Doktorumun adını görünce yazmak istedim..ben burundan olmadım ama gögüsten oldum kendisine zühtü beye cok teşekkür ediyorum ona burdan buraya yeni üyeyim önceden cok takipcisiydim burayı okumakla geciyordu bir zamanlar ama bana cok yardımcı oldu bende kendisine gögüsten oldum cok mutluyum 8 ay oldu burunda olmayı düşünmedim değil ama cokta takıntım yok allahtan gögüs kadar olamaz herkese cok geçmiş olsun arkadaşlar
Burdayıııımmm:) Naber napıyosunuz?? çok uzun zaman oldu Zühtü Bey i gömeyeli. Biz taşındık evimizin dibine gelmiş meğerBi ara gidip görüşcem öylesine halini hatrını sormaya tekrardan tşk etmeye:)
bende zühtü beyden burun estetiği olmuş kişilerin fotolarını görmek istiyorum, ank32,lakito,nehiy,çilek arkadaşlar şuan yeni olduğum için fotolarınıza ulaşmak güç, size ulaşmamın daha kısa bir yolu yok mu
canım seni ekledim ve sana özelden mail adresimi atayım sormak istediklerini mail atarak bana sorabilirsin..ekleme yaparsanda bana eklemeler gelmiyor msnde sorun var mesaj yazarak ulaş önce görüşürüz..
cnm fotolarına bende bakabilirmiyim büyük ihitmal zühtü beye ameliyat olcam bende
canım sen eklisin bende görebilirsin fotolarımı acık zaten ama yeni üyeysen msj sayının dolması gerekiyor görmen için sanırım ..sen ne zaman olmayı düşüyorsun bellimi aldınmı gün felan
zühtü beyle görüşmeye gitcem bu hafta içi bi kaç doktorla daha görüşcem karar veremedim daha cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?