ank 32 , şişmicek demi burnum daha, güzel olmak ne zormuş ya, güzelliğe çok takıntılı bi insan değilim ama,
Gerek yerli, gerek yersiz yazdığım mesajlarla 25 mesajı doldurmuş , fakat 100 barajına ulaşamamış olduğum için sana burdan cevap veriyorum.:)
Zühtü Bey e ameliyat oldum. Şu ana kadar hiç bi problem yaşamadım çok şükür. Ameliyat çok iyi geçti, Akay hastanesi, güzel temiz, hemşire konusunda iyi, şekil olarak , annem sağolsun bakıp bakıp, çok tatlı çok güzel diyo :)) ,inşallah nefes te de problem olmazsa, daha 1 hafta old için bu konuda bi yorum yapamıyorum, negatif bir durum yok şu ana kadar
tmm ben sana 100 msjı tamamlaman konusunda yardımcı olayım sende tecrübelerini paylaş benimle:))alçı ne kadar kaldı yüzünde birde silikon tampon nedir burnun içine mi koydu dr?sanırım 2 teknik varmış açık kapalı seninki nasıl oldu?
kızlar bu bantları perşembeye kadar kullancakmıyızz?
tmm ben sana 100 msjı tamamlaman konusunda yardımcı olayım sende tecrübelerini paylaş benimle:))alçı ne kadar kaldı yüzünde birde silikon tampon nedir burnun içine mi koydu dr?sanırım 2 teknik varmış açık kapalı seninki nasıl oldu?
alçı bir hafta kaldı. slikon tampon burnun içinde, bunlar çok sorun olmuyo, ben alçıdan çok rahatsızlık duymadım, dışarı akşamları çıktım sadece, ben ameiyattan korkmuştum, o da çok rahat oldu, sorun edicek bişiy yok, acı ağrıda olmuyo, ki benm hassasiyet derecem biraz yüksektir, ben nası geçti anlamadım, sonradan da problem yaşamazsam ki, yaşamıcakmışım gibi görünüyo, teknikler hakkında çok bilgim yok, ama kapalı teknik sanırsam
Arkadaşlar
Ameliyat olduktan sonra dr.a tekrar ne zaman gidiyorsunuz?kaç gün sonra?alçıyı kaç gün sonra çıkarmak gerekiyor?drmu çıkarıyor siz mi?
burun içinde tampon vs oluyor mu?
Bunları özellikle soruyorum ona göre işten izin almam gerekecek ya kurban bayramından önce olacağım fakat dr.a sık gitmek gerekiyorsa kontrole, o zaman şubat tatilinde olmak zorundayım tecrübelerini paylaşan arkadaşlar çok sağolun şimdiden...
hadi bakalım kızlar ctesi ilk burunuzu görceksiniz hayırlı olsun ..ama size sunu söyleyim ilk acıldığında cok güzel gözükmüyor hem şişler ve sanki başkasının burnu gibi gelecek sizee bende böyle olmuştu zamanla gün gectikce alışıyosunuz size tuhaf gelcek :)) önemli olan kemiğin şeklidir zaten üsteki deri daha yapışma aşamasında olduğundan ödem cok vardır
Kızlar merhaba
Bende Ank32 'nin yardımıyla(sana ne kadar teşekkür etsem azdır) Zühtü demire ameliyat olmaya karar verdim ayrıca bankaya tüketici kredisi için başvurdum maaşım çok düşük...fakat ameliyat olmaktan acayip korkuyorum ama ne zaman ameliyatı çok başarılı geçmiş bir arkadaşın resmini görsem keyfim yerine geliyor ayrıca yazıştığım arkadaşlar diyorlarki fazla bir acısı yokmuş atrıca hepsi de çok memnun iyiki olduk diyorlar...
teknolog siz de zühtü beye mi ameliyat oldunuz mu?resminiz var mı?Paylaşırsanız çok sevinirim...
sevgiler
ege
aynene dediğin gibi, annemin pozitif yorumları sayesinde kendime geldim, çok sağolsun :), bundan sonra daha şişicekmi , orda bi tarafı şiş burunlu bi kaç kişi gördüm, öyle olcak mı, ya olursa, ben okula, işe gidemem
Arkadaşlar
Ameliyat olduktan sonra dr.a tekrar ne zaman gidiyorsunuz?kaç gün sonra?alçıyı kaç gün sonra çıkarmak gerekiyor?drmu çıkarıyor siz mi?
burun içinde tampon vs oluyor mu?
Bunları özellikle soruyorum ona göre işten izin almam gerekecek ya kurban bayramından önce olacağım fakat dr.a sık gitmek gerekiyorsa kontrole, o zaman şubat tatilinde olmak zorundayım tecrübelerini paylaşan arkadaşlar çok sağolun şimdiden...
Ank32, kapalı teknik açık teknik ne,nerden girip nerden ameliyat yapılıyo, dikişler ne tarafta, ben hiç bişiy anlamadım
bir tanede eski fotolardan koyarsan kıyaslama daha iyi olurr...
şimdilik resim ekleyemiyorum henüz bantlar çıkmadı ama çıkar çıkmaz resim ekliycem..
kapalı teknikle ameliyat oldum..dikiş falan hiç gözükmüyoo...altı bi hafta 1 haftada bant zaten bandın çıktığı gün tamponlarda alınıyo toplam 2 haftalık bi süreç işte...çokta kolay aslında korkulcak bişey yokk...
ben sana özet geceyim gerci yeni olan kızlarda var onlar şuan taze onlarda yazsın..doktor zaten bir kaçgün içinde cağırıyor içini kontrol ediyor temiliyor bir kaç günede içinde silikon tamponlar var onları almak için cağırıyor 1 hafta 10 de alçı cıkıyor bandaj yapıyor ondan sonra tekrar bir kaç güne gidiyosun benim hatırladığım böyle zaten doktor seni belli aralıklarla cagırıyor..
yüzde alçı varken su değmemesi mi gerekir?banyo durumu nasıl oluyor acaba?
ilk olarak bant ve silikon tamponlar alınıyor sonra alçı mı yerleştiriliyor yüze?Alçının çıkma süreside 7-10 gün arası galiba.Dr herhalde burnun durumuna göre alçıyı çıkarttırıyor herhalde dimi?ameliyat olduktan sonra kaç kez dr.a gittiniz acaba?
ilk olarak alçı alınıyo alçı alındıktan sonra bant yapıştırılıyo..yaklaşık 1 hafta sonrada silikon tamponlar ve bantlar çıkartılıyo...alçının çıkma süresi 1 hafta aslında...ama bu doktora görede değişiyoo kimisi 3 gün sonra alıyoo..ama zühtü bey genelde 1 hafta bekletiyo..bizim alçıların geç çıkma sebebi doktorun kongresi olduğu için ankarada olmayışıydıı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?