Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
msn ve face adresimi vereyim özelden sana ama nerden ve kim olduğunu hatırlatırsan sevinirim facede fotolarım var bakabilirsin ordanda canım

slm ank32 bende zühtü beyle görüştüm tasarım yaptı tasarım güzel oldu ferruh beylede görüştüm ama o sadece ameliyat ettiği kişilerin resimlerini gösterdi . zühtü bey kapalı ameliyat yapıyormuş öyle olası daha iyi diye düşündüm ama tam karar veremedim fotolarını görebilirmiyim

ben ferruh beye burun ameliyatı oldum cnm sımdılık bı sorun yok dogal oldu :)) zuhtu demırde cok ıımıs yorumlardan ole anlasılıo

sanki sag taraf daha sis gibi ondan cokmus gibi gorunuyor tabi buda yamuk gorunmesine sebep oluyor boyle birseyi yasayan varsa lutfen cevap yazsin cok uzuluyorum bu duruma

canım zühtü bey kapalı burun ameliyatı yapıyor evt bende öyle oldum zaten cokta memnunum burnumdan fotolarım burda var ama siz sanırım msjlarınız dolmadığından göremiyosunuz face adresimi vereyim ordan bana ulaş orda görebilirsin burnumu zühtü bey kapalı burun ameliyatında başarılı bir doktoprdur.acık ameliyata göre hem cabuk iyileşir hemde burun altında yada burun kanatlarında bi iz kalmıyor cok daha doğal bir burun oluyor.tecrübeyle sabit:)

merhaba zühtü beye ameliyat olmayı bende çok istiyorum.burnunuzdan memnun olmanıza sevindim.rica etsem beni de ekler misiniz fotoğrafınızı göre bilirmiyim?

seni ekledim canım bakabilirsin tabi msj sayın dolduysa görebiliyosun ama sana face adresimide atayım ordan bana ulaş ordanda bakabilirsin fotolarıma

sanki sag taraf daha sis gibi ondan cokmus gibi gorunuyor tabi buda yamuk gorunmesine sebep oluyor boyle birseyi yasayan varsa lutfen cevap yazsin cok uzuluyorum bu duruma

canım burunda çökme varsa onun düzelmesi zor biraz tekrar ufak bi operasyonla düzelebilir.doktoruna söyle göster ama şuda olabilir sağda şişme varsa ondanda öyle gözükebilir çökme olmayabilir.o şiş inince düzelebilir göz yanılması olabilir şişlikten bence

1 senedir bu formu takip ediyorum , zühtü beyin yaptığı burunlardan sadece sağolsun ank32 nin fotolarına ulaşabiliyoruz.Burdan sadece bir kişinin burnunu görerek bir doktor hakkında karar vermek çok zor.Keşke ameliyat olan diğer arkadaşlar da ank32 gibi duyarlı olup halet-i ruhhiyelerinden bahsetseler fena mı olur ??

kızlar bnde burnumu yaptrcam benm sorunum yuzume göre geniş bi burnum var sadece burun kanatlarından daralma olcak bu knuda terübeli bildiğiniz biri var mı??

seni ekledim canım bakabilirsin tabi msj sayın dolduysa görebiliyosun ama sana face adresimide atayım ordan bana ulaş ordanda bakabilirsin fotolarıma

teşekkür ederim eklediğin için fotolarınızı gördüm gerçekten çok beğendim)ayrıca burnun kalkık ve doğal duruyor benim tercihim zühtü beyden yanaydı zaten şimdi kesinleşti.inşallah bir aksilik çıkmaz bende yeni burnuma kavuşurum...

canım bu topikte ve kkda olan cok kişi var ama herkes foto koyup kaldırıyor coğuda olup bi daha girmiyor ben cok kişiyi reelden bile tanıyorum ama dediğin gibi fotolarını koysalar ve kaldırmasalar cok iyi olacak ya işleri oluyor giremiyorlar.yada ameliyattan sonra girmiyolar bende ev hanımı olmasam bu kadar giremem sanırım ama elimden geldiğince girip yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…