hadi bakalım o zaman hayırlısı olsun canım sende aramıza katılırsın inşş ..heyecan yapma canım bişey olmuyor korkma:) zühtü bey cok iyi bir doktordur görünce sende anlıyacaksın
benim kafamda tasarladığım burun ile aynı sonuca ulaşamamaktan korkuyorum açıkcası
bir de sürekli revizyon konularına rastlıyorum. estetik olduktan sonra ben de revizyon yaptıranlar kervanına katılmak istemem açıkcası .. kafam karıştı biraz
herkese merhaba, bende burun ameliyatı olucam ama ben antalyada yaşıyorum bazı tereddütlerim var bir doktora gittim senin burnunun alabileceği en son şekil diye bir şey gösterdi ve şok oldum çünkü istediğim bu değildi tercihe bağlı değil mi???? birde çok ağrıdan ve sızıdan bahsediliyor yeğen oldu o anlattıkça benim gözler fal taşı gibi oluyor ama burdaki yorumlar hiç öyle değil... birde gerçekten ameliyat olduktan sonra büyük değişimler oluyor mu?
kızlar fotograf eklemiyecekmisinizbende kasımda ameliyat olmayı düşünüyorum zühtü hocaya.. nasıl oldunuz merak ettim. buarada çok geçmiş olsunn hepinize
Arkadaşlar Zühtü Bey'in yaptığı burunlar doğal görünüyor mu?
bu yüz küsür sayfa ank32 nnin ve çileğin övgüleriyle dolmuş diğerleri arada tampon ne zaman çıkar şişler ne zaman iner gibi orumlar yapmış. bilemedim çok inandırıcı gelmedi
slm kızlar 10 yıl önce ameliyat oldum burnumdan genelde insanar beğeniyo ama ben şimdi kafaya taktım burun takıntısı oldu ucundaki sivrilik beni rahatsız ediyo beni ayse_ayse76@hotmail.com adresinden eklermisiniz hatta ankaraya geldiğimde görüşürüz bana fikir verirsini kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum
bende zühtü beye yaptımak istiyorum bu kış inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?