bizlerı de haberdar et canım, ben de ankaradayım ve burun estetıgı dusunuyorum, doktorlar hakkındakı ızlenımlerını, muayene amelıyat ucretlerını falan aktarabılırsen cok memnun oluruz. zühtü bey hemen randevu verdı mı, doktorlar tatıle falan gıder mı su ara, ben de bır an once olmak istıyorum ama seneye kaldı gıbı gorunuyor benım ışımank32 yı gordukce ınsanın estetık olası gelıyor:) o yuzden zuhtu bey yakın gelıyor bana.
tşkler canım darısı sana olsun umarım istediğin gibi olur burnuşun herşey kader ve kısmet geç olsun güç olmasın fıstık
favorım oldun valla burunda:) ins.cnm saol. hayırlısı bakalım. burnunun darısı isteyen herkesın başına inş.:)
cok tşkler canım benim inş senide aramızda görürüz sanada yorum yaparız darısı sana olsun fıstık elimden geldiğince sanada yardımcı olamayada calışırım
Cok sağol canım. Burnundan alıyorum cesaretimi, ne mutlu sana:) şu işyerındeki sorun olmasa hemen olucaktım ben de , ama en kısa zamanda olmak ıcın fırsat kolluyorum, zira yetti gari:) zuhtu beyı dusunuyorum ve sana bu konuda aklıma geldıkce danışacagım tabi ki:76:
canım herzaman yardımcı olmaya calışırım elimden geldiğince zühtü beye cok arkadaşım ameliyat oldu sadece burun değil sanada elimden geldiğince yardımcı olurum inş herşey istediğin gibi olur
zühtü hocayı gördüm çok iyi ama henüz yaptırmadım. serdar öztürkü de iyi diyorlar asker bir dr gülhanede onunlada telefonda konuşmuştum. diğerini hiç duymadım. muayenesi ücretsiz olanlarla git görüş derim sonra kendin karar veririsin. Zühtü hoca muayene ücreti almıyor serdar bey 150 diye biliyorum.
teşekkür ederm yardm için :) ben de randevu aldım zühtü demirden yarına bakalım çok merak ediyorum foto üzerinde burnuma yapacaklarını:). prof.ruşen kapucu yu aradım ama 200 istedi muayene için :S doç.doğan tuncalı nın da muayenesi ücretsizmiş ona da bi gitmeyi düşünüyorum, görüşme sonuçlarını paylaşırım sizinle...
ank32 mrb, bu ay sonu ben de burun ameliyatı olucam ama doktor konusunda karar veremedm. kafamdaki isimlerden birisi zühtü demir. sen zühtü beye ameliyat olmuş biri olarak resmini görebilir miyim,bir de hangi sebeplerle tavsiye edersin? yardmcı olursan çok sevnirim kafam çok karışıkzühtü demir dışında kafamdaki isimler serdar öztürk,ruşen kapucu ve doğan tuncalı ) bu doktorlar arasından tavsiyesi olanlar var mı ayrıca,bilgisi olan..?
seni ekledim fotolarımı görebilirsin canım vallaha hangi sebeplerden önrebilirim sana öncelikle deneyimli ve başarı bir doktor ben cok doktor gezdiğimden en cok içime zühtü bey sinmişti ve bir tanıdığımızda burun ameliyatı olmuş tesadüfen onuda sonradan ögrenmiştim bana esas öneren kişi ben hastalandığımda kkb gitmiştim o bana zühtü beyi önerdi iyikide ona olmuşum sorunsuz başarılı bir şekilde ameliyatımı oldum ve sonuç olarakta memnunum yani senin yazdığın doktor arasında sadece serdar beyin adını duymuştum öbürlerin adını bilmiyorum bir fikirimde yok onlar hakkında canım
izlenımlerınıı aktarırsan memnun oluruz canım.
bugün gittim zühtü beyin muayenehanesine, içeriye alınmak için beklerken bir kaç hasta geldi ben de burunlarını inceleme imkanı buldum:)bir ay önce ameliyat olmuş bir kızla görüştüm, doktordan çok memnun oldğnu söyleyip tavsiye etti. Kızın burnuna tek kelimeyle bayıldıımdışarıda görsem estetik oldğnu asla anlamazdım. zaten kız da doğal görünümlü olsun istemiş. olmuş da:) içeriye gecikmeli de olsa girdiğimde doktor beyin ilgisi ve nezaketi hoşuma gitti.görüşme güzeldi diyebilirim ancak ameliyat fiyatı biraz yüksek geldi, fiyatn netleşmesi için film çekilecek burnumdan, uygun bir fiyat söylerse eğer ben zühtü beye güvenerek ameliyat olurum::) ben bi gidip görüşmenizi tavsiye ederim...
canım sen merak etme zühtü bey cok iyi bir insandır..fiyattada kolaylık yapar zaten piyasaya göre cok pahalı bir doktor değil ..seninde inş güzel bir burnuşun olur fıstık doktorum diye söylemiyorum ama gercekten cok iyi doktordur ..
slybra zühtü bey tatile cıkacak mıymış ya da cıkmıs mı bilgin var mı. Bir de bayramda amelıyat yapmaz demı:)
ya hiç sormamışım ben onu aklıma gelmemiş bak, ama pztsi dışkapı hastanesine film çektrmeye çağrd beni o zamn sorarm gidince, ben de o zamanlarda yaptrmayı düşünüyorm çünkü ramazan bitince:) bu arada dışkapı hastanesi nerde, nasl gidebilirim bilior msn hiç?:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?