Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar ya ameliyat olduktan sonra şeyi fark ettim...iki kaşımın arasındaki mesafe çok açıldı..hem bu kaş arasındaki mesafe hem de şiş bir burun valla şuan çok komik görünüyorum :) aklıma keşke ameliyat olmasamıydım ya güzelleşelim derken daha beter olursam yada yüzümün doğallığı giderse diye aklıma takıldı..

böyle görünmesi yani kaş arasındaki mesafenin bu kadar açılması normal mi arkadaşlar??.size de böyle oldumu??yardımcı olursanız çok sevinirim ))

Son düzenleme:

saol cnm ya bu halde bıle sorularımıza cvp verıyosun inş bi sorun cıkmaz nıe cıktıkı cokmu elledın ne yaptın

:)) biliyorum ben bunu:) sherkin karısı fiyona gibi hissediyordum ben de kendimi koca alınlı:)) o geçiyor canım merak edecek birşey yok.

arkadaşlar resimlerimi yükledim,bakarsanız sevinirim :)

buarada bazı resimler yan şekilde çıkmış, düzeltmeye çalıştım ama bir türlü düzeltemedim :) idare edin

Son düzenleme:
sanırım herkesin ameliyatı çok başarılı geçiyor ama 3 ay falan geçince şikayetler başlıyor(( şuana kadar benm tam istediğim gibi burnum var çok güzel oldu dien olmadı hiç herkes bi kusur söyledi(

arkadaşlar resimlerimi yükledim,bakarsanız sevinirim :)

buarada bazı resimler yan şekilde çıkmış, düzeltmeye çalıştım ama bir türlü düzeltemedim :) idare edin

çok merak ediorum ama şuan yorumum yetmiyor 25i tamamlar tamamlamaz bakacağım fotolarına inş.

saol cnm ya bu halde bıle sorularımıza cvp verıyosun inş bi sorun cıkmaz nıe cıktıkı cokmu elledın ne yaptın

tabi cevap veririm canım :) sen merak ettiğini sor anlatırım ben

ya atelin çıkması nasıl oldu ben de anlayamadım..yok çok da ellemedim ama ameliyattan birkaç gün sonra 3 yeğenim gelmişti onlara baktım baya koşturdum o arada yüzüm çok terlemişti ve ter yüzünden ateli iki yandan tutan yapışkanlar kalkmaya başlamıştı..sanırım o arada atelin sağlamlığı gitti ve çıktı,tahminim bu

:)) biliyorum ben bunu:) sherkin karısı fiyona gibi hissediyordum ben de kendimi koca alınlı:)) o geçiyor canım merak edecek birşey yok.

saol canım ya cevabın rahatlattı,hakkaten o durum geçiyor dimi?..peki bu durum neden oluyor sence?..ve snein ne kadar sürede geçmişti?..biraz fazla soru sordum ama yardımcı olursan çok sveinirim :))

buarada sen kendini shrekin karısı fiyona gibi hissediyormuşsun ya,valla bende kendimi küçük bir domuzcuk gibi hisediyorum şiş ve kocaman burun ayrıca geniş kaş arası ve geniş alın çok tuhaf gözüküyor :)

haklısın genelde böyle...sitede sadelina diye bir arkadaşımız var o burnunu çok beğendi,kusur bulmadı ve burnu hakkaten çok güzel olmuştu :) bildiğim kadarıyla sitede tam istediğim gibi burnum oldu diyen tek o vardı, eğer yanlış hatırlamıyorsam :))

bu cümlen biraz haksızlık barındırıyor canım.. çooook kişi var burnunu çok beğenen,biri de benim.. ayrıca kendi adlarına konu açmış olan veli bey hastaları da var.. bence arama motoruna "veli aslan kadınlar kulübü" yaz,çıkan sayfalara göz gezdir..

bu forumda şöyle bi sorun var, çoğu kişi ameliyatlarından önce ve sonra çok paylaşım yapıyorlar,ama ne zaman ki sivil hayata dönüyorlar artık bu sayfalara bakmaz oluyorlar.. ancak sorun yaşayanlar dönüp tekrar paylaşım yapıyorlar ki kendileri durumunda başkaları var mı yok mu..

tüm doktorlarda,buna en ünlü en pahalı en popüler doktorlar dahil,başarısız ameliyat olasılığı var..
ancak işin garip yanı,ben henüz veli aslan'a ameliyat olup revizyon yaptıran duymadım..

bu forumda bir tek neferalem'in sorunu ciddi bence, diğerleri revizyon gerektirmeyen,vücudun tepkileri sonucu ortaya çıkmış olan şişlik,ödem vs.. inşallah onların da neferalemin de şikayetleri geçer..

senin de söylediğin gibi şikayetler 3 ay civarı ortaya çıkıyor,çünkü ödem asıl o zaman iniyor ve burun kendini gösteriyor.. yaptığımız-yapamadığımız masajlar,bünye vs sebeplerden burun bi gün öyle bi gün böyle oluyor..

bu sayfalarda veli beye ameliyat olmamaya karar verip hala olumsuz paylaşımlar yapan arkadaşlarımızı kınıyorum!! bu nasıl bir bencilliktir? burada ona ameliyat olmuş,olacak insanlar var, ne hakla insanın içine şüphe düşürüyorsunuz? evde atelle oturduğunuzu düşünün, burada biri "ben kesinlikle veli beye olmam" bi diğeri "kimse aslında beğenmiyor sonucu" şeklinde yorum yapıyor? ne hissedersiniz?? beğenmiyorsanız,istemiyorsanız eyvallah da,madem ne işiniz var burada??

arkadaşlar bu forumda veli beye ameliyat olup revizyon olan biri henüz çıkmadı.. "bir yıl oldu ameliyat olalı ama memnun değilim" diyen de çıkmadı.. inşallah çıkmaz da.. pesimist üyelere takılmayalım lütfen!!!

tşk ederim canım ama burnum çok şiş benim..ama benim yapım böyle zaten, ağlayınca ya da uyuyunca bile yüzüm şişer, ameliyattan sonra bekliyordum şişlikleri yani... masaj da yapamıyorum fazla çalıştığım için...benim şişebileceği maksimum 2. haftada şiştibu hafta inmeye başladı hissediyorum dokununca... 2. ay sonunda %80'i inmişolacak diye biliyorum..kalanı da fazla farkedilmiyomuş zaten, yavaş yavaş iniyomuş..
bekliyorum işte zaman geçmiyo
resimlerini koysana caniko yaaaa çatlicam ben!!!

canım o yavaş yavaş geçiyor, orda ödem var şuan herkesin böyle oluyor merak etme..benim hala böyle,iş arkadaşlarım dalga geçiyo benimle aslana benzedin diye ama masaj yaptıkça, oralara bastırdıkça yavaş yavaş inceliyor merak etme...yahu daha bi hafta oldu sen de ne tez canlısın turkuazsu bekle azıcık, yavaş yavaş şekle girmesi de daha iyi aslında herkesin gözü alışıyo, eski burnunu unutuyo insanlar

Merhaba ben veli bey ve yavuz beye 9 mayısta ameliyat oldummm şuan için çok mutluyum :) çok çirkin bir burnum yoktu sadece ucu biraz genişti ama şuan bandajlı olduğu halde daha mutluyum umaım bandaj açılıncada böyle hissederim:) doktor seçmemde kknın çok büyük etkisi oldu ve şunu söyleyebilirimkii çoook rahat nefes alıyorum doktorlarımın ikisinede çokk teşekkür ediyorumm :)

birde sizlere birşey sormak istiyorum alçılarım 1 hafta kaldı bandajımında bugün 7.günü yarın çıkartmak istiyorum doktorum 10 15 gün demiişti ama yarın çıkarttırsam bir sorun olur mu sizce?

birde sizlere birşey sormak istiyorum alçılarım 1 hafta kaldı bandajımında bugün 7.günü yarın çıkartmak istiyorum doktorum 10 15 gün demiişti ama yarın çıkarttırsam bir sorun olur mu sizce?

bence doktorunu dınle kafana göre cıkartma öyle dedıgıne göre bir bıldıgı vardır heralde konunun uzmanı doktorun cıkarma bikaçgün daha dayan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…