Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çoook geçmiş olsun kızlar,, hadi kurtuldunuz darısı başımıza fotolarınızı merakla bekliyoruz...

turkuazcım gözümüz yollarda kaldı çook merak ettik bir haftadır sesin çıkmayınca

saol canım ya benim ilk 2 gün ağrı oldu sonrasında da 3 yeğenim bize geldi,kaldılar.birkaç gün onlara baktım,hem de ameliyatlı halimle :) bu sebeplerden hemen giremedim malesef..

çoook geçmiş olsun kızlar,, hadi kurtuldunuz darısı başımıza fotolarınızı merakla bekliyoruz...

turkuazcım gözümüz yollarda kaldı çook merak ettik bir haftadır sesin çıkmayınca

saol canım ya benim ilk 2 gün ağrı oldu sonrasında da 3 yeğenimde bize geldi,kaldılar.birkaç gün onlara baktım,hem de ameliyatlı halimle :) bu sebeplerden hemen giremedim malesef..

eylülde düğünm varda braz tereddütteyim o yüzden:) çok teşekkürederim cvp yazdığın için resimlerinide merak ediorum önceki ve sonraki halini bekliorum dört gözle çoooooook saol tekrar

aman iyisin şimdi dimi?? dün hastanenin önünden geçtim,, içim bi tuhaf oldu,, keşke hemen girsem ben de olsam da kurtulsam dedim kendimce

ameliyat olan herkese gecmis olsun dileklerimi iletiyorum sitede cok eski olmadigimdan mesaj sayim da sinirli ve albumlere bakmak istedigimde buna bagli olarak uyari aliyorum ve bakamiyorum burun estetigi konusunda ozelliklede veli beyin yapmis oldugu ameliyat sonrasi resimlere bakarak son kararimi vermek istiyorum acil yardiminizi bekliyorum resimlerinizi benimle ne sekilde paylasabilirsiniz?ameliyat oncesi herkeste oldugu gibi benimde kafamda nasil olacak dogru doktorumu seciyorum sorulari cok cok fazla bu yuzden dort gozle resimlerinizi bekliyorum:)sununda bilincindeyim ki herkesin yuzu,burun yapisi farkli ancak az cok fikir shibi olmama yardimci olacak diye dusunuyorum.

eylülde düğünm varda braz tereddütteyim o yüzden:) çok teşekkürederim cvp yazdığın için resimlerinide merak ediorum önceki ve sonraki halini bekliorum dört gözle çoooooook saol tekrar

rica ederim canım aklına takılan birşey olursa her zaman sorabilirsin ) buarada eylülde düğünün varsa daha 4 ay var bence yaptırmayı düşünüyorsan bir an önce yaptır bitsin :))

resimleride eklicem en kısa zamanda

saol canım ya benim ilk 2 gün ağrı oldu sonrasında da 3 yeğenimde bize geldi,kaldılar.birkaç gün onlara baktım,hem de ameliyatlı halimle :) bu sebeplerden hemen giremedim malesef..

canım gözümüz yollarda kaldı yaa...çok çok geçmiş olsun..inşallah tam istediğin gibi olur ve bi sorunl karşılaşmazsın..ameliyat sürecinin kolay geçmesine sevindim..çok güzel anlatmışşsın gerçekten rahatladım bende..anladığım kadarıyla hersey masajlara bağlı...düzgün yapmak gerekiyor..aslında burun şöyle bir ay alçıda kalsada masaja hiç gerek kalmasa nasıl olur:)

selam canım, çok geçmiş olsun..hadi sende kurtuldun darısı başımıza...

Canım cok gecmıs olsun senı cok merak ettık ne yaptın dıe allaha sukur kurtuldun darısı bızım basımıza inşallah.demin amelıyat sonrası yazılarını okudum ahhh su tampon korkusu varyaa benı bunalıma sokucak cokmu acıyoryaa silikon tamponmuydu bezmiydi silikon fazla acımıyor dıyorlar :18::18:

hmm anladım canım gecmıs olsun sana ınsallah duzelır duzelmezsede ınsallah çözum bulabılır..yanı tabo ole çökme falan varsa bu onemlı bır mesele sekıldel bır problem falan degıl ılgılenmesıne sevındım buna da ılgılenmse çunku çok ayıp edrdı zaten..bende ole bır problem falan yok benım problemım aynı son mkontrolden sonra da degısme olmadı ole devam edıo..canım ınsallah hayırlısı olur hakkında takıp edıcem senı yakından..

valla helal olsun sana ben amelıyat olsam 1hafta kalkamam yerımden okuyunca hayret ettım doğrusu gecmıs olsun cnm kurtuldun sende inş bızde bole cabuk atlatırız fotograflarını beklıyoruz

canım senın sikyatcı olmana çok sasırdım ya...benı hatırlrsın senle hasteneden karsılasmstık baya konusmustuk ben senın burnunu çok begenmıstım benımkınde cıkıntı var senınkı harıka dedmıstım kı ole de dusunuodum canlı olarak gordugum resımlerden çok daha hoş bır burnun vardı senın..hem dogal hemde yandan falan mukemmel..valla kıskanmıstım o gun ıtıraf edeyım..ama şimdı goruyrm kı memnun degılsın saısrdım fotolarda da bısey olmuo acaba sonradan mı degısme oldu burun ucu falan kalkıklıgı herseyı çok guzeldı..allah allh ne oluo bole ya memnunıyetsız kısılerın sayısı sureklı artıo:26:

yaa bende bu memnunıyetsız olanlar soleyınce sasırdım kararımı değiştirdim ilk önce dedım belkı kısıden kısıye değişir ama baktım cogalmaya basladı sıkayetler yamuk oldu kemık eğri burnumu elleyınce elıme kemık gelıyor falan diyorlar kararsız kalmıstım gercı ben acık amelıyat ıstıyorum velı bey kapalı yapıyormus ondanda vazgectım kızlar dıokı kalkıklıgı ındı kavıslı deıl artık ben kavıslı ıstıyorum sonradan nasıl dusuyor anlamadım :44::44:

cnm bende ACIK istiyorum ve araştırdım aynı hastanede necdet uçar ve ona amel. olanlar var baska forumlardada yazılı ve gayet memnunlar ben onunla görüşmeye gıdıcem kendısı ayrıca ankarada çalışıyormuş ve boğaziçinde yaptıgı fiyattan cok yuksek yapıyormuş. hatta bagdat cad.dede muayanesi var ben gıdıcektım ama çalıştıgım için zaman konusunda anlaşamadık gene arıcam kendısını cuma günü gec gidiyorum işe eger hastanede olursa görüşürüm inş. bak burda sadelina var onun burnuna bak maşallah kusursuz harıka bir burun.oda acık amel. olmuş ve amel. 4 saat sürmüş ama değmiş gercekten kusursuz been görüşmeye cok gitmek istiyorum ama bir türlü nasıp olmuo gercı ben temmuz gibi düşündüğüm için acele etmıyorum hayırlısı olsun inş.:26::26::26: görüştükten sonra fikirlerimi bıraya yazarım cnmm

valla helal olsun sana ben amelıyat olsam 1hafta kalkamam yerımden okuyunca hayret ettım doğrusu gecmıs olsun cnm kurtuldun sende inş bızde bole cabuk atlatırız fotograflarını beklıyoruz
demekkı hiçbi zorlugu yokmuş ayy ne guzel yaaa böle gördukce yazılanları okudukcaa korkumu yenıyorum maşallah sizede inş. hersey cok guzel olur ilerleyen gunlerdeee:26::26::26::26::26:

veli beye nazar değdi heralde...ilk bu foruma girdiğimde herkes çok memnundu ama şimdi kim yaptırdıysa sorun yaşıyor...

veli beye nazar değdi heralde...ilk bu foruma girdiğimde herkes çok memnundu ama şimdi kim yaptırdıysa sorun yaşıyor...

galıba nazar degdı iikide bu foruma gordum cunku bende orda yaptırcaktım ama suan vazgectım kesınlıkle yaptırmam velı bey cok yogunmuş herkes öle dıo adam amelıyat yapmaktan bıktı heralde valla cok korkuyorum sımdı hıcbıryere güvenemıyorumkı güzelleşelım derken dahada kötü olmasından korkuyorum ne yapcam bılmıyorum ben suana kadar tam memnun olan 1 yada 2 kısı gördum herkes sıkayetcı sureklı arastırıyorum herkes acık amelıyat daha saglıklı dıo onda revızyon olma ıhtımalı en azmıs kapalı amelıayatta daha cokmus hepımız için hayırlısı bakalım

ben ameliyathanede uyanınca hemen ıstifra etmiştim söylemesi ayıp:93:

kızlaaar beni de korkuttunuz şimdi:18: acaba ben de necdet uçarla mı görüşsem diye düşünmeye başladım...

allahıma şükürki su forumu buldum yoksa bende yaptırcaktım coğu kişi memnun değil yaa bıse dıcem boğaziçinde bir sürü doktor var bana mail atmıslardı butun doktorların yaptıgı amelıyatların oncesı ve sonrası resımlerını ercan bey vardı ondanda memnunlar ama herkes velıbeye yaptırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…