özel mesaj atamadığım için buraya yazıyorum frapan' cım fotoğraflarına baktım burnuna bayıldımmmmm tek kelimeyle süper
ahahah cok alemsin kız:)) vallaha istediğini sorabilirsin öyle anlatmaktan üşenen bi doktor değil korkma yani gidince görceksin nasıl birisi olduğunu zaten anlatmama gerek yok..ögretmenlik kutsal meslek zor tabi kolay değildir..sende haklısın artık kısmet ne zamansa o zaman olursun
bak söylediklerimde ne kadar haklıyım:)))bu forumu sen açtın en çok yazıyı yorumu yazan kim?Ben!bi de ameliyat olduktan sonrasını düşün yani...makineli tüfek gibi başlarım artık höttürü höttürü:)))
özel mesaj atamadığım için buraya yazıyorum frapan' cım fotoğraflarına baktım burnuna bayıldımmmmm tek kelimeyle süper
catlover,istanbuldasın sanırım.neden ankarayı tercıh ettin?forumda da duydugumuz ve gordugumuz cok ıyı doktorlar varmıs orda,ustelık turkıyede estetıgın merkezıdır ıstanbul.gercı cok pahalı o da ayrı mevzuu:)
Ben sık sık ankara istanbul arası gidip geliyorum.bu forumuda epey süredir takip ediyorum.Beğendiğim 2-3 tane dr.var.bunlardan biri zühtü bey çünkü natürel ve hoş burunlar yapıyor yaptığı epey bir burnu gördüm hakkında hiç şikayet duymadım.ayrıca cerrahpaşalı ve epey tecrübeli zamanında onepte çalışıyordu onep biliyorsun onur erola ait onur erol plastik cerrahide devrim yaratmış türkan şorayın burnunu ameliyat etmiş dünya tıp literatürüne girmiş bir adamdır.şuan 80li yaşlarda.onun yanında çalışmış olmasıda çok önemli...
birde yaptığı burunlar çok farklı istanbuldaki drlar hem çok daha pahalı artı sanki anlaşmışlar gibi hep aynı burnu yapıyorlar.biraz takip et sende farkedeceksin...ben ist.da çok popüler bir dr.a gittim 8.000.-Tl istedi sonuçta serbest bir piyasa denetleme yok bir şey yok isteyen istediği fiyatı kafasına göre yazıyor...burun ameliyatı için 8.000.-tl çok fazla artık iyice tüccarlaşmış bazı cerrahlar...mesela çok enteresan malatyada bir dr var onun yaptığı burunlarıda çok beğeniyorum ama malatyaya gidemem.izmirde iyi dr.lar var ama izmirede gidemem..
maşallah canım cok iyi araştırmışsın ve fiyat konusundada dediğin gibi cok pahalı yapıp ve herkese aynı sekli yapıyolar burun kendi suratına göre cizilip karakterislik olması gerekir. ve zühtü bey kapalı burun ameliyatı yapıyor. şimdi piyasada kapalı burun ameliyatı yapanda az cünki daha zor kapalı yapmak sonuçta bizim doktorumuz cok deneyimli ve bu konuda uzaman olmuş.
bazen acaba diyorum özel tetektif filan mı olsam:)))yada araştırmacı gazeteci...şaka bir yana kötü bir sonuçla karşılaşmamak için iyi araştırmalı...birde artık internet çağındayız ve her türlü bilgiye kolayca ulaşıyoruz.htta ameliyat bile izleyebiliyoruz...
Bu arada açık-kapalı konusunu açman çok iyi oldu ben bu tekniklerle ilgili pek bilgim yoktu(bunu nasıl atlamışımmm yuhh bana) geçenlerde bir kızın burnunu gördüm açık teknikle ameliyat edilmiş ve iki burnunun arasında acayip bir iz hasar vardı...Allah korusun istemem ben öyle ameliyatt çok korktum...ayrıca açık ameliyat yapılan insanlar çok daha geç iyileşiyormuş...
oldum oldum bende ameliyat oldum kızlar allah utandırmasın. Zühtü bey çok ilğili ve güven vericiydi gerçekten. bende güvendim kendisine oldum gitti. burnum kemerliydi bende doğal olsun istiyordum. çok küçük bir burun düşünmedim,anlaştık.karararımda sizlerinde etkisi oldu tabii. özellikle ank32 teşekkür ederim. biranda karar verdim oldum ameliyatı. fazla düşünsem yine vazgeçerdim heralde.3 gün oldu ameliyat olalı şuan ucubeye benziyorum ama sonuca değer inşallah.bazen aklıma kötü kötü şeyler geliyor. ya alışamazsam garipsersem,tuhaf gelirse diye ama sanırım bu aşamada herkese aynı şeyler oluyor.allah herkesin göynüne göre verir inşallah.
zühtü demirin fiyatları nedir kızlar,burun ameliyatı icin
vallaha alemsin senin bu burun işini cok merak ediyorum.olmadan bu kadar olunca ne olur allah bilir:))acık burunda burun altında iz oluyor.işte ben zamanında cok doktor gezdiğimden bütün teknikleri geze geze ögrenmiştim..arasındaki farkı sorduğumda bunu anlattılar bana açık ameliyatta burun derisi yukara kadar sıyrılıp kemiği göre göre yapıyolarmış burun altından kesip..kapalı teknikte burunda kesi yeri olmuyor sadece burun deliklerinde girilip yapılıyor. bu daha zor tabiyki eger burun deliklerin büyükse benim öyle olmuştu burun içinde burun deliklerini ufaltıyolar ama dışardan bu iz belli olmuyor..zaten zamanlada hiç kalmıyor büyüteçle bakmak lazım :))her doktorun tekniği farklı zaten önemli olan sonucun iyi olması
ben 3.500 e oldum ama bence görmesi lazım. görmeden tam olarak fiyat vermezler heralde
senin burnunu yaparken nasıl bir planlama yaptınız...sen tamamen doktoramı bıraktın yoksa nasıl bir burun istediğini söyledin ona göre mi yaptı?tasarımı nasıl oldu?
canım bende senin gibi herşeye karışan tiplerdenimdoktora bırakmadım ilk gittiğimde önce burnumda begenmediğim şeyleri saydımmm. daha sonra fotolarımı cekti sonra pc oturduk.kendide tabi gereken yerleri söyledi..ve yaparken tasarımı beraber yaptık.sonrada bu gördüğün burun şeklim cıktı benimkisi yapılan tasarımla aynısı oldu 1 sene sonra karşılaştırmıştık zühtü beyle fotoları direk tasarımla aynıydı cok şaşırmıştım.halen arada gittiğimde dosyamda fotolarım duruyor bakıyorum:) cok büyük değişim olmuş bende :))) bu arada yüzüme yağ enjeksiyonu düşünüyorum burun kenarından gelen cizgiler belirgenleşmeye başladı bide kilolu değilim zayıfım ama yaş geçtikce yüzde cizgiler derinleşiyor onlara taktım bu ara :))bakalım karar verirsem yaptırcam bende hemen karar veremeyenlerdenim cok araştırırım
maille felan ulaşabilir miyim kendisine.ben uzaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?