- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.841
allahıma şükürki su forumu buldum yoksa bende yaptırcaktım coğu kişi memnun değil yaa bıse dıcem boğaziçinde bir sürü doktor var bana mail atmıslardı butun doktorların yaptıgı amelıyatların oncesı ve sonrası resımlerını ercan bey vardı ondanda memnunlar ama herkes velıbeye yaptırıyor.
canım yaa o mail duruyorsa bana atar mısın,, sana özelden mail adresimi yazayım.. bana da öyle bir mail atmışlardı resimlerin olduğu ama eklentiye koymayı unutmuşlar
cnm seni msne ekledım girsene konusalım
şuan msndeyim canım,, ama seni göremiyorum talep gelmedi??
cnm bende ACIK istiyorum ve araştırdım aynı hastanede necdet uçar ve ona amel. olanlar var baska forumlardada yazılı ve gayet memnunlar ben onunla görüşmeye gıdıcem kendısı ayrıca ankarada çalışıyormuş ve boğaziçinde yaptıgı fiyattan cok yuksek yapıyormuş. hatta bagdat cad.dede muayanesi var ben gıdıcektım ama çalıştıgım için zaman konusunda anlaşamadık gene arıcam kendısını cuma günü gec gidiyorum işe eger hastanede olursa görüşürüm inş. bak burda sadelina var onun burnuna bak maşallah kusursuz harıka bir burun.oda acık amel. olmuş ve amel. 4 saat sürmüş ama değmiş gercekten kusursuzbeen görüşmeye cok gitmek istiyorum ama bir türlü nasıp olmuo gercı ben temmuz gibi düşündüğüm için acele etmıyorum hayırlısı olsun inş.:26::26::26: görüştükten sonra fikirlerimi bıraya yazarım cnmm
aman iyisin şimdi dimi?? dün hastanenin önünden geçtim,, içim bi tuhaf oldu,, keşke hemen girsem ben de olsam da kurtulsam dedim kendimce
şimdi iyiyim canım çok şükür.Allah ameliyat olacak arkadaşlarıma yardım etsin inşallah:)))
cnm acık istiosan baska doktorlardavar orda acık yapan boğaziçinde onlarlada görüşebilirsinnn???????????????
canım gözümüz yollarda kaldı yaa...çok çok geçmiş olsun..inşallah tam istediğin gibi olur ve bi sorunl karşılaşmazsın..ameliyat sürecinin kolay geçmesine sevindim..çok güzel anlatmışşsın gerçekten rahatladım bende..anladığım kadarıyla hersey masajlara bağlı...düzgün yapmak gerekiyor..aslında burun şöyle bir ay alçıda kalsada masaja hiç gerek kalmasa nasıl olur:)
Canım cok gecmıs olsun senı cok merak ettık ne yaptın dıe allaha sukur kurtuldun darısı bızım basımıza inşallah.demin amelıyat sonrası yazılarını okudum ahhh su tampon korkusu varyaa benı bunalıma sokucak cokmu acıyoryaa silikon tamponmuydu bezmiydi silikon fazla acımıyor dıyorlar :18::18:
merhaba canım, çok sağolinşallah hepimizin burunları istediği gibi olur canım ameliyat kolay geçti çok şükür,bir tek tampon alımı zorladı o da geçti neyseki
evet canım masajlar çok önemli..senin bir yazını okudum hani ameliyat konusunda çok tereddütlerin olduğundan,cevrenın hiç ameliyat olma dediğinden bahsetmişsin ya.hatta yüzümün doğallığı bozlurmu yada ameliyattan sonra keşke yaptırmasaydım dermiyim,eski halimi ararmıyım diye teredütüm var demiştin ya...aynı duygu bana ameliyattan sonra oldu..şöyleki çevremdeki birkaç kişi hem atelli halimde hem de atel çıkarıldıktan sonraki halimde burnunda eğrilik var,eğri iniyor dedi bende baktım hakkaten bana da eğri geldi..sonra ameliyattan sonra burun ve yüz çok şiş olduğu için garip görünüyor işte bunlar olunca aklıma bir soru işareti takıldı..acaba yaptırmasamıydım,ya yüzümün doğallığı çok değişirse,yan eski halimi ararsam diye düşündüm.
sonra veli beye gittiğimde hocam bir eğrilik varmı diye sordum yok dedi biraz kızdı sorumaama sonra dediki masajlar o kadar önemliymişki eğer masajları yapmazsan burun o zaman bozulabiliyormuş işte..hatta masajda bastırma olayını sağ ve sol tarafa ayrı kuvvette bastırırsam eğrilik ve boulma olabilir dedi.
inşallah iyi olur canım ya :)))
merhaba canım çok sağol :) darısı başınıza inşallah canım, inşallah ameliyat olacak arkadaşlarımın da herşey gönlüne göre olur) buarada ameliyat süreciyle ilgili sormak istediğin birşey olursa yada aklına takılan birşey olursa her zaman sorabilirsin :))
canım buarada ben tampon hakkında düşüncelerimi yazmıyım çünkü ameliyat olacak arkadaşlarımı huzursuz edecek birşey yazmak istemiyorumama biraz zor birşey..ben tampon çıkarılırken gördüğüm kadarıyla burnun içine pamuk sokuyorlar onun ucundada plastik bir uc oluyor..o plastik ucun çıkarımı çok kolay zaten arkadan pamuk çıkıyor öyle brşey..ama silikon tamponu pek bilmiyorum açıkcası gördüğüm kadarıyla tampon bez yani daha doğrusu pamuktu canım
ben ameliyathanede uyanınca hemen ıstifra etmiştim söylemesi ayıp:93:
kızlar ya kafam karıştı yine, aslında tam da karar kılmıştım veli beyde..bence olay şu masajlarda bitiyor..anladığım kadarıyla masaj doğru yapılırsa bi sorun çıkmıyor..ama bu olayın masaja bağlı olmasıda çok riskli bişey..ben şahsen korkarım doğru mu yapıyorum yanlış mı diye..bide son mesajlarda şikayetlerin arttığını görüyoruz..şikayetler şundan olabilir mi acaba ..ameliyat olduktan sonra burnumuza karşı çok mu hassaslaşıp, sorun mu arıyoruz..çünkü fotolara bakıyorum gayet düzgün ama burun sahipleri şikayetçi..bide doktor da bi sorun göremiyormuş ya..mesela burnum önceden bu kadar rahatsız etmezdi şu estetik olayına girdikten sonra burnum daha bi sorunlu geliyor..acaba ameliyattan sonra da çok mu odaklanılıyor buruna? ne düşünüyorsunuz kızlar?
canım çok sağol, hasta hasta yine de ayrıntılı bi şekilde cevap veriyorsun sorularımıza. masaj konusu gerçekten çok önemli..bundan 5 yıl önce ablamda iyi denilen bi doktora ameliyat olmuştu ama masaj die bişe vermemişti..hatta bu forumda masaj diye bişey olduğunu duydum..3-4 yıl snra ablamın burnu çöktü tabi..ama o hiç masaj fln yapmadı öyle bişey demedi çünkü doktor..çok ilginç ya o zamanlar yoktu heralde masaj die bişey :) bende masaj olayından korkuyorum...inşallah yapabilirim ve inşallah hepimizin burnuda güzel ve sağlıklı olur..:)
inşallah hepimizin burunları çok güzel olur canım :) buarada demek doktoru ablana msaj vermemiş hıı,ilginç acaba eskiden masaj mı yoktu
teşekkür ederim cnm emın ol sorularım devam edıcek aklıma geldıkce:) valla sen kurtuldun bıde ben hala karar vermedım iicene cnm sıkılmaya basladı korkuyorumda ne bilim umarım begenırsın ıstedıgın gıbı olur.peki alçı ne kadar durucak tampon 2-3 gun falanmı duruyor ıcınde onu değiştiriyorlarmı yoksa amelıyat bıtımınde koyuyorlar 2-3 gun o ordamı kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?