Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ank32 yani damlacığım diyebilirim :)çok saol...eşimi ikna ettim ekim başı gibi ameliyat olurum heralde zühtü beye sordum öyle bir şey yok dedi zar zor eşim ikna olunca şimdi ikinci kez ameliyat korkusu sardı beni ..ya istediğim gibi olmazsa o kadar çile yine boşa giderse....doktora bu defa güveniyorum sizin burunları görünce ama yine de kısmet inşallah benim burnum da istediğim gibi olur zühtü bey beni de yanıltmaz....seçenek çok olunca insan doktor seçmekte zorlanıyor...

gsmpy,ank32 her konuda cok yardımcı oluyo saolsun.topikin guzın ablası oldu zaten:)zuhtu beyci kullanıcılar kafasındakı tum sorulara ondan yanıt buluyo.her asamada yardımcı olacagına emın olabılırsın,tekrar tesekkurler damla abla...

haklısın pigmecim....sağolsun...hani bazıları diyor ya doktorların özel adamları var sitelerde reklamını yapıyorlar diye...ama yapılan bir şey varken ortada reklam değildir... varsın reklam olsun hem...ben de çok övüyorum doktorumuzu şimdiden inşallah ameliyattan sonra da öyle düşünürüm hem o zaman reklamı damla gibi burnumun kendisi yapar:)))))

canım hayırlısı olsun herşeyin inş cok güzel olur seninde burnuşun ..doktor secimi evt en zoru bencede eskiden daha az secenek varken şimdi daha cok secmekte tabiyki zorlaşıyor allah herkese bu konuda yardımcı olsun..

canım benim seni tesadüfen gördüğüm içinde cok memnunum iltifatların içinde cok tşkler canım zühtü beyden ziyade ben yaşadıklarımı en doğru şekilde sizlere anlatıyorum buda beni sizlere yardım ettiğim için mutlu ediyor.cünki zamanında bana yardım edecek yada sorularımı yanıtlayacak kimse yoktu burayı bulana kadar elimden geldiğince cevaplamaya calışıyorum soruları fıstıklar:))

canım bu konuda zamanındada sıkıntılar yaşadım özel adamı yada başka itamlarda oldu. ama beni tanıyan ve gören cok kişi oldu burda arkadaş olduklarım oldu onun için kim ne düşünürse düşünsün cokta umurumda değil sonuçta ben bi kaç ameliyat oldum ve bunun sonuçlarından memnunum ve bunları sizlerle paylaşıyorum gerisi önemsiz doktorum diye değil egerki kötü olsaydı burnum veya gögüsüm herhangi birisnde sorun yaşasaydım bunuda eleştirir ve bunlarıda paylaşırdım.herkes doktorlarda dahil dört dörtlük değiller en iyisi bile birazda bence şans meselesi diyorum benim begendiğimi bi başkası begenmeyebilir yada hata bulabilir ama şu var burun işi sabır işi emek işi bunu yaşadığım için biliyorum..inşallah herkesin gönlüne göre verir allah dilerim her ameliyat olan o kadar eziyet ve maddi olarakta sıkıntı cekiliyor herkesin burnu cokkk cokk güzel olurrr..

çok saol damlacığım ALLAH razı olsun başka ne denir ki?kim ne düşünürse düşünsün ortada yapılmış bir iş var diyorumyine yani övmeye değer bir iş var tabii paylaşıp doktorunu öveceksin...dur bak inşallah benim burnumda seninki gibi olurda ben de her yerde konuşurum doktorumu anlatırım...

inş canım herkesin gönlüne göre olsun herşey güzel olur ve en önemlisi sağlıkla cıkmak fıstık..sende olup kaybolmada:)))

arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istıyorum... yasemin hadıventin burnunu beğeniyorum onun gibi burna sahip olan arkadaşlar varmı.

27 ekim e ameliyat günü aldım çook heyecanlıyım revizyon...acaba nasıl olcak....zühtü hocanın başının etini yiyenlere ben de katıldım soracak çok şeyim var...bana duaa edin...

123ntc,edenbeast,sumrusimay nerdesiniz arkadaslar??ne foto paylastınız ne yorum,meraktayızzzzz??????

27 ekim e ameliyat günü aldım çook heyecanlıyım revizyon...acaba nasıl olcak....zühtü hocanın başının etini yiyenlere ben de katıldım soracak çok şeyim var...bana duaa edin...

canım benim hayırlı olsun inşş cok güzel olur burnuşun istediğin gibi aramızda senide görürüz..birazda sana yorum yapalım fıstık:)

henüz yeni ameliyat olmuş arkadaşların akıbetini ben de çok merak ettim, fotolarını koymayı beklerken birden yok oldular, insanın aklına da kötü şeyler gelmiyor değil hani..burunlarını beğenmeyip te içlerine mi kapandılar acep??

arkadaşlar herşey yolunda :) burnuşumdan çok memnunum. olumlu yorumlar alıyorum. işe başladığım için pek fazla giremiyorum nete. ilk fırsatta foto yükleyeceğim merak etmeyin :)

kızlar çok memnunum burnumdan...sadece okul olduğu için nete giremez oldum....şişliklerimm biraz daha insinn öyle koycam fotolarıı...ama dediğimm gibi beklediğimden daha güzell olduu ve kimse ameliyat olduğumu anlamıyoo..en yakın arkadaşlarımm bilee senin yüzünde bi değişiklik var ama çözemedikk diyolarr

işte bu çok önemli bir konu.Albümler kısmına bakınca mahvedilmiş pekçok burun var o yüzden resimlerini ve tecrübelerini paylaşan herkes sağolsun.Ben zühtü beye yaptığı ameliyatların sonuçlarına bakarak karar verdim sanırım yaptığı 10'a yakın burun gördüm.sevgili Ank32 de çok yardımcı oldu.Bunu paylaşmak istedim.
sevgiler
Ege

ohhh bee,sadece ben meraktayım sanıyordum:)))neyseki hayat belirtisi geldi ne güzel herkes burnundan cok memnun,catlover ne zaman oldu ki??bi de teknologu cok merak edıyorum naptı acep?????

arkadaşlar herşey yolunda :) burnuşumdan çok memnunum. olumlu yorumlar alıyorum. işe başladığım için pek fazla giremiyorum nete. ilk fırsatta foto yükleyeceğim merak etmeyin :)

aa canım seni görmek güzel fıstık sevindim iyi olmana foto eklede görelim merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…