Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ya aslında olay şu ki cuma akşamı bi düğüne katılcam e tabi böle sargılı gitmek istemiorumm... veli beyde bandajla duş filan alabilirsin kendiliğinden gevşer o zaten önemli değil filan gibi konuştuğu için hani dedim bişe farketmiosa 2 gün önce aldıriim ama bilemedim kiiii???

ara söyle bi tmm derse ona göre gıdersın

valla cnm ben alçımı 7.gün, bandajı da 3. gün çıkardım kendiliğinden gevşer o zaman çıkar, yenisini yapıştır demişti dr bana...ama sen bana bakma, düğüne gittiğinde çıkarırsın sonra eve gelince tekrar bantlarsın bence bşey olmaz ama yine de bu fikri dr.a sor istersen..

çok saolunn kızlarr fikirler içinn evet ben en iyisi yarın yada cuma bi uğrayıp konuşiim doktorumla olmazsa yedek bant alıp çıkarır yapışırırım gene

ayy cnm sakin ol güzel olcak hersey...hiç narkoz aldınmı daha önceee???

Apandisit ameliyatı olmu$tum daha önce, o zaman narkoz aldım. Eğer almadıysanız daha önce bence bunun korkusunu ya$amayın, en son aklınıza bu gelicek emin olun. -ki zaten uyanmadan odaya getirmiolar sizi.

Ewet çok rahat geçti çok $ükür. Hatta ameliyat günü gülüp eğlendim diyebilirim. Allah olacaklara sabır wersin... bence en çok da o sabrı tampon alınırken wersin

selam canım, çok geçmiş olsun..hadi sende kurtuldun darısı başımıza...

Çok te$ekkür ederimmm... $u 10 günü atlatırsam benden mutlusu olmiicak

valla helal olsun sana ben amelıyat olsam 1hafta kalkamam yerımden okuyunca hayret ettım doğrusu gecmıs olsun cnm kurtuldun sende inş bızde bole cabuk atlatırız fotograflarını beklıyoruz

İnsanın kendini $artlandırmasıyla alakalı biraz sanırım. Ben de son zamanlarda burda yazılanlardan fazlasıyla olumsuz etkilendim ama gördümki yanlı$ yapmı$ım çünkü "kendimi ii hissediorum" dedikten soora ii hissedio we rahat günler geçiriosunuz.
Bi de $u çok önemli, her insanın bi' "ağrı e$iği" war. Kimisi katlanamazken kimisi çok rahat atlatıyo.

$u an için memnunum. Daha burnumu göremedim tabii, sonradan ne olur bilmiorum ama Yawuz bey'e de Weli bey'e de çok te$ekkür ederim, 2'si de çok ilgililer, anlayı$lılar.

$iddetle tawsiye ediorum

kızlar, ameliyattan sonra burunda çok fazla ödem oluşuyor ya, bu ödemin atılması için bitki çayları içilse..ödem sökücü bitkiler var çünkü...işe yarar mı? ameliyat olanlar yapıyor mu boyle bişey?

kızlar bişey daha soracağım, ben henüz gidemedim muayene olmaya. hafta içi imkansız gitmem cumartesi günü veli bey hastanede oluyor mu? 15-20 haziran gibi ameliyat olmak istiyorum ama muayene de olamadım henüz..

arkadaşım bu mesajı kimlere yazdın bilmiyorum ama bence bazı kısımlarda haklısın,bazı kısımlarda da haksız..haklı olduğun konu olumsuz yazılar insanın aklında soru işareti bırakıyor..haksız olduğun konular ise bir kere sert bir tarzda yazmışsın..ikincisi ise neferalem,yada pekçok arkadaşımız yada ben aemliyattan sonra aklına takılan yada sorunlu gördüğümüz şeyleri burada yazıp bilen kişilere şu sorunum var canım sıkıldı,yada burnumun şurası iyi olmamış canım sıkıldı tarzında şeyler yazıp paylaşabilir..yada bazı yerlerde akıl danışabilir..sonuçta akla takılan herşey paylaşılıyor..tamam veli bey çok iyi bir doktor ve halimize şükretmeliyiz..şahsen ben halime şükrediyorum ama kafamıza takılan soru işaretlerini de her an yazabilir yada sorabiliriz..bu kimseyi rahatsız etmemelidir..

buarada yanlış anlaşılmaısn ben mesajı kendi üstüme hiç alınmadım,yani cevap yazma sebebim kesinlikle bu değil :) sadece burada sıkıntısını paylaşan bütün arkadaşlarım adına yazdım

Son düzenleme:

verdiğin bilgiler için sağol canım buarada resimlerimi koydum caniko fikirlerini çok merak ediyorum gerçi şuan bandajlı pek anlaşılmıyor gibi ama sen yinede bakıver olurmu :)

verdiğin bilgiler için sağol canım :) ya yok aslında ben hiç takmıyordum ama bizimkilerde alnın çok açık falan deyince dikkatimi çekti :) ayıptır söylemesi bakınca hakketn küçük domuzcuk gibi hissettim kendimi :) birde bilen arkadaşlarımdan fikir almak istedim sadece sebebi bu,yoksa sabırla beklemek ve masajları aksatmamk lazım hakkaten :))

cnm revizyonun açık yada kapalı ameliyatla alakası yok cerrah iyiyse kapalı ameliyat her zaman daha iyi hasta için.çoğu doktor açık ameliyat kolaylarına geldiği için onu tercih edio.ama kapalı ameliyat yapmak iyi cerrah işidir bunu sakın unutma.

geçmiş olsun :)

canım bol bol yeşil çay iç.ve ödem sökücü çaylardan iç.çok faydası var bide doktor kontrole gittiğimizde burnumuzu mıncıklıo ya kesinlikle burnumuzun şişi fazlasıyla inio.

canım sen ameliyat oldun mu? foto koyabilir miisn sakıncası yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…