- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.901
canım bol bol yeşil çay iç.ve ödem sökücü çaylardan iç.çok faydası var bide doktor kontrole gittiğimizde burnumuzu mıncıklıo ya kesinlikle burnumuzun şişi fazlasıyla inio.
glorias verdiğin bilgiler için çok sağol canım,ben de ödem söktürücü bitki çaylarının işe yarayıp yaramayacağını soracaktım,saolsun lavanta benden önce akıl edip sormuş :))
glorias buarada yeşil çay ve ödem sökücü çaylardan iç demişsin ya..yeşil çay dışında papatya çayı yada ıhlamur tarzı şeyler işe yarıyor mu acaba biliyor musun?
canım benim ben genelde yeşil çay içiorum günde 3.4 tane onundışında kendime özel bi çay yapıorum.kiraz sapı,mısır püskülü,zencefil,maydonoz vs bundan içiorum 2 tane günde baya işe yarıo.maydonozu bol bol tüketin.çok geçmiş olsun
arkadaşım bu mesajı kimlere yazdın bilmiyorum ama bence bazı kısımlarda haklısın,bazı kısımlarda da haksız..haklı olduğun konu olumsuz yazılar insanın aklında soru işareti bırakıyor..haksız olduğun konular ise bir kere sert bir tarzda yazmışsın..ikincisi ise neferalem,yada pekçok arkadaşımız yada ben aemliyattan sonra aklına takılan yada sorunlu gördüğümüz şeyleri burada yazıp bilen kişilere şu sorunum var canım sıkıldı,yada burnumun şurası iyi olmamış canım sıkıldı tarzında şeyler yazıp paylaşabilir..yada bazı yerlerde akıl danışabilir..sonuçta akla takılan herşey paylaşılıyor..tamam veli bey çok iyi bir doktor ve halimize şükretmeliyiz..şahsen ben halime şükrediyorumama kafamıza takılan soru işaretlerini de her an yazabilir yada sorabiliriz..bu kimseyi rahatsız etmemelidir..
buarada yanlış anlaşılmaısn ben mesajı kendi üstüme hiç alınmadım,yani cevap yazma sebebim kesinlikle bu değil :) sadece burada sıkıntısını paylaşan bütün arkadaşlarım adına yazdım
doğal burun istiyorsan ve maddi açıdan çok açılmak istemiyosan boğaziçi estetik merkezi'nde yaptır canım. Ama havalı bi burun istiyosan emre ilhan veya barış çakır derim...
bu cumartesi veli beyle görüşmeye gidicem bir çok yazdığınızı okudum içime sindi nedense bilmiyorum :97: ondan sonrada en kısa sürede ameliyat olurum heralde.
tek korkum evde ne kadar kalacağım çalıştığım için...
ve ameliyat olan arkadaşlar, malum yaz geldi ne kadar zaman sonra güneşe çıkabildiniz?
:) turkuazsucum özelden mesaj atmışsın yanlış anlama diye ama sen yazının ilk cümlesini okumadığın için beni bayaa bi yanlış anlamışsın.. :)
arkadaşlar selammm
ben aranıza yeni katıldım
burun estetiği olmaya karar verdim ve araştırma içerisindeyim...
boğaziçi tıp merkezi düşünüyordum, 4-5 doktor var orada veli beyin adı daha çok geçiyor sizinde yazdıklarını inceledim birde emre ilhan...
tavsiyesi olan var mı?
açık ve kapalı ameliyat konusu beni düşündürttü hangisini tercih etmeliyim diye..
ve çalışıyorum en kısa sürede işe dönmem lazım sizce ne kadar sürer tecrübelisiniz sonuçta :97:
bu cumartesi veli beyle görüşmeye gidicem bir çok yazdığınızı okudum içime sindi nedense bilmiyorum :97: ondan sonrada en kısa sürede ameliyat olurum heralde.
tek korkum evde ne kadar kalacağım çalıştığım için...
ve ameliyat olan arkadaşlar, malum yaz geldi ne kadar zaman sonra güneşe çıkabildiniz?
keşkee veli aslan açık ameliyat yapsaydıı
keşkee veli aslan açık ameliyat yapsaydıı
arkadaşlar selammm
ben aranıza yeni katıldım
burun estetiği olmaya karar verdim ve araştırma içerisindeyim...
boğaziçi tıp merkezi düşünüyordum, 4-5 doktor var orada veli beyin adı daha çok geçiyor sizinde yazdıklarını inceledim birde emre ilhan...
tavsiyesi olan var mı?
açık ve kapalı ameliyat konusu beni düşündürttü hangisini tercih etmeliyim diye..
ve çalışıyorum en kısa sürede işe dönmem lazım sizce ne kadar sürer tecrübelisiniz sonuçta :97:
ya bunu sormam doğru mu bilmiyorum ama kafamda bazı endişelerim var.
veli beye çok kişi estetik yaptırmış ama gelgelelim fiyatına baktım internetten 1600 lira yazıyo... yani neden diğer estetikçilerden çok daha düşük ücret alıyor? ister istemez acaba yeterince güzel yapamıyor da sırf fiyatı uygun olduğu için mi gidip yaptırıyorlar gibi sorular kurcalıyo kafamı. memnun olanlar var mı, olmayanlar neden memnun değil? buradan yazmanız doğru olmayabilir belki ama özel mesaj atarsanız çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?