teşekkür ederim eklediğin için fotolarınızı gördüm gerçekten çok beğendim)ayrıca burnun kalkık ve doğal duruyor benim tercihim zühtü beyden yanaydı zaten şimdi kesinleşti.inşallah bir aksilik çıkmaz bende yeni burnuma kavuşurum...
yazın amlyt olmak riskli mi kızlar
ank ben sneı ekledım faceden ama sen benı kabul etmedıgın ıcın hala resımlerını goremıyorum. burdada goremıyorum
Şu anki ücretler hakkında bir bilgisi olan var mı? Bir de taksitle mi ödeme yapıyorsunuz peşin mi?Arada fiyat farkı oluyor mu?
Tamam.Az çok biliyorum ama peşin fiyatını ben de taksitle yaptırmayı düşünüyorum kredi kartıyla
Zühtü Demir ne tarz burunlar yapıyor? Bazı doktorların yaptığı burunlar hep kalkık fabrikadan cıkmış gibi ancak ben öyle istemiyorum. Nazım Bey nasıl bu konuda?
cok tşkler canım yorumların için gercekten cok doğal bir burnum oldu. herkesede nasip olsun ..senide aramızda en kısa zamanda görürüz ve fotolarına yorum yaparız sende ameliyat olup ortadan kaybolanlar grubuna katılmasın umarım
Ekledigin icin tesekkurler ameliyat oldum bir ay oldu burnum yan profil guzel ama onden sag taraf buyuk duruyor sisliktenmi bilmiyorum insallah iner o zaman fotolari eklerim senin burnun mukemmel klinige gelenlerin burnuda superdi insallah benim oyle olurcanım zühtü bey kapalı burun ameliyatı yapıyor evt bende öyle oldum zaten cokta memnunum burnumdan fotolarım burda var ama siz sanırım msjlarınız dolmadığından göremiyosunuz face adresimi vereyim ordan bana ulaş orda görebilirsin burnumu zühtü bey kapalı burun ameliyatında başarılı bir doktoprdur.acık ameliyata göre hem cabuk iyileşir hemde burun altında yada burun kanatlarında bi iz kalmıyor cok daha doğal bir burun oluyor.tecrübeyle sabit:)
fotolarınızı görmek istiyorum.mesaj sayım yetmiyor
Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?