msn den yada faceden görebilirmiyim fotolarına
msn ve face adresimi vereyim özelden sana ama nerden ve kim olduğunu hatırlatırsan sevinirim facede fotolarım var bakabilirsin ordanda canım
slm ank32 bende zühtü beyle görüştüm tasarım yaptı tasarım güzel oldu ferruh beylede görüştüm ama o sadece ameliyat ettiği kişilerin resimlerini gösterdi . zühtü bey kapalı ameliyat yapıyormuş öyle olası daha iyi diye düşündüm ama tam karar veremedim fotolarını görebilirmiyim
ben ferruh beye burun ameliyatı oldum cnm sımdılık bı sorun yok dogal oldu :)) zuhtu demırde cok ıımıs yorumlardan ole anlasılıo
ferruh beylede görüştüm ama fiyat fazla zühtü bey onepte çalışıyormuş orasıda bayağı iyiymiş kararsızım
ferruh beylede görüştüm ama fiyat fazla zühtü bey onepte çalışıyormuş orasıda bayağı iyiymiş kararsızım
merhaba canım şimdiden hayırlısı olsun ..
merhaba kızlar bende ameliyat olmak istiyorım zühtü beyden randevu alıcam.ilk defa yazıyorum.
banada face adresini yollarmısın bende estetik olucamda burnunu görmeyi çok isterim.
slm ank32 bende zühtü beyle görüştüm tasarım yaptı tasarım güzel oldu ferruh beylede görüştüm ama o sadece ameliyat ettiği kişilerin resimlerini gösterdi . zühtü bey kapalı ameliyat yapıyormuş öyle olası daha iyi diye düşündüm ama tam karar veremedim fotolarını görebilirmiyim
merhaba zühtü beye ameliyat olmayı bende çok istiyorum.burnunuzdan memnun olmanıza sevindim.rica etsem beni de ekler misiniz fotoğrafınızı göre bilirmiyim?
sanki sag taraf daha sis gibi ondan cokmus gibi gorunuyor tabi buda yamuk gorunmesine sebep oluyor boyle birseyi yasayan varsa lutfen cevap yazsin cok uzuluyorum bu duruma
seni ekledim canım bakabilirsin tabi msj sayın dolduysa görebiliyosun ama sana face adresimide atayım ordan bana ulaş ordanda bakabilirsin fotolarıma
1 senedir bu formu takip ediyorum , zühtü beyin yaptığı burunlardan sadece sağolsun ank32 nin fotolarına ulaşabiliyoruz.Burdan sadece bir kişinin burnunu görerek bir doktor hakkında karar vermek çok zor.Keşke ameliyat olan diğer arkadaşlar da ank32 gibi duyarlı olup halet-i ruhhiyelerinden bahsetseler fena mı olur ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?