Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İşte insan bunları duyunca korkuyor ameliyat günümü aldım zühtü beyden, ama bu yorum beni şimdi gerçekten düşündürmeye başladı. Sizin ki revizyon muydu

Amin canım, 14 Ocak diye belirledik şimdilik

Cnm özelden msj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum.Benim ocağın 19 unda ameliyat günüm ama aslını söylemek gerekirse kafam karıştı. Sen serdar beye olucaktın sanırım ben kendisiyle görüşmedim çok atıyor ameliyat gününü demişlerdi. Senin görüşmen rahat oldumu birde onlamı görüşsem acaba birde ne kadar fiyat dedi bana özelden yazabilirmisin. Benim ameliyatım ajay hastanesinde olucak

ameliyat öncesi ve sonrası birkaç foto ekledim merak edenler için.

3. ayı doldurdum herşey yolunda gidiyor. hala şiş olduğunu hissedebiliyorum, özellikle ucu top gibi :) ben bu haline de bayılıyorum, şişlikler inince daha güzel olacak

bir de zühtü hoca web sayfasına hasta görüşleri diye bölüm eklemiş. kendisine ameliyat olan arkadaşlar yorum yazmak ister belki :)

bu ay randevum var mart için ameliyat günü alicam kesin karar verdim böyle kötü yorumlar görünce oooffff

tatlım burnun çokk güzel olmuş foto eklediğin için teşekkürler görmem iyi oldu gerçekten. fıstık gibisin maşallah :)

Floransa yazdıklarını okudum ve gerçekten üzüldüm bütün bu olanlara ondan sonrasına.Tabi dr.larda insan ve ne kadar profesyonel olsalar dahi bazı olumsuz sonuçlar,hatalar olabilir olabiliyor burunda kemik çıkıntısı,yamukluk,eğrilik,asimetri,burun kemiğinin fazla oyulması,domuz burun,^^hatta ve hatta burnun yüze göre fazla küçültülmesi^^ gibi...daha pek çok farklı şey ..
bazı sorun hemen kendini belli ederken bazısı aylar sonra ortaya çıkıyor...pek çok örneği bu forumda okuduk...ama senin yazdıkların burnunun işlevinin bozulması,şeklinin bu derece bozulması hele kemiğin ayrılmış olması çok çok kötü bu ayrı bir konu gerçekten çok geçmiş olsun insan ne diyeceğini dahi bilemiyor bu durumda geçmiş olsun demek bile hafif kalıyor...
Birde ameliyat sonrası hatasını kabul etmeyip sanki kuruntu yapıyormuşsun gibi davranması birde kızması takip etmeyişi yani yapılmaması gereken ne varsa hepsini yapmış..Bunları okuyunca insan çok kötü oluyor...Kişinin vicdanını kaybetmemesi gerek...
Yüce Allah seni yavruna bağışlasın...

Evet canım revizyondu benim ki daha bir ehemmiyet isteyen bir ameliyattı benim sıkıntım burun deliklerimlerimde asimmetri vardı ne nefes almamada bir problem ne başka bişey sadece estetik görünüşten dolayı ameliyat oldum burda araştırdım ve biliyosun sanada çok sormuştum ve inanıp zühtü beye ameliyat olmuştum (hatta isteyenler benim zühtü beyle ilgili eski yorumlarıma bakabilirler onu nasılda ateşli olarak savunduğumu bile görebilirler ama maalesef gel gör ki sargılar açıldıktan sonra herşey tam bir kabus gibi oldu bırak yeni görüntümü beğenmeyi artık rahat nefes alamıyor ve burun kemiğimi ayrılmıştı hala öyle burun kemiğimiin olduğu kısımda derin bir yarık var ve onu sadece cildim tutuyor dışardan bile anlaşılıyor bırak dokunmayı...) ve sonuç hüsran... Yani anlayacağın paranla rezil olup bide sağlığından oluyorsun... O kadar ilgisizdi ki önceki burnum kavisliydi ben
özellikle kavisli burun istemedim daha doğal olsun diye düz olsun dedim ameliyata girdiğim ana kadar söyledim sonra hooop bide baktım ki eski kavisi kapatmış gene kavisli burun yapmış yani okadar benden habersizdi...Önceki burnumla 10 yıl gezdim, sıkıntı yapmadım ama son dönem biraz gaza geldim ve ameliyat oldum ve şimdi öyle pişmanım ki keşke hiç elletirmeseydim. kızımı emzirmeden ayırır ayırmaz sanırım hukuki yollara başvurucam bu kadar komplikasyon olamaz...

Sağol canım benim ilgin için sağol. ameliyttan önce bende burda yazılanları okumuş hatta gün aldığım aşamada burda bazı arkadaşların başına gelenleri okumuş hatta görmüş innamakm istememiştim ve genede ameliyat olmuştum... ve sonuç...

İlk başta çok üzüldüm gerçekten başına gelenlere, her zaman söylüyorum bu biraz şans işi ama seninki şans olayını aşmış artık bence.Bende seninle aynı durumdayım benimde revizyon ve çok iyi düşünülmesi gerekiyor bende yıllardır şu anki burnumla dolaşıyorum ama sağlık açısından bi problemim yok, revizyon olması beni çok düşündürüyor du zaten ilk burun ameliyatı gibi olmuyor çünkü,ben bu ayın 19 una ameliyat günümü almıştım fakat senin başına gelenlerden sonra vazgeçtim bugun arayıp iptal ettiricem hayırlısı böyledir belki

Amin canım, 14 Ocak diye belirledik şimdilik

cnm özel msj hakkım olmadığı için gene buraya yazıyorum, zühtü hoca benden tomografi istememişti ama istese de artık pek farj etmez cnm yukarıda da yazdığım gibi vazgeçtim ben revizyon beni korkuttu açıkcası, başka bir hocayla görüştüm muhtemelen ona olucam gibi görünüyor

Canım ben kimseyi etkilemiyeyim ben sadece yaşadıklarımı söylüyorum ve senide etkilemiyeyimve şuan benim tek kaygım sağlığım estetik kaygılardan öte...Bende ameliyat olucam ama artık sanırım burun fonksiyonlarımın düzelmesşi için bir kbb doktoruna gitmeliyim gibi geliyor

Yok cnm senle ilgisi yok ben zaten etkilenmeye meyilliymişim galiba demekki içime sinmeyen bişeyler varmış diyorum, sende iyi araştır bundan sonra eğer maddi olarak imkanın varsa emre ilhanla bi görüş istersen hem KBB ci olması hemde revizyonda başarılı olması açısından iyi olabilir.Ben kendisiyle görüştüm ama çok fazla geldi ücreti o yüzden ona yaptıramıyorum

Haklı olabilirsin ama bu kez inşallah temkinli hareket edicem.

Bir doktorun topiğinde başka doktoru övmek yeni mi moda oldu?

Arkadaş başarısız bir ameliyat geçirmiş ve bu doktor tarafından geçirmiş, yazdığım şey başka doktoru övmek mi demek oluyor sadece bi tavsiyeydi, neden zoruna gitti anlayamadım. Sonuçta ben zühtü hocayı kötülemediğim gibi ( ki bunu yapamam çünkü kendisiyle ilgili bir tecrübem olmadı) başka bi doktoru da övmüyorum.Sonuçta insanlar burada sadece hayranlıklarını dile getirmeyecek değil mi memnun olanlar memnuniyetlerini, olmayanlarda bunu yazıcak ki insanlara faydası olsun. Bence sırf eleştiri yapmak için bişeyler yazmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…