- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.921
canım öncelikle belirteyim ben henüz ameliyat olmadım.. veli beyin çalıştığı yer yani boğaziçi tıp merkezi, 2250+kdv ile yapıyorlar ameliyat.. bu onların özel olarak belirlediği bir rakam,, bir nevi sürümden kazanıyorlar.. diğer doktorlar daha fazla ün saldıkları için fiyatları daha yüksek.. doktordan doktora tabii kalite farkı yetenek farkı olabilir. bunu arkadaşların fotoğraflarında da görüyoruz.. ama hep söylediğimiz gibi şans işi.. burda veli beyden çok memnun olanlar da var,, bazı problemleri olanlar da..
emre ilhan da boğaziçi tıp merkezinde çalışıyormuş ama 5000miş onun estetik ücreti diye duydum. doğru mu bu bilgi?
canım sen memnun musun şuan burnundan??
ya bunu sormam doğru mu bilmiyorum ama kafamda bazı endişelerim var.
veli beye çok kişi estetik yaptırmış ama gelgelelim fiyatına baktım internetten 1600 lira yazıyo... yani neden diğer estetikçilerden çok daha düşük ücret alıyor? ister istemez acaba yeterince güzel yapamıyor da sırf fiyatı uygun olduğu için mi gidip yaptırıyorlar gibi sorular kurcalıyo kafamı. memnun olanlar var mı, olmayanlar neden memnun değil? buradan yazmanız doğru olmayabilir belki ama özel mesaj atarsanız çok teşekkür ederim.
toplu cevap :89:
teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldummm,
valla sizin yazdıklarınıza dayanarak veli beyden randevu almak için aradım bugün ve yarın istanbul dışındaymış :84:
yine bi hafta daha beklemek zorundayım yaa
valla benimde işim evime yakın, ve arabayla geleceğim için heralde 4.güne bende işe dönerim :97:
eğer 2 ay deniz yasaksa hemencik ameliyat olmak lazımen azından eylül gibi bi güneşlenelim
ben güneş gözlüğü kulanmay korkuyorum hal..acaba ne zaman kullanılıyor takmam şart benim gözelimden dolayı..5 ay oldu ama korkuyorum hala..
nie açık ameliyat istiosun cnm
keşkeeeeeeeeeeeeee:18::18::1senindemi burnunun ucunda sorun var canım?
evet cnm o yuzden acık amel. istiyorummmmmmkeşkeeeeeeeeeeeeee:18::18::1senindemi burnunun ucunda sorun var canım?
estetik olunca karsılamıyor cnmm boğaziçinin sitesine gir orda iletişimi tıkla mail adresını al ve burun estetiği die yaz sana onlar bütün bilgiyi mail olarak verıo...bide boğaziçi dier yerlere göre uygun oldugu için estetık+kkb lık bir durum oldumu sigortan (özel) gecmioooo ama tek kbblık bir durumun varsa sigortan bogaziçinde gecıoomerhaba herkesee..
benimde burnumda deviasyon var, ciddi nefes problemi ve baş ağrısı çekiyorumBoğazi Tıp Merkezi Veli Bey.. bende bi görüşsem iyi olucak sanırım :) çünkü burnumda şekil itibaryle küçük bi problem oldu kemik büyümesi gibi..
özel sigortam var acaba hem deviasyon hem estetik olunca özel sigorta ve normal sigorta ne kadarını karşılar bilgisi olan var mı acabaa
estetik olunca karsılamıyor cnmm boğaziçinin sitesine gir orda iletişimi tıkla mail adresını al ve burun estetiği die yaz sana onlar bütün bilgiyi mail olarak verıo...bide boğaziçi dier yerlere göre uygun oldugu için estetık+kkb lık bir durum oldumu sigortan (özel) gecmioooo ama tek kbblık bir durumun varsa sigortan bogaziçinde gecıoo
rica ederım cnmm ne demek :)çok tşekkür ederimm :) şimdi siteyi inceliyorumm belkide estetiğe gerek olmadan normal deviasyon ameliyatıyla düzelebilcek bişeydir bendeki.. çok sanmıyorum ama işte bi umut :)
2. kez ameliyat olması gerekip Veli Bey'e revizyon ameliyatı olan var mı?
kulaktan kıkırdak falan aldırıp revizyon yaptığı oldu mu acaba aranızdan birinize?
olan varsa bilgilendiren olursa sevinirim.
estetik olunca karsılamıyor cnmm boğaziçinin sitesine gir orda iletişimi tıkla mail adresını al ve burun estetiği die yaz sana onlar bütün bilgiyi mail olarak verıo...bide boğaziçi dier yerlere göre uygun oldugu için estetık+kkb lık bir durum oldumu sigortan (özel) gecmioooo ama tek kbblık bir durumun varsa sigortan bogaziçinde gecıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?