vallahi tevazu göstermeyeceğim sen bu konuda benim elime su bile dökemezsin:))))))itiraf edeyim çok korkuyorum neden korkuyorsun dersen yolda bazı kızlar görüyorum burunları estetik faciası gibi..
birde ünlüler arasındada estetik ameliyat olup faciayla sonuçlanmış insanları gördükçe daha da tedirgin oluyorum. küçük ceylan ve ebru şallının ameliyatları çok kötü.küçük ceylan geçirdiği estetikten sonra 4 tane daha geçirmiş ve halen uçağa bindiğinde hastanelik oluyormuş...geçen gün gazetede röportajı vardı...
Bu sitede 4 kez ameliyat olmuş epey insan var...
25 msj hakkım dolsun...resimlere bakmak istiyorummm
rinoplasti olmak istiyorummmm sizlerden destk bekliyorum olan arkadaslaraaa sevgilerrrr &olmazböley
canım vallaha bu şans işide biraz ama onlarda cok estetik yaptırmaktan oluyorlar. ama şu var herkes öyle olcak diye bişey yok ..korkmanda cok normal yani ameliyattan kim korkmaz ama olup bittikten sonrada o kadarda değilmiş diyosun tabi kişiden kişiye değişir bu burun derisi kalınlığı cilt yapısı,burun cok kemerli ise burunda yapılcak işlem bunlarda iyileşme sürecini değiştirir mesela
canım cok gecmiş olsun...rica ederim ne demek eliminden geldiğince herkese yardımcı olmaya calışıyorum..sen bayagdır yoktun zaten ben seni vazgeçtin felan sanmıştım demek aniden oldun inş cok güzel sonuçlar alırsın fıstık..ilk zamanları en kötü dönemi olur zaten burun acıldığında bile takma burun gibi gelcek sana tabiyki alışamıyosun belli bi zaman burunda hemen şekil belli olsa keske ama olmuyor zamanla sabır lazım canım inş cok güzel olmuştur burnun gelişmeleri zaten yazarsın 1 kaç aya fotoda bekleriz:)
nehir sen ankarada mı ameliyat oldun?
yok yanlış anlaşıldım ben ameliyat korkusunda daha ziyade ya sonuçtan memnun kalmazsam diye korkuyorum.Forumda bakıyorum memnun olanlar kadar mutsuz olanlarda var...
ya hanimlar,gysmpy neden kapsamı alanı dısında??? mesajını gordum uzuldumcatlover ,seni muhammed bey'in topiğinde gördüm zühtü bey'den vazgeçmedin demi??
canım bu yolda destek çok önemli bence sende üşenmeden yazıyorsun ve karar verecek ya da vermiş insanlar için çok önemli y0rumların. inşallah bende kendime gelince yardımcı olmaya çalışacağım.şimdi daha rahatladım. şişliklerim büyük ölçüde indi.korkularım azaldı.c.tesi alçım alınacak merak içerisindeyim.hislerime vede doktoruma güveniyorum. sizide çooook öpüyorum
doğru söylüyorsun canım ameliyt olan arkadaşlarımda senin gibi söylüyorlar. ancak 6 ayda alırmış şeklini. bu tecrübeleri öğrendiğimden mi bilmiyorum. şu anda psikolojik olarak hazırım sonuca.
canım şimdilik 1 resmini görebildim.25 msj ulaşamadığım için ama çok hoş çok güzel görünüyorsun. doğal ve sana yakışan bi şekli olmuş. maşallah diyorum ve darısı tüm kızların başına .9
Topicten Zühtü beye en son kim ameliyat oldu? Hangi hastanede yapıyor ameliyatları ve ücreti nedir? Bilgi verebilir misiniz?
canım en yeni burun ameliyat olan nnehir aramızda ..hastahane olayını doktor sana kendi soruyor hangi hastahanede olmak istiyosan ona göre yapıyor o sana söylüyor zaten sen seciyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?