Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

emre ilhan da boğaziçi tıp merkezinde çalışıyormuş ama 5000miş onun estetik ücreti diye duydum. doğru mu bu bilgi?

toplu cevap :89:
teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldummm,
valla sizin yazdıklarınıza dayanarak veli beyden randevu almak için aradım bugün ve yarın istanbul dışındaymış :84:
yine bi hafta daha beklemek zorundayım yaa
valla benimde işim evime yakın, ve arabayla geleceğim için heralde 4.güne bende işe dönerim :97:
eğer 2 ay deniz yasaksa hemencik ameliyat olmak lazım en azından eylül gibi bi güneşlenelim

cnm fiyatın uygun olması doktorun iyi veya kötü burun yapmasından kaynaklanmıyor..zaten sen parayı hastaneye ödüyorsun..doktorların hastaneden aldıkları belli bir maaş vardır diye düşünüyorum boğaziçinde uygun olmasının sebebi budur..sürekli ameliyat yapıyorlar bence sürümden kazanıyorlar..ama direk özel bir doktorun muayanesine gitsen sana yüksek bir fiyat verebilir çünkü hastaneye bağlı kalmayabilir..veli bey uygun yapmıyor aslında bence hastanenin koyduğu fiyat bu..çok yoğunlar ve estetik merkezli bir hastane..yani estetik yoğun olan bir hastanede fiyat daha uygundur diğer hastanelere nazaran..yoksa veli bey in kötü burun yaptığından değil..için rahat olsun..veli bey çok doğalcı bir doktor eğer beklentin doğallıksa düşünmeni kesinlikle tavsiye ederim..

2 ay deniz yasak diil ama deli gibi güneşlenmek yasak cnm maleseff.

ben güneş gözlüğü kulanmay korkuyorum hal..acaba ne zaman kullanılıyor takmam şart benim gözelimden dolayı..5 ay oldu ama korkuyorum hala..

canım başka websitelerine bakmıştım ben ağır olmayan gözlükler iki aydan sonra kullanılabilir diyordu.senin 5 ay olmuş,çok uzun süre takmazsan bişey olmaz heralde...ben 10.günden itibaren takmaya başladım,gözlük iz yapmasın diye takılmıyor,çok hafif bir gözlük aldım iz yapmıyor,ben zaten kendimi hep kobay gibi kullanıyorum siz bana sorun ben deneyip söylerim

sümkürmek yasak sümkürürüm, çubuklu pamuğu burna sokmak yasak ben taa alnıma kadar sokarım,sigara yasak içerim, ilk ay alkol yasak bikaç bira içerim, güneş yasak günde 20 dk güneşe çıkarım, iş yapmak yasak tutup 4. gün bahar temzliği yaparım, darbelere karşı da koruyamadım kendimi çünkü çooookkk sakarım yürürken durduk yere kapıya çarpıyorum, o olmazsa en az 20 kez burnuma yanlışlıkla yumruk atmışımdır
bana bişey olmadıysa size bişey olmaz şaka tabi bençok kötü bir örneğim dr.a sormak lazım ben utanıyorum yaptığım şeyleri sormaya yuuuhhhh derler bana

merhaba herkesee..

benimde burnumda deviasyon var, ciddi nefes problemi ve baş ağrısı çekiyorum Boğazi Tıp Merkezi Veli Bey.. bende bi görüşsem iyi olucak sanırım :) çünkü burnumda şekil itibaryle küçük bi problem oldu kemik büyümesi gibi..

özel sigortam var acaba hem deviasyon hem estetik olunca özel sigorta ve normal sigorta ne kadarını karşılar bilgisi olan var mı acabaa

estetik olunca karsılamıyor cnmm boğaziçinin sitesine gir orda iletişimi tıkla mail adresını al ve burun estetiği die yaz sana onlar bütün bilgiyi mail olarak verıo...bide boğaziçi dier yerlere göre uygun oldugu için estetık+kkb lık bir durum oldumu sigortan (özel) gecmioooo ama tek kbblık bir durumun varsa sigortan bogaziçinde gecıoo

çok tşekkür ederimm :) şimdi siteyi inceliyorumm belkide estetiğe gerek olmadan normal deviasyon ameliyatıyla düzelebilcek bişeydir bendeki.. çok sanmıyorum ama işte bi umut :)

2. kez ameliyat olması gerekip Veli Bey'e revizyon ameliyatı olan var mı?
kulaktan kıkırdak falan aldırıp revizyon yaptığı oldu mu acaba aranızdan birinize?

olan varsa bilgilendiren olursa sevinirim.

2. kez ameliyat olması gerekip Veli Bey'e revizyon ameliyatı olan var mı?
kulaktan kıkırdak falan aldırıp revizyon yaptığı oldu mu acaba aranızdan birinize?

olan varsa bilgilendiren olursa sevinirim.

ben duymadım formda revizyon olan cnm..ama ufak müdaheler olabilir yani lokal olarak uyuşturularak..galiba oda ameliyattan sonra oluşabilecek ufak işlemlermiş..önemsizmiş..bir yazıda okudum..

evet özel yada normal sigortan kbb durumunu karşılıyor benim öyle oldu..ama bir ay kadar uğraştım bunun için doktor raporuyla sağlık sorununu sigortaya ispatlaman şart..film vs..baya uğraştırıyor hayli stres olmuştum ben..bence değmez ufak bir para karşılıyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…