Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rica ederim canım cok geçmiş olsun 1 ay olmuş maşallah diyelim daha cok yeni burnun cok doğal bi taraf herzaman gec iniyor bide bu havalarda sabah kalktığında bile cok şiş olur sekil daha belli değildir.o sağ taraf şişlikten yüzde yüz olmuştur.korkma yani doktora söyle sana masaj felan verecektir onları ihmal etme burnun şekil almasında cok faydalı o masajlar şişliklere ..inince fotolarını ekle biraz yorum yapalım sanada tşk ederim burnumu begendiğin için merak etme zamanı gelince seninde süper olcak zamanı var sadece

doktor bana masaj vermedi ayın 6 sında gidecem benim tamponlarda uzun kaldı 24 gün daha 1 haftadır nefes alıyorum burnum hala çok büyük duruyor

rica ederim canım herzaman elimden geldiğince yardımcı olmaya calışıyorum herkese

eklediğiniz için teşekkürler..resimleriniz çok güzel gözüküyor 3 yıl geçmesine rağmen sorun olmaması ayrı güzel maşallah bende burun konusunda karar aşamasındayım darısı benim başıma :)

ank32,geçmiş olsun atlattığına cok sevindim...bir kaç şey sormak istiyorum,nefes alma durumlarınız nasıl.kapalı ameliyat ta burun altında kesi olmuyor galiba değilmi?sizde varmıydı?çeşitli makalelerden okuduğum kadarı ile,kapalı ameliyat daha cok tecrübe gerektiren bir drummuş..ve kapalı yapılan ameliyatlarda,burun kendini cok daha hızlı toparlıyormuş.açmadan nasıl düzeltiyorlar??ilginç geliyor bana.

Zühtü hocayla görüştüm burun estetiği ve kepce kulak ameliyatını aynı anda olmayı düşünüyorum .. burun estetiği tek olsa tamam ama kepçe kulak ameliyatı Zühtü hocaya olan önce hiç görmedim duymadım endişeliyim :/

doktor bana masaj vermedi ayın 6 sında gidecem benim tamponlarda uzun kaldı 24 gün daha 1 haftadır nefes alıyorum burnum hala çok büyük duruyor

canım burnun durumuna görede masaj veriyor.burnun büyüklüğü başta normal zamanla gecicek daha cok yeni cünki

tşkler canım..nefes alma normal ve benim burun içinde egrilik vardı. solda bana kbbda girmişti şuan cok rahat nefes alıyorum...kapalı ameliyatta direk burun deliklerinden girip yapılıyor ve tabi acık ameliyata göre daha zor işinin ehli olması lazım doktorun zamanında ben olmadan önce resmen bu konuda hatim ettim:)bende kesi yok burun kanatlarının içinden ufaltıldı hiç iz olmuyor zaten..

canım hayırlısı olsun..burda kkda kulaktan ameliyat olan vardı zühtü beye ama nickni hatırlamıyorum..

ank 32 slm.zühtü demirin muayenehanesi, telefonu ve ücretleri hakkında bana bilgi verebilirmisin. siteyi kullanmayı yeni öğreniyorum.ayrıca yaptığı burun ameliyatı fotoğraflarını nerede bulabilirim.

ank 32 slm.zühtü demirin muayenehanesi, telefonu ve ücretleri hakkında bana bilgi verebilirmisin. siteyi kullanmayı yeni öğreniyorum.ayrıca yaptığı burun ameliyatı fotoğraflarını nerede bulabilirim.

sana özelden yazayım canım tlf felan ..siteyi yeni ögreniyosan zaten belli bi msjdan sonra sende ekli olan arkadaşların fotoları dışarı acık olan arkdaşların fotolarını görebiliyosun..face ekleyim seni orda var bakabilirsin.

a.slm canım resimlerini tıkladım ben göremiyorum yorum yapacaktım ama yok sildinmi yoksa

ekleyip kaldırmıştım şimdi tekrar ekledim doktorun çektiği fotoları ekledim ama istediğim gibi değil tasarımla aynı omadı yorumunu bekliyorum

siz ankaradaydınız değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…