Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gsmpy tampon dediğin silikon tampon mu?nasıl bir şey acı veriyormu? revizyon ameliyatı mı oldun?gerçekten eli hafif mi bunu duyduğuma çok sevindim ....çünkü çok korkuyorum...

canım hiç korkma eli gerçekten hafif evet silikon tampondu ilk amelliyatta çok agrımıştı ama bu defa hissetmeden bir bakmışım çıkmış...ben doktorumu çok sevdim inşallah şişlikler inince de bu düşüncelerim devam eder:))))

canım ilk ameliyattan neden memnun kalmamıştın?çok sewindim dr.la ilgili herkes çok olumlu şeyler yazdı şu ana kadar...bende epey bir hastasının resmini gördüm bu forumda gercekten doğal ve güzeldi yaptığı burunlar.
peki bu silikon tamponlar burundayken nefes alınıyormu o işe mi yarıyor nasıl bişey çok merak ettim...

kızlaarr burnum her geçen gün daha güzel oluyor :) 2 hafta önce kontrole gittim. masaja bile gerek olmadığını söyledi zühtü bey :) biraz daha şişlikleri inince foto koycam.

kızlar ben forumda yeniyim. bende burun estetiği olcam yılbaşından önce ama doktor konusunda çok kararsızım. zühtü bey yada ünal beye olmak istiyorum sizin deneyimleriniz doğrultusunda:). bi türlü karar veremedim.

gsmpy,cok gecmıs olsun tekrar.ilk amelıyatını kıme olmustun ve ne kadar zaman once olmustun??bana daha once demıslerdı ki; estetık ısıne gırınce kurtulamıyosun ıllakı revızyon gerekıyo,dogru mu yoksa? bu arada sen kavıs ıstemıssın ama zuhtu bey olmaz demıs,neden??

herkese merhabalar,
çok mesaj yazmadığım için zühtü beye burun ameliyatı olan arkadaşların fotoğraflarını göremiyorum, ilk muaynede daha önce yaptığı çalışmaları gösteriyormu doktor bey?

birde doktor beyin yoğunluğu nasıl oluyor aealiyat gününü hemen verme şansı oluyor mu bir fikri olan var mı? şimdiden teşekkürler

kızlaarr burnum her geçen gün daha güzel oluyor :) 2 hafta önce kontrole gittim. masaja bile gerek olmadığını söyledi zühtü bey :) biraz daha şişlikleri inince foto koycam.

ooo canım bayagdır yoktun sen iyi olduğuna sevindim ..fotolarını bekliyorum birazda sana yorum yapalım şeker..şişler inince cok güzel olacaktır buna eminim

canım en güzel kararı iki doktorada gidip konuşarak ve isteklerine ve yapacakları şekle göre ve içine hangisi siniyosa ona olman cünki bende senin gibiydim ve dolu doktor gezdim ankarada içime sinen zühtü bey oldu yaptığı tasarımla konuşmasıyla güven verdi ve ona oldum bu secim en zordur bilirim en doğru kararı kendin vereceksin .gidip ikisiyle görüş ve karar ver derim.tabiyki ben zühtü beye olduğum için ve cok memnun kaldığım için sana önerebilirim karar senin şekerim

birde doktor beyin yoğunluğu nasıl oluyor aealiyat gününü hemen verme şansı oluyor mu bir fikri olan var mı? şimdiden teşekkürler

merhaba canım,tabiyki yaptığı çalışmaları gösteriyor. ama öncelikle sana tasarım yapıyor nasıl olacağını gösteriyor..senin istediğin rahatsız olduğun şeyleride soruyor ona göre yapılması gereken neyse onu yapıyor...doktor beyden önce randevu alıp gidiyorsun yoğun ve ameliyat gününüde ona göre veriyor..bunu arayıp sorman daha iyi olur ne desek yalan olur.

gsmpy tampon dediğin silikon tampon mu?nasıl bir şey acı veriyormu? revizyon ameliyatı mı oldun?gerçekten eli hafif mi bunu duyduğuma çok sevindim ....çünkü çok korkuyorum...

canım bu kadar korkulcak bir durum yok..doktorumuzun eli hafif gercekten o silikonu alırken anlamıyosun bile ilk 1 hafta nefes almakta zorlancaksın oda tampon ve şişliklerden dolayı rahatsız olcan burun işi sabır işi beklemek cok kötü bişey şişliklerin inmesini şeklin oturmasını sabırlı olcaksınız sadece

ben kesin kararlı olduğum için kendimi bir güzel hazırladım hatta dr.a şimdiden gitmek istiyorum fakat yoğunluktan gidemiyorum cmtesi bile okula gidiyorum düşün artık...öğretmen olmaktan mıdır( mesleki deformasyon olsa gerek) ders çalışır gibi araştırma yapıyorum biz öğretmnlr biraz bilmişizdir ve çok konuşuruz zaten:))adamcağızı sorularımla baymiyim önceden öğreneyimm:)))
Adamcağız en sonunda diyecek çok biliyosan sen gir ameliyatlara:)))o yüzden karar verdim gittiğimde az konuşacam çok dinliycem:))))

çok teşekkür ederim yanıt için en kısa zamanda gidip, gelişmeleri burada yazarım:)

ya ben karar verdim Zühtü hocaya muayneye gidiyorum, ama hiç fotoğraf görmedim, kimler var ameliyat olan arkadaş olarak ekliyim kızlar

ahahah cok alemsin kız:)) vallaha istediğini sorabilirsin öyle anlatmaktan üşenen bi doktor değil korkma yani gidince görceksin nasıl birisi olduğunu zaten anlatmama gerek yok..ögretmenlik kutsal meslek zor tabi kolay değildir..sende haklısın artık kısmet ne zamansa o zaman olursun

ya ben karar verdim Zühtü hocaya muayneye gidiyorum, ama hiç fotoğraf görmedim, kimler var ameliyat olan arkadaş olarak ekliyim kızlar

cok kişi varda bulursan girerlerse ekle canım coğu olup bi kaç ay sonra girmiyolar ben ekledim seni bakabilirsin albüme

cok kişi varda bulursan girerlerse ekle canım coğu olup bi kaç ay sonra girmiyolar ben ekledim seni bakabilirsin albüme

baktım canım nekadar doğal ve güzel olmuş, çok teşekkür ederim en azından kafamda daha rahat bişeyler oluşturabiliyorum artık

canım ben özelden msj atamıyorum malesef ben dr.Veli Aslan beye İstanbul boğaziçi tıp merkezinde ameliyat oldum masaja gelince evet bazı doktorlar masaj veriyo malesef umarım senin öle olmaz kendiliğinden iyileşir iyice araştırmadan sakın olma tekrar tekrar olmak zorunda kalma memnuniyetime gelince boşver bende anlamadm( 1 sene olsunda bakıcam memnun olmasamda tekrar ameliyat olamam sanıyorum sen Ankarada olacaksın sanırım canım orda kuzenimin bir arkadaşı olmuş burnu harikaydı ya ben bayıldım ki zor beğenirim ben kaç kez adını sordurmaya çalıştım ama kuzen o arkadaşıyla bir türlü denk gelemedi 4 yıl önce oldu ameliyatı bir ulaşabilsem hem memnunmu değilmi anlardık sana yardımcı olurdum ama ulaşamam sanıyorum sen gerçi kararını vermişsin Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel ve sağlıklı olur ....

özel mesaj atamadığım için buraya yazıyorum frapan' cım fotoğraflarına baktım burnuna bayıldımmmmm tek kelimeyle süper

neden malesef yazdın memnun değilmisin tam olarak beğenmediğin ne oldu?bence eğer çok büyük bir problemin yoksa tekrar tekrar ameliyat olma çünkü her ameliyat ayrı risk...
istanbulda o kadar çok estetik cerrah varki hele bağdat cd.sinde etiler nişantaşı hattında anormal sayıda fakat çok kötü sonuçlar duyuyoruz...çok iyi araştırmak lazım...bu sitede ameliyat edilmiş ve burnu mahvolmuş insanlar çok gördüm.bazen yolda filanda görüyorum ameliyat olduğu çok belli eğreti duran burunlar...böyle olunca epey bir araştırdım ve zühtü beye karar verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…