Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ank 32 canım benm tasarımımı çok ayrıntılı yapmadık aslında. yani ben zühtü beye güvendiğim için olabilceğinin en iyisi,
yüzümde en doğal duracak şekilde olsun dedim. umarım öyle olur:)

Fotograf paylasmaniz mumkun mu acaba? Merak ediyorum Zuhtu Bey'in nasil burunlar yaptigini.

benimki şuan hala alçıda..kemik biraz kalın ve sağlammış o yüzden birkaçgün fazla kalması gerekiyormuş alçıda..zühtü bey öyle söyledi :9

alçı alınınca ben yüklerim dilersen albümümden bakabilirsin o zaman..ama şuana kadar olan kısımdan çok menmunum..zaten şimdiden yüzümde ve görünümümde büyük oranda değiklik oldu bile :)

bende bugün oldum ameliyat çok rahat geçti, ağrı falan hiç bişey yok henüz..
çok merak ediyorum alçım biran önce çıksın da şeklini görmek istiyorum.
zühtü bey çok güzel oldu merak etme dedi ama ben sargıyı temizlerken şişlikten midir yoksa alıçıdan mıdır nedir bilmiyorum ama değişik duruyo:)

oo hemende zaman geciyor aramıza hoşgeldin canım begenmene sevindim ilerde cok daha güzel olcaktır hayırlı olsun burnuşun:) biraz zaman gecince fotolarını bekliyoruz

heyy maşallah hayırlı olsun yeni burnuşun aramıza hoşgeldin sende ..şimdi cok şiştir zaten takma burun gibi gelir sana ödemlerin indikce ortaya esas burnun cıkacak onun içinde biraz zamana ihtiyacın var sabır lazım burun için canım:)

kemiği alındığından olsa gerek gözlerim acayip şişti morardı da ne zaman geçer ki?
şuan 2-3 kez ameliyat olanlara şaşırıyorum gerçekten çok zormuş burun ameliyatı.
ama sonucu güzel olur inşallah değer yani, biran önce alçılarım falan çıksın istiyorum.

bide bugün kontrole gitcem zühtü beye, benm burnum kanıyo normal dimi? bi sorun olmasından çok korkuyorum. silikonlar ne zmn alınıyo?

bide bugün kontrole gitcem zühtü beye, benm burnum kanıyo normal dimi? bi sorun olmasından çok korkuyorum. silikonlar ne zmn alınıyo?

canım cok yenisin şişliklerin ve morluklarının olması cok doğal benim fotolarım var görmüşsündür gerci bende öyleydim.herkesin bünyesine göre değişir yapılan operasyona görede değişir şişlik ve morluk ama 1 hafta ile 15 gün arasında morluklarda şişliklerde kalmaz tabi bi kısmı iner ödemlerin gecmesi ve burunun oturması 6 ay ve 1 yılı buluyor biliyosundur.burun işi sabır işi beklemesi zor şeklin oturması seni cok iyi anlıyorum ama alçı cıktığındada takma burun gibi gelebilir. sana ilk zaman begenmeye bilirsin şişliklerden dolayı ..ayrıca burnunun kanaması cok normal alcı ve içindeki silikonlarda cıktıktan sonra ara ara kan gelebilir korkma ..silikonun alınması senin burunun durumuna göre doktor cıkarıyor.ama 1 hafta oldumu cıkarır.

ama 1 ay içinde beğenmeye başlarım umarım şekli oturmasa bile 6 ay takma burun gibi gezmek korkunç olabilir:)

birde şuu belirtmek isterimki zühtü bey gerçekten çok iyi bir doktor.çok ilgili ve kibar.piyasadaki dier doktorlar işi ticarete dökmüşken ,
doktorun gerçekten hem çok tecrübeli hemde alçakgönllü olduğunu ilk görüşmede anlayabiliyosunuz.bu da size güven veriyo.

ameliyat olupta kaybolan kızlara sesleniyorum nerdesinizz..nasıl oldunuzzzz kızlarr arada girip haber verseniz bide foto ekleseniz süper olacaktı :)

ama 1 ay içinde beğenmeye başlarım umarım şekli oturmasa bile 6 ay takma burun gibi gezmek korkunç olabilir:)

canım ilk cıktığında alcı belli bi zaman sana öyle gelebilir dedim öyle 6 ay değil:))))))

kızlar bugün tam 17 gün oldu ameliyat olalı..burnum hala çok şiş..çok tombul ve büyük bir burnım var şuanda..gözlerimimdeki ve yüzümdeki şişlikler neredeyse kalmadı diyebilr,m..ama burnım hala böyle sizce erken mi davranıyorum endişe etmek için..yani eğer kalan 15-20 gün içinde şişliğin büyük kısmı inmez ve böyle kalırsa (ilk bir aylık süre için), benim için çookkk büyük bir hayal kırıklığı olurrr

canım 17 yada 1 ay burunda cok kısa zaman derin kalınsa eger oda etki eder ödemlerin inmesine ayrıca bi burunun oturması 6 ay 1 senedir.senin cok yeni daha dur bakalım cok erkenden endişe ediyosun.zamanla oturcak daha öyle zaten istesende kalmaz burun işi ve beklemesi en zordur.ben burda senin gibi kaç kişiyle konuştum bu zaman kadar ilk zamanlarda hep böyledir.sabırlı olcaksın bu konuda cok erken cünki

bu hafta zühtü bey ile görüşmem var. çok heyecanlıyım..

hadi bakalım o zaman hayırlısı olsun canım sende aramıza katılırsın inşş ..heyecan yapma canım bişey olmuyor korkma:) zühtü bey cok iyi bir doktordur görünce sende anlıyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…