallah
düzelmezse ztn suan için yapabilceğim bişi yok malesef..
canım senın sikyatcı olmana çok sasırdım ya...benı hatırlrsın senle hasteneden karsılasmstık baya konusmustuk ben senın burnunu çok begenmıstım benımkınde cıkıntı var senınkı harıka dedmıstım kı ole de dusunuodum canlı olarak gordugum resımlerden çok daha hoş bır burnun vardı senın..hem dogal hemde yandan falan mukemmel..valla kıskanmıstım o gun ıtıraf edeyım..ama şimdı goruyrm kı memnun degılsın saısrdım fotolarda da bısey olmuo acaba sonradan mı degısme oldu burun ucu falan kalkıklıgı herseyı çok guzeldı..allah allh ne oluo bole ya memnunıyetsız kısılerın sayısı sureklı artıo:26:
cnm bende ACIK istiyorum ve araştırdım aynı hastanede necdet uçar ve ona amel. olanlar var baska forumlardada yazılı ve gayet memnunlar ben onunla görüşmeye gıdıcem kendısı ayrıca ankarada çalışıyormuş ve boğaziçinde yaptıgı fiyattan cok yuksek yapıyormuş. hatta bagdat cad.dede muayanesi var ben gıdıcektım ama çalıştıgım için zaman konusunda anlaşamadık gene arıcam kendısını cuma günü gec gidiyorum işe eger hastanede olursa görüşürüm inş. bak burda sadelina var onun burnuna bak maşallah kusursuz harıka bir burun.oda acık amel. olmuş ve amel. 4 saat sürmüş ama değmiş gercekten kusursuzyaa bende bu memnunıyetsız olanlar soleyınce sasırdım kararımı değiştirdim ilk önce dedım belkı kısıden kısıye değişir ama baktım cogalmaya basladı sıkayetler yamuk oldu kemık eğri burnumu elleyınce elıme kemık gelıyor falan diyorlar kararsız kalmıstım gercı ben acık amelıyat ıstıyorum velı bey kapalı yapıyormus ondanda vazgectım kızlar dıokı kalkıklıgı ındı kavıslı deıl artık ben kavıslı ıstıyorum sonradan nasıl dusuyor anlamadım :44::44:
demekkı hiçbi zorlugu yokmuşvalla helal olsun sana ben amelıyat olsam 1hafta kalkamam yerımden okuyunca hayret ettım doğrusu gecmıs olsun cnm kurtuldun sende inş bızde bole cabuk atlatırız fotograflarını beklıyoruz
yaa bende bu memnunıyetsız olanlar soleyınce sasırdım kararımı değiştirdim ilk önce dedım belkı kısıden kısıye değişir ama baktım cogalmaya basladı sıkayetler yamuk oldu kemık eğri burnumu elleyınce elıme kemık gelıyor falan diyorlar kararsız kalmıstım gercı ben acık amelıyat ıstıyorum velı bey kapalı yapıyormus ondanda vazgectım kızlar dıokı kalkıklıgı ındı kavıslı deıl artık ben kavıslı ıstıyorum sonradan nasıl dusuyor anlamadım :44::44:
veli beye nazar değdi heralde...ilk bu foruma girdiğimde herkes çok memnundu ama şimdi kim yaptırdıysa sorun yaşıyor...
hoşgeldin canım :) valla dün seni düşünüp dualar ediyordum ameliyatın rahat geçsin diye :) geçen hafta redgat oldu sonraki hafta ben bu hafta da sen oldun üçümüz de kurtulduk oldu bitti şükür
buarada mide bulantın olmaması ne güzel benim ameliyattan sonra midem bulanmıştı..ama benim normalde de midem biraz sorunlu ondan olmuştur)
kızlaaar beni de korkuttunuz şimdi:18: acaba ben de necdet uçarla mı görüşsem diye düşünmeye başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?