Çünkü ben muayene ve ameliyat günü arasını fazla tutmuş biri olarak bunun çok stresini yaşadım.Bu ameliyat gününü bekleme süreci içinde kafayı yiyecek hale geldim.Uykularım kaçtı,bişey yiyip içemez oldum,hayatımın en zor kararını almış gibiydim sanki.Peki sonra ne mi oldu,sonrası içler acısı..
ank32 bu arada resmlerine baktm burnun gerçekten doğal olmuş ve yüzüne çok yakşmş
Hayır ameliyat olmadım,işte benim içler acısı dediğim şey buydu,olmadım vazgeçtim,he peki şimdi mutlumuyum huzurlumuyum; hayır.İllaki olucam bu ameliyatı,olmalıyım.İşte demek istediğim bu arkadaşlar ameliyat gününüzü uzak bi tarihe atmaayın,kafayı da yemeyin..
Nasıl yani Zühtü Bey e mi ameliyat oldunuz? Ben kendisinden çok memnunum da
frapancım canım seni burda görmek ne mutlu kız nasılsın fıstığım arada girinde böyle eskilerden sizide görelim minak burunlu.dd
ahaha saol güzellik face den takipçinimAmeliyat olalı bir buçuk yıl oldu şaka gibi sanki böyle doğmuşum:)
Kesinlikle aralık vermeme konusunda ben de hemfikirim. Kararımı verdim gittim konuştum bi hafta içinde de ameliyatımı oldum gayet rahat şekilde Ank sagolsun
canım cok tşkler begendiğine sevindim beni gören kimse maeliyatlı sanmıyor cünki cok doğal ve güzel oldu inş seninde istediğin gibi olur hayatım
inşallah canım yaa en önemlisi doktor seçimi olsa gerek, kararımı verdiğim gün en rahat günüm olacak uzun zamandır bunaldm artık doktor araştırmaktan düşünmekten:eylül başında ameliyat olucam inşallah ama işte...:44:
canım zuhtu bey konusu ne oldu, rontgen cekılecektın galıba hastanede, cekıldı mı o , ucretlı mı rontgen, ındırım falan yapabılırım dedı mı zuhtu bey amelıyat ıcın.
evet canım gittim bugün çalştğ devlet hastanesine, kan tahlili vs. de yaptırttı eğer amelyat olursan bi de tahlil parası ödeme dedi. ama röntgen için çok geç bi zamana (22 eylüle) randevu verdiler. ben eylülln ilk haftası gibi ameliyat olcam (inş.) o yüzden başka bi hastaneden almaya çalışalm randevu dedi, yine gitcem. zaten sosyal güvencen varsa devlet hastanesi oldğ için ücret ödemiyorsun ama sıkıntısı beklemesi cabasıbu arada bayram izni işini de sordum sanırım uzun bir izne ayrılmycak çünkü ben bayramda yapamam izindeyim demedi sorduğmda bi iki gün tatil yapacak en fazla anladğm kadaryla. röntgeni de çektiremediğim için tekrar fiyat konuşamadk yanni bi değişme yok, çookk yoruldum artııık sen naaptın peki araştırma konnusunda,kafanda yeni isim var mı hiç, serdar beyi düşünüyorum ben diğer seçenek olarak da ama, bir gelişme örenemedim ondan da. sanırım tatildeymiş. muayene ücreti de 150 tl:18:
Sagol canım, muayenenın ucretlı olması ınsanı caydırıyor acıkcası bıraz kendı adıma. Benım de kafam karısık bıraz. hayırlsıı. sana ozelden mesaj attım ama okumadın galıba daha...
cnm msjını yeni okudum daha,haklısın sen özzelden bana msn ni yaz ben seni ekleyeyim olur mu, burdan msn verilmio sanrm:S
mesaj attım cnm sana, tüm mesajları okursun umarım.
benimde devilasyon ameliyatı olmam gerekiyor hazır ameliyat olurken burnumdakı kemer den kurtulmak istiyorum yeni araştırmaya başladım acaba zühtü bey ameliyat için ne kadar alıyor?
evet canım gittim bugün çalştğ devlet hastanesine, kan tahlili vs. de yaptırttı eğer amelyat olursan bi de tahlil parası ödeme dedi. ama röntgen için çok geç bi zamana (22 eylüle) randevu verdiler. ben eylülln ilk haftası gibi ameliyat olcam (inş.) o yüzden başka bi hastaneden almaya çalışalm randevu dedi, yine gitcem. zaten sosyal güvencen varsa devlet hastanesi oldğ için ücret ödemiyorsun ama sıkıntısı beklemesi cabasıbu arada bayram izni işini de sordum sanırım uzun bir izne ayrılmycak çünkü ben bayramda yapamam izindeyim demedi sorduğmda bi iki gün tatil yapacak en fazla anladğm kadaryla. röntgeni de çektiremediğim için tekrar fiyat konuşamadk yanni bi değişme yok, çookk yoruldum artııık sen naaptın peki araştırma konnusunda,kafanda yeni isim var mı hiç, serdar beyi düşünüyorum ben diğer seçenek olarak da ama, bir gelişme örenemedim ondan da. sanırım tatildeymiş. muayene ücreti de 150 tl:18:
benimde devilasyon ameliyatı olmam gerekiyor hazır ameliyat olurken burnumdakı kemer den kurtulmak istiyorum yeni araştırmaya başladım acaba zühtü bey ameliyat için ne kadar alıyor?
canım zuhtu bey konusu ne oldu, rontgen cekılecektın galıba hastanede, cekıldı mı o , ucretlı mı rontgen, ındırım falan yapabılırım dedı mı zuhtu bey amelıyat ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?