kimse yok mudur sorularımı cevaplayacak? :/
Bu hafta olcam ameliayt ama hala kararsizim
bende bugün oldum ameliyat çok rahat geçti, ağrı falan hiç bişey yok henüz..
çok merak ediyorum alçım biran önce çıksın da şeklini görmek istiyorum.
zühtü bey çok güzel oldu merak etme dedi ama ben sargıyı temizlerken şişlikten midir yoksa alıçıdan mıdır nedir bilmiyorum ama değişik duruyo:)
bende zühtü beyle ön görüşme yaptım zühtü bey kapalı ameliyat yapıyo genelde açık olanı tavsiye ediyolar ayrıca kışın olmak daha iyiymiş galiba
Kızlar öncelikle herkese mrba zühtü bey burun estetiğini ne kadara yapıyor bilen acil söylerse sevinirim.şimdiden biriktirmek istiyorum.
Bu hafta olcam ameliayt ama hala kararsizim
ank32 bende zühtü beye yaptırmak istiyorum bu yüzden ankaraya gelcem banada bu konuda yardımcı olursanız sevinirim 2012 ekim kasım gibi düşünüyorum ayrıca ne kadar tutuyor acaba masraflar
Arkadaşlar herkese selam, yeni üye oldum. Sırf bu estetik işi için :), Zühtü Demir'den 2 mayıs için randevu aldım. Bende profilden kemer var ve beni ergenliğimden beri rahatsız ediyor. Daha çok psikolojik bir şey çünkü görenler ne gerek var diyor. Ama dediğim gibi takınca takıyor insan. Profilden hoş durmuyor. Ben zaten kuş gibi burun istemiyorum, ameliyattan sonra bambaşka bi insan da olmak istemiyorum. Sadece profilden bakıldığında daha düzgün bi buruna sahip olmak istiyorum, kendime güvenim daha da gelicek eminim. Zühtü Demir'e ameliyat olanlar süreçten ve ameliyat sonrası süreçten de bahsedebilir mi acaba? Rahatlamaya ihtiyacım var, anesteziden biraz korkuyorum açıkçası.
ank32 sana sormam gereken sorular var zühtü beyle görüşeceğim2 mayıs'ta, nasıl ulaşabilirim sana :/ mesaj atamıyorum :/
canım a.slm bi kaçgündür fazla giremedim kızlar şimdi size yardımcı olayım :) ameliyattan önce gittiğinde zühtü beye burda anlattığın gibi önce ne istiyosan burnunda seni rahatsız eden bunları anlat ve zaten fotolarını cekip senle senin isteğine göre burununa tasarım yapacak daha sonra sende begenirsen ameliyat günü alacaksın bi kaç tahlil veriyor ve hangi hastanede olmak istiyosan sana bi kaç hastane söylüyor sen seciyosun ama genelde akay hastanesinde yapıyor sana kalmış..sonra ameliyat oluyosun tabiyki anestesizden korkulacak bişey yok sen anlamıyosun bile bundan korkma yani ameliyattan sonra zaten belli bi dönem seni sürekli kontrollere cağırıyorlar zaten en önemlisi ameliyattan sonraki beklemek o ödemlerin inmesi buda zamanla oluyor burun olayı sabır işi beklemek burnun oturması zamanla oluyor ilk zamanlar begenmiyeceksin bile takma gibi gelcek ama zamanla oturdukca seni ekliyorum fotolarım var bakarsın ben cok memnunum herkesinde allah gönlüne göre versin
ank32 çok teşekkür ederim yardımın için :)), fotolarına bakacağım...mail adresini de ekleyeceğim özel mesajdan atabilirsen...böylece aklıma takıldıkça sana sorabilirim :) tekrar çok teşekkür ederimmmmmmmmmm :öpücük:
canım sana özelden mail adresimi vereyim facede vereyim ordan bana istediğinde ulaşabilirsin
bende istiyorum mümkünse tabii
ank32 çok teşekkür ederim yardımın için :)), fotolarına bakacağım...mail adresini de ekleyeceğim özel mesajdan atabilirsen...böylece aklıma takıldıkça sana sorabilirim :) tekrar çok teşekkür ederimmmmmmmmmm :öpücük:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?