Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok tşkler canım yorumların için gercekten cok doğal bir burnum oldu. herkesede nasip olsun ..senide aramızda en kısa zamanda görürüz ve fotolarına yorum yaparız sende ameliyat olup ortadan kaybolanlar grubuna katılmasın umarım

yazın amlyt olmak riskli mi kızlar

yazın ameliyat olmak biraz sıkıntılı bandajlar atabilir bide ödem daha fazla olabilir.ama güneşe cıkmam evde serinse klima var diyosan bi sıkıntı olmaz riskli değil sadece ödemleri gec iner sıcaktan

ank ben sneı ekledım faceden ama sen benı kabul etmedıgın ıcın hala resımlerını goremıyorum. burdada goremıyorum

Şu anki ücretler hakkında bir bilgisi olan var mı? Bir de taksitle mi ödeme yapıyorsunuz peşin mi?Arada fiyat farkı oluyor mu?

Şu anki ücretler hakkında bir bilgisi olan var mı? Bir de taksitle mi ödeme yapıyorsunuz peşin mi?Arada fiyat farkı oluyor mu?

canım özelden sana cevap vereyim.gerci yapılacak işleme göre değişiyor fiyat ama bildiğim kadarını söyleyim

Zühtü Demir ne tarz burunlar yapıyor? Bazı doktorların yaptığı burunlar hep kalkık fabrikadan cıkmış gibi ancak ben öyle istemiyorum. Nazım Bey nasıl bu konuda?

Zühtü Demir ne tarz burunlar yapıyor? Bazı doktorların yaptığı burunlar hep kalkık fabrikadan cıkmış gibi ancak ben öyle istemiyorum. Nazım Bey nasıl bu konuda?

canım gittiğinde yüzüne göre tasarım yapıyor belli bi burun sekli yok ama doğal ve yüze yakışanı yapıyor cok kavisli yapmıyor zaten cok kavis tehlikeli oluyor ilerde cökme yapabiliyor..kapalı teknikle ameliyat yapıyor benim fotolarım var burda bakabilirsin ..nazım bey için bişey diyemem.

fotolarınızı görmek istiyorum.mesaj sayım yetmiyor

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum.

Ekledigin icin tesekkurler ameliyat oldum bir ay oldu burnum yan profil guzel ama onden sag taraf buyuk duruyor sisliktenmi bilmiyorum insallah iner o zaman fotolari eklerim senin burnun mukemmel klinige gelenlerin burnuda superdi insallah benim oyle olur

canım aramıza hoşgeldin.. 2 haftada morluklar gecer tabiyki yaraları morlukların cabuk iyileşen bi insansan zaten kalmaz ama şişlik ödem olur.doktor araştırması zordur inş istediğin gibi bir doktora denk gelirsin sana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…