Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mail adresi isteyenler mail adresimi yolladım ama henüz mail gelmemiş eger yolladıysanız tekrar bi daha mail yollayın mailde sorun var kızlar

Son düzenleme:
ank32 sana birşey sormak istiyorum ben 19 nisanda ameliyat oldum çok şükür sıkıntısız atlattım şuanda bir sorunum var burnum istediğim gibi değil şişde değil sanli şekli böyle kalacak gibi... gerçekten zamanla oturuyor mu??? önceden desivri bir burnum vardı şimdi de öyle...

merhaba ank32 ben de zühtü beye burun estetiği için gittimm, görüştüm.fotonu gönderebilirsen çok sevinirim.tşk şimdiden.

ben muayene oldum, tasarım yaptı...beğendim tasarımı, bi kaç düzeltilmesi gereken yer vardı ama kararımı kesinleştirince bildiririm diye düşündüm onu. fiyat da uygun aslında, tabi yine bana göre çok ama diğer doktorlara göre uygundu, ve bana güven veren yaklaşım şekli var zühtü bey'in. bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. benim için para sorun değil, ailem ödeyecek hatta söylediği miktar piyasaya göre uygun ama ailem karşı çıkabilir bu yüzden bi de gazi'yi deneyeceğim baakalım onlar ne diyecek

ank 32 mail göndeiyorm sorundan dolayı gitmiyr sanırım faceden görüşme imkanı yok mu acaba mayısn 18 de anka gelmeyi düşünüyorm

ameliyat oldun mu nasıl oldu burnun ?

evet şubat ayında ameliyatımı oldum. 3. ayım doluyor ben bantlarım çıktığı andan itibaren memnunum. ufak bi iki sıkıntı yaratan nokta var onlarda şişliklerden sanırım. 1,5 aydır kontrole gidemiyorum o yüzden kontrole gidince öğreneceğim durum. genel olarak evet memnunum ve zühtü beyi tercih ettiğim için pişman değilim :)

canım cok yeni daha tabiyki şekli oturacaktır 6.ay 1sene de oturuyor burun cok değişecek daha zaman lazım

merhaba ank32 ben de zühtü beye burun estetiği için gittimm, görüştüm.fotonu gönderebilirsen çok sevinirim.tşk şimdiden.

görüştüğüne sevindim canım,tabiyki maille sana foto atabilirim..mail adresimi atayım özelden bana ordan ulaşabilirsin.

hayatım içine hangi doktor siniyosa ona ol derim..ama tabiyki kendi doktorum olduğu içinde tavsiye ederim .cünki cok ilgili ve iyi bir doktordur..bende zamanında cok araştırdım ankarada içime zühtü bey sindi ona oldum iyikide olmuşum cok memnun kaldım cünki..darısı sana olsun fıstık

ank 32 mail göndeiyorm sorundan dolayı gitmiyr sanırım faceden görüşme imkanı yok mu acaba mayısn 18 de anka gelmeyi düşünüyorm

canım mail adresin gelmedi bana ben sana gönderiyim ordan bana ulaşabilirsin.facem kapalı cünki

canım nasılsın? iyi olmana cok sevdim.fotolarını halen bekliyorum duyurulur:)kontrollerini ihmal etme ufak tefek sıkıntılar zamanla zaten kalmıyor

bizde sonunda ünal şahine karar verdik...ve sonuç çok güzel....albümde resimler var....bakabilirsiniz...

herkese merabalar bende burun estetıgı olmayı dusunuyorum.cokta doktor arastıramadım. ama burdakı yorumlara bakarak sankı zuhtu bey ıyıymıs gıbı geldı. ama cok zor bı karar. sızın desteklerınızı ve yardımlarınız beklıorum.yorum apanların resımlerıne bakmaya calıstım ama kımsenınkını goremıyorum. yardım....

neden bana kımse cevap vermiyor. bana yardımcı olabilcek kimse yokmu

ben sana cevap vereyim:) merhaba canım zühtü bey iyimiş gibi gelmesin sana cünki cok iyi bir doktordur.ben ve cok arkadaşımız oldu memnun olan cok,doktor araştırmak kadar ve bulmak kadar zor bişey yok bende cok araştırdım ankarada cünki allaha şükür yaptırdığım operasyonların sonucundan hep memnun kaldım.onun için sana doktorumu içim rahat önerebilirim.fotolarımda var bakabilirsin tabi msj hakkını doldurmuşsan görebiliyosun.yeni üyelerde böyle bi olay var..sana şimdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…