Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
]

Birincisini prof.dr. emin maviliye,ikincisini ferruh bingül ile kürşat durala oldum.birinci ameliyatımda nefes problemim vardı ama okadar rahatsız edici seviyede değildi,biraz daha görüntü için oldum ve yamuk yumuk kaldı.ama şimdiki haline göre o iyiymiş,mumla arıyorum en azından iki kaşımın arasından doğru inen kemik yamuk da olsa düzgün iniyordu,hani çöküklük falan yoktu ,fakat ucu çok kötüydü,çok genişti ve yamuktu,ve hala deviasyon vardı.ikinciyi nefes problemi için oldum büyük ölçüde,ama aynı zamanda ucunun düzeltilmesi için oldum. deviasyonu gidermek de nefesi düzeltmenin yoluydu zaten.

düzelmeyi bırak şuan spreysiz yaşayamıyorum,yarım saatte bir sıkmazsam fenalaşıyorum,derslere bile girmediğim oluyor.görüntü olarak da daha kötü hale geldi,ablak bi ifade var yüzümde,ve kemikte çöküklük var,ve hala yamuk.çok pişmanım.

Son düzenleme:

canım benim cok üzücü bu kadar ameliyat olup sonucun bu olması,ama üzülme canım ya inşallah istediğin gibi bir doktor bulursunda ona olursun inşş dahada güzel olur araştırmaya devam o zaman

canım baktım fotolarına cok doğal duruyor cok güzel olmuşş ama dediğin gibi cokk şiş daha cok var o burnun oturmasınaaa zamanlaa ama bu hali bile güzel olmuşş nazar değmesin canım:)

teşekkür ederimm :) :) şiş henüzz dediğin gibi resim çok çekinmedim henüz bu çekilenlerden uzaktandı işte.. bu hafta çektirirp koymayı düşünüyorumm...2 aylık bile olmadı daha..

teşekkür ederimm :) :) şiş henüzz dediğin gibi resim çok çekinmedim henüz bu çekilenlerden uzaktandı işte.. bu hafta çektirirp koymayı düşünüyorumm...2 aylık bile olmadı daha..

zaten cok yeni canım bi 6 ay olsun o zaman acaip değişiyor kendimden biliyorum yeni foto ara ara ekle bizede haberdar et bakalım canım

gerçekten çok üzüldüm bütün bu yaşadıklarına.Bu forumda 3-4 kez ameliyat olanlar insanlar var kaburgadan parça alarak burnu düzeltiyorlarmış ama çok işinin ehli bir dr.a gitmek lazım.bu forumu iyi takip edebilirsen o arkadaşlara mesaj atarak tecrübelerini öğrenir ve eğer tekrar ameliyat olmak istiyorsan onların tavsiyeleri ile dr.seçimi yapabilirsin.Allah yardımcın olsun...

teşekkür ederim.amin..

fataldanger eğer imkanın olursa resmini yüklesene.Albümde resmini görüp sana dr.tavsiyesi yapabilecek benzer şeyleri yaşamış insanlar var...

çok üzüldüm gerçekten. Bu kadar ameliyattan sonra insan cesaret edemez tekrar ameliyata ama inan Serdar Öztürk çok iyi bir doktor. ben ameliyattan önce zühtü demire de muayene oldum. ama muayeneden bile fark ettiriyor doktorlar. üstelik revizyona giriyor seninki. çok dikkatli seçim yapman gerekiyor. Allah kolaylık versin

ben geldiiimmm...ameliyat oldum rahat geçti zühtü hoca çok ilgili bir doktor..saolsun sorunsuz atlattım ameliyatı..şekil içinse daha konuşmak için çok erken 2 hafta oldu...şişlikler insin bakayım inşallah beğenirim şimdilik aynaya bakınca çok garipsiyorum sanki başka bir burun şiş bir yüze montelenmiş gibi duruyor..sabırsızlıkla inmsini bekliycem...

merhaba

çok geçmiş olsun canım en büyük kısmını atlatmışsın geriye sadece sabretmek kalmış.zaman su gibi akıyor zaten. bi kız ameliyattan 1 ay ve 1 sene sonraki resmini yüklemişti o kadar değişmiş o kadar güzel otumuştu kii burnu... bu arada mesaj atmışsın fakat benim posta klasörü çok dolu olduğundan ulaşmamış ama boşalttım şimdi:))
sevgiler...

dediğim gibi zühtü bey çok ilgili bir doktor eve çiçek bile yolladı o kad

ar sevinip şaşırdımki diğer doktorda hiç ilgi görememiştim sorularıma bile ukalaca cvp veriyordu ama zühtü hoca öyle değil ne sorarsanız cevap veriyor anlatıyor eli de çook hafif inşallah burnum istediğim gibi oturur da rahatlarım..fiyat her burna göre değişiyor buradan bir şey demek yanlış olur tampon olayında çok korkuyordum çünkü öbüründe bayağı bir acı çekmiştim ama bunda hissetmedim bile...şimdilik burnum çok şiş çok kalkık ve kavis yok ben kavis istemiştim ama olmuyormuş her burun..bakalım şişliklr gidince nasıl olcak bekleyip göreceğiz

canım hoşgeldin 1 haftadır yoktum bugün okuyorum yorumları cok geçmiş olsun suanda en kötü dönemini yaşıyosun takma burun gibi gelir sana zamanla düzelcek bunlar her ay değişcek burnun sabır lazım burundaa inş cok güzel olur fıstık

doktorum diye demiyorum ama cok incedir kendisi cokta ilgilidir kontrole felan gitmezsen ararlar soraralar ben 1 sene gittim kontrollere cok önemli hele masajlar daha önemli onun için ihmal etmeyin dediklerini aynen uygulayın..ben gögüste 1 bucuk seneyi geçti olalı kendisine her yaptığı operasyonda kendisinde cok memnun kaldım onun içinde tavsiye ediyorum herzaman:)

sola doğru hafif masaj önerdi yapıyorum sık sık hatta bazen elim öyle kalıyorum 1 -2 dakika bakalım yaa beklemek zor 15 tatilde kontrole gidicem...o zaman oturur daha da inşallah memnun kalırım...

gsmpy tampon dediğin silikon tampon mu?nasıl bir şey acı veriyormu? revizyon ameliyatı mı oldun?gerçekten eli hafif mi bunu duyduğuma çok sevindim ....çünkü çok korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…