- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.861
ne demek canım,her zaman sor tabi seve seve cevaplarım :)) haklısın insan düşündükçe,doktor araştırdıkça kararsız kalıyor,canı sıkılıyor.hele birde ameliyat süresine daha zaman varsa insanın aklı iyice karışıyor :)) inşallah hepimizin istediği gibi olur
buarada tampon bende bir gün kaldı yani ameliyattan hemen ertesi gün alındı..ama bildiğim kadarıyla çoğu arkadaşımızın 2,3 gün sonra alıyorlar.bunu doktorlar müsait oldukları zamana göre ayarlıyorlar sanırım..alçı yani atel bildiğim kadarıyla 1 hafta duruyor..ama bende malesef çok büyük bir şanssızlık oldu pazar gecesi benim atelim düştü,kendi kendine düşüverdi anlayamadım..ertei gün hastaneyi aradım veli bey hemen gelsin,atel çokk öenmli zaman kaybetmeden gelsin dedi..hemen gittim atelin erken çıkması köü olmuş inşallah ilerde sorun çıkarmaz dedi..öyle deyince içime bir korku girdi yani inşallah ilerde bir sorun olmaz
arkadaşlar ya ameliyat olduktan sonra şeyi fark ettim...iki kaşımın arasındaki mesafe çok açıldı..hem bu kaş arasındaki mesafe hem de şiş bir burun valla şuan çok komik görünüyorum :) aklıma keşke ameliyat olmasamıydım ya güzelleşelim derken daha beter olursam yada yüzümün doğallığı giderse diye aklıma takıldı..
böyle görünmesi yani kaş arasındaki mesafenin bu kadar açılması normal mi arkadaşlar??.size de böyle oldumu??yardımcı olursanız çok sevinirim))
arkadaşlar resimlerimi yükledim,bakarsanız sevinirim :)
buarada bazı resimler yan şekilde çıkmış, düzeltmeye çalıştım ama bir türlü düzeltemedim :) idare edin
saol cnm ya bu halde bıle sorularımıza cvp verıyosun inş bi sorun cıkmaz nıe cıktıkı cokmu elledın ne yaptın
:)) biliyorum ben bunu:) sherkin karısı fiyona gibi hissediyordum ben de kendimi koca alınlı:)) o geçiyor canım merak edecek birşey yok.
sanırım herkesin ameliyatı çok başarılı geçiyor ama 3 ay falan geçince şikayetler başlıyor(( şuana kadar benm tam istediğim gibi burnum var çok güzel oldu dien olmadı hiç herkes bi kusur söyledi (
çok merak ediorum ama şuan yorumum yetmiyor 25i tamamlar tamamlamaz bakacağım fotolarına inş.
sanırım herkesin ameliyatı çok başarılı geçiyor ama 3 ay falan geçince şikayetler başlıyor(( şuana kadar benm tam istediğim gibi burnum var çok güzel oldu dien olmadı hiç herkes bi kusur söyledi (
hoşbulduk canım çok sağol :))) buarada resimlerine baktım burnun çok çok güzel olmuş :))
canım ya buarada senin burnun ameliyat sonrası çok şişlik yaptımı?..şişlikler ne zaman geçmeye başlıyor..2.haftada biraz azalıyor galiba dimi...sen benden bir hafta önce oldun ya merak ettim canım
arkadaşlar ya ameliyat olduktan sonra şeyi fark ettim...iki kaşımın arasındaki mesafe çok açıldı..hem bu kaş arasındaki mesafe hem de şiş bir burun valla şuan çok komik görünüyorum :) aklıma keşke ameliyat olmasamıydım ya güzelleşelim derken daha beter olursam yada yüzümün doğallığı giderse diye aklıma takıldı..
böyle görünmesi yani kaş arasındaki mesafenin bu kadar açılması normal mi arkadaşlar??.size de böyle oldumu??yardımcı olursanız çok sevinirim))
birde sizlere birşey sormak istiyorum alçılarım 1 hafta kaldı bandajımında bugün 7.günü yarın çıkartmak istiyorum doktorum 10 15 gün demiişti ama yarın çıkarttırsam bir sorun olur mu sizce?
bence doktorunu dınle kafana göre cıkartma öyle dedıgıne göre bir bıldıgı vardır heralde konunun uzmanı doktorun cıkarma bikaçgün daha dayan cnm
pekii bişe sorucam senin kaç günde çıkmıştı canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?