Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar nasıldır Zühtü Bey?

görüşmeye gitsem mi bilemedim. ameliyat olan var mı bu aralar?

arkadaslar nasıldır Zühtü Bey?

görüşmeye gitsem mi bilemedim. ameliyat olan var mı bu aralar?

arada bi gözüküyorlar sonra kayıplar olan cok kişi vardı bu ara topikten gördüğüm kadar bide olunca arada girip yorum yapsalar merakımız gidecek

olanlar kayboluyor birer birer enson olanlar nerdeki??

oo tatlım kuzum gelmişş vallaha bende anlamıyorum ameliyat olupp kayıp oluyolar bi foto felan ekleselerde iki yorum yapsak yada girip bi baksalar ameliyat olana kadar sanırım kayıppplarrrr:)) nerdesinizzzzzzz kızlarr yaa arada girip yazında bizimde merakımız gitsin:)

hakikaten ameliyat olanlar sonra yok oluyor...asıl ameliyat sonrasındaki gelişmeleri memnun kalıp kalamdıklarını paylaşsalar çok ii olur bizim gibiler için?

hakikaten ameliyat olanlar sonra yok oluyor...asıl ameliyat sonrasındaki gelişmeleri memnun kalıp kalamdıklarını paylaşsalar çok ii olur bizim gibiler için?

ben artık şöylede düşünmeye başladım ya ameliyat olanlar cok memnunlar yada biraz zaman gectikten sonra girip foto felan koymak içinmi girmiyolar anlamış değilim herşey olana kadarmı yani insan bi girip nasıl olduklarını yazar bari..yada memnun değiller sesleri cıkmıyor gerci memnun olmasalar hemen bişeyler sormak için yazarlar hemen ses cıkar o zaman hiç ses yok anlayamadım ben herkesi demek bi biz varızz yorum yapan yardımcı olan firariler

Son düzenleme:
slm arkadaşlar, en son olanlardan biri benim galiba. iş yerinde yazamıyorum evdede sorun var kusura bakmayın yazamadım.özel mesajlarıda cevaplayamıyorum 100 mesajdan sonra cevaplayabiliyormuşum. kısaca bahsetmeye cevaplamaya çalışayım. benim burnumda kemer vardı arada bir ameliyat olmayı düşünüyordum ama bir türlü o cesaret edemiyordum. bir ara baya araştırdım. zühtü beyi buldum hiç kötü yorum bulamadım. benim için konyadan gitmekte kolay olacaktı.zaten ankarada ameliyat olup memnun olan çok kişiyle karşılaşmıştım bana ankara da ameliyat olmak daha iyi olacakmış gibi geldi.önce sitesinden merak ettiklerimi sordum zaten hemen geri döndüler bana. çok ilgilendiler. gittim görüştüm.ama gidip şunun bunun burnu gibi olsun demedim. kendisine güvendim . 'eğer bir sorun görmüyorsanız vazgeçebilirim'. 'yüzüme yakışacaksa hafif kemer bile kalabilir' dedim. çünki yüze göre çok küçük bir burununda hoş olmayacağını düşünüyorum. ayrıca uzman olan o binlerce yüz görmüş ameliyat yapmıştır. neyse karşılıklı karar verdik akay hastanesinde ameliyat oldumama olana kadardan binlerce kez olsam mı olmasam mı düşüncesi gidip geldi kafamda. ertesi gün hastaneden çıktım.1 hafta sonrada alçım çıktı. ameliyat olalı 1 ay oldu o kadar memnunum ki keşke daha önceden olsaymışım diyorum. söylediklerim dışında hiç kimse anlamıyor ameliyat olduğumu. bilenlerde çok güzelleştiğimi gençleştiğimi söylüyor.size tavsiyem gerçekten sorun varsa burnunuzda hiç korkmayın ameliyat olun. zühtü beyide şiddetle tavsiye ediyorum. fiyatıda gayet makul araştırmalarıma göre. iyice oturunca resimde paylaşacağım. öpüyorum hepinizi

Yarın saat 6 da zühtü beyle randevüm var bakalım ne olacak, 2. ameliyatım olacak aslında çok kararsızım dr konusunda

canım bu açıklamana sevindim vallahi cünki bende merak içindeydim nasıl olduğunu ve memnun olmana ayrıca sevindim. fotolarını merakla bekliyorum..birazda ben yorum yapayım:) en kısa zamanda fotolarını bekliyorum..

Yarın saat 6 da zühtü beyle randevüm var bakalım ne olacak, 2. ameliyatım olacak aslında çok kararsızım dr konusunda

canım hayırlısı olsun senin adına..ama zühtü bey cok ilgili ve iyi bir doktordur görüştükten sonra anlıyacaksın bunu umarım içine siner doktorumuz seninde iyi haberlerini alırız inş

canım hayırlısı olsun senin adına..ama zühtü bey cok ilgili ve iyi bir doktordur görüştükten sonra anlıyacaksın bunu umarım içine siner doktorumuz seninde iyi haberlerini alırız inş

Cnm görüştüm hatta orda bana yaptığı burunları gösterdi sende vardın içlerinde, bu benim 2. ameliyatım olacağı için biraz zor tabi ilk doktor burnumu mahvettiği için % 100 istediğimiz sonuca ulaşırız diyemem dedi ama bundan daha güzel olacağı kesin dedi.Tasarım güzeldi ama ameliyatları tasarım gibi oluyormu bilmiyorum.Çok kararsız kaldım doktor konusunda nebil bey veya ferruh beyle de görüşsemmi acaba

kızlarr ben de burdayım arada girip okuyorum ama bekleme aşamasında olduğum için bir şey yazamıyorum çünkü bu aşamada ne yazsam yanlış olur..bugün iki ayım doldu.görenlerin bir kısmı olumlu bir kısmı moral bozucu konuşuyor bilemiyorum benim bu revizyondu o yüzden eskisinden mutlaka iyi olmuştur inşallah dahada olacaktır ama şimdilik hayallerimdeki gibi malesef değil o da benim suçum mu şanssızlığım mı yoksa hocanın hatasımı bilemiyorum...hocayı pek suçlamıyorum çünkü şöyle bir açıklaması vardı:dikilip bozulmuş bir kumaşı yeni bir terziye götürsende iyi sorunsuz bir şey dikemez ilkinde bana gelseydin istediğini yapardım ama bu aşamada bana hak ver dedi ben de hak verdim:)))resim yüklemek için de erken zaten bilmiyorumda...

İyi de ne revizyon burunlar var sanki ilk ameliyat gibi nerdeyse. Bende revizyon olacagim. Serdar Hoca da karar kilmak uzereyim

Geçmiş olsun ilk önce inşallah istediğin gibi olur sen revizyonu kime olmuştun

Cnm sen ameliyatlarını nasıl oldun genel anestezimi local anestesimi

Revizyon ameliyatı en zor ameliyat olsa gerek her dr. yapamıyor ama tabi neticede bu onlar için 'iş' hiçbiri yapamam demiyor...o yüzden bu forumdaki tecrübeler çok önemli...

Bugün zühtü beyle tekrar görüşmeye gidicem ve yüksek ihtimalle ameliyat günü alıcam inşallah ii olur arkadaşlar

Cnm ben senin görüşlerini çok merak ediyorum çünkü revizyon ilk ameliyattan çok farklı eğer dahada kötü olacaksa insan olamamaktan yana oluyor.Bende muhtemelen 19 ocağa gün alıcam ama hala bi kararsızlık var o yüzden revizyon olan ne kadar kişiyle konuşursam iyi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…