- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.881
ya aslında olay şu ki cuma akşamı bi düğüne katılcam e tabi böle sargılı gitmek istemiorumm... veli beyde bandajla duş filan alabilirsin kendiliğinden gevşer o zaten önemli değil filan gibi konuştuğu için hani dedim bişe farketmiosa 2 gün önce aldıriim ama bilemedim kiiii???
ya aslında olay şu ki cuma akşamı bi düğüne katılcam e tabi böle sargılı gitmek istemiorumm... veli beyde bandajla duş filan alabilirsin kendiliğinden gevşer o zaten önemli değil filan gibi konuştuğu için hani dedim bişe farketmiosa 2 gün önce aldıriim ama bilemedim kiiii???
valla cnm ben alçımı 7.gün, bandajı da 3. gün çıkardımkendiliğinden gevşer o zaman çıkar, yenisini yapıştır demişti dr bana...ama sen bana bakma, düğüne gittiğinde çıkarırsın sonra eve gelince tekrar bantlarsın bence bşey olmaz ama yine de bu fikri dr.a sor istersen..
çok saolunn kızlarr fikirler içinn evet ben en iyisi yarın yada cuma bi uğrayıp konuşiim doktorumla olmazsa yedek bant alıp çıkarır yapışırırım gene
ayy cnm sakin ol güzel olcak hersey...hiç narkoz aldınmı daha önceee???
hoşgeldin canım :) valla dün seni düşünüp dualar ediyordum ameliyatın rahat geçsin diye :) geçen hafta redgat oldu sonraki hafta ben bu hafta da sen oldun üçümüz de kurtulduk oldu bitti şükür
buarada mide bulantın olmaması ne güzel benim ameliyattan sonra midem bulanmıştı..ama benim normalde de midem biraz sorunlu ondan olmuştur)
selam canım, çok geçmiş olsun..hadi sende kurtuldun darısı başımıza...
valla helal olsun sana ben amelıyat olsam 1hafta kalkamam yerımden okuyunca hayret ettım doğrusu gecmıs olsun cnm kurtuldun sende inş bızde bole cabuk atlatırız fotograflarını beklıyoruz
bu sayfalarda veli beye ameliyat olmamaya karar verip hala olumsuz paylaşımlar yapan arkadaşlarımızı kınıyorum!! bu nasıl bir bencilliktir? burada ona ameliyat olmuş,olacak insanlar var, ne hakla insanın içine şüphe düşürüyorsunuz? evde atelle oturduğunuzu düşünün, burada biri "ben kesinlikle veli beye olmam" bi diğeri "kimse aslında beğenmiyor sonucu" şeklinde yorum yapıyor? ne hissedersiniz?? beğenmiyorsanız,istemiyorsanız eyvallah da,madem ne işiniz var burada??
arkadaşlar bu forumda veli beye ameliyat olup revizyon olan biri henüz çıkmadı.. "bir yıl oldu ameliyat olalı ama memnun değilim" diyen de çıkmadı.. inşallah çıkmaz da.. pesimist üyelere takılmayalım lütfen!!!
tşk ederim canım ama burnum çok şiş benim..ama benim yapım böyle zaten, ağlayınca ya da uyuyunca bile yüzüm şişer, ameliyattan sonra bekliyordum şişlikleri yani... masaj da yapamıyorum fazla çalıştığım için...benim şişebileceği maksimum 2. haftada şiştibu hafta inmeye başladı hissediyorum dokununca... 2. ay sonunda %80'i inmişolacak diye biliyorum..kalanı da fazla farkedilmiyomuş zaten, yavaş yavaş iniyomuş..
bekliyorum işte zaman geçmiyo
resimlerini koysana caniko yaaaa çatlicam ben!!!
canım o yavaş yavaş geçiyor, orda ödem var şuan herkesin böyle oluyor merak etme..benim hala böyle,iş arkadaşlarım dalga geçiyo benimle aslana benzedin diyeama masaj yaptıkça, oralara bastırdıkça yavaş yavaş inceliyor merak etme...yahu daha bi hafta oldu sen de ne tez canlısın turkuazsu bekle azıcık, yavaş yavaş şekle girmesi de daha iyi aslında herkesin gözü alışıyo, eski burnunu unutuyo insanlar
bu arada yeni fotolar ekledim bakarsınız kızlar...burnumun üzerinde kemer gibi şişlik var ona gıcık oluyorum
galıba nazar degdı iikide bu foruma gordum cunku bende orda yaptırcaktım ama suan vazgectım kesınlıkle yaptırmam velı bey cok yogunmuş herkes öle dıo adam amelıyat yapmaktan bıktı heralde valla cok korkuyorum sımdı hıcbıryere güvenemıyorumkı güzelleşelım derken dahada kötü olmasından korkuyorum ne yapcam bılmıyorum ben suana kadar tam memnun olan 1 yada 2 kısı gördum herkes sıkayetcı sureklı arastırıyorum herkes acık amelıyat daha saglıklı dıo onda revızyon olma ıhtımalı en azmıs kapalı amelıayatta daha cokmus hepımız için hayırlısı bakalım
Merhaba ben veli bey ve yavuz beye 9 mayısta ameliyat oldummm şuan için çok mutluyum :) çok çirkin bir burnum yoktu sadece ucu biraz genişti ama şuan bandajlı olduğu halde daha mutluyum umaım bandaj açılıncada böyle hissederim:) doktor seçmemde kknın çok büyük etkisi oldu ve şunu söyleyebilirimkii çoook rahat nefes alıyorum doktorlarımın ikisinede çokk teşekkür ediyorumm :)
kızlar, ameliyattan sonra burunda çok fazla ödem oluşuyor ya, bu ödemin atılması için bitki çayları içilse..ödem sökücü bitkiler var çünkü...işe yarar mı? ameliyat olanlar yapıyor mu boyle bişey?
cnm revizyonun açık yada kapalı ameliyatla alakası yok cerrah iyiyse kapalı ameliyat her zaman daha iyi hasta için.çoğu doktor açık ameliyat kolaylarına geldiği için onu tercih edio.ama kapalı ameliyat yapmak iyi cerrah işidir bunu sakın unutma.
canım bol bol yeşil çay iç.ve ödem sökücü çaylardan iç.çok faydası var bide doktor kontrole gittiğimizde burnumuzu mıncıklıo ya kesinlikle burnumuzun şişi fazlasıyla inio.
Ewet çok rahat geçti çok $ükür. Hatta ameliyat günü gülüp eğlendim diyebilirim. Allah olacaklara sabır wersin... bence en çok da o sabrı tampon alınırken wersin
ohh rahat geçmesine çok sevindim canım geçmiş olsunbuarada evet o tampon alımı olurken Allah bütün olacak arkadaşlarımıza sabır versin
canım sen ameliyat oldun mu? foto koyabilir miisn sakıncası yoksa
canım ben oldum ameliyat çok memnunum ama eşim resim koymama izin vermio malesef.resimlerimide bugün aldım doktorumdan kontrole gitmiştim.1 ay 1 hafta oldu bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?