bende doktor araştırıyorum sitede.şunu farkettim emre ilhanın hastaları fotolarını koymuş ama zühtü demirin hastalarının fotosunu hiç göremedim.Buda insanın kafasını karıştırıyor.acaba zühti demirin hastası olup resimlerini paylaşacak arkadaş var mı?kendisine kendilerine minnettar kalacağım.
sevgiler
ege
canım hayırlı olsun şimdiden seninde iyi haberlerini okuruz burdan..sen ne zaman olcaksın ameliyat bellimi gün
7 eylülde olucam hayırlısıyla :)
forumda her nekadar çoğu kişi emre ilhan'ı önersede sanırım bende zühtü demiri tercih edeceğim.Edenbeast arkadaşım ameliyattan sonra kendini iyi hissettiğinde tecrübelerini paylaşırmısın çok merak ediyorum ameliyat sürecini sonrasını...öncesinde tomoğrafi istedi mi dr?
nasıl yani incelemedi , ozaman sende nefes alamama gibi bir sorun yok öyle değil mi arkadaşım, eğer ki varsa muhakkak inceler estetiğin yanısıra tıkanıklık yaratan etkenleri ortadan kaldırma yollarını da düşünürdü gerek kendi gerekse bir kbb'ci ayarlayarak.. yani ank 32 arkadaşımızında birçok yerde bahsettiği gibi sorunun neyse iyi ifade et ki sonuç senin problemlerini ortadan kaldırıcı olsun...
forumda her nekadar çoğu kişi emre ilhan'ı önersede sanırım bende zühtü demiri tercih edeceğim.Edenbeast arkadaşım ameliyattan sonra kendini iyi hissettiğinde tecrübelerini paylaşırmısın çok merak ediyorum ameliyat sürecini sonrasını...öncesinde tomoğrafi istedi mi dr?
edenbeast merhaba tekrar
zaten forumda yakın zamanda ameliyat olmuş bazı arkadaşlara merak ettiklerimi sordum sağolsunlar bu forumdaki kişilerin çoğu çok yardımsever üşenmeden sorduklarıma cevap verdiler Ank32'yede çok tşk ederim oda çok yardımcı oldu iyikide bu forumu açmışsın vallahi.bir kişi dr.un ameliyat olmadan önce tomoğrafi istediğini söyledi ama onun burnunda deviasyon da varmış belki ondan.ben tüm dr.ın istediğini sanmıştım.
aslında bende remimi koyup fikrinizi sormak istiyorum ama müdürümüzle aynı odada toplam 4 kişiyiz ve butip şeyler hoş karşılanmıyor...ama birara gerekirse bir internet kafeden yükleyeceğim en sonunda...
Merhaba ben de 10 Haz 2011 de oldum burun ameliyatımı dr beye...şuan hala çok şiş insanlar anlamıyorlar beğeniyorlar ama ucu kocaman duruyor...:) inşallah çabuk iner artık son halini görmek istiyorum aylar geçmiyor:)
Merhaba ben de 10 Haz 2011 de oldum burun ameliyatımı dr beye...şuan hala çok şiş insanlar anlamıyorlar beğeniyorlar ama ucu kocaman duruyor...:) inşallah çabuk iner artık son halini görmek istiyorum aylar geçmiyor:)
ay bende istiom kızlar kaça yapıo acaba bilen varmı ?
ank 32 özel mesaj gönderemiyorum, bana nihan_caliskan@yahoo.com adresine fotoğraf gönderebilirmisin
bide ameliyattan sonra sorun yaşadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?