kızlar çok memnunum burnumdan...sadece okul olduğu için nete giremez oldum....şişliklerimm biraz daha insinn öyle koycam fotolarıı...ama dediğimm gibi beklediğimden daha güzell olduu ve kimse ameliyat olduğumu anlamıyoo..en yakın arkadaşlarımm bilee senin yüzünde bi değişiklik var ama çözemedikk diyolarr
işte bu çok önemli bir konu.Albümler kısmına bakınca mahvedilmiş pekçok burun var o yüzden resimlerini ve tecrübelerini paylaşan herkes sağolsun.Ben zühtü beye yaptığı ameliyatların sonuçlarına bakarak karar verdim sanırım yaptığı 10'a yakın burun gördüm.sevgili Ank32 de çok yardımcı oldu.Bunu paylaşmak istedim.
sevgiler
Ege
ohhh bee,sadece ben meraktayım sanıyordum:)))neyseki hayat belirtisi geldine güzel herkes burnundan cok memnun,catlover ne zaman oldu ki??bi de teknologu cok merak edıyorum naptı acep?????
canım teknolog daha ameliyat olmadı sen başka kişiyle karıştırdın sanırım:)
pigme ben öğrtmen olduğum için şubat tatilinde olacağım ama artık araştırma safhasını bitrdim Zühtü beye ameliyat olacağım.Teknolog ise forumun demirbaşı,müzmin araştırmacı :))ondan beklentimiz 2015'e kadar karar versin artık lütfen yani:)))benim araştırıp karar verme safham 1 seneyi buldu bu arada...
..alemsin evet geri dönülmez yola çıkıyoruz iyi araştırmak gerekiyorr..
2015 eekadarmı evrdin vakit bir 10 sene daha ekle bastonla gideyim ameliyata hem yüzümüde gerdiririm belki:
teknolog sen hangi doktorları araştırdın ve neden vazgeçtin??şuan hangi doktoru takip ediyosun??
bu arada yıllarca araştırıp bi anda gozu kararıp anı kararla amelıyat olanları da bılırım ki suan cok pısmanlar( kesınlıkle acele etmeden sındıre sındıre arastırmaya devam:)
catlover ile teknolog arasındaki dialoga koptum yaa:))))))) catlover karar aşaması en zor dönem zaten ,eğer dr seçimini yaptıysan bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir sanırım.şimdiden hayırlı olsun diyeyim.
catlover bende sevmiyorum öle yok olmuş burunlarıı ben hayatım boyunca bir kadının burnunu beğendimm uzun zmandırda bakmadımm...eski dansözlerdendi pınar eliçee kimse bilmez pek burnunu yaptırmadan önce erkeğe benzerdii..sonra burun ve saçlar kaç inceletmlere filann sexi bir hatuna döndü bugünşerd ebaktığımda burun delikleri iri gelsede okadıınınn değişmi benim burun takıntımın dahada alevlenmesine neden olmuştur hepp....çok beğenirim ayrıca kendisini herkes beğenmezz..erkek halini deil tabi bakımlı halini...bence burnuda başarılı delikler biraz daha küçük olsa daha iyi olurdu ama yinede bence çok başarılı burunn...
öle yüzde yok olmuş küçücük kalmış burunlar trzım deil birde bana gitmez zatenn..
Pınar Eliçe - Takvim - Galeri - Magazin
14 üncü foto olabilir ama daha vahim fotoları avrdı burnu daha uzundu daha genişti öle hatırlıyorumm....
yine o fotoda biraz anımsatıyorr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?