ank32 açıklamaların için tşklr
Ekledigin icin tesekkurler ameliyat oldum bir ay oldu burnum yan profil guzel ama onden sag taraf buyuk duruyor sisliktenmi bilmiyorum insallah iner o zaman fotolari eklerim senin burnun mukemmel klinige gelenlerin burnuda superdi insallah benim oyle olur
rica ederim canım cok geçmiş olsun 1 ay olmuş maşallah diyelimdaha cok yeni burnun cok doğal bi taraf herzaman gec iniyor bide bu havalarda sabah kalktığında bile cok şiş olur sekil daha belli değildir.o sağ taraf şişlikten yüzde yüz olmuştur.korkma yani doktora söyle sana masaj felan verecektir onları ihmal etme burnun şekil almasında cok faydalı o masajlar şişliklere ..inince fotolarını ekle biraz yorum yapalım sanada tşk ederim burnumu begendiğin için merak etme zamanı gelince seninde süper olcak zamanı var sadece
doktor bana masaj vermedi ayın 6 sında gidecem benim tamponlarda uzun kaldı 24 gün daha 1 haftadır nefes alıyorum burnum hala çok büyük duruyor
rica ederim canım herzaman elimden geldiğince yardımcı olmaya calışıyorum herkese
geçmiş olsun tampon çok kalmamış mı bi sorun mu vardı
eklediğiniz için teşekkürler..resimleriniz çok güzel gözüküyor 3 yıl geçmesine rağmen sorun olmaması ayrı güzel maşallahbende burun konusunda karar aşamasındayım darısı benim başıma :)
canım gittiğinde yüzüne göre tasarım yapıyor belli bi burun sekli yok ama doğal ve yüze yakışanı yapıyor cok kavisli yapmıyor zaten cok kavis tehlikeli oluyor ilerde cökme yapabiliyor..kapalı teknikle ameliyat yapıyor benim fotolarım var burda bakabilirsin ..nazım bey için bişey diyemem.
banada,banadaaa...
doktor bana masaj vermedi ayın 6 sında gidecem benim tamponlarda uzun kaldı 24 gün daha 1 haftadır nefes alıyorum burnum hala çok büyük duruyor
tşkler canım..nefes alma normal ve benim burun içinde egrilik vardı. solda bana kbbda girmişti şuan cok rahat nefes alıyorum...kapalı ameliyatta direk burun deliklerinden girip yapılıyor ve tabi acık ameliyata göre daha zor işinin ehli olması lazım doktorun zamanında ben olmadan önce resmen bu konuda hatim ettim:)bende kesi yok burun kanatlarının içinden ufaltıldı hiç iz olmuyor zaten..ank32,geçmiş olsun atlattığına cok sevindim...bir kaç şey sormak istiyorum,nefes alma durumlarınız nasıl.kapalı ameliyat ta burun altında kesi olmuyor galiba değilmi?sizde varmıydı?çeşitli makalelerden okuduğum kadarı ile,kapalı ameliyat daha cok tecrübe gerektiren bir drummuş..ve kapalı yapılan ameliyatlarda,burun kendini cok daha hızlı toparlıyormuş.açmadan nasıl düzeltiyorlar??ilginç geliyor bana.
Zühtü hocayla görüştüm burun estetiği ve kepce kulak ameliyatını aynı anda olmayı düşünüyorum .. burun estetiği tek olsa tamam ama kepçe kulak ameliyatı Zühtü hocaya olan önce hiç görmedim duymadım endişeliyim :/
slm ank 32 resim ekledim
ank 32 slm.zühtü demirin muayenehanesi, telefonu ve ücretleri hakkında bana bilgi verebilirmisin. siteyi kullanmayı yeni öğreniyorum.ayrıca yaptığı burun ameliyatı fotoğraflarını nerede bulabilirim.
a.slm canım resimlerini tıkladım ben göremiyorum yorum yapacaktım ama yok sildinmi yoksa
tşkler canım..nefes alma normal ve benim burun içinde egrilik vardı. solda bana kbbda girmişti şuan cok rahat nefes alıyorum...kapalı ameliyatta direk burun deliklerinden girip yapılıyor ve tabi acık ameliyata göre daha zor işinin ehli olması lazım doktorun zamanında ben olmadan önce resmen bu konuda hatim ettim:)bende kesi yok burun kanatlarının içinden ufaltıldı hiç iz olmuyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?