Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bunları duymak cok güzel sevimdim kızlarr fotolarınızı cok merak ediyorum bende bekliyorum arada girin böyle yorum yapın gelişmeleri

canım saolsın senide aramızda inş görcez inş seninde burnuşun istediğin gibi olur sanada yorum yapmak kısmet olur kızlar kaybolunca merak ediyorum bende, herkesin burnuşu süperr olsun inşşşşşş

ohhh bee,sadece ben meraktayım sanıyordum:)))neyseki hayat belirtisi geldi ne güzel herkes burnundan cok memnun,catlover ne zaman oldu ki??bi de teknologu cok merak edıyorum naptı acep?????

canım teknolog daha ameliyat olmadı sen başka kişiyle karıştırdın sanırım:)

canım teknolog daha ameliyat olmadı sen başka kişiyle karıştırdın sanırım:)

pigme ben öğrtmen olduğum için şubat tatilinde olacağım ama artık araştırma safhasını bitrdim Zühtü beye ameliyat olacağım.Teknolog ise forumun demirbaşı,müzmin araştırmacı :))ondan beklentimiz 2015'e kadar karar versin artık lütfen yani:)))benim araştırıp karar verme safham 1 seneyi buldu bu arada...

alemsin evet geri dönülmez yola çıkıyoruz iyi araştırmak gerekiyorr..
2015 eekadarmı evrdin vakit bir 10 sene daha ekle bastonla gideyim ameliyata hem yüzümüde gerdiririm belki:

catlover ile teknolog arasındaki dialoga koptum yaa:))))))) catlover karar aşaması en zor dönem zaten ,eğer dr seçimini yaptıysan bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir sanırım.şimdiden hayırlı olsun diyeyim.

teknolog sen hangi doktorları araştırdın ve neden vazgeçtin??şuan hangi doktoru takip ediyosun??

teknolog sen hangi doktorları araştırdın ve neden vazgeçtin??şuan hangi doktoru takip ediyosun??

herkesin bildiği gibi ankarada zühtü beyi uzun zman takip ettimm..sonra birkaç arkadaş sorun yaşadığı için vazgeçtimm..takip ettiğim zmanlarda burnu güzel olanlar burcu vardı onunki güzel olmuştu....nehiyy namı değer ank32 başka hatırlayamadım ama ben sorunları da takip ettiğim için risk almadımm..

istanbulda bir çok doktor takip ettimmm
bazıları özel nedenlerden kimi çok pahalı kimininn burun ucu yapışını beğenmedim kimi çok uzun burunlar yapıyordu kimi doğal diye dümdüzz
neyse en son şuan cemil tugay takip ediyorumm...izmirde....henüz takipteyimm...haber verirrimm..

Son düzenleme:
:)))tamam teknolog.gerci bence de en iyisini yapıyosun.sonucta o ki hayatta 1 kere olacaksa en iyisi olsun ama bu işler biraz da şans işi.çok iyi bi doktordan cok vahım burunlar cıkabılıyo ya da cok vasat bı doktordan cok muazzam burunlar ..ne kadar didiklersen o kadar da cıkmaza giriyosun umarım aklının gonlunun kesenın yattıgı doktoru en kısa zamanda bulursun

bu arada yıllarca araştırıp bi anda gozu kararıp anı kararla amelıyat olanları da bılırım ki suan cok pısmanlar( kesınlıkle acele etmeden sındıre sındıre arastırmaya devam:)

bu arada yıllarca araştırıp bi anda gozu kararıp anı kararla amelıyat olanları da bılırım ki suan cok pısmanlar( kesınlıkle acele etmeden sındıre sındıre arastırmaya devam:)

aynen canımmm bend ebiliyorumm 4 . ameliyatı çok iyi doktor diye bildiğimiz doktorlara olup pişman olanlarıda bilyorumm...hala deformasyon da var 5.yi olcak belkii..zman bol beklerizzz

gerçekten en zor aşaması dr seçimi kısmı.İkinci olarakta makul beklentiler içinde olmak lazım.bazı insanlar düzgün ve doğal olsun derken kimisi aman çok kalkık olsun ufak olsun felancaya benzesin şeklinde talepte bulunuyorlar sonuçta bu organın çok önemli bir fonksiyonu var canının istediği şekle sokamazsın...mesela bazen ajda pekkanın burnu ne güzel diyenler oluyor kadının burnu erimiş yüzüne göre çok ufaltılmış sanki yüzünde maske var acayip yapay duruyor hayret ediyorum bunu diyen insanlara...
ve malesef her ameliyatta belli bir risk vardır ama dr.un genel performansına ve çalışma ilkelerine bakmak lazım.Zühtü beyin internet sitesini de okudum bu benim anlayışıma uyuyor.

catlover bende sevmiyorum öle yok olmuş burunlarıı ben hayatım boyunca bir kadının burnunu beğendimm uzun zmandırda bakmadımm...eski dansözlerdendi pınar eliçee kimse bilmez pek burnunu yaptırmadan önce erkeğe benzerdii..sonra burun ve saçlar kaç inceletmlere filann sexi bir hatuna döndü bugünşerd ebaktığımda burun delikleri iri gelsede okadıınınn değişmi benim burun takıntımın dahada alevlenmesine neden olmuştur hepp....çok beğenirim ayrıca kendisini herkes beğenmezz..erkek halini deil tabi bakımlı halini...bence burnuda başarılı delikler biraz daha küçük olsa daha iyi olurdu ama yinede bence çok başarılı burunn...

öle yüzde yok olmuş küçücük kalmış burunlar trzım deil birde bana gitmez zatenn..

catlover,o kadar güzel ifade etmişsinki...dediğin gibi herseyden once bu organın bı fonksıyonu var,estetık kaygılar bı kenara nefes problemı yaratmayan, hıs kaybını mınımumda tutan bı doktor elı olması cok onemlı...kaldıkı en guzel estetık burun, dogal ve uzun vadede sorun cıkarmayan burundur bence de...cumleten hayırlısını dılıyorum:)))

teknolog,ben pınar eliçenin eski halını bulamadım ya.eskı bı dansoz oldugunu bılıyorum ama estetıklı oldugunu bılmıyordum cok merak ettım yaa???

pınar eliçenin hiç blmiyordum ameliyat olduğunu.çok net hatırlamıyorum ama burnu fena değildi..keşke onun eski halinin resmi olsaydı..bakardık..
estetikli ünlülerden en çok kimi beğeniyorum ben; kesinlikle özge özberki ameliyat olmadan önceki resmini görmüştüm muhteşem bir değişim olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…