Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
döndüüümmm eski doktorum hakkında sivri konuşmuşum uyarı geldi....aslında slip bir daha foruma girmeyecektim ama sizin yazıları görünce haberdar edeyim sonra iptal ederim dedim...küstüüümmm....:)))))

yalnız arkadaşlar sanırım bir yanlış anlaşılma var benim eski doktorum zühtü hoca değil başka biri benim revizyon olmama sebeb başkasıydı zühtü hoca dan çok memnunum her şey çok iyi hafif eğiklik oda inince düzelir inşallah bazıları fark etmiyor bile eski hali öyle olduğı için eğilim varmış dedi hocam...sorunlu msj ım eski doktorumaydı:))))pigme cim benim özelden msj hakkım yok sen bana yaz senin konuşmak istediklerini ben sana dönerim

Teşekkür ederim canım, birşey daha sorsam Benim nefes alma problemim de var Zühtü Bey onu da halledebilir mi acaba, o konuda uzmanlığı var mı biliyor musunuz?

canım sonuçta Doç Dr. estetik cerrahi uzmanı uzmanlığı olmaz olurmu. benim burnumu zaten kendisi yaptı.ve benimde solda nefes alma problemim vardı kbbcıyla giriyor..yani hallerder tabi sen gögüste düşünüyodun sanırım öyle hatırlıyorum..

canım bende şaşırdım önceki yorumunda kötü bişey oldu sandım üzülmüştüm iyikide girmişsin yazmışsın sevindim senin adına inş bu sefer herşey yolunda gider ve cok güzel burnuşun olur yine girip arada haber ver masaj verdiyse onları yap cünki cok etkisi oluyor benimde ilk zamanda hafif vardı egiklik masajla düzelmişti zaten ameliyat sonrası ilk fotomda biraz belli sonra hiçbişey kalmadı..bence o alcının verdiği bi şekil alcı cıkınca masajla bayağı bi sekil düzeliyor ve tabi ilk 6 ay daha sonra 1 senede anca oturuyor burun onun için sende merak etme öyle olacaktır...küsüp darılıp yok olmaaa:))

valla sabretmek zor ya insan hemen olsun istiyor...senin ilk bandaj sonrası haline baktım bayağı fark var demekki..oturmuş güzel doğal bir burnun var...bakalım benimki nasıl olcak...masaja devam ediyorum hala da şiş zaten sabır sabır sabır.....

ah çok iyi o zaman evet canım ben göğüs için de düşünüyorum olmuşken aynı anda olsun bitsin diyorum ama bakalım

slm kızlar ancak yazabiliyorum. alçım ve sonrasında bantlarım çıktı. sonuçtan çok memnunum şükürler olsun.biraz şişlik var ama geçince dahada güzel olacak eminim.resimleride yüklerim ileride.çok doğal görünüyor şimdiden. yakınlarımda çok beğeniyor.doktorum sağolsun güvenim boşa çıkmadı.eğer kötü bir sonuç alsaydım çıldırırdım heralde. birde psikoloğa ihtiyacım olurdu.darısı olacak arkadaşların başına.bu süreç çok sancılı geçti ama değdi doğrusu. xara ben akay hastanesinde oldum ameliyatı ve bir gece orada kaldım. fiyat içinde doktorun seni görmesi lazım ama gayet makul fiyat vereceğine düşünüyorum.

canım sabretmek kolay değil ama burunda mecburen sabrediyosun ister istemez en kötü yani bu cünki..masajlarını hiç aksatma

canım cok sevindim iyi olmana daha ilerde cok değişcek ve cok güzelleşecek fotolarınıda bekliyorum merak ediyorum azcıkta sana yorum yapalım fıstık

Teşekkür ederim cevap için

Arkadaşlar, bende doktor beye ameliyat olmayı düşünüyorum, ama çok kararsızım, doktor beyle görüştüm, doktor bey çok saygılı ve içten biri ama içimde tereddütler var yeterli fotoğraf göremedim, buradaki arkadaşlarında fotoğraflarını da göremiyorum,lütfen bana yardımcı olun mesaj sayısını doldurmadığım için fotoğraflarını göremiyorum

canım kolay değil tabiyki karar vermek en zor iş bu senin olan arkadaşların fotolarını görebilmen için msj sayını doldurman lazım ama sana özelden mail adresimi atayım ordan sana bi kaç foto atabilirim sana yardımcı olacaksa

Zühtü beye burun ameliyatı olanlar beni ekleseler de ben de burun ameliyatı sonuçlarını görsem çok iyi olacak, ank32 senin burun güzel olmuş canım ama başka fotolar da görmek istiyorum ona göre karar vericem

heralde kararı vermek en zoru ve en önemli kısmı. ben zühtü beye ameliyat olalı 2 haftayı geçti. burnumda kemer vardı. doğal ve yüzüme yakışan bi şekli olmasını istedim doktorumla anlaştık ve istediğimdende güzel yaptı.hatta içindede problem varmış onlarıda halletti. şimdi nefes almam rahatladı. iyiki yaptırmışım diyorum. galiba yüzüne yakışan olması önemli . kararın ne olursa olsun inşallah sende mutlu olursun. kolay gelsin gerçekten zor bir dönemdesin.

nehirr merhaba

öncelikle geçmiş olsun nasıl geçti ameliyat...halsizlik var mı?

canım tşkler darısı sana olsun..olanlar arkadaşlara msj at eklesinler

sevgili ank32 sizin burnunuzu merak ediyorum.mesaj hakkım dolmadığı için yapılmış burunlarıda göremiyorum. zühtü bey hangi hastanede ameliyat yapıyor

sevgili ank32 sizin burnunuzu merak ediyorum.mesaj hakkım dolmadığı için yapılmış burunlarıda göremiyorum. zühtü bey hangi hastanede ameliyat yapıyor

canım ankda hangi hastanede istersen yapıyor o sana kalmış özel hastahanelerde tabi sana mail adresimi attım ordan bana msjla ulaşabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…