ozgenın de pınarın da eskı halı gayet guzelmıs.ben iyiden iyiye, dogal butun burunların karakterıstık durduguna ınanmaya basladım yaa,sanırım bı sure sonra estetık karsıtı baslıklarda kendımı bulucam
pigme ben öğrtmen olduğum için şubat tatilinde olacağım ama artık araştırma safhasını bitrdim Zühtü beye ameliyat olacağım.Teknolog ise forumun demirbaşı,müzmin araştırmacı :))ondan beklentimiz 2015'e kadar karar versin artık lütfen yani:)))benim araştırıp karar verme safham 1 seneyi buldu bu arada...
alemsin evet geri dönülmez yola çıkıyoruz iyi araştırmak gerekiyorr..
2015 eekadarmı evrdin vakit bir 10 sene daha ekle bastonla gideyim ameliyata hem yüzümüde gerdiririm belki:
herkesin bildiği gibi ankarada zühtü beyi uzun zman takip ettimm..sonra birkaç arkadaş sorun yaşadığı için vazgeçtimm..takip ettiğim zmanlarda burnu güzel olanlar burcu vardı onunki güzel olmuştu....nehiyy namı değer ank32 başka hatırlayamadım ama ben sorunları da takip ettiğim için risk almadımm..
istanbulda bir çok doktor takip ettimmm
bazıları özel nedenlerden kimi çok pahalı kimininn burun ucu yapışını beğenmedim kimi çok uzun burunlar yapıyordu kimi doğal diye dümdüzz
neyse en son şuan cemil tugay takip ediyorumm...izmirde....henüz takipteyimm...haber verirrimm..
Nasl da geiyor zaman, nasl da deiiyor insan! / Magazin / Milliyet Gazete
özgeyi buldum evet güzle değişim olmuş..
pınara bakim bendee...bir araa bir magazin programında vermişlerdi...netten hiç bakmamıştımm..
catlover,o kadar güzel ifade etmişsinki...dediğin gibi herseyden once bu organın bı fonksıyonu var,estetık kaygılar bı kenara nefes problemı yaratmayan, hıs kaybını mınımumda tutan bı doktor elı olması cok onemlı...kaldıkı en guzel estetık burun, dogal ve uzun vadede sorun cıkarmayan burundur bence de...cumleten hayırlısını dılıyorum:)))
canım sen yabancı değilsin seni sülaleden sayıyorum artık:)) benden sana bi tavsiye canım kimi takip edersen et hepsinde bi kusur bulacaksın yada bi zaman sonra onlardanda vazgeciceksin kusursuz doktor yoktur bence bu birazda şans meselesidir.neler okuyoruz görüyoruz önemli olan esas senin bi karar verip bazı riskleri alıpp olman her ameliyatta risk vardır.bizim doktorumuzda dört dörtlük değil allah yapsı değil bu kul yapısıı ama ne istediğin cok önemli burun işi hem uzamanlık isteyen bişey herkesin yüz anatomisi farklı ve herkes farklı burun yaptırmak zorunda sende bunu benden iyi biliyosundur ve bendende tecrübeli sayıyorum seni yılların burda okumakla gecti ama arkadaşım artık bi karar verde ol artıkk kime olcaksan yiter yav:))) kaç sene oldu halen beklemedesin yaş gidiyorr hayat geciyorr bide sen olda iki yorum yapalım burnuşuna:)))
catlover ve sana aynen katılıyorum canım en önemlisi ameliyattan sağlıklı cıkmak ve nefes olayının düzgün olması daha sonra görsel dış yapısı ve suratın anatomisine uyması geliyor tabiyki bunlar içinde iyi bir doktor ve zaman gerekiyor..estetik olupta hemen süper burunum olsun diye bişey yok burunda zaman cok önemli beklemek burnun oturması bunu hep diyorum cünki yeni olanlar sabırsız ve telaşlı korkuyorlar cünki en kötü zamanlarını ilk zamanlarda yaşıyolar şunu hep söyledim burnun iç yapısı yani kemik şekli ve delikleri iyi yapılmışsa dışı önemli değildir yani derisi şişliği önemli olan kemik cünki burun ödem yaptığından su gibi olur başta elinize su gibi gelir ve burun derisi burun ufaltıldığı için deri fazlası kendini zamanla cekicektir aynı bişeyin cekmesi gibi buda zamanla o kemiğin üstünü saracaktır ve esas o zaman burunun gercek şekli ortaya cıkacaktır.burun oturması budur esas ödemlerin bitmesi ve derinin kemiği sarması arada şişlik yani ödem dokusunun kalmamasıdır. sert olur burun ucuda sertlik aylarca gitmez en son burun ucunun şişliği ve hissizliği gider uyuşuktur ve bu zamanla geçiyor ben bunları defalarca yazmışımdır. cünki bunları yaşadım cok kötü günlerimde oldu aynaya baktıkca böylemi kalacak cok kötü dediğimde oldu afedersiniz ama domuz burnu bile diyodum o kadar kötü geliyordu sonra sonraa alışmaya şeklinin düzeldiğini gördükce kendimi teselli ettim ve bu zamanlara geldim şimdii cokk mutluyum ve memnunum burnunmdan herkesede benim gibi sonuçlarla cıkmalarını dilerim.ama kızlar sabırr tek seyiniz sabırlı olmak gerisi size kalmış kızlar anlatabilmişimdir umarım fıstıklar:)
hahahha alemsin yaa..evet haklısınn ama okadar şey olduki tam akrar veriyorsunn bişey çıkıyorr...bu sene üst üstee ameliyat lar oldu ailede babam ve büyük oğlum ameliyat oldu canımm....yarınd akız akrdeşim gircek ameliyata...kız kardeşimin biraz riskli bir ameliyat bana sıra gelmiyor desem yeri...çünkü ben yaptırıncaa çocuklara bakacak biri lazım geliyor oda kız kardeşimdi...onun ameliyat biraz riskli ve sonucunu sorunsuz olarak ümit ediyoruz ama risk faktörü tahmin edildiği gibi olurssa uzun süre cek komplikasyonları sanırımm...bu sene bu işi bitirmek için her adım attığımdaa bişey çıktı....bend ebirazz böle akdare inanan biriyimm..bir sorun iki sorun çıkınca dur diyorum demek hayırlısı deilmiş diyorum geri çekiliyorumm...
şu durumları atlatalımm diyecem ama önümüzdee birkaç durum daha var atlatalım bakalım elzem deil kuuu:)) daa 23 yaşındayım:)))) zamanım var benim:))niden öle diyorsunn yaşayacak çok şeyim varr:)))))
sağlık olsun canım sağlık inan sonrası hallolur olmasada çirkin burnum var diye ölmem heraldee diyorum
Çok doğrusun...bu arada bende keşke hemen olabilsem de biran önce kurtulsam ama işte yoğun çalışınca böyle ertelemek zorunda kaldım.beklemek çok zor geliyor artık işkence gibi...
diğer bir forumda okudum insanlar bir ünlünün fotosuyla gidip ben bundan istiyorum diyorlarmış çok yazık...ben dr olsam böyle diyen birini kovarım yeminle...malesef piyasadaki bazı drlarda bu şekilde çalışıyorlarmış...ameliyat olacaklarda bu forumu muhakkak okumalı...bu forum o kadar güzelki ben bir şey bile alacak olsam ilk önce forumdan araştırıyorum...
kızlar az kaldı 27 sinde ameliyat oluyorum bana dua edin...15 gün annemlerde kalıcam orada nete bağlanamam artık bayram dönüşü haberdar ederim inşallah inşallah memnun bir şekilde....
kızlar albüme iki resim ekledimm....çok memnunum nefes sorunum da yokk...henüz işi burnumm ama bu halilyle bile hoşuma gidiyoo
kızlar albüme iki resim ekledimm....çok memnunum nefes sorunum da yokk...henüz işi burnumm ama bu halilyle bile hoşuma gidiyoo
sumrusimay sen de mi zühtü beye ameliyat oldun?merak ettim ben de görebilirmiyin fotoğrafın varsa yeni halinle?ben de üçüncü ameliyatımı olucam çünkü ve böyle forumlarla karar veriyoruz işte kime olunacağına:44:
canım ben seni olmuşsundur sanıyodum..bayagdır girmiyodun yada bana denk gelmedin halen araştırmadasın anladığım kadarıylaaa zor bi olay senin için üç oluncaa cok haklısın araştırmakta..kolay gelsin
yok ben olmadım canım,artık çok daha iyi araştırıyorum ve sanırım bu yaza anca olurum diye düşünüyorum.ama şimdiden karar verebilirim kime olacağıma,bu daiyi bişey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?