Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi bakalım o zaman hayırlısı olsun canım sende aramıza katılırsın inşş ..heyecan yapma canım bişey olmuyor korkma:) zühtü bey cok iyi bir doktordur görünce sende anlıyacaksın

benim kafamda tasarladığım burun ile aynı sonuca ulaşamamaktan korkuyorum açıkcası

bir de sürekli revizyon konularına rastlıyorum. estetik olduktan sonra ben de revizyon yaptıranlar kervanına katılmak istemem açıkcası .. kafam karıştı biraz

herkese merhaba, bende burun ameliyatı olucam ama ben antalyada yaşıyorum bazı tereddütlerim var bir doktora gittim senin burnunun alabileceği en son şekil diye bir şey gösterdi ve şok oldum çünkü istediğim bu değildi tercihe bağlı değil mi???? birde çok ağrıdan ve sızıdan bahsediliyor yeğen oldu o anlattıkça benim gözler fal taşı gibi oluyor ama burdaki yorumlar hiç öyle değil... birde gerçekten ameliyat olduktan sonra büyük değişimler oluyor mu?

benim kafamda tasarladığım burun ile aynı sonuca ulaşamamaktan korkuyorum açıkcası

canım sen ne yaptın bakalım..sen doktora kendi sıkıntılarını tam olarak anlatırsan ona göre bi tasarım yapar ve benim burnum tasarımla hemen hemen bire bire 1 sene sonra aynısı olmuştu oturmuş hali yan yana getirmiştim ben tasarımla yüzüne hangisi yakışıyosa öyle yaptır derim korkulcak bişey yok bi yolla adım atmışsın eninde sonunda bu kafandaysa bunu yapıyosun..bende 1 sene hemen hemen araştırdım. bekledim ama sonunda kaçamadım ve oldum..iyikide olmuşum cokta memnunum herkesede tavsiye ederim..varsa bir sıkıntı biran önce zaman gecirmeden yaptırın derim..

bir de sürekli revizyon konularına rastlıyorum. estetik olduktan sonra ben de revizyon yaptıranlar kervanına katılmak istemem açıkcası .. kafam karıştı biraz

inş buna gerek kalmaz bunu düşünürsen zaten en başından ameliyat olmaktan bile vazgecersin iyi düşün iyi olsun canım

canım tabiyki istegine baglı sen doktoruna ne istediğini anlattıktan sonra ona göre bi tasarım yapması lazım kafasına göre takılıyosu zaten hiç yaptırma öyle saçma sey olmaz bu olacak son hali başka secenek yok diye bişeyde olamaz..ayrıca cok agrı sızı olmuyor bende hiç agrı yaşamadım sadece ilk zamanları burun tıkalı olduğu için agızdan nefes almak sıkıntılı ve ödemler inene kadar öyle agrı sızı olmuyor...bende bayagı bi değişim oldu albümde var zaten fotolar bakabilirsin canım

burun ameliyatı olan arkadaşlar ucunda sor un yaşadınız mı nasıl oldu sivrilik yamukluk oldu mu benim istediğim burnumun ucunu düzeltebilicek bi dr 2.ameliyatı düşünüyorum ucu sinirimi bozuyo

bu yüz küsür sayfa ank32 nnin ve çileğin övgüleriyle dolmuş diğerleri arada tampon ne zaman çıkar şişler ne zaman iner gibi orumlar yapmış. bilemedim çok inandırıcı gelmedi

slm kızlar 10 yıl önce ameliyat oldum burnumdan genelde insanar beğeniyo ama ben şimdi kafaya taktım burun takıntısı oldu ucundaki sivrilik beni rahatsız ediyo beni ayse_ayse76@hotmail.com adresinden eklermisiniz hatta ankaraya geldiğimde görüşürüz bana fikir verirsini kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum

bu yüz küsür sayfa ank32 nnin ve çileğin övgüleriyle dolmuş diğerleri arada tampon ne zaman çıkar şişler ne zaman iner gibi orumlar yapmış. bilemedim çok inandırıcı gelmedi

canım burda burun ameliyatı olan cok kişi var. bu zamana kadarda olup memnun kalan cok kişi oldu ve coğuda olduktan sonra girip fazla yorum yapmadı. benim reelden tanıdığımda cok insan oldu şimdi sen öyle bişey yazmışsın ki sanki bu kişiler ameliyat olmamış gibi ..zaten ameliyat olan kişiler ameliyattan sonra ne olacağını ve neler yaptıklarını bu topiğe yazdılar burası bi paylaşım alanı ve sana cok inandırıcı gelmeyebilir..bu kadar yorumdan bunu cıkarıyosan bişey diyemiyecem ben tam 3 senedir burda coğu insan bu konuda kendi yaşadığım tecrübeleri anlattım vede onlarda öyle anlatılar sen bunu nasıl cıkardın bunu anlayamadım esas ben

ayrıca böyle bi sıkıntın varsa elimden geldiğince burdaki arkadaşlarıma yardımcı olduğum gibi sanada olurum ..burdan benim reelde konuştuğum cok insan oldu bunuda belirtmek istedim

Kızlar öncelikle herkese mrba zühtü bey burun estetiğini ne kadara yapıyor bilen acil söylerse sevinirim.şimdiden biriktirmek istiyorum.

ank32 bende zühtü beye yaptırmak istiyorum bu yüzden ankaraya gelcem banada bu konuda yardımcı olursanız sevinirim 2012 ekim kasım gibi düşünüyorum ayrıca ne kadar tutuyor acaba masraflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…