Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde alçı cumartesi günü çıkıyo...inş umduğumuz gibi olur kızlar..çok heyecanlıyımm...

inşallah umduğun gibi güzel olur cnm öyle olcağına inanıyorum ben zühtü demirin yaptığı burunları çok beyeniyorum

benimde alçı cumartesi günü çıkıyo...inş umduğumuz gibi olur kızlar..çok heyecanlıyımm...

ben de çok heyecanlıyım ya duş almayı unutmayın kızlar, alçının yumuşaması lazım. yüzümü yıkayamamaktan da fenalık geldi zaten. şöyle uzuuunn ılık bir banyo süper olacak

Son düzenleme:
ben de çok heyecanlıyım ya duş almayı unutmayın kızlar, alçının yumuşaması lazım. yüzümü yıkayamamaktan da fenalık geldi zaten. şöyle uzuuunn ılık bir banyo süper olacak

aynen yüzümü nerdeyse 10 gündür yıkamıyorum..(siliyorum ama yıkamak gibi olmuyoo)..burnum şuan bana çok küçükmüş gibi geliyo..aslında burun ameliyatı olduğumu bile unuttum diyebilirimm..bi esnediğimde silikon tamponları hissedince hatırlıyorum :) bi de ses tonum işte..:) morlukları tamamen gitti diyebilirimm sadece göz altında sarılıklar var onlarda bi geçseydi...morluk kremini ve güneş kremini kullanıyorum..ama sarılıklar sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyo..kızlar sizin nasıl oldu ? sarılıklar geçtimi ?

inşallah umduğun gibi güzel olur cnm öyle olcağına inanıyorum ben zühtü demirin yaptığı burunları çok beyeniyorum

teşekkürler canım inş...bende çok güveniyorum zühtü beye...aslında son güne kadar böyle kuruntulu değildim bugün biraz bi korku kapladı içimi ya ummuduğum gibi olmazsa diye...

bendeki sararmalar 2 günde geçti. şu anda yüzümde herşey normal görünüyor. heyecanla burnuşumu bekliyorum

hadi bakalım kızlar ctesi ilk burunuzu görceksiniz hayırlı olsun ..ama size sunu söyleyim ilk acıldığında cok güzel gözükmüyor hem şişler ve sanki başkasının burnu gibi gelecek sizee bende böyle olmuştu zamanla gün gectikce alışıyosunuz size tuhaf gelcek :)) önemli olan kemiğin şeklidir zaten üsteki deri daha yapışma aşamasında olduğundan ödem cok vardır

canım sıcak suyla fazla yıkama yüzünü bol bol yıkanda burnuna fazla tutma alcı iyice yumuşasın gevsesin yeterli

demirbaşı olduk artık buraların

Kızlar merhaba

Bende Ank32 'nin yardımıyla(sana ne kadar teşekkür etsem azdır) Zühtü demire ameliyat olmaya karar verdim ayrıca bankaya tüketici kredisi için başvurdum maaşım çok düşük...fakat ameliyat olmaktan acayip korkuyorum ama ne zaman ameliyatı çok başarılı geçmiş bir arkadaşın resmini görsem keyfim yerine geliyor ayrıca yazıştığım arkadaşlar diyorlarki fazla bir acısı yokmuş atrıca hepsi de çok memnun iyiki olduk diyorlar...

teknolog siz de zühtü beye mi ameliyat oldunuz mu?resminiz var mı?Paylaşırsanız çok sevinirim...

sevgiler
ege

ben ameliyat olmadım canımmm..
bir zman zühtü beyi takip ediyordum olanları filan..
birkaç kişide sorun çıkınca geri çekildim..
birkaç kişide güzle oldu burunlar amaa burun ucu estetiğini şuan içinn güzle bulmuyorum zühtü beyinn..

birçok ismi takip ettimm...zmanlaa hepsinin bir yerde beğenmediğim şeyleri oldu

kimi çok uzun bırakıyordu kimi çok oyıyordu kimi burun ucunda başarılı deildi filan kimininn burunlar nı hiç beğenmiyordumm.

ama ankarada içime sinen bir doktor yok....

istanbul ve izmirde birkaç doktor içime sindi odaa ayarlama yapmak benim için zorr ikisi okula giden biri henüz 3 yaşınd aoğlum var gidip gelmek kalmak sorun olcak..

şimdilik hala takipteyimm.....( şuan cemil tugay ) takip ediyorumm..bayadır ediyorum yani hala memnunumm mailleşme bile yaptımm...

ayarlaya bilirsme kısmet olursa bu kışş...

sizede şimdiden geçmiş olsun diliyorum umarım başarılı bir ameliyat olur sevgiler..

aynene dediğin gibi, annemin pozitif yorumları sayesinde kendime geldim, çok sağolsun :), bundan sonra daha şişicekmi , orda bi tarafı şiş burunlu bi kaç kişi gördüm, öyle olcak mı, ya olursa, ben okula, işe gidemem

ank 32 , şişmicek demi burnum daha, güzel olmak ne zormuş ya, güzelliğe çok takıntılı bi insan değilim ama,

ank 32 , şişmicek demi burnum daha, güzel olmak ne zormuş ya, güzelliğe çok takıntılı bi insan değilim ama,

canım benim çok teşekkür ederimm o senin güzelliğinn.... :) annemde senin burnunu çok beğenmiş...gözlerinn çok güzel ayrıca maşallah deyimde :)
kızlar alçı çıktı bugünn ucu biraz şiş olmasına rağmen çok beğendimm..çok hoşuma gitti...
buarada 123ntc senin göz altındaki sarılıklar hemen gitmişş benden sonra olmana rağmenn..benimde az vardı gördünn zatenn napsam geçer ki morluk kremini falan sürüyorum pazarteside okul varr...bide biz bu bandı hiç çıkarmıycazmı heyecandan hiçbişey soramadım doktoraa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…