kızlarr ben de burdayım arada girip okuyorum ama bekleme aşamasında olduğum için bir şey yazamıyorum çünkü bu aşamada ne yazsam yanlış olur..bugün iki ayım doldu.görenlerin bir kısmı olumlu bir kısmı moral bozucu konuşuyor bilemiyorum benim bu revizyondu o yüzden eskisinden mutlaka iyi olmuştur inşallah dahada olacaktır ama şimdilik hayallerimdeki gibi malesef değil o da benim suçum mu şanssızlığım mı yoksa hocanın hatasımı bilemiyorum...hocayı pek suçlamıyorum çünkü şöyle bir açıklaması vardı:dikilip bozulmuş bir kumaşı yeni bir terziye götürsende iyi sorunsuz bir şey dikemez ilkinde bana gelseydin istediğini yapardım ama bu aşamada bana hak ver dedi ben de hak verdim:)))resim yüklemek için de erken zaten bilmiyorumda...
kızlarr ben de burdayım arada girip okuyorum ama bekleme aşamasında olduğum için bir şey yazamıyorum çünkü bu aşamada ne yazsam yanlış olur..bugün iki ayım doldu.görenlerin bir kısmı olumlu bir kısmı moral bozucu konuşuyor bilemiyorum benim bu revizyondu o yüzden eskisinden mutlaka iyi olmuştur inşallah dahada olacaktır ama şimdilik hayallerimdeki gibi malesef değil o da benim suçum mu şanssızlığım mı yoksa hocanın hatasımı bilemiyorum...hocayı pek suçlamıyorum çünkü şöyle bir açıklaması vardı:dikilip bozulmuş bir kumaşı yeni bir terziye götürsende iyi sorunsuz bir şey dikemez ilkinde bana gelseydin istediğini yapardım ama bu aşamada bana hak ver dedi ben de hak verdim:)))resim yüklemek için de erken zaten bilmiyorumda...
İyi de ne revizyon burunlar var sanki ilk ameliyat gibi nerdeyse. Bende revizyon olacagim. Serdar Hoca da karar kilmak uzereyim
Cnm sen ameliyatlarını nasıl oldun genel anestezimi local anestesimi
Bugün zühtü beyle tekrar görüşmeye gidicem ve yüksek ihtimalle ameliyat günü alıcam inşallah ii olur arkadaşlar
Cnm ben senin görüşlerini çok merak ediyorum çünkü revizyon ilk ameliyattan çok farklı eğer dahada kötü olacaksa insan olamamaktan yana oluyor.Bende muhtemelen 19 ocağa gün alıcam ama hala bi kararsızlık var o yüzden revizyon olan ne kadar kişiyle konuşursam iyi diyorum
Birde şunu söylemek istiyorum zamanında bu sayfadan insanlardan destek bekleyen herkese bi şekilde yardımcı olunmuş özellikle Ank32 herkezin kafasında ki sorulara sıkılmadan cevap verip resimlerini herkesle paylaşmış.Şimdi nedense o arkadaşların hiçbiri yok arkadaş olarak hepsini ekledim ama sadece 1 2 si döndü onlarında albümleri yoktu şu an kim var desen hala Ank32 okadar kişinin ameliyatında destek olan ve halada olacak görünen diğerlerinde büyük bir sessizlik. Halbuki insanların tecrübelerine olumlu olumsuz eleştirilerine ihtiyacı oluyor insanın
ank32,guzel dusuncelerın ıcın cok saol.bugun bana cok destek oldun tsk ederım,ozellıkle ıgnemı yerken elıne yapıstıgım ve canını cıkarana kadar sıktıgım an ıcın kusura bakma:) burun derım kalın oldugu ve odemım fazla oldugum ıcın doktorum kortızon ıgne yapmak zorunda kaldı,her ne kadar ıstemesem de gereklı oldugu ınancıyla yaptırdık.amelıyatımın ustunden 3 ay gectı ve bugun ank32 her detayıyla burnumu gordu.benım de gympsy gıbı bazı sorunlarım var ama sonucta bu benım etlı ve yaglı bı burun yapım olmasından kaynaklanıyo sanırım ,o nedenle doktorumuza haksızlık yapmamak adına yanlıs yorum yapmadan sabırla beklemeyi tercih ediyoruz.Allah herkese gonlunde yatan burnu nasıp etsin:)
Haydi hayırlı olsun canım ben de gidecektim görüşmeye ama rahatsızım bir haftadır çıkamadım evden, 19undan önceye yok muymuş gün? yoksa sana uygun olduğundan mı o güne aldın. Kaça mal olacak sana? İnşallah istediğin gibi olur.
Ben sık sık ankara istanbul arası gidip geliyorum.bu forumuda epey süredir takip ediyorum.Beğendiğim 2-3 tane dr.var.bunlardan biri zühtü bey çünkü natürel ve hoş burunlar yapıyor yaptığı epey bir burnu gördüm hakkında hiç şikayet duymadım.ayrıca cerrahpaşalı ve epey tecrübeli zamanında onepte çalışıyordu onep biliyorsun onur erola ait onur erol plastik cerrahide devrim yaratmış türkan şorayın burnunu ameliyat etmiş dünya tıp literatürüne girmiş bir adamdır.şuan 80li yaşlarda.onun yanında çalışmış olmasıda çok önemli...
birde yaptığı burunlar çok farklı istanbuldaki drlar hem çok daha pahalı artı sanki anlaşmışlar gibi hep aynı burnu yapıyorlar.biraz takip et sende farkedeceksin...ben ist.da çok popüler bir dr.a gittim 8.000.-Tl istedi sonuçta serbest bir piyasa denetleme yok bir şey yok isteyen istediği fiyatı kafasına göre yazıyor...burun ameliyatı için 8.000.-tl çok fazla artık iyice tüccarlaşmış bazı cerrahlar...mesela çok enteresan malatyada bir dr var onun yaptığı burunlarıda çok beğeniyorum ama malatyaya gidemem.izmirde iyi dr.lar var ama izmirede gidemem..
slm catlover yazını okuduktan sonra kararsızlığa düştüm.ben de ankrada yaşıyrm ama emre ilhana ameliyat olmak istiyordum.üstelik ameliyattan sonra orda kalmam gerekeceği içn masraflarda artacak.oyüzden zühtü demiri merak ettm.emre ilhandan da hiç şikayet yok.sen hangisini tavsiye ediyorsun?
19 Ocak ameliyat günümü aldım. Allah utandırmasın
merhaba
uzun zamandır düşünüyorum ameliyat olmayı hatta geçen sene muayeneye gittim ama sonra başka sorunlar girdi olamadım
ocağın sonunda olmayı düşünüyorum tekrar bir muayene olucam tabikide ama korkuyorum yinede ya istediğim gibi olmazsa diye
Zamk merhaba
Ben Zühtü demire ameliyat olmadım araştırma yapıyorum.Evet bu mesajı yazdığımda zühtü beye olmaya karar vermiştim ama vazgeçtim. Emre ilhan,Muhammed Dilber,Bilge Türkbilen,ufuk bilkay en beğendiğim dr.lar....sağlık çok önemli o yüzden iyi olacaksa kesenin ağzını açmak gerekiyor bunu anladım öbür türlü tekrar dr.arayıp bir daha ameliyat oluyor insanlar.bu daha pahalıya geliyor..Bu arada ben zühtü beye ameliyat olmadım kendisi hakkında en doğru bilgiyi ameliyat ettiği arkadaşlardan öğrenebilirsin...gympsy,sumrusimay,pigme hatırladıladığım kadarı ile en son ameliyat olanlar
sevgiler...
Zamk merhaba
Ben Zühtü demire ameliyat olmadım araştırma yapıyorum.Evet bu mesajı yazdığımda zühtü beye olmaya karar vermiştim ama vazgeçtim. Emre ilhan,Muhammed Dilber,Bilge Türkbilen,ufuk bilkay en beğendiğim dr.lar....sağlık çok önemli o yüzden iyi olacaksa kesenin ağzını açmak gerekiyor bunu anladım öbür türlü tekrar dr.arayıp bir daha ameliyat oluyor insanlar.bu daha pahalıya geliyor..Bu arada ben zühtü beye ameliyat olmadım kendisi hakkında en doğru bilgiyi ameliyat ettiği arkadaşlardan öğrenebilirsin...gympsy,sumrusimay,pigme hatırladıladığım kadarı ile en son ameliyat olanlar
sevgiler...
canım hayırdır sen neden vazgeçtin merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?