Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozgenın de pınarın da eskı halı gayet guzelmıs.ben iyiden iyiye, dogal butun burunların karakterıstık durduguna ınanmaya basladım yaa,sanırım bı sure sonra estetık karsıtı baslıklarda kendımı bulucam

Bende sevmiyorum kalkık ucu incecik kemer kısmı oyulmuş burunları sevimli bir ifade veriyor ama yüz karakteri yokoluyor.eğer iyi bir dr.tarafından yapılmamışsa ve natürel değilse hele sevimlide olmuyor garip oluyor.Birde estetikli yerli ünlülerden bahsettik ama yabancılardan bahsetmedik.
halle berry nin tipik geniş zenci burnunu daraltmışlar ve müthiş olmuş.ngelina jolinin ise kısa olan burun direğini uzatmışlar oda ameliyattan sonra çok popüler oldu.

canım hayırlısı olsun...teknolog içinde teşhis doğru cok güldüm :))) araştırmacı gazeteciler gibidir kaç sene oldu halen olcak bakalım bu doktoruda iyice araştırsın inş buna olur onunda aramızda görürüz..:)

alemsin evet geri dönülmez yola çıkıyoruz iyi araştırmak gerekiyorr..
2015 eekadarmı evrdin vakit bir 10 sene daha ekle bastonla gideyim ameliyata hem yüzümüde gerdiririm belki:

ahahahah abartma ne bastonu taş gibi hatunsun kk'nın demirbaşısın ..2015 az olmuşş senin oğlan evlenirken olursun artık:))))

canım sen yabancı değilsin seni sülaleden sayıyorum artık:)) benden sana bi tavsiye canım kimi takip edersen et hepsinde bi kusur bulacaksın yada bi zaman sonra onlardanda vazgeciceksin kusursuz doktor yoktur bence bu birazda şans meselesidir.neler okuyoruz görüyoruz önemli olan esas senin bi karar verip bazı riskleri alıpp olman her ameliyatta risk vardır.bizim doktorumuzda dört dörtlük değil allah yapsı değil bu kul yapısıı ama ne istediğin cok önemli burun işi hem uzamanlık isteyen bişey herkesin yüz anatomisi farklı ve herkes farklı burun yaptırmak zorunda sende bunu benden iyi biliyosundur ve bendende tecrübeli sayıyorum seni yılların burda okumakla gecti ama arkadaşım artık bi karar verde ol artıkk kime olcaksan yiter yav:))) kaç sene oldu halen beklemedesin yaş gidiyorr hayat geciyorr bide sen olda iki yorum yapalım burnuşuna:)))

catlover ve sana aynen katılıyorum canım en önemlisi ameliyattan sağlıklı cıkmak ve nefes olayının düzgün olması daha sonra görsel dış yapısı ve suratın anatomisine uyması geliyor tabiyki bunlar içinde iyi bir doktor ve zaman gerekiyor..estetik olupta hemen süper burunum olsun diye bişey yok burunda zaman cok önemli beklemek burnun oturması bunu hep diyorum cünki yeni olanlar sabırsız ve telaşlı korkuyorlar cünki en kötü zamanlarını ilk zamanlarda yaşıyolar şunu hep söyledim burnun iç yapısı yani kemik şekli ve delikleri iyi yapılmışsa dışı önemli değildir yani derisi şişliği önemli olan kemik cünki burun ödem yaptığından su gibi olur başta elinize su gibi gelir ve burun derisi burun ufaltıldığı için deri fazlası kendini zamanla cekicektir aynı bişeyin cekmesi gibi buda zamanla o kemiğin üstünü saracaktır ve esas o zaman burunun gercek şekli ortaya cıkacaktır.burun oturması budur esas ödemlerin bitmesi ve derinin kemiği sarması arada şişlik yani ödem dokusunun kalmamasıdır. sert olur burun ucuda sertlik aylarca gitmez en son burun ucunun şişliği ve hissizliği gider uyuşuktur ve bu zamanla geçiyor ben bunları defalarca yazmışımdır. cünki bunları yaşadım cok kötü günlerimde oldu aynaya baktıkca böylemi kalacak cok kötü dediğimde oldu afedersiniz ama domuz burnu bile diyodum o kadar kötü geliyordu sonra sonraa alışmaya şeklinin düzeldiğini gördükce kendimi teselli ettim ve bu zamanlara geldim şimdii cokk mutluyum ve memnunum burnunmdan herkesede benim gibi sonuçlarla cıkmalarını dilerim.ama kızlar sabırr tek seyiniz sabırlı olmak gerisi size kalmış kızlar anlatabilmişimdir umarım fıstıklar:)

hahahha alemsin yaa..evet haklısınn ama okadar şey olduki tam akrar veriyorsunn bişey çıkıyorr...bu sene üst üstee ameliyat lar oldu ailede babam ve büyük oğlum ameliyat oldu canımm....yarınd akız akrdeşim gircek ameliyata...kız kardeşimin biraz riskli bir ameliyat bana sıra gelmiyor desem yeri...çünkü ben yaptırıncaa çocuklara bakacak biri lazım geliyor oda kız kardeşimdi...onun ameliyat biraz riskli ve sonucunu sorunsuz olarak ümit ediyoruz ama risk faktörü tahmin edildiği gibi olurssa uzun süre cek komplikasyonları sanırımm...bu sene bu işi bitirmek için her adım attığımdaa bişey çıktı....bend ebirazz böle akdare inanan biriyimm..bir sorun iki sorun çıkınca dur diyorum demek hayırlısı deilmiş diyorum geri çekiliyorumm...

şu durumları atlatalımm diyecem ama önümüzdee birkaç durum daha var atlatalım bakalım elzem deil kuuu:)) daa 23 yaşındayım:)))) zamanım var benim:))niden öle diyorsunn yaşayacak çok şeyim varr:)))))

sağlık olsun canım sağlık inan sonrası hallolur olmasada çirkin burnum var diye ölmem heraldee diyorum

Çok doğrusun...bu arada bende keşke hemen olabilsem de biran önce kurtulsam ama işte yoğun çalışınca böyle ertelemek zorunda kaldım.beklemek çok zor geliyor artık işkence gibi...
diğer bir forumda okudum insanlar bir ünlünün fotosuyla gidip ben bundan istiyorum diyorlarmış çok yazık...ben dr olsam böyle diyen birini kovarım yeminle...malesef piyasadaki bazı drlarda bu şekilde çalışıyorlarmış...ameliyat olacaklarda bu forumu muhakkak okumalı...bu forum o kadar güzelki ben bir şey bile alacak olsam ilk önce forumdan araştırıyorum...

ahahaha sana hastayım canım daha cok gençsin tabiyki ..ama ailenle ilgili olanlara üzüldüm cok geçmiş olsun canım..inş sıra sanada gelcek en azından ben görcem bunu umuyorum:) ilk baştaa herşeyin allah hayırlısını diliyorum hayatım ...ben senden yaşlıymışımm cok moralmanim bozuldu bak şimdiii ahahahaha seviyorum seni herşey gönlünce olsun fıstığım takipteyim biliyosun:)))

canım herşeyin bir zamanı var kısmet bide he diyince herşey olsa keşke..önemli olan karar vermek zaten..bu demektir ki sen bi aşama öndesin geris gelir.. zaten öyle insanlar tonla ben cok gördümm elinde fotoyla gelenleri o kadar saçmaki yanii allah doktorlara sabır versin ne diyim işler cok zor..bu forum bencede cok faydalı ve her konuyu bulabilceğimiz bir alan bu siteden cok bilgi edindim onun için seviyorum burayı burdan olan arkadaşlarımıdaaa ben bayagı eskidim uzmanlaştık burda:)) yakında doktor cıkcamm az kaldı ahahahaha ev hanımından doktorluğaa gecişş yapcamDDD

kızlar az kaldı 27 sinde ameliyat oluyorum bana dua edin...15 gün annemlerde kalıcam orada nete bağlanamam artık bayram dönüşü haberdar ederim inşallah inşallah memnun bir şekilde....

kızlar az kaldı 27 sinde ameliyat oluyorum bana dua edin...15 gün annemlerde kalıcam orada nete bağlanamam artık bayram dönüşü haberdar ederim inşallah inşallah memnun bir şekilde....

şimdiden hayırlı olsun..sağlıkla sende aramıza dönersin inşşş memnun kalırsın canım

kızlar albüme iki resim ekledimm....çok memnunum nefes sorunum da yokk...henüz işi burnumm ama bu halilyle bile hoşuma gidiyoo

kızlar albüme iki resim ekledimm....çok memnunum nefes sorunum da yokk...henüz işi burnumm ama bu halilyle bile hoşuma gidiyoo

sumrusimay sen de mi zühtü beye ameliyat oldun?merak ettim ben de görebilirmiyin fotoğrafın varsa yeni halinle?ben de üçüncü ameliyatımı olucam çünkü ve böyle forumlarla karar veriyoruz işte kime olunacağına:44:

canım baktım fotolarına cok doğal duruyor cok güzel olmuşş ama dediğin gibi cokk şiş daha cok var o burnun oturmasınaaa zamanlaa ama bu hali bile güzel olmuşş nazar değmesin canım:)

canım ben seni olmuşsundur sanıyodum..bayagdır girmiyodun yada bana denk gelmedin halen araştırmadasın anladığım kadarıylaaa zor bi olay senin için üç oluncaa cok haklısın araştırmakta..kolay gelsin

yok ben olmadım canım,artık çok daha iyi araştırıyorum ve sanırım bu yaza anca olurum diye düşünüyorum.ama şimdiden karar verebilirim kime olacağıma,bu daiyi bişey olur

yok ben olmadım canım,artık çok daha iyi araştırıyorum ve sanırım bu yaza anca olurum diye düşünüyorum.ama şimdiden karar verebilirim kime olacağıma,bu daiyi bişey olur

Daha önceki ameliyatlarınızı kime oldunuz?neden dolayı memnun değilsiniz?şekil sebebiyle mi nefes problemimi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…