ooo yenileri katılmış ne güzel hoşgeldiniz aramıza:) burunları görmek istiyorum kızlar
sumrusimay merhaba
silikon tampon burnun dışına mı yerşetirilen birşey yoksa içine mi?Alçıdan sonra takılıyor anladığım kadarı ile....
ameliyat ne kadar sürdü?
Birde eğer seni sıkmazsam sorularımla hani hastaneden oldun?gece kaldın mı?
ameliyatı tüm detaylarıyla öğrenmek istiyorum çünkü işyerinden ona göre konuşacağım eğer laga luga yaparlarsa şubat tatilinde olmam gerekecek ama benim gönlümden bayram öncesi geçiyor...
yüzde alçı varken su değmemesi mi gerekir?banyo durumu nasıl oluyor acaba?
ooo yenileri katılmış ne güzel hoşgeldiniz aramıza:) burunları görmek istiyorum kızlar
arkadaslar,lakito nerde?acaba burnuyla ılgılı sorun yasadı onun ıcın mı artık takılmıyor.oncekı yorumlarını okudum,amelıyat oncesı cok olumlu yorumlar yazmıs,hatta doktor ve personeli amelıyattan sonra 'tasarımdan daha guzel bı burun oldu,cok harıka oldu' falan demısler ama ondan sonra bı anda sıteyle ırtıbatını kesmıs.acıkcası cok merak edıyorum acaba bı sıkıntımı yasadı????
silikon tampon burnun içine yerleştiriliyo.....bu tamponlar ameliyat esnasında takılıyoo...ameliyatımm en fazla 1.buçuk saat sürdü...zühtü beyin anlaştığı kızılayda olan özel bi hastane varr orda oldum 1 gecede kaldımm özel oda verdiler çokta rahattı..inşş sende olursun canımm..çok zor bi ameliyat değil aslında ki ben bugüne kadar kan bile vermemiştim estetikk olcağım zaman tetkikler için verdim mesela yada hiç damar yolu açtırmamıştım ona rağmenn çok rahat geçti..korkuyodum çünkü....akşam 8de ameliyat oldumm 4 saat sonra hastanede tek başıma dolaştımm..ertesi gün hastane çıkışı o halde kızılayda dolaştımm...öldüm bittimm gibi bi durum yok...ama kimseye bantlı falan gözükmek istemiyosan şubat tatilinde ol...benim şimdi okulum var bantlı halimle gidiyorumm daha tamponlarım bile alınmadıı perşembe çıkcak hepsi...
canım alcı cıkana kadar sadece vucudunu yıkayabilirsin..1 hafta duruma göre alcı kalıyor 10 günüde buluyor. artık idare edeceksin
evet gülü seven dikenine katlanır demiş atalarımız mecburen katlanmam gerecek...burnum nefesim iyi olsunda katlanayım ben bunlara sayılı çabuk geçer inşallah...
az kalddı az safak 2kaydirigubbakcemile5
sumrucuğum merhaba
kusura bakma detaylı sorular soruyorum fakat bunları öğrenip ona göre ameliyat tarihini belirleyeceğim için öğrenmem lazım...ameliyat olduktan kaçgün sonra silikon tampon çıkartıldı ve alçı takıldı?
alçı ilk yapıldığında ısınan birşey bu oradaki ödeme zararlı değil mi?
birde ameliyatının rahat geçmesine çok sevindm bunu okuyunca kendimi daha ii hissediyorum bazen korkuyorum çünkü ya ameliyat zor olursa diye...
resmin var mı görmek için sabırsızlanıyorum vallahi...
Zuhtu Bey'e ne kadara ameliyat oldunuz acaba ?
canım kusura bakma okulum başladığı için pek nete giremiyorumm....
canım ameliyat olunca ilk olarak alçı dışına yani burun yüzeyine, silikon tamponlar ise burun içine takılmış oluyo...çok rahat aslında ben hiç rahatsız olmadım..sonra aradan 1 hafta geçiyo bu alçı çıkartılıyo..ve alçı yerine bant takılıyoo...ondan bir hafta sonra ise hem bu bantlar hemde silikon tamponlar çıkarıtlıyoo...benim geçen perşembe çıkyı silikon tamponlarımm ve çok rahat nefes alıyorumm hatta eskisinden daha iyi diyebilirimm..resim ekliycem kızlarr çok memnunum yeni olmasına ve şiş olmasına rağmen beğendimm..hafta sonu resim ekliycemm....
son olarak şunu diyimm toplam 2 haftalık bi süreç aslında...ilk 1 haftayı atlattınmı gerisi çok daha kolay...
canım kusura bakma okulum başladığı için pek nete giremiyorumm....
canım ameliyat olunca ilk olarak alçı dışına yani burun yüzeyine, silikon tamponlar ise burun içine takılmış oluyo...çok rahat aslında ben hiç rahatsız olmadım..sonra aradan 1 hafta geçiyo bu alçı çıkartılıyo..ve alçı yerine bant takılıyoo...ondan bir hafta sonra ise hem bu bantlar hemde silikon tamponlar çıkarıtlıyoo...benim geçen perşembe çıkyı silikon tamponlarımm ve çok rahat nefes alıyorumm hatta eskisinden daha iyi diyebilirimm..resim ekliycem kızlarr çok memnunum yeni olmasına ve şiş olmasına rağmen beğendimm..hafta sonu resim ekliycemm....
son olarak şunu diyimm toplam 2 haftalık bi süreç aslında...ilk 1 haftayı atlattınmı gerisi çok daha kolay...
ben de dün akşam yeniş halimin fotoğraflarını koydum:) 3.5 aylık... yorumlarınızı bekliyorum:)
kızlar bende karar verdim eşim sözünde durursa ekimde ameliyat olcam...zühtü beye ameliyat olan kızlar tecnolog ela...ve daha diğerleri beni eklerseniz resimlerinize bakmak istiyorum...ank32 senin resimleri gördüm zaten konuşmuştuk sayendezühtü bey de karar verdim bana özelden adınızı yazarsanız zühtü beye sizin burunlarınızı örnek verebilirim:)bu arada bir sorum var ben ikinci çocuk düşünüyorum ama önce ameliyatım olsun 2 ay içinde hamile kalırım inşallah diyordum ama bazıları tehlikeli diyor anestezinin etkisi 6 ay geçmezmiş...o zaman önce hamilelik diyor eşim offf kararsızım yaş farkı artıkça artar o zaman mantıklı olan önce çocuk ama bu durumda da bir daha revizyon yapamamen az 2 yıl emzir derke yaş geçecek... bana bilenler yardımcı olursa sevinirim
tyglnl,naptı acaba?nerdeyse 1 hafta oluyor amelıyat olalı????ank32 ,amelıyat sonrası surec nasıl ıslıyo?alcının cıkması tamponun cıkması dıkıslerın alınması cok acı verıyomu?alcı cıktıktan sonrakı ya da tampon cıktıktan sonrakı seklı cok degısıyomu yoksa asagı yukarı aynı kalıp sadece sıslıkler mı ınıyo?masaj cok onemlımı??kacıncı aydan ıtıbaren asıl seklı ortaya cıkıyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?