Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım bol bol yeşil çay iç.ve ödem sökücü çaylardan iç.çok faydası var bide doktor kontrole gittiğimizde burnumuzu mıncıklıo ya kesinlikle burnumuzun şişi fazlasıyla inio.

glorias verdiğin bilgiler için çok sağol canım,ben de ödem söktürücü bitki çaylarının işe yarayıp yaramayacağını soracaktım,saolsun lavanta benden önce akıl edip sormuş :))

glorias buarada yeşil çay ve ödem sökücü çaylardan iç demişsin ya..yeşil çay dışında papatya çayı yada ıhlamur tarzı şeyler işe yarıyor mu acaba biliyor musun? :)

Son düzenleme:

canım benim ben genelde yeşil çay içiorum günde 3.4 tane onundışında kendime özel bi çay yapıorum.kiraz sapı,mısır püskülü,zencefil,maydonoz vs bundan içiorum 2 tane günde baya işe yarıo.maydonozu bol bol tüketin.çok geçmiş olsun

:) turkuazsucum özelden mesaj atmışsın yanlış anlama diye ama sen yazının ilk cümlesini okumadığın için beni bayaa bi yanlış anlamışsın.. :)

arkadaşlar selammm
ben aranıza yeni katıldım
burun estetiği olmaya karar verdim ve araştırma içerisindeyim...
boğaziçi tıp merkezi düşünüyordum, 4-5 doktor var orada veli beyin adı daha çok geçiyor sizinde yazdıklarını inceledim birde emre ilhan...
tavsiyesi olan var mı?
açık ve kapalı ameliyat konusu beni düşündürttü hangisini tercih etmeliyim diye..
ve çalışıyorum en kısa sürede işe dönmem lazım sizce ne kadar sürer tecrübelisiniz sonuçta :97:​

doğal burun istiyorsan ve maddi açıdan çok açılmak istemiyosan boğaziçi estetik merkezi'nde yaptır canım. Ama havalı bi burun istiyosan emre ilhan veya barış çakır derim...

Canım merhaba. Nasılsın. Ben çok iyiyim. Tam istediğim gibi bir burnum oldu. DOKTORUMUZ VELİ ASLAN a binlerce kez teşekkür ederim. 3 gün sonra normal hayatıma dönebildim. Seninle aynı gün ameliyat olduk sende durum nasıl. Ben masajlarıma devam ediyorum. Burnumda hafif şişlik var o kadar ama görenler hiç estetik demiyor. çok doğal diyorlar buda beni çok mutlu ediyor. Doktor tercihim 10 numara çıktı herkese tavsiye ederim. öpüyorum seni regnat.

doğal burun istiyorsan ve maddi açıdan çok açılmak istemiyosan boğaziçi estetik merkezi'nde yaptır canım. Ama havalı bi burun istiyosan emre ilhan veya barış çakır derim...

bu cumartesi veli beyle görüşmeye gidicem bir çok yazdığınızı okudum içime sindi nedense bilmiyorum :97: ondan sonrada en kısa sürede ameliyat olurum heralde.

tek korkum evde ne kadar kalacağım çalıştığım için...

ve ameliyat olan arkadaşlar, malum yaz geldi ne kadar zaman sonra güneşe çıkabildiniz?

benim ofis eve çok yakın...3. gün tamponlarımı aldırdım, ertesi gün evde çok sıkıldığım için ofise uğradım düşün artık...dr. bir hafta dinlen demeseydi ben 4.gün işe başlardım ama ne de olsa ameliyat geçiriyorsun ve 1 hafta vücudun toparlanmasına müsaade etmek lazım...ben bir de çok iyi beslendim, iştahım kapanmadı allahtan...bol bol protein aldım süt-yoğurt ve et-kemik haşladım, suyundan içtim hep, kemiklerim çabuk iyileşsin diye galiba bu yüzden ne halsiz kalıp zaafiyet geçirdim, ne moralim bozuldu, ne de enerjim düştü...
ben günde 10-20 dk güneşe maruz kalıyorum toplamda...ama cildim hasas olmadığı için bir zararını görmedim...o konuda pek yorum yapmiim kişiden kişiye değişebilir...

:) turkuazsucum özelden mesaj atmışsın yanlış anlama diye ama sen yazının ilk cümlesini okumadığın için beni bayaa bi yanlış anlamışsın.. :)

merhaba canım,ya yazdıklarımdan yanlış birşey anlarsın diye içim rahat etmedi özelden mesaj attım :) yok ben seni anladım canım,ilk sözcüğü de okudum şey yazıyordu veli beye ameliyat olmaktan vaz geçip hala olumsuz yazanlar yanlış yapıyor diye yazmıştın biliyorum..yani kast ettiğinin henüz ameliyat olmamış kişiler olduğunu ve özellikle veli beyden vaz geçtiği halde hala bu sayfada olumsuz yazan kişiler olduğunu biliyorum..haklısın bu şekilde yapmaları biraz yanlış çünkü bizim içimize huzursuzluk girmesine neden oluyor bu..ama bir yandan burun ameliyatı ve bu karar hayatta bir kere verilecek bir karar ya korku duyuyorlar ve paylaşma ihtiyacı duyuyorlar hani o arkadaşlarımızı da anlayalım gibisinden yazmıştım forumda sana cevap yazdığımda )

ama sen de haklısın canım veli beyden vaz geçenlerin buraya yazmaması daha iyi olur

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin :))

boğaziçi tıp merkezi gerçekten güzel bir hastane..dediğin gibi orada 4-5 doktor var ama en çok tercih edilen veli bey..

emre ilhan bey konusundada bildiğim kadarıyla onun fiyatları 5.000 tl den başlıyor..ama boğaziçi tıp merrkezinde ameliyat fiyatı 2.250 tl..

ben kapalı ameliyat oldum..17 mayısta yani geçen salı ameliyat oldum..şimdiden çok iyiyim..biraz yüzümde morluklar kaldı onu saymazsak tabi ama bu morluklar çoğu kişide bu kadar uzun sürmüyor yani bu konuda için rahat olsun

Ho$geldin! Ben pzrtesi günü ameliyat oldum. Veli bey 1 ay güne$e çıkamiicaamı, 2 ay da denize giremiceemi söledi. Burundan buruna deği$mez herhalde =)

ya bunu sormam doğru mu bilmiyorum ama kafamda bazı endişelerim var.
veli beye çok kişi estetik yaptırmış ama gelgelelim fiyatına baktım internetten 1600 lira yazıyo... yani neden diğer estetikçilerden çok daha düşük ücret alıyor? ister istemez acaba yeterince güzel yapamıyor da sırf fiyatı uygun olduğu için mi gidip yaptırıyorlar gibi sorular kurcalıyo kafamı. memnun olanlar var mı, olmayanlar neden memnun değil? buradan yazmanız doğru olmayabilir belki ama özel mesaj atarsanız çok teşekkür ederim.

selam canım, ben de haziranda veli beye ameliyat olucam inşallah..gerçi daha gidip görüşemedim..aslında biran önce gidip günü kararlaştırsam iyi olacak...inşallah hepimiz için hayırlı olur..

canım öncelikle belirteyim ben henüz ameliyat olmadım.. veli beyin çalıştığı yer yani boğaziçi tıp merkezi, 2250+kdv ile yapıyorlar ameliyat.. bu onların özel olarak belirlediği bir rakam,, bir nevi sürümden kazanıyorlar.. diğer doktorlar daha fazla ün saldıkları için fiyatları daha yüksek.. doktordan doktora tabii kalite farkı yetenek farkı olabilir. bunu arkadaşların fotoğraflarında da görüyoruz.. ama hep söylediğimiz gibi şans işi.. burda veli beyden çok memnun olanlar da var,, bazı problemleri olanlar da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…