gsmpy tampon dediğin silikon tampon mu?nasıl bir şey acı veriyormu? revizyon ameliyatı mı oldun?gerçekten eli hafif mi bunu duyduğuma çok sevindim ....çünkü çok korkuyorum...
canım hiç korkma eli gerçekten hafif evet silikon tampondu ilk amelliyatta çok agrımıştı ama bu defa hissetmeden bir bakmışım çıkmış...ben doktorumu çok sevdim inşallah şişlikler inince de bu düşüncelerim devam eder:))))
kızlaarr burnum her geçen gün daha güzel oluyor :) 2 hafta önce kontrole gittim. masaja bile gerek olmadığını söyledi zühtü bey :) biraz daha şişlikleri inince foto koycam.
kızlar ben forumda yeniyim. bende burun estetiği olcam yılbaşından önce ama doktor konusunda çok kararsızım. zühtü bey yada ünal beye olmak istiyorum sizin deneyimleriniz doğrultusunda:). bi türlü karar veremedim.
herkese merhabalar,
çok mesaj yazmadığım için zühtü beye burun ameliyatı olan arkadaşların fotoğraflarını göremiyorum, ilk muaynede daha önce yaptığı çalışmaları gösteriyormu doktor bey?
birde doktor beyin yoğunluğu nasıl oluyor aealiyat gününü hemen verme şansı oluyor mu bir fikri olan var mı? şimdiden teşekkürler
gsmpy tampon dediğin silikon tampon mu?nasıl bir şey acı veriyormu? revizyon ameliyatı mı oldun?gerçekten eli hafif mi bunu duyduğuma çok sevindim ....çünkü çok korkuyorum...
canım bu kadar korkulcak bir durum yok..doktorumuzun eli hafif gercekten o silikonu alırken anlamıyosun bile ilk 1 hafta nefes almakta zorlancaksın oda tampon ve şişliklerden dolayı rahatsız olcan burun işi sabır işi beklemek cok kötü bişey şişliklerin inmesini şeklin oturmasını sabırlı olcaksınız sadece
merhaba canım,tabiyki yaptığı çalışmaları gösteriyor. ama öncelikle sana tasarım yapıyor nasıl olacağını gösteriyor..senin istediğin rahatsız olduğun şeyleride soruyor ona göre yapılması gereken neyse onu yapıyor...doktor beyden önce randevu alıp gidiyorsun yoğun ve ameliyat gününüde ona göre veriyor..bunu arayıp sorman daha iyi olur ne desek yalan olur.
ben kesin kararlı olduğum için kendimi bir güzel hazırladım hatta dr.a şimdiden gitmek istiyorum fakat yoğunluktan gidemiyorum cmtesi bile okula gidiyorum düşün artık...öğretmen olmaktan mıdır( mesleki deformasyon olsa gerek) ders çalışır gibi araştırma yapıyorum biz öğretmnlr biraz bilmişizdir ve çok konuşuruz zaten:))adamcağızı sorularımla baymiyim önceden öğreneyimm:)))
Adamcağız en sonunda diyecek çok biliyosan sen gir ameliyatlara:)))o yüzden karar verdim gittiğimde az konuşacam çok dinliycem:))))
ya ben karar verdim Zühtü hocaya muayneye gidiyorum, ama hiç fotoğraf görmedim, kimler var ameliyat olan arkadaş olarak ekliyim kızlar
cok kişi varda bulursan girerlerse ekle canım coğu olup bi kaç ay sonra girmiyolar ben ekledim seni bakabilirsin albüme
ben kesin kararlı olduğum için kendimi bir güzel hazırladım hatta dr.a şimdiden gitmek istiyorum fakat yoğunluktan gidemiyorum cmtesi bile okula gidiyorum düşün artık...öğretmen olmaktan mıdır( mesleki deformasyon olsa gerek) ders çalışır gibi araştırma yapıyorum biz öğretmnlr biraz bilmişizdir ve çok konuşuruz zaten:))adamcağızı sorularımla baymiyim önceden öğreneyimm:)))
Adamcağız en sonunda diyecek çok biliyosan sen gir ameliyatlara:)))o yüzden karar verdim gittiğimde az konuşacam çok dinliycem:))))
canım ben özelden msj atamıyorum malesef ben dr.Veli Aslan beye İstanbul boğaziçi tıp merkezinde ameliyat oldum masaja gelince evet bazı doktorlar masaj veriyo malesef umarım senin öle olmaz kendiliğinden iyileşir iyice araştırmadan sakın olma tekrar tekrar olmak zorunda kalma memnuniyetime gelince boşver bende anlamadm( 1 sene olsunda bakıcam memnun olmasamda tekrar ameliyat olamam sanıyorum sen Ankarada olacaksın sanırım canım orda kuzenimin bir arkadaşı olmuş burnu harikaydı ya ben bayıldım ki zor beğenirim ben kaç kez adını sordurmaya çalıştım ama kuzen o arkadaşıyla bir türlü denk gelemedi 4 yıl önce oldu ameliyatı bir ulaşabilsem hem memnunmu değilmi anlardık sana yardımcı olurdum ama ulaşamam sanıyorum sen gerçi kararını vermişsin Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel ve sağlıklı olur ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?