Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım vallaha bu şans işide biraz ama onlarda cok estetik yaptırmaktan oluyorlar. ama şu var herkes öyle olcak diye bişey yok ..korkmanda cok normal yani ameliyattan kim korkmaz ama olup bittikten sonrada o kadarda değilmiş diyosun tabi kişiden kişiye değişir bu burun derisi kalınlığı cilt yapısı,burun cok kemerli ise burunda yapılcak işlem bunlarda iyileşme sürecini değiştirir mesela

uzun zamandır pc ye bakamıyordum...kimler gelmiş kimler...benim 1 ay oldu...alışamadım...görenler hayret ediyor...şişlikler henüz gitmedi ...bakalım bir ara foto koyarım özelden msj atma şansım olamadığından cvp atamıyorum kusura bakmayın...şimdilik bir sorun yok hafif sağa meyil varmış burnumda masajla düzelir diyorlar bakalım inşallah düzelir...sizi bilmem ama ben milletin yorumlarından bıktım kimse yorum yapması istiyorum da bu mümkün değil tabiiiii....yerli yersiz konuşuyorlar...

yok yanlış anlaşıldım ben ameliyat korkusunda daha ziyade ya sonuçtan memnun kalmazsam diye korkuyorum.Forumda bakıyorum memnun olanlar kadar mutsuz olanlarda var...

ya hanimlar,gysmpy neden kapsamı alanı dısında??? mesajını gordum uzuldum catlover ,seni muhammed bey'in topiğinde gördümzühtü bey'den vazgeçmedin demi??

canım bu yolda destek çok önemli bence sende üşenmeden yazıyorsun ve karar verecek ya da vermiş insanlar için çok önemli y0rumların. inşallah bende kendime gelince yardımcı olmaya çalışacağım.şimdi daha rahatladım. şişliklerim büyük ölçüde indi.korkularım azaldı.c.tesi alçım alınacak merak içerisindeyim.hislerime vede doktoruma güveniyorum. sizide çooook öpüyorum

nehir sen ankarada mı ameliyat oldun?

özelde cevaplayamadım mesaj sayım az olduğundan. Ankarada yaşamıyorum ama şansmıdır bilmiyorum ankarada ameliyat olup memnun kalan çok kişiyle karşılaştım. bana ankarada daha tecrübeli doktorlar var gibi geldi. sonra araştırırken zühtü beyi buldum görüştüm güvendim kendisine.alçım açılmadı ama içim rahat. inşallah sonuçta iyi olur.

yok yanlış anlaşıldım ben ameliyat korkusunda daha ziyade ya sonuçtan memnun kalmazsam diye korkuyorum.Forumda bakıyorum memnun olanlar kadar mutsuz olanlarda var...

tabiyki canım haklısın memnun olanlar kadar forumda mutsuz olanlarda var her ameliyatta bi risk vardır canım önemli olan iyi seçim yapabilmek ve kararlı olmak bide şans tabiyki.

ya hanimlar,gysmpy neden kapsamı alanı dısında??? mesajını gordum uzuldum catlover ,seni muhammed bey'in topiğinde gördümzühtü bey'den vazgeçmedin demi??

aynen bende şimdi görüdüm msj gysmpy neden kapsama alanı dışında acaba şaşırdım bende

canım ne demek herkese elimden geldiğince burda yardım etmeye calışıyorum.önemli olan herkesin sonuçtan benim gibi memnun kalmaları inş da öyle olur herkesin burnu cok cok güzel olur ama şunu hep diyorum ben bi burun 6 aydan öncee asla bi şekil olarak belli olmaz benim ilk zamanki bi kaç fotomu alcıdan cıkmış halini size koycam görünkii nerden nereye gelmiş cünki ben bunu bi türlü kimseye anlatamıyorum en güzeli insanların görmesi hiç sevmesemdee o fotoları koycam beni o zaman herkes anlayabilir...bildiğin takma burun gibiydi inşş bütün ameliyat olan herkesin burnu süperr olur allah herkesin yardımcısı olsun diyorum..bende seni cok öptüm fıstıkcım

doğru söylüyorsun canım ameliyt olan arkadaşlarımda senin gibi söylüyorlar. ancak 6 ayda alırmış şeklini. bu tecrübeleri öğrendiğimden mi bilmiyorum. şu anda psikolojik olarak hazırım sonuca.

doğru söylüyorsun canım ameliyt olan arkadaşlarımda senin gibi söylüyorlar. ancak 6 ayda alırmış şeklini. bu tecrübeleri öğrendiğimden mi bilmiyorum. şu anda psikolojik olarak hazırım sonuca.

canım 3 sene önceki 2 tane fotomu ekledim ...ameliyattan sonraki ve alçımın cıktıktan sonra fotoyu ..ne haldeyken neye geldiğimi daha iyi anlarsınız şimdi..nefret etsemde bu fotolardan size örnek olsun diye koydum bakarsınız benim ne demek istediğimi anlarsınız kızlar

canım şimdilik 1 resmini görebildim.25 msj ulaşamadığım için ama çok hoş çok güzel görünüyorsun. doğal ve sana yakışan bi şekli olmuş. maşallah diyorum ve darısı tüm kızların başına .9

Topicten Zühtü beye en son kim ameliyat oldu? Hangi hastanede yapıyor ameliyatları ve ücreti nedir? Bilgi verebilir misiniz?

tşkler canım msjların dolsun cok resim var öncesi sonrası hepsini koydum görürsün bencede darısı herkesin başınaaa olsun

Topicten Zühtü beye en son kim ameliyat oldu? Hangi hastanede yapıyor ameliyatları ve ücreti nedir? Bilgi verebilir misiniz?

canım en yeni burun ameliyat olan nnehir aramızda ..hastahane olayını doktor sana kendi soruyor hangi hastahanede olmak istiyosan ona göre yapıyor o sana söylüyor zaten sen seciyosun..

canım en yeni burun ameliyat olan nnehir aramızda ..hastahane olayını doktor sana kendi soruyor hangi hastahanede olmak istiyosan ona göre yapıyor o sana söylüyor zaten sen seciyosun..

Teşekkür ederim canım, birşey daha sorsam Benim nefes alma problemim de var Zühtü Bey onu da halledebilir mi acaba, o konuda uzmanlığı var mı biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…