Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende uzun zamandır araştırma yapıyorum bir yıldan fazla oldu.iki dr bu forumda çok ön plana çıktı benim için emre ilhan ve zühtü demir.emre ilhanın yaptığı burunlar çok güzel fakat birbirlerine benziyor hepsi. zühtü beyin yaptığı burunlar ise çok doğal ve birbirinden farklı.bende doğallık sevdiğim için zühtü bey daha ağır basıyor.forumda sağolsunlar bazı arkadaşlar çok yardımcı oluyor...gani gani teşekkür ediyorum çünkü kolay bir süreç değil ameliyat lafını duyunca insanın tüyleri diken diken oluyor fakat bu ameliyatı olmadan da insan istediğine kavuşamaz sonuçta...

Ank32 sana çok teşekkür böyle Zühtü beyle ilgili forum açtığın için diğer forumlarda çok mesaj kalabalığı var bazısı sırf geyik yapmış okumak takip etmek çok zor oluyor konular çok dağılıyor
fotğraflarına bende bakmak isterim eğer paylaşırsan çok sevinirim...
sevgiler
ege

öncelikle yorumun için cok tşkler canım..burda artık senelerdir birbirimize yardımcı oluyoruz ve benim burdan reel hayattada konuştuğum ve görüştüğüm kişiler cok o yüzden burayı hem samimi hemde gercekten yardımcı olmak adına giriyorum sonuçta hepimiz burda bunun için varız canım seni ekliyorum fotolarıma bakabilirsin eski yeni hepsi var sanada yardımcı olmak isterim elimden geldiğince görüşmek üzere

catlover.. canım sen bende eklisin zaten fotolarımı göremiyosan yeni üyeysen yada msjların dolmamışsa 100 msj ondan fotoları göremezsin yoksa bende eklisin görmen lazım canım dışarıya kapalı ekli olanlar görebiliyor

cnm ekleme yolladım sana kabul edersen burnuna bakmak isterim merak ettim sende benimkine bakarsın

kızlar ben meme ve burun ameliyatını aynı anda olmak istiyorum. çok mu zor olur?? zühtü beyi düşünüyorum bende. sonuçta bu iki ameliyatı olmak istiyorum iki defa ameliyat olacağıma bir kerede bitsin istiyorum. yardım edicek kimse yok mu?

ank 32 sen meme ameliyatıda olmuşsuuun. şimdi forumda araştırma yaparken gördüm. zühtü beye sadece burun ameliyatı olduğunu sanıyordum. burnun muhteşem olmuş zaten. peki memişlerden memnunmusunn belki sen yardım edebilirsin bana

bence ol cnm hiç düşünme bile burunda zaten ağrı sızı yok göğüstede az olur

bence ol cnm hiç düşünme bile burunda zaten ağrı sızı yok göğüstede az olur

teşekkür ederim tatlım bende şimdi forumdan araştırıyorum aynı anda iki ameliyat olanları.. pek sorun yaşamamış gibiler. bir hafta dinlendikten sonra dersaneye dönmem mümkün olur mu acaba? artık ertelemek istemiyorum kurban bayramını değerlendirmem lazım.

tabi canım yardımcı olurum ben burundan ve memeden ayrı zamanlarda oldum ilk burun yaptırdım o 3 bucuk sene oldu meme 1.bucuk sene oldu memeyi sonradan akıl ettim yoksa bende ikisi bir arada yaptırırdım zühtü bey zaten işinin ehli ve cok iyi bir doktor ben ikisindede cok memnunum memede cok doğal oldu görüntüsü ve yumuşaklıgı süperr zaten bana dual pland sisteminde ve mentor marka silikon takıldı ben evlim ve cocukta emzirdiğimden gögüslerim ufaktı sonra üsten boşalma olmuştu iyice ufalmışlardı suan 85b-c cup südyen kullanıyorum 300 cc takıldı esasında 400 bile olurdu boyum 1.75 kilo 65 omuzlarım geniş ama gögüs dokum olduğundan 300 ccde güzel oldu abartı değil ben seviyorum.ve burdan kkdanda cok olan var arkdaşlarımda var onlarada sorabilirsin canım burun için yaptığın yorumada cok tşkler canım inş senide aramızda görürüz herşey istediğin gibi olur fıstık kolay gelsin bu işler zor işler tecrübeyle sabit.DDD

ank çok teşekkür ederim tatlım. ben kurban bayramını değerlendirmek istiyorum ekimde muayene olsam geç olmaz dimi çünkü bayramdan bi kaç gün önceye denk gelmesi lazım ameliyatımın. ben evli değilim ama bir seneye kadar düşünüyoruz. çocukta evlilikten iki yıl sonra olur diyoruz kısmetse. yani ben yakın bi zamana kadar çocuktan sonraya kalsın diyordum meme ameliyatı için ama o kadar bekleyemicem. emzirdikten sonra mahvolmazlar inşallah. meme ameliyatının fiyatını burda yazamıyorsanda özelden mesaj atabilirmisin? umarım oda uygundurr:44:

hayırlı olsun canım. doktora karar verme asaması da zor bı aşama. en azından ondan kurtulmuşsun. sonuc da guzel olur umarım.

çok teşekkür ederim :) ben aslında doktor seçme aşamasını da çok uzatmadım. ilk tercihim zühtü hoca'ydı. kararımı verdim, ertesi güne randevu aldım ve ilk görüşmede ameliyat kararı verdim. bir sürü farklı doktor gezip zühtü hoca'da karar kılanların bir bildiği vardır heralde :) biraz da içgüdülerime güvendim. bundan sonrası önce Allah'a sonra zühtü hoca'nın ellerine kaldı :)

bende doktor araştırıyorum sitede.şunu farkettim emre ilhanın hastaları fotolarını koymuş ama zühtü demirin hastalarının fotosunu hiç göremedim.Buda insanın kafasını karıştırıyor.acaba zühti demirin hastası olup resimlerini paylaşacak arkadaş var mı?kendisine kendilerine minnettar kalacağım.
sevgiler
ege

tabi canım ekimde iyi sen ne zaman uygun görüyosan o zaman yaptır havaların serin olması senin içinde iyi olur şişler için..gögüs ameliyatı 4.500 ypıyor canım zaten öyle cok pahalı değil,burda meme bölümünde olan arkadaşlarımızda var bide cok iyi bir doktordur bu konulardada cok yardımcı oluyor ..emziren bir kaç kişi okuduğuma göre burda kkda öyle sarktıklarını yada kötü olduklarını yazmamışlardı inş öylede olmaz

canım hayırlı olsun şimdiden seninde iyi haberlerini okuruz burdan..sen ne zaman olcaksın ameliyat bellimi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…