Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tşkler canım darısı sana olsun umarım istediğin gibi olur burnuşun herşey kader ve kısmet geç olsun güç olmasın fıstık

tşkler canım darısı sana olsun umarım istediğin gibi olur burnuşun herşey kader ve kısmet geç olsun güç olmasın fıstık

favorım oldun valla burunda:) ins.cnm saol. hayırlısı bakalım. burnunun darısı isteyen herkesın başına inş.:)

favorım oldun valla burunda:) ins.cnm saol. hayırlısı bakalım. burnunun darısı isteyen herkesın başına inş.:)

cok tşkler canım benim inş senide aramızda görürüz sanada yorum yaparız darısı sana olsun fıstık elimden geldiğince sanada yardımcı olamayada calışırım

cok tşkler canım benim inş senide aramızda görürüz sanada yorum yaparız darısı sana olsun fıstık elimden geldiğince sanada yardımcı olamayada calışırım

Cok sağol canım. Burnundan alıyorum cesaretimi, ne mutlu sana:) şu işyerındeki sorun olmasa hemen olucaktım ben de , ama en kısa zamanda olmak ıcın fırsat kolluyorum, zira yetti gari:) zuhtu beyı dusunuyorum ve sana bu konuda aklıma geldıkce danışacagım tabi ki:76:

canım herzaman yardımcı olmaya calışırım elimden geldiğince zühtü beye cok arkadaşım ameliyat oldu sadece burun değil sanada elimden geldiğince yardımcı olurum inş herşey istediğin gibi olur

canım herzaman yardımcı olmaya calışırım elimden geldiğince zühtü beye cok arkadaşım ameliyat oldu sadece burun değil sanada elimden geldiğince yardımcı olurum inş herşey istediğin gibi olur

tesekkur ederım cnm, herkes dıledıgı gıbı bır vücuda kavusur ıns. ne dıyelım. sağol ılgılendıgın ıcın. saglıcakla kal:)

ank32 mrb, bu ay sonu ben de burun ameliyatı olucam ama doktor konusunda karar veremedm. kafamdaki isimlerden birisi zühtü demir. sen zühtü beye ameliyat olmuş biri olarak resmini görebilir miyim,bir de hangi sebeplerle tavsiye edersin? yardmcı olursan çok sevnirim kafam çok karışık zühtü demir dışında kafamdaki isimler serdar öztürk,ruşen kapucu ve doğan tuncalı ) bu doktorlar arasından tavsiyesi olanlar var mı ayrıca,bilgisi olan..?

zühtü hocayı gördüm çok iyi ama henüz yaptırmadım. serdar öztürkü de iyi diyorlar asker bir dr gülhanede onunlada telefonda konuşmuştum. diğerini hiç duymadım. muayenesi ücretsiz olanlarla git görüş derim sonra kendin karar veririsin. Zühtü hoca muayene ücreti almıyor serdar bey 150 diye biliyorum.

teşekkür ederm yardm için :) ben de randevu aldım zühtü demirden yarına bakalım çok merak ediyorum foto üzerinde burnuma yapacaklarını:). prof.ruşen kapucu yu aradım ama 200 istedi muayene için :S doç.doğan tuncalı nın da muayenesi ücretsizmiş ona da bi gitmeyi düşünüyorum, görüşme sonuçlarını paylaşırım sizinle...

izlenımlerınıı aktarırsan memnun oluruz canım.

seni ekledim fotolarımı görebilirsin canım vallaha hangi sebeplerden önrebilirim sana öncelikle deneyimli ve başarı bir doktor ben cok doktor gezdiğimden en cok içime zühtü bey sinmişti ve bir tanıdığımızda burun ameliyatı olmuş tesadüfen onuda sonradan ögrenmiştim bana esas öneren kişi ben hastalandığımda kkb gitmiştim o bana zühtü beyi önerdi iyikide ona olmuşum sorunsuz başarılı bir şekilde ameliyatımı oldum ve sonuç olarakta memnunum yani senin yazdığın doktor arasında sadece serdar beyin adını duymuştum öbürlerin adını bilmiyorum bir fikirimde yok onlar hakkında canım

teşekkür ederim:)bir hevesle açtım albmleri ama sanırım yeterli mesaj saym yokmş o yüzden bakamadm resimlerine bnm burun kemiğimde fazlalık/eğrilik olduğu söylenmişti eskiden beri gittiğim doktorlarda ve 18 yaşna gelince ameliyat olman gerekiyor demişlerdi, bu kemik sanırım baş ağrısı da yapıyor:s yani ameliyat isteğim sadece estetik amaçlı değil, o yüzden tereddüt ettim acaba sağlık problemime de çözm olabilir mi zühtü bey diyye, ama ben de bugün gidicem zühtü beye muayene için ,meraklıyım:) sonuçları paylaşırım yine burada

izlenımlerınıı aktarırsan memnun oluruz canım.

bugün gittim zühtü beyin muayenehanesine, içeriye alınmak için beklerken bir kaç hasta geldi ben de burunlarını inceleme imkanı buldum:)bir ay önce ameliyat olmuş bir kızla görüştüm, doktordan çok memnun oldğnu söyleyip tavsiye etti. Kızın burnuna tek kelimeyle bayıldıım dışarıda görsem estetik oldğnu asla anlamazdım. zaten kız da doğal görünümlü olsun istemiş. olmuş da:) içeriye gecikmeli de olsa girdiğimde doktor beyin ilgisi ve nezaketi hoşuma gitti.görüşme güzeldi diyebilirim ancak ameliyat fiyatı biraz yüksek geldi, fiyatn netleşmesi için film çekilecek burnumdan, uygun bir fiyat söylerse eğer ben zühtü beye güvenerek ameliyat olurum::) ben bi gidip görüşmenizi tavsiye ederim...

canım sen merak etme zühtü bey cok iyi bir insandır..fiyattada kolaylık yapar zaten piyasaya göre cok pahalı bir doktor değil ..seninde inş güzel bir burnuşun olur fıstık doktorum diye söylemiyorum ama gercekten cok iyi doktordur ..

inşallah canım ya kontrole gelen hastalarına ilgisi bnm de hoşuma gitti:) umarım uygun bir fiyat alabilirim de başka doktor araştırmama gerek kalmadan ben de fındık burnuma kavuşabilirim

slybra zühtü bey tatile cıkacak mıymış ya da cıkmıs mı bilgin var mı. Bir de bayramda amelıyat yapmaz demı:)

slybra zühtü bey tatile cıkacak mıymış ya da cıkmıs mı bilgin var mı. Bir de bayramda amelıyat yapmaz demı:)

ya hiç sormamışım ben onu aklıma gelmemiş bak, ama pztsi dışkapı hastanesine film çektrmeye çağrd beni o zamn sorarm gidince, ben de o zamanlarda yaptrmayı düşünüyorm çünkü ramazan bitince:) bu arada dışkapı hastanesi nerde, nasl gidebilirim bilior msn hiç?:26::26:

bu arada bnm özelden msj atma hakkm yok cnm ilk mesajna cvp olarak yazıyorm: yaklaştın ama biraz daha yukarı gibi. ayrıca ben de senle aynı fikirdeym, ikinci msjna cavap olarak da kesinlikle katılıyorm ben görmemiştim daha önce :S

Çok sagol canım ,ben ulusta diye bılıyorum ama adresi tam bılmıyorum acıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…