Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooo yenileri katılmış ne güzel hoşgeldiniz aramıza:) burunları görmek istiyorum kızlar

bantlar çıkar çıkmaz resim ekliycemm.....buarada çok hoş bi burnun olmuşş hem doğal hemde güzel...anneme çok göstermiştim resimlerini ikna olmalarında çok etkili oldu...

silikon tampon burnun içine yerleştiriliyo.....bu tamponlar ameliyat esnasında takılıyoo...ameliyatımm en fazla 1.buçuk saat sürdü...zühtü beyin anlaştığı kızılayda olan özel bi hastane varr orda oldum 1 gecede kaldımm özel oda verdiler çokta rahattı..inşş sende olursun canımm..çok zor bi ameliyat değil aslında ki ben bugüne kadar kan bile vermemiştim estetikk olcağım zaman tetkikler için verdim mesela yada hiç damar yolu açtırmamıştım ona rağmenn çok rahat geçti..korkuyodum çünkü....akşam 8de ameliyat oldumm 4 saat sonra hastanede tek başıma dolaştımm..ertesi gün hastane çıkışı o halde kızılayda dolaştımm...öldüm bittimm gibi bi durum yok...ama kimseye bantlı falan gözükmek istemiyosan şubat tatilinde ol...benim şimdi okulum var bantlı halimle gidiyorumm daha tamponlarım bile alınmadıı perşembe çıkcak hepsi...

yüzde alçı varken su değmemesi mi gerekir?banyo durumu nasıl oluyor acaba?

canım alcı cıkana kadar sadece vucudunu yıkayabilirsin..1 hafta duruma göre alcı kalıyor 10 günüde buluyor. artık idare edeceksin

arkadaslar,lakito nerde?acaba burnuyla ılgılı sorun yasadı onun ıcın mı artık takılmıyor.oncekı yorumlarını okudum,amelıyat oncesı cok olumlu yorumlar yazmıs,hatta doktor ve personeli amelıyattan sonra 'tasarımdan daha guzel bı burun oldu,cok harıka oldu' falan demısler ama ondan sonra bı anda sıteyle ırtıbatını kesmıs.acıkcası cok merak edıyorum acaba bı sıkıntımı yasadı????

canım lakito benim yakın arkadaşım kendisi evlendi bi sıkıntısı yok hatta facede arada konuşuyoruz şuandada burnu gayet güzel cok doğal kimse ameliyatlı sanmaz bi sıkıntısı olsa bana söylerdi işleri cok yoğun onun ondan girmiyordur

sumrucuğum merhaba

kusura bakma detaylı sorular soruyorum fakat bunları öğrenip ona göre ameliyat tarihini belirleyeceğim için öğrenmem lazım...ameliyat olduktan kaçgün sonra silikon tampon çıkartıldı ve alçı takıldı?
alçı ilk yapıldığında ısınan birşey bu oradaki ödeme zararlı değil mi?
birde ameliyatının rahat geçmesine çok sevindm bunu okuyunca kendimi daha ii hissediyorum bazen korkuyorum çünkü ya ameliyat zor olursa diye...
resmin var mı görmek için sabırsızlanıyorum vallahi...

canım alcı cıkana kadar sadece vucudunu yıkayabilirsin..1 hafta duruma göre alcı kalıyor 10 günüde buluyor. artık idare edeceksin

evet gülü seven dikenine katlanır demiş atalarımız mecburen katlanmam gerecek...burnum nefesim iyi olsunda katlanayım ben bunlara sayılı çabuk geçer inşallah...

evet gülü seven dikenine katlanır demiş atalarımız mecburen katlanmam gerecek...burnum nefesim iyi olsunda katlanayım ben bunlara sayılı çabuk geçer inşallah...

evt canım burun yaptırmak emek istediğinden bazı sıkıntılarına katlancaksın:))zaman cabuk geciyor zaten oydu buydu derken bakmışsın hepsini unutuyosun bile

canım kusura bakma okulum başladığı için pek nete giremiyorumm....
canım ameliyat olunca ilk olarak alçı dışına yani burun yüzeyine, silikon tamponlar ise burun içine takılmış oluyo...çok rahat aslında ben hiç rahatsız olmadım..sonra aradan 1 hafta geçiyo bu alçı çıkartılıyo..ve alçı yerine bant takılıyoo...ondan bir hafta sonra ise hem bu bantlar hemde silikon tamponlar çıkarıtlıyoo...benim geçen perşembe çıkyı silikon tamponlarımm ve çok rahat nefes alıyorumm hatta eskisinden daha iyi diyebilirimm..resim ekliycem kızlarr çok memnunum yeni olmasına ve şiş olmasına rağmen beğendimm..hafta sonu resim ekliycemm....
son olarak şunu diyimm toplam 2 haftalık bi süreç aslında...ilk 1 haftayı atlattınmı gerisi çok daha kolay...

hani bakalım canım sende atlattın sayılır zamanla daha güzel olacak burunlarınız fotolarını ekle sanada yorum yapalım ..Bramblerose de yeni fotolar eklemiş oda bizim doktora olanlardan senide merak ediyorum :)

tyglnl,naptı acaba?nerdeyse 1 hafta oluyor amelıyat olalı????ank32 ,amelıyat sonrası surec nasıl ıslıyo?alcının cıkması tamponun cıkması dıkıslerın alınması cok acı verıyomu?alcı cıktıktan sonrakı ya da tampon cıktıktan sonrakı seklı cok degısıyomu yoksa asagı yukarı aynı kalıp sadece sıslıkler mı ınıyo?masaj cok onemlımı??kacıncı aydan ıtıbaren asıl seklı ortaya cıkıyo??

kızlar bende karar verdim eşim sözünde durursa ekimde ameliyat olcam...zühtü beye ameliyat olan kızlar tecnolog ela...ve daha diğerleri beni eklerseniz resimlerinize bakmak istiyorum...ank32 senin resimleri gördüm zaten konuşmuştuk sayendezühtü bey de karar verdim bana özelden adınızı yazarsanız zühtü beye sizin burunlarınızı örnek verebilirim:)bu arada bir sorum var ben ikinci çocuk düşünüyorum ama önce ameliyatım olsun 2 ay içinde hamile kalırım inşallah diyordum ama bazıları tehlikeli diyor anestezinin etkisi 6 ay geçmezmiş...o zaman önce hamilelik diyor eşim offf kararsızım yaş farkı artıkça artar o zaman mantıklı olan önce çocuk ama bu durumda da bir daha revizyon yapamamen az 2 yıl emzir derke yaş geçecek... bana bilenler yardımcı olursa sevinirim

Olsun canım sorun değil.Bilgi için teşekkür ederim.Şubat tatili benim için daha uygun bu durumda.Güzel sonuçlanmış ameliyatları duyunca ve resimleri görünce moral ve güç topluyorum.ben biraz ameliyat ve hastanelerden korkan insanlardanım...

canım senin için en hayırlısı nasılsa öyle olsun öncelikle bence cocuk için en mantıklısı önce burnunu yaptır cünki 2 sene en az burun yaptıramazsın cünki hamilelik ve sonrası düşünürsen bu dahada uzayabilir. zaten anestesi bünyeden atma kısmını ve bu olayı doktora danışıp öyle karar vermende fayda var bence en doğru kararı onlar sana söylebilir. ve sonrası tabi sana kalmış ayrıca tecnolog yazmışsın o daha ameliyat olmadı canım buranın demir başıdır kendisi:)elada bildiği kadarıyla 1 senedir fazladır girmiyor ama öbürleri frapan lakito neyyirr arada giriyolar nadir eskiden kalan bir ben varım buralarda öbürlerini ekleyebilirsin yeni olanlar var adım damla burada kolay gelsin canım

ameliyat sonrası süreç tıkır tıkır işliyor hayatım:))) alcının cıkması tamponların ve dikişlerin alınması agrı felan vermiyor tabi azcık bi cız diyecek o kadarda olsun yani ama dayanılmaz agrı olmaz sadece dikişlerde alcıda yada tamponda zaten anlamazsın bile ..şekil için burun alcıdan cıktığında biraz farklı olur önce kötü geliyor şişlikler kocaman bir burun takma burun gibi durur burun ucu daha havada ve burun ucu sert üst kısmı duvarı burun daha yumuşak su gibi elleyince cünki ödem doludur içi ama önemli olan şudur kemik şekilin iyi verilmiş olması ve tasarımın sonunda aynısı olması en önemlisi budur ve tabi bu zamanla olacak bişeydir hemen olması zor ilk 6 ayda daha sonra 1 senede şekil anca oturuyor ve tasarımdaki gördüğün sonuçun aynısı 1 sene sonra baktığında aynı oluyor.ben foto cekildiğimde yandan tasarımla yan yana getirmiştik 1 sene sonra aynısıydı bende inanamaıştım ama oldu aynısı onun için doktorun size verdiği ilaçlar masajlar ve kontrolleriniz cok önemli cünki ona göre gerekli müdehaleyle burunda bi şekil bozuklugu yada ödem varsa ona göre masaj teknikleri veriyor benim ilk acıldığında bi taraf daha şiş bi taraf daha inikti ve buda bakıldığında dışardan yamuklık gibi gözüküyordu ama saedece ödemmiş masajla hepsi düzelmişti doktorunuzun dediğini atlamadan yapın diyorumm başka bişey demiyorum kızlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…