Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eski konuları okuyunca revizyonu zühtü beye olduğunu anladım.Bende zühtü beye revizyon ameliyatı olucam resimlerini görmek istesem çünkü revizyon zor bi karar birde pişman oldunmu olmasaydım diyormusun

Birde şunu söylemek istiyorum zamanında bu sayfadan insanlardan destek bekleyen herkese bi şekilde yardımcı olunmuş özellikle Ank32 herkezin kafasında ki sorulara sıkılmadan cevap verip resimlerini herkesle paylaşmış.Şimdi nedense o arkadaşların hiçbiri yok arkadaş olarak hepsini ekledim ama sadece 1 2 si döndü onlarında albümleri yoktu şu an kim var desen hala Ank32 okadar kişinin ameliyatında destek olan ve halada olacak görünen diğerlerinde büyük bir sessizlik. Halbuki insanların tecrübelerine olumlu olumsuz eleştirilerine ihtiyacı oluyor insanın

canım arada girip burdaki sizi merak eden kişileri aydınlatın..iyi yada kötü..cünki herkesin burnu süper olcak diye bişey yok ama en büyük istediğimiz süper olsun ve yüzünüze yakışması inşş cok daha güzel olur burnuşun zaman lazım sanada hocanın dediğide mantıklı tabi bide deri cilt yapısı cok faktör burunda herkesinki bir olmuyor..umarımki herkes istediği buruna kavuşur cok öptüm fıstık

İyi de ne revizyon burunlar var sanki ilk ameliyat gibi nerdeyse. Bende revizyon olacagim. Serdar Hoca da karar kilmak uzereyim

canım hayırlısı olsun senin için içine hangi doktor siniyorsa ona ol derim..kolay değil tabiyki doktor secimi

Bugün zühtü beyle tekrar görüşmeye gidicem ve yüksek ihtimalle ameliyat günü alıcam inşallah ii olur arkadaşlar

canım öncelikle hayırlısı olsun senin adına sevindim...revizyon ameliyatını cok iyi bilemiyorum cünkü ilk burun ameliyatı gibi olduğunu duydum sonuçta yeniden yapılıyor diye biliyorum..esasında burda 3 senedir yazıyorum ve cok arkadaşımda oldu. burdan facede bile kkdan dolu arkadaşım oldu. ve reeldede görüştük coğu ameliyat olup bi kaç ay sonra kayboldu. coğu kkya artık girmiyor ..ben burayı seviyorum ve elimden geldiğince girmeye calışıyorum bende bi ara 1 sene ye yakın girmedim diyebilirim.calışmıyorum ve evdeyim kışında evden cıkmadığımdan fazla burda yardımcı olmaya calışıyorum.bazen benim bile canımı sıkacak olaylarda yaşadım.kırıldığımda oldu bugünde bi kaçgün önceden pigme bana ankaraya geleceğini yazmıştı gelebilirsen görüşelim dedi ve zühtü beyin yerinde onla görüştük bugün cok memnun oldum cok tatlı birisi bundan 1 ay öncede kuzenimi prp götürdüğümde orda beklerken beni burdan fotolarımdan tanımış birisi yanıma geldi ve kendini tanıttı ixsirci benim dedi yeni yapılmıştı alcılıydı daha ,cok şirin bi kızdı mesela ondan hiç haber alamıyoruz o halde bile memnundu nasıl olduğunu bende merak ediyorum hatta foto felan koycam demişti..herkes burda ameliyat olup bi kaç ay sonra yok oluyor benim gibi 3 sene olupta kkda kalanlar cok azaldı.halbukisi tecrubelerini ara ara girip yazsalar bir cok kişiye yardımcı olacaklar ama malesef

ank32,guzel dusuncelerın ıcın cok saol.bugun bana cok destek oldun tsk ederım,ozellıkle ıgnemı yerken elıne yapıstıgım ve canını cıkarana kadar sıktıgım an ıcın kusura bakma:) burun derım kalın oldugu ve odemım fazla oldugum ıcın doktorum kortızon ıgne yapmak zorunda kaldı,her ne kadar ıstemesem de gereklı oldugu ınancıyla yaptırdık.amelıyatımın ustunden 3 ay gectı ve bugun ank32 her detayıyla burnumu gordu.benım de gympsy gıbı bazı sorunlarım var ama sonucta bu benım etlı ve yaglı bı burun yapım olmasından kaynaklanıyo sanırım ,o nedenle doktorumuza haksızlık yapmamak adına yanlıs yorum yapmadan sabırla beklemeyi tercih ediyoruz.Allah herkese gonlunde yatan burnu nasıp etsin:)

ne demek canım rica ederim.yardımım dokunduysa sana ne mutlu bana, ama şu bir gercek ben senin burnunu daha kötü bekliyodum senin anlatıklarından dolayı bence burunun sadece burun uc kısmında ödemler kalmış onlarda inerse süper olcak git gidee cok daha güzel oluyor kalın derili olmanın dezavantajlarını yaşıyosun sadece zamanla daha güzel olacağından eminim kemikte bi sıkıntı yoktu yani ellediğimdede sadece kalın bi deri ve ödem vardı burnunda bunlarda indiğinde zamanla cok güzel olcak burda ne burunlar gördüm ben zaman herşeyin ilaçı bak gör:) tekarar tanıştığıma cok memnun oldum şirine güler yüzülü fıstık

Son düzenleme:
Haydi hayırlı olsun canım ben de gidecektim görüşmeye ama rahatsızım bir haftadır çıkamadım evden, 19undan önceye yok muymuş gün? yoksa sana uygun olduğundan mı o güne aldın. Kaça mal olacak sana? İnşallah istediğin gibi olur.

19'una ben istedim cnm o zamana müsaitim daha öncesi de olur tabi. Dr burna göre fiyat veriyor tabi ki benimki 4.000-TL ya olacak

slm catlover yazını okuduktan sonra kararsızlığa düştüm.ben de ankrada yaşıyrm ama emre ilhana ameliyat olmak istiyordum.üstelik ameliyattan sonra orda kalmam gerekeceği içn masraflarda artacak.oyüzden zühtü demiri merak ettm.emre ilhandan da hiç şikayet yok.sen hangisini tavsiye ediyorsun?

merhaba

uzun zamandır düşünüyorum ameliyat olmayı hatta geçen sene muayeneye gittim ama sonra başka sorunlar girdi olamadım

ocağın sonunda olmayı düşünüyorum tekrar bir muayene olucam tabikide ama korkuyorum yinede ya istediğim gibi olmazsa diye

Zamk merhaba

Ben Zühtü demire ameliyat olmadım araştırma yapıyorum.Evet bu mesajı yazdığımda zühtü beye olmaya karar vermiştim ama vazgeçtim. Emre ilhan,Muhammed Dilber,Bilge Türkbilen,ufuk bilkay en beğendiğim dr.lar....sağlık çok önemli o yüzden iyi olacaksa kesenin ağzını açmak gerekiyor bunu anladım öbür türlü tekrar dr.arayıp bir daha ameliyat oluyor insanlar.bu daha pahalıya geliyor..Bu arada ben zühtü beye ameliyat olmadım kendisi hakkında en doğru bilgiyi ameliyat ettiği arkadaşlardan öğrenebilirsin...gympsy,sumrusimay,pigme hatırladıladığım kadarı ile en son ameliyat olanlar
sevgiler...

canım korkulcak bişey yok ne istediğini iyice doktora belirt ve söyle tabiyki en önemlisi sağlıkla cıkmak allah yardımcın olsun karar vermek en zoru zaten gerisi cabuk geliyor.herşey gönlünce olsun tatlım..senide aramızda görürüz inş

canım hayırdır sen neden vazgeçtin merak ettim

f
merhaba catlover

cvp attgn icin sagl.ben de senn gibi düsünüyrm.ama hala korkulrm tereddütlerim var.seninle bu konuda konusmak isterim.beni ekler misin?bir de bu ara finallerim var oyuzden netten uzak durmaya calisiyrm giremeyebilirim.ama daha sonrasinda seninle bu konuda konusmak isterim mümkünse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…