Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım yaa o mail duruyorsa bana atar mısın,, sana özelden mail adresimi yazayım.. bana da öyle bir mail atmışlardı resimlerin olduğu ama eklentiye koymayı unutmuşlar

Görüşeceğiniz doktorla ilgili deneyimlerinizi aşağıdaki başlıkta paylaşabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...ta-yorumlari-burun-estetigi.html#post19348115

Ayrıca bir doktorun başlığında başka bir doktordan bahsedilmesi hem o doktora hem de hastalarına saygısızlık olur kanaatindeyim.

Lütfen paylaşımlarımızı uygun başlıklar altında yapalım.

ilk sayfada ameliyat olanların linkleri var hepsinin arkadaş listesinde ekli olmama rağmen sadece 2 -3 kişinin resimlerini görüyorum onlarda ilk olanlar diğerlerini göremiyorum resimleri mi yok çok merak ediyorum farklı birilerini görüp değerlendirmek istiyorum resim ekleyin yada göstermek isteyen beni eklesin

kızlar ya kafam karıştı yine, aslında tam da karar kılmıştım veli beyde..bence olay şu masajlarda bitiyor..anladığım kadarıyla masaj doğru yapılırsa bi sorun çıkmıyor..ama bu olayın masaja bağlı olmasıda çok riskli bişey..ben şahsen korkarım doğru mu yapıyorum yanlış mı diye..bide son mesajlarda şikayetlerin arttığını görüyoruz..şikayetler şundan olabilir mi acaba ..ameliyat olduktan sonra burnumuza karşı çok mu hassaslaşıp, sorun mu arıyoruz..çünkü fotolara bakıyorum gayet düzgün ama burun sahipleri şikayetçi..bide doktor da bi sorun göremiyormuş ya..mesela burnum önceden bu kadar rahatsız etmezdi şu estetik olayına girdikten sonra burnum daha bi sorunlu geliyor..acaba ameliyattan sonra da çok mu odaklanılıyor buruna? ne düşünüyorsunuz kızlar?

merhaba canım, çok sağol inşallah hepimizin burunları istediği gibi olur canım ameliyat kolay geçti çok şükür,bir tek tampon alımı zorladı o da geçti neyseki

evet canım masajlar çok önemli..senin bir yazını okudum hani ameliyat konusunda çok tereddütlerin olduğundan,cevrenın hiç ameliyat olma dediğinden bahsetmişsin ya.hatta yüzümün doğallığı bozlurmu yada ameliyattan sonra keşke yaptırmasaydım dermiyim,eski halimi ararmıyım diye teredütüm var demiştin ya...aynı duygu bana ameliyattan sonra oldu..şöyleki çevremdeki birkaç kişi hem atelli halimde hem de atel çıkarıldıktan sonraki halimde burnunda eğrilik var,eğri iniyor dedi bende baktım hakkaten bana da eğri geldi..sonra ameliyattan sonra burun ve yüz çok şiş olduğu için garip görünüyor işte bunlar olunca aklıma bir soru işareti takıldı..acaba yaptırmasamıydım,ya yüzümün doğallığı çok değişirse,yan eski halimi ararsam diye düşündüm.

sonra veli beye gittiğimde hocam bir eğrilik varmı diye sordum yok dedi biraz kızdı soruma ama sonra dediki masajlar o kadar önemliymişki eğer masajları yapmazsan burun o zaman bozulabiliyormuş işte..hatta masajda bastırma olayını sağ ve sol tarafa ayrı kuvvette bastırırsam eğrilik ve boulma olabilir dedi.

inşallah iyi olur canım ya :)))

merhaba canım çok sağol :) darısı başınıza inşallah canım, inşallah ameliyat olacak arkadaşlarımın da herşey gönlüne göre olur ) buarada ameliyat süreciyle ilgili sormak istediğin birşey olursa yada aklına takılan birşey olursa her zaman sorabilirsin :))

canım buarada ben tampon hakkında düşüncelerimi yazmıyım çünkü ameliyat olacak arkadaşlarımı huzursuz edecek birşey yazmak istemiyorum ama biraz zor birşey..ben tampon çıkarılırken gördüğüm kadarıyla burnun içine pamuk sokuyorlar onun ucundada plastik bir uc oluyor..o plastik ucun çıkarımı çok kolay zaten arkadan pamuk çıkıyor öyle brşey..ama silikon tamponu pek bilmiyorum açıkcası gördüğüm kadarıyla tampon bez yani daha doğrusu pamuktu canım

canım çok sağol, hasta hasta yine de ayrıntılı bi şekilde cevap veriyorsun sorularımıza. masaj konusu gerçekten çok önemli..bundan 5 yıl önce ablamda iyi denilen bi doktora ameliyat olmuştu ama masaj die bişe vermemişti..hatta bu forumda masaj diye bişey olduğunu duydum..3-4 yıl snra ablamın burnu çöktü tabi..ama o hiç masaj fln yapmadı öyle bişey demedi çünkü doktor..çok ilginç ya o zamanlar yoktu heralde masaj die bişey :) bende masaj olayından korkuyorum...inşallah yapabilirim ve inşallah hepimizin burnuda güzel ve sağlıklı olur..:)

teşekkür ederim cnm emın ol sorularım devam edıcek aklıma geldıkce:) valla sen kurtuldun bıde ben hala karar vermedım iicene cnm sıkılmaya basladı korkuyorumda ne bilim umarım begenırsın ıstedıgın gıbı olur.peki alçı ne kadar durucak tampon 2-3 gun falanmı duruyor ıcınde onu değiştiriyorlarmı yoksa amelıyat bıtımınde koyuyorlar 2-3 gun o ordamı kalıyor.

canım masaj çok önemli,haklısın.bak düşün o gün veli bey bana masajı gösterdiğinde sol ve sağ tarafa aynı eşitlikte bastırmazsan birini daha fazla bastırırsan bile burnunda eğrilik çıkabilir,sorun olabilir dedi..aslında gerçekten bu olayın masaja bağlı olması çok riskli ama malesef durum böyle..

inşallah hepimizin burunları çok güzel olur canım :) buarada demek doktoru ablana msaj vermemiş hıı,ilginç acaba eskiden masaj mı yoktu

ne demek canım,her zaman sor tabi seve seve cevaplarım :)) haklısın insan düşündükçe,doktor araştırdıkça kararsız kalıyor,canı sıkılıyor.hele birde ameliyat süresine daha zaman varsa insanın aklı iyice karışıyor :)) inşallah hepimizin istediği gibi olur

buarada tampon bende bir gün kaldı yani ameliyattan hemen ertesi gün alındı..ama bildiğim kadarıyla çoğu arkadaşımızın 2,3 gün sonra alıyorlar.bunu doktorlar müsait oldukları zamana göre ayarlıyorlar sanırım..alçı yani atel bildiğim kadarıyla 1 hafta duruyor..ama bende malesef çok büyük bir şanssızlık oldu pazar gecesi benim atelim düştü,kendi kendine düşüverdi anlayamadım..ertei gün hastaneyi aradım veli bey hemen gelsin,atel çokk öenmli zaman kaybetmeden gelsin dedi..hemen gittim atelin erken çıkması köü olmuş inşallah ilerde sorun çıkarmaz dedi..öyle deyince içime bir korku girdi yani inşallah ilerde bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…