f
merhaba catlover
cvp attgn icin sagl.ben de senn gibi düsünüyrm.ama hala korkulrm tereddütlerim var.seninle bu konuda konusmak isterim.beni ekler misin?bir de bu ara finallerim var oyuzden netten uzak durmaya calisiyrm giremeyebilirim.ama daha sonrasinda seninle bu konuda konusmak isterim mümkünse.
Açıkça yazayım bu dr.un başarı grafiği düştü...benim edindiğim izlenim bu...
Akşam üzeri görüşmeye gidiyorum çok heyecanlıyımm
ank32'ye katılıyorum, bu arada ank32 resimlerini izninle gördüm ve antalyaya git bir kişi türk olduğuna inanmaz bence :) maşallah diyelim nazar değmesin..
Açıkça yazayım bu dr.un başarı grafiği düştü...benim edindiğim izlenim bu...
canım doktorun başarı grafini sen ölcemezsin ki burdan son zamanda ameliyat olanların kaçı buraya kötü diye yada olumsuz bişey yazdı ki ve diyelim ki kötüde oldu bunu yine grafiklendirmen yanlış bir sürü kişi ameliyat oluyor.ayrıca egerki böyle bi durum olsa buraya girip ameliyat olanların olumlu yada olumsuz yazılarını görmen lazım bana göre yanlış yazmışsın karar değiştirmiş olabilirsin buna bişey diyemem ama bu yazdığın bana göre doğru bi yazı olmamış ben senelerdir burdayım ve cokk kişiyle ve cok iyi doktorlara olan arkadaşlarında cokk kötü burunla geldikleri gördüm.bu bi olası ve şans işidir..cok iyi dersin gidersin daha sonra cok kötüde olabilir.bunu kimse garantisini veremez.cünki herkesin anatomisi ve cilt yapısı cok farklı iyileşme süreside kaç senedir burdayım ve buda benim izlenimim fıstık
şimdi arkadaşlar
zamk benim eski bir mesajımı görmüş ve bana hitaben yazı yazmış bende ona -sadece- vazgeçtiğimi yazdım.dr ile ilgili herhangi bir yorum yapmadan sorusunu cevapladım ve dr.la ilgili bilgi almak istiyorsa hastalarına msj atmasını söyledim.
Ank 32 sende neden vazgeçtiğimi sormuşsun sormasaydın yazmayacaktım bile.tabiki cevabımı beğenmeyip tepki gösterebilir ve sorgulayabilirsin.dr.unu çok seversin çok iyi bir insandır hayransındır ve hött diyebilirsin tabiki...
Eee bende o zaman şunu yazarım ben bu dr.un pek çok hastasına özel msj attım ve aldığım cevaplar bende böyle bir izlenim doğurdu zaten bu sitede bunun için var insanların tecrübelerinden faydalanmak...yada benim niyetim en azından bu...
Tabi o insanların neden açıkca fikirlerini yazmadığını,yazamadığını şimdi daha iyi anlıyorum.anında yağmurr gibi tepki...o zaman neden vezgeçtin gibi bir soruyu sormamalısın ben açıkca konuşan yazan bir insanım...
Fikirlerini yazmak ahkam kesmek gibi algılanıyorsa işimizz yaş...
Ameliyat günümü aldım Allah utandırmasın
Amin inşallah güzel olur
canım ben sana neden vazgeçtin diye sordum. cünki doktorla görüşüp görüüşmediğini bilmiyorum ve bişeymi olduda vazgeçtin diye sormak istedim ayrıca ben cevabını begenmedim demedim kullandığın cümle yanlışş başarı grafiği düştü kelimesi yanlış ben bunun acıklamasını yaptım..biliyosun senle ne zamandır msjlaşıyoruzda elimden geldiğince herkese olduğu gibi sanada yardımcı oldum..sen benim doktoruma olmayacaksın diye bi tepkim yok ben burda her doktorun hastasına yardımcı oluyorum sorularıyla ben doktoruma hayran yada başka bişey değil olay bu değil yani burda insanlar yaşadıklarını tecrubelerini ve tabiyki düşüncelerini söylemekte özgür bunda bi sıkıntımız yok senin kurduğun cümlede hata vardı. bunu başka bi şekildede söyleyebilirdin yanlışş anlaşılmak istemem ben özel msjlarda ne konuştuğunu tabiyki bilemeyiz kişilerin yorumunuda memnun olan var olmayan var bunada benim dediğim bişey olmaz zaten herkes bunu dile getirmekte özgür
hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur ne zamana aldın ameliyat gününü...
Amin canım, 14 Ocak diye belirledik şimdilik
canım doktorun başarı grafini sen ölcemezsin ki burdan son zamanda ameliyat olanların kaçı buraya kötü diye yada olumsuz bişey yazdı ki ve diyelim ki kötüde oldu bunu yine grafiklendirmen yanlış bir sürü kişi ameliyat oluyor.ayrıca egerki böyle bi durum olsa buraya girip ameliyat olanların olumlu yada olumsuz yazılarını görmen lazım bana göre yanlış yazmışsın karar değiştirmiş olabilirsin buna bişey diyemem ama bu yazdığın bana göre doğru bi yazı olmamış ben senelerdir burdayım ve cokk kişiyle ve cok iyi doktorlara olan arkadaşlarında cokk kötü burunla geldikleri gördüm.bu bi olası ve şans işidir..cok iyi dersin gidersin daha sonra cok kötüde olabilir.bunu kimse garantisini veremez.cünki herkesin anatomisi ve cilt yapısı cok farklı iyileşme süreside kaç senedir burdayım ve buda benim izlenimim fıstık
Ben oldum zühtü beye ve çok başarısız bir ameliyat geçirdim eski burnumu şu an öyle arıyorum ki çünkü burnumda yaptığı bi dünya hata ( burun kanatları çöktü, burnumun tam önünde girinti yapmış, nefes alamama problemim yok ken artık var ....vs) daha bidünya şey ama asıl önemlisi burun kemiğim ayrıldı hemde ameliyattan hemen sonra...daha yazayım mı... kendisiyle ilk görüşmemde red etti yok burun kemiğinde bişey yok dedi bide kızdı ama zaman geçince şişlikler inip herşey gün gibi ortaya çıkınca kabul etti ve ameliyat olman lazım dedi 1 yıl sonra gel dedi . Bu arada hamile kaldım ve çocuk doğurdum ve haliyle emziriyorum ve bişey yapamıyorum bu arada ne aradı ne sordu ya ben bi hastamın burnunu ayırdım bi arada kontrol edeyim falan demedi...ilgi sıfır şimdi gitsem bide azar yersin bilmiyom artık neden...Ameliyat olmak zorundayım artık, tabiki estetik kaygılardan değil sağlık sıkıntısından hem dünyanın parasını ver hem bi dünya problem çıkarsın başına tabi ki bişeyler yapıcam en kısa zamanda farklı yollardan hakkımı arıyacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?